Nämen...

Nämen, vad hände här lixom...
 
Nytt ansikte på bloggen... Kände för att förnya den lite och såhär blev resultatet... Men nej nej... Jag har ju såklart inte gjort designen själv. Finns ju såklart sidor på nätet man kan ladda ner gratis designs. Så igårkväll när jag ändå satt själv så kollade jag runt lite. Finns hur många som helst och jag kände mer och mer hur petig jag blev, ju längre jag kollade. Men så kom jag fram till den här och fastna direkt.
 
Idag ska jag ut och lägga lite flyers i folks brevlådor. Jag och Zandra la några igår men hann långt i från alla. Så jag får springa idag med. En sak bara som inte fanns i min värld. DET REGNAR!! Inte bra inte bra.
 
Jaha, och vad är det för flyers tänker ni. JO... Min kära vän Sandra har ju precis öppnat en butik i Höganäs, samma som redan finns i Helsingborg, med andra ord har dom utökat. Säljer kläder, lite smycken och framför allt gör hon naglar. Kolla gärna in hemsidan...
 
 
Nähä... På med regnkappan och gummistövlarna (önskar åtminståne att jag hade sånt...) och ut i regnrusket...!!
 

Kommentarer
Postat av: Carolina

Hur kommer du in där och ladda ner bakgrunder till sin blogg gratis vill så gärna för min nye blogg.

Kram

Svar: Jag sökte på google och kom fram till designadinblogg.se, gick in där och kolla olika fratisutseenden och fastna för denna. Sen bara laddar man ner den och klistrar in alla mallar man måste ha för att det ska funka.
Maria

2012-11-25 @ 17:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se