Denna här helgen!!

Jaha, det var den här helgen det... Fasen vad snabbt den går. Och ändå har vi knappt gjort nåt tycker jag!! Men så är ju såklart inte fallet.
 
I fredags var vi visserligen bara hemma jag och Roger och hade fredagsmys. Lördag tog vi oss en rejäl sovmorgon för att senare bege oss till Höganäs och hämta hem min cykel. Men tji fick jag. Roger hade nämligen hittat en cykel på blocket som låg i Lerberget, så det var ju bara att bege sig dit och titta. Sagt och gjort var cykeln hans, och ingen plats i bilen till min lilla cykel. Fick bli en snabbvisit hos Rikard och Zandra istället innan åter hemfärd till vårt lilla näste i Helsingborg.
Hem och göra oss i ordning för att sedan dra kosan till Ängelholm för att möte Rikard och Zandra igen och käka middag och bio på kvällen!! Vi käkade på Casa Mia. Underbar 3 rätters middag. Eller ja, vi delade på både förrätten och efterrätten. Och tog varsin varmrätt.
Allt var riktigt gott...!!
Till förrätt delade jag och Roger på nån rätt med parmaskinka och mozzarellaost.
FAAAAAN, INGEN BIIIIILD... Hur, exakt HUR kunde jag missa det!! Va va va???
 
Aja, till varmrätt tog jag en lammracks... Riiiiktigt gott!!
 
 
 
 
Till efterrätt delade jag och Roger återigen, och då valde vi en chokladfondant!! Underbart god, dock lite torr då fondanten ska rinna i mitten och det gjorde den inte. Var ju halvt på väg att tillrättavisa dom, men skippade just det kapitlet på kvällen då jag känner att jag gärna vill gå dit igen och inte vill riskera att bli portad!! Ha ha ha...!!
 
Mmmm....!!
 
Därefter gick vi 4 på bio och såg baksmällan 3.
 
 
Filmen var riktigt rolig. Har i och för sig bara sett 2.an och nu trean. Men det gjorde inte så mycket känner jag. En rolig film är ju alltid värd att se.
 
Söndag då... Japp... Återigen till Höganäs för ett nytt försök att hämta hem min cykel. Denna gång kom det inget emellan så nu står den här hemma. Äntligen. Kändes konstigt att komma tillbaka till gamla lägenheten utan att gå upp och in i sitt gamla hem.
 
Senare på kvällen kom Carro, Marcus och deras lilla Olivia på besök. Vi fikade en liten stund innan dom var tvungna att köra hem mot Malmö igen. Kul med spontanbesök. Tack dessutom för den fina orkidén vi fick!!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se