Pearls of the sound...!!

Vissa av er vet om att jag började i en kör tidigt i våras som heter Pearls of the sound som kommer från Helsingborg. Det är en barbershopkör som dessutom är en tävlande kör...!!

Och apropå Tävlande kör...!!

I helgen var det nordiska mästerskap i just barbershop i Västerås... Jag var inte med då jag valde att hoppa av kören för den här terminen för att börja igen till hösten.
Det är så otroligt roligt att sjunga tillsammans... Och alla strävar för samma mål och man kämpar och kämpar för att minsta lilla ton ska låta PERFEKT.

Tisdagen den 1 Maj bjöds det till en genrepskonsert. Ett sk genrep för att få öva på hela tävlingspaketet inför publik. Hela kittet med kläder och smink... EXAKT som på tävlingarna med andra ord...!!

              
                        Det kom väldigt mycket folk... Mer än jag trodde faktiskt...!!

              
                                            Tarzan & Jane gästspelade...

Tradtionell barbershopp är "enkönat", men Tarzan & Jane har varit i Tyskland för en tid sen och tävlat i  VM i Mix kvartett, and guess what...!! Dom tog hem guldet!! Med andra ord blev dom världsmästare!! Hur coolt är inte det!!

Under en tävlingshelg så tävlar kvartetter på fredagen och körer på lördagen. så även kvartetterna fick möjlighet att köra sina "paket" på genrepet!!

              
                          
              
                                         

               

Tyvärr var det en kvartett som var sjuk på genrepet så nån bild blev det inte på dem...!!

När kvartetterna gjort sitt var det dags för kören och äntra scenen...!! Maffigt att stå där och få titta på...!! Men längtan att få stå där tillsammans MED dom blev om än mer större...!! Nu längtar jag såååå till hösten!!

              
              

Tanken med just det här inlägget är ju såklart att jag vill gratulera "Pärlorna"

Dom tog hem en fjärde placering med hela 605 poäng. Förra årets tog dom hem silvret med 602 poäng, det innbär att motståndet var riktigt tufft och att vinnarkören tog hem hela 749 otroliga poäng, tvåan fick 683 poäng...!!

MEN... Sen tävlas det även i olika kategorier, medelstorkör och liten kör. Och där tog faktiskt kören GULD i kategorin liten kör. Och med tanke på de höga poängen över lag så kvalificerades kören till att delta i VM på Hawaii 2013...!! Men hur roligt är inte det!! Det är ju helt FANTASTISKT!!

Stort grattis till Kören... Vi ses i höst...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se