1 år

Tänk att det redan har gått ett år sen jag flyttade hit till min härliga lägenhet. Tänk att för ett år sen såg det ut såhär...
 
 
Så himla kul det är att flytta, men ack va jobbigt... Men jag älskar känslan att få packa upp allt i skåpen, och få stuva in. Speciellt när man får göra det i sen egen takt. Det får liksom komma av sig själv. Fortfarande idag kan jag hålla på och stuva om, framförallt i köket, och flytta om sakerna, och självklart då till det bättre.
 
Men tänk vad saker och ting kan ta sin tid. Fortfarande idag, såhär ett år senare så är jag inte klar med mitt hem. Jag har en del taklampor som skall inhandlas och hängas upp, ett prydnads skynke som skall upp på väggen etc. Men det får komma när det kommer...!!
 
Och en sak är då säker... Jag trivs här hemma och känner en stor glädje varje dag jag får komma hem till mitt lilla hem. Så har jag inte känt på många år tidigare!!
 

Kommentarer
Postat av: Mojjan

Ja oj va tiden går.

2012-10-09 @ 20:42:13
Postat av: Carolina

Är glad för din skull att du har hittat roger. Han är en fin kille. Vi dejtade ett tag men funkade inte ihop. Men ni verkar trivas o det är bra. :-) Så glad för er skull kram

2012-10-10 @ 07:49:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se