Mer strul

När vi äntligen kommit fram till hotellet sam faktiskt är helt ok. Om jag ska va ärlig trodde jag inte det skulle va såhär fint med tanke på priset. Hur som helst parkerar vi bilen, tar vår packning o går in o checkar in oss.


Går upp på rummet i födan ro, bestämmer oss senare för att gå ner o käka middag på hotellet. Klockan var nu 21.30 o svinkallt ute.

Men från ingenstans när vi sitteor vid bordet får jag en känsla av att man måste betala parkeringsavgift, inget nån av oss hade i huvet när vi kom. Jag går o frågar i receptionen, mycket riktigt. Dom hade minsann inga platser som hörde till hotellet. Så det var ju bara upp o hämta jackan o ut till bilen.
Stoppa in mitt statoilkort som jag alltid gör, GICK INTE. Prova igen, GICK INTE. Testade 3 gånger uran resultat. Kom nu även ihåg att det var svinkallt o därinne väntade Roger o ett glas rött... :-(
Testade med dom mynt jag hade, räckte till kl 1 natten till idag. Vafaaaan...!! Testade mitt VISAkort... Slurp sa det o där fastnade det...!! Men för i helvete...!! Fick ringa numret som stod på apparaten för hjälp, "vi kan inte ta ditt samtal just nu, var god försök senare" Men vafaaaan... Då hör jag helt plötsligt ett "klick" o kortet släppte... Men åhh, grattis. In på hotellet fly förbannad (eller ja, i allafall väldigt upprörd) o så att det inte funka. Till svar får jag då om jag testade den som var åt andra hållet...!! Det hon inte så att den låg hur långt bort som helst... Så då fick man sig en kvällspromenad på köpet o 200 spänn fattigare... Suck...!!



Kom in o fick min middag o mitt vin...!! Vad kommer att komma härnäst. Att hotellet sjunker då det ju faktiskt är en båt, eller att vi blir uppätna av kanibaler kanske...!!

Nähä... Slutgnällt, för nu blir det hotellfrukost...!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se