Emporia

Tidigare i veckan hade jag och Zandra bestämt att vi skulle ta oss en tur till Emporia nere i Malmö.
 
 
Jag körde hem och hämta henne och Olivia kl 12 så körde vi sen när vi packat in oss i bilen. Väl framme blev vi så förbaskat faschinerade (stavas det så???) av att bara köra in i parkeringshuset. För det första så för att komma in i parkeringshuset så fick man trycka på en knapp för att få ut en p-biljett och så att bommen öppnas, inget konstigt med det, MEN, på biljetten stog registreringsnumret på biljetten... Men hajja, hur tufft är inte det...??!!??
 
Och så till nästa coola grej... För att hitta en ledig plats behövde man bara titta upp i taket. Såg man en grön lampa som lös så var det ledigt där, var lampan röd, var det upptaget... MEN HUR COOOOOLT...???
 
Väl inne på Emporia kändes man ju liten som en myra. Var börjar vi?? Vilket håll?? Vilken våning?? Ja, shitt pomfritt alltså. Kändes nästan för stort...
Men om jag ska vara ärlig så tyckte jag väl inte att det var nåt jättespeciellt. Funkar lika bra med Väla, men självklart kommer jag att gå dit fler gånger, och speciellt med tanke på att Roger bor granne med det. Så där lär man väl spendera några timmar kan jag tänka mig...!!
 
Hittade faktiskt inget speciellt igår. Det jag la pengarna på igår var maten. För herrejäklar va god mat vi käka. Först var vi och käka lunch på "Jensen´s Böfhus" Hur god mat som helst.
 
Och senare tog vi en fika/efterrätt på nåt som hette "Frukostklubben" Där valde vi båda American Pancakes.
 
 
Medans vi satt och fika så mötte Roger upp oss. Så underbart att få unmgås hela helgen, skiljas från varandra och sen träffas igen, samma dag. Han gick med oss sista timmarna innan vi åkte hem. På varsit håll. Kl 21 var vi hemma igen. Herreminje... En heldag med andra ord...!!
 
Det var den söndagen det!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se