Hemfärd...

Det har väl inte undgått någon vid det här laget att jag börjat åka buss till och från jobb. Det går jättebra, vissa dagar. Ibland händer det att jag faktiskt tar bilen av ren lathet eller att jag helt enkelt sovit lite för länge. 
 
Och apropå sovit. Idag tog jag bussen. Brukar som oftast somna på bussen, vilket är riktigt skönt att få kunna ta sig till jobbet och ändå kunna somna en liten stund innan man är framme. Och så även på hemvägen.
 
Dagens hemfärd var INGET undantag. Satt på bussen, som var fullt upplyst, och sitter rätt upp och ner och somnar. Vaknar till och sätter mig lite mer tillbakalutad och bekvämt och somnar såklart igen.  Men som oftast har man ju ändå lite koll på var man är så man inte åker för långt. Vaknar till ibland och spanar av läget.
 
Det hände aldrig idag. Vaknade EFTER det att han släppt av dom sista passagerarna på ändhållplatsen. Var lite yrvaken men inser snabbt att jag är på helt fel plats. Som tur är så ligger ändåhållplatsen i Höganäs så jag går fram till chauffören och får medge mitt misstag och frågar om jag kunde få åka tillbaka dom hållplatser jag åkt för långt på. Självklart. Han skulle egentligen bara köra tillbaka med tom buss till Ängelholm men var så hygglig att han körde mig hem, eller ja, inte hem till dörren, men en bra bit i alla fall...!!
 
DET kallar jag busschaufför. Annat än chaufförerna i Uppsala som inte vet vad ett leende är. Vi hann till och med prata om att det snart är jul och att det börjar små smått pyntas här och var...!!
 
Älskar SKÅNETRAFIKEN...!!
 
                                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se