Jag har gått och blitt en PHÅNE

Men herrejäklar... Vad har hänt lixom!!
Bara sådär är jag ägare av en Iphone 5. Fast mitt  abonemang inte gått ut än.
 
Som många redan vet har jag haft riktigt mycket problem med min gamla telefon. Ett rent måndagsexemplar med andra ord. Jag har haft den inlämnade vid 3 olika tillfällen för i princip samma saker. Det har varit så diffusa saker så varje gång den varit inlämnad har det varit olika fel på den men även återkommande fel.
 
Så i veckan fick jag tokspel på den då den helt plötsligt utan anledning stängs av och kommer igång igen av sig själv. Batteritiden var skitkasst och vid laddning blir det brännhet. Det är bara 3 av alla problem jag haft med den.
 
Och igår slog jag slag i saken, jag och Roger åkte in till Väla och prata med dom på Telia, efter ca 20 minuters väntan (dom skulle kolla upp alla mina ordrar när jag haft den inlämnad) kommer tjejen ut igen och säger att jag får en ny telefon för en viss summa. 10% var dom tvungna att dra av från köpesumman då telefonen var mer än ett år gammal.
 
Och jag som varit sugen på en Iphone rätt så länge valde såklart en femma. Men måste säga att valet var riktigt svårt, det stod mellan en Samsung och Iphone... Orsaken till valet jag gjorde är min egen lilla hemlis!! Fniss...!!
 
 
Och än så länge är jag supernöjd...!!
 
Och ni som har mitt nr kan ju skicka ett sms till mig med era namn så jag får tillbaka alla nummer. ALLT försvann!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se