Mardrömmar...

I natt sov jag hos Roger. Han satt uppe en stund till när jag gick och la mig kl 22 igårkväll. (Vilken rolig flickvän han har som alltid går och lägger sig tidigare än honom)
 
När kl var 00.00 så vaknade jag av att jag hade drömt en mardröm. Det är väldigt sällan jag drömmer sånt och kände mig riktigt förvirrad när jag vakna till.
 
Drömde om att jag hade hur många gftiga ormar som helst i min lägenhet, (och hur jag vet att dom var giftiga har jag ingen aning om). Dom förökade sig hela tiden, men i samma takt som dom föröka sig så kunde jag döda dom. Hade ett skohorn jag stod och slog med. ***...Skohorn...??*** Men där var en sketen orm jag inte fick tag i, han bara försvann helt spårlöst. Tänkte att jag ju faktiskt måste ringa efter hjälp. Visste inte ritkigt var jag skulle vända mig, så jag ringer giftinformationen... GIFTINFORMATIONEN??? Hur i hela världen skulle DOM kunna hjälpa mig att döda den ormen som var kvar...?? 
 
 
 
Ja jag säger då det...!! Tänk så märkliga drömmar man har...
 
Vaknade till igen då Roger kom och la sig och jag skulle berätta om min dröm. Men en blandning av nyvaken, förvirrad och återberättande av dröm är ingen bra kombo... Tror inte han hängde med så mycket där... ha ha ha!!
 
Hoppas den här natten blir lugnare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se