Myspys...

Jag vet att jag är värdelös på det här med bloggandet just nu. Jag hoppas ni står ut med detta. Jag dyker upp lite då och då, hoppas ju såklart på att ni läser när jag väl skriver. Just nu är det lite mycket, på många plan om man säger så!!
 
Hur som helst slutade jag tidigt idag. Haft en supermysig eftermiddag. Kom i och för sig inte iväg från jobbet på en gång, men när jag väl kom hem så kom samtidigt Olivia och Zandra på ett besök. Zandra var så söt som hade lunch med sig. Vi satt och käka medans Olivia låg på en filt på golvet och jollra...!! Hon är ju bara för söt. Kan verkligen inte få nog av henne.
 
                                                      Såååååå söt man får va då...!!
 
Det är så himla roligt att se hur hon växer och utvecklas för varje gång jag träffar henne. Varje gång har det hänt nåt nytt!!
 
När dom kört hem tog jag en välförtjänt powernap. Hur skönt var inte det... OCH välbehövlig!!
 
Ikväll har mitt hjärta varit här, han var tyvärr tvungen att åka hem igen redan ikväll, men alla stunder jag får träffa honom är mysigt. Vi, tillsammans med Rikard och Zandra var iväg och käka mongolisk buffé på Restaurang Schweitz i Höganäs. Supergott...!!
Vi avslutade vår lilla kväll med att jäsa i soffan alla fyra (Ok fem, Olivia var ju faktiskt oxå med) med en kopp kaffe...!!
 
Nu kallar nog sängen vilken minut som helst...!! Zzzz....
 
Najti najt...

Kommentarer
Postat av: Carolina

Så söt hon är.

Gulligt med de små liven.

P.s Jag är en kompis till Roger så du inte börja undra. Ha en bra dag kram

Svar: Hej, va kul att du läser min blogg!! Uppdaterar ju inte jätteofta längre... Men men...!! Kanske blir oftare sen...!!Ha det bra!!
Kram
Maria

2012-10-02 @ 07:22:06
Postat av: Carolina

tycker det är trevligt o läsa blogg.
Ha det bra kram

Svar: Kul å höra!!
Maria

2012-10-08 @ 07:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se