Årskrönika...

Har aldrig gjort någon årskrönika här på bloggen och tänkte att det kanske hade varit nåt...!! Det är ändå rätt så kul att blicka tillbaka och se vad man gjort under året. Vissa saker kommer jag knappt ihåg och vissa känns som det hände igår.
 
JANUARI:
 
Mamma och jag åkte till Thailand för semester och hälsa på min pappa och hans fru Lin. Underbara två veckor och längtar tillbaka igen, speciellt nu i dessa gråa, trista och kalla dagar.
 
 
 
Och även nåt som hände i Januari var att min barndomsvän Kerstin gick och fyllde 30 år. Det firades inte förrän i Februari.
 
FEBRUARI:
 
Jahapp. Då blev det en Uppsala tripp för att fira Kerstins 30 årsdag. Vi hade verkligen superkul. Hon bjöd oss på restaurang Magnussons som tyvärr har gått i konkurs. Hur tråkigt som helst för där var riktigt god mat. Ett favvoställe måste jag säga.
 
 
MARS:
 
Mars var en riktigt bra månad. En månad som jag sent kommer glömma. För det första var det 3 Mars som jag träffade min älskade Roger. En underbar date där vi tillbringade hela dagen och kvällen på, jag till och med hela natten. Bör tilläggas där att jag behöll full klädmundering på när vi skulle sova...!! Ha ha...!!
 
                                                              And I just love this man...!!
 
Kan bara inte fatta att vi snart varit tillsammans i ett år. Tiden går ju så fort.
 
Men sen var det ju dessutom en till stor händelse i Mars. Rikard och Zandra gick ju och blev föräldrar till lilla Olivia.
 
 
APRIL:
 
Hände kanske inte allt för mycket i April. Men nåt jag sent kommer glömma är att jag hade dubbeslidig öroninflammation. Det var fasen inte att leka med. Och om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt fortfarande bekymmer med mitt ena öra.
 
                          
 
Levde på mediciner och nyponsoppa där i några dagar. Fy faaaasen... Inget jag önskar någon...!!
 
Sen kom påsken och mamma kom ner och hälsade på. Och det är ju som alltid lika mysigt. Mysigt var det även för mamma som fick träffa Olivia för första gången.
 
                                               imag0909 (MMS)
 
MAJ:
 
Månade knallar på utan större ovationer. Träffar Roger så ofta jag kan och allt är bara så härligt...!!
 
Nåt stort som hände i Europa var ju att Loreen gick och tog hem hela jäkla segern i eurovision i Baku. Hur stor var inte det liksom. Och JUST DEN KÄLLEN VAR JAG IVÄG MED JOBBET. Vi var på Wallmans i Helsingborg (vilket i och för sig var riktigt bra och helt klart värt ett besök, men varför just den kvällen)
 
                                              
 
JUNI:
 
Hade det minst sagt lite hett om öronen här...!! Jag hade nämligen blivit bjuden på 1 års kalas, bröllop och dop. Åhhh vad mysigt. Problemet var bara att allt skulle ske på en och samma helg på 2 olika orter. 1 års kalas och bröllop på lördagen i Uppsala och dop nere i skåne på söndagen. Om jag hann?? Såklart jag gjorde...!!
 
Började med 1 års kalas för lilla Moa.
 
 
Sen var det bara att svida om för att gå på bröllop. Det var min kusin Nathalie som skulle gifta sig med sin Habib.
Ett fantastiskt bröllop...
 
 
Dagen därpå var det dags att hopp upp tidigt och ta sig hem med flyget till skåne igen. Verkligen en blixtvisit i Uppsala.
Den här dagen bjöds det på dop av lilla Olivia. Och det ville jag ju verkligen inte heller missa.
 
 
 Och en sak till hände just i Juni. Jag köpte min första bil, en sprillans ny Honda Civic. Är så glad och bara älskar min kära bil...!!
 
 
JULI:
 
Min sommarsemester började. Visserligen i slutet av juli. Men sommaren är ju bara för underbar. Många träffar av vänner, grillkvällar och rosévin.
Men för första gången här i Höganäs anordnade jag en sommarfest nere vid stranden. Alla fick ta med sig egen mat och dryck. Lite spel och annat man kan roa sig med. Vi hade dessutom väldigt tur med vädret. Sol hela kvällen, men tyvärr riktigt kallt.
 
 
Och nåt som var för jäkla roligt var när vi alla (Patrik, nej just det, Patrik var ju sjuk, Sandra, Rikard, Zandra, Roger och jag) våldgästade Ronald och Roger. Vi tog med oss all mat och fixa och dona. Kvällen tillbringades i deras "året-runt-pool". Så förbaskat skönt att man ba dog...
 
 
AUGUSTI:
 
Denna månaden åkte jag och Roger upp till Uppsala. Vår första semesterresa tillsammans. Vi tog bilen och bilade upp. Gjorde lite stopp då och då. Hur mysigt som helst.
Väl i Uppsala var det fullspäckat schema.
 
 
Semestern över lag var hur bra som helst. Mys med Roger, besök av Hella och Fredrik med lill Moa. Uppe i Uppsala träffade jag moster med man och vi åkte på kryssning med Hella och Fredrik. Med oss ner till Skåne igen hade vi mamma. Då det var smidigast att lösa det så i och med vår lilla Turkiet tripp sista semesterveckan.
 
                                                                Jag och mamma i Turkiet.
 
Sen var det återigen dags för det andra bröllopet för sommaren. Den här gången var det Ronald och Rogers tur att få säga JA till varandra.
 
 
Första stora tillställningen jag och Roger fick komma tillsammans. Kändes väldigt roligt att först bli bjuden och dessutom får ta med mig Roger. Det värmde djupt i mitt hjärta.
 
 
SEPTEMBER:
 
Den här månaden var det exakt 2 år sedan jag gjorde min gastric bypass. En operation jag aldrig ångrat. Bland det bästa jag gjort i mitt liv.
 
 
OKTOBER:
 
Jag och Roger åker på en liten weekend till Göteborg tillsammans. Bara en massa mys och slapp. Inget planerat, bara tog dagen som den kom helt enkelt.
 
 
 
NOVEMBER:
 
Hände kanske inte så mycket denna trista månad. November är väl ändå en onödig månad som borde plockas bort från kalendern. Den är alltid så grå, kall och tråkig.
Men nåt som förgyllde vardagen var ju en liten fest som Linda ordnat. En tidsepoksfest där man skulle klä sig tidstypiskt i någon tidsepok.
 
 
DECEMBER:
Min födelsedagsmånad och såklart julmånaden. Helt klart den bästa månaden på året. Älskar allt som har med julen att göra, och det är bara så kul att få pynta här hemma. Det blir så mysigt sken av alla dessa ljus och ljusstakar i fönstren. Underbart.
Och dessutom min och Rogers första jul. Den firades tyvärr inte ihop, men förhoppninsvis gör vi det nästa jul. Nyårsafton däremot firade vi tillsammans vilket var jättemysigt!!
 
                                    
 
Ett fullspäckat år med andra ord. Och som jag skrev förra året så tar jag en dag i taget, men blickar självklart framåt och hoppas att 2013 blir lika fantastiskt som 2013. Hoppas kanske på att få bli sambo igen. Med min underbara Roger den här gången!!
 
God fortsättning på er som orkat läsa ända ner till slutet... Ha ha!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se