Som många andra...

Som så många andra skrivit om idag så är det ju kanelbullens dag idag. Slutade tidigt idag och hade bestämt träff med Zandra och Olivia. Vi käka på Grafitti, bakad potatis. Såååå gott...!! Det var längesen jag åt en bakad potatis där. Hade nog förätit mig på dom ett tag för jag har inte alls velat äta sån på ett tag.
 
När vi var klara på stan så styrde vi kosan hemåt mot Höganäs. Vi bestämde oss för att köra till Saluhallen. Hade hört tidigare att det skulle finnas en saluhall i Höganäs men inte riktigt tagit in det i mitt huvud. Men herregud. Det såg ju verkligen ut som en industri på utsidan (inte så konstigt kanske med tanke på att själva lokalerna har varit en industri, ha ha ha) och såg inte mycket ut för världen. Men när man kommer in så är det som att komma in i en helt ny värld. Wow va mysigt!!
Hur som helst sålde dom kanelbullar så det köpte vi. Körde hem till dom och fika. Underbart...!!
 
 
Ser väldigt torra och trålkiga ut. Men dom var riiiiiktigt saftiga och jättegoda!! Och det bästa av allt... Just idag fick man köpa 3 för 45:- och pengarna gick till barncancerfonden... Tänk på den... Man fick njuta av en bulle samtidigt som man bidragit till något bra!!
 
Nähä... Nu ska jag packa klart väskan. Den är nästan klar för morgondagen. Ska iväg på Kickoff med jobbet till Torekov hotell...!! Ska bli jätteroligt.
 
Hej hopp och godnatt...
 
Följ mig och mina äventyr på Instagram: Marythebean
 
Najti najt...

Kommentarer
Postat av: Carolina

Så gott med kanelbullar hehe mummma.

2012-10-08 @ 07:40:34
Postat av: Helén

Jag var där dagen efter de öppnat o visste inte det förrän jag betalade i kassan, vilken Saluhall...super mysig återvänder gärna ditt igen. Ha en fortsatt bra dag. KRam på dig

Svar: Jag var bara där en snabbis då när vi köpte kanelbullarna. Vi hade med oss en gnällig liten tjej så där fanns inget tillfälle att gå omkring mer än en liten snabbis... Så dit ska jag garanterat igen. Och även in på Magasin 36. Där verkade dom ha mycket fint...!!Kram
Maria

2012-10-08 @ 09:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se