Mycket roligare igår...!!

Igår hade jag en fruktansvärt rolig kväll... MYCKET mindre roligare idag dock, men det var det fasen värt.
 
Igår var jag på tjejfest. Och en sak är säker... TJEJER KAN!! Shit pommes vad kul vi hade. Stort tack till Sandra som ordnade allt...!!
 
Först var vi som sagt hemma hos Sandra. Patrik hade vi slängt ut... Ha ha! Är det tjejfest så är det...!! Vi käka tacos och drack vin och skrattade i massor. Senare tog vi taxi/bil ner till Sundspärlan i Helsingborg. Där utlovades 90-talsfest. Det spelades massor med 90-talslåtar. Sen uppträdde Pandora och ... ingen aning, kommer fasen inte ihåg vem mer det var... Ha ha ah!! Nån snubbe i alla fall...!!
 
En sak är säkert, vi dansa precis heeeeela kvällen med undantan för vätskepåfyllning!!
 

                                             Kvällens första skål innan alla hade kommit!!
 
 
Idag har däremot inte varit lika rolig. Vaknade kl 11, masade mig upp ur sängen för att ta mig till soffan. Kolla lite på TV och prata i telefon en stund. Somna om efter nån timmer vaknade kl 15. HALLÅ, KLOCKAN FEMTON NOLL NOLL.... What the fuck... Huvudvärken var inte så välkommen och värken i fötterna och ryggen (MÅSTE och sträckt mig på nåt vis) var nåt som bara fanns där utan att jag ville lixom.
Resten av dagen har spenderats i horisontalläge med undantag då jag tog mig i kragen och tog mig till affären vid 18-tiden för att handla. Men det var väl det ända denna kroppen klarade av. Suck...
 
Men det är det klart värt...
 
Tack för en oförglömlig kväll tjejer... Måste göras om snart igen!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se