Uppsala Forts...

Herre-min-gud... Hinner verkligen inte med i dagarna här. Fullspäckat schema som jag skrev i förra inlägget. Hinner liksom inte med min blogg...!!
 
Men såhär är det... I Lördags drog vi kosan mot Stockholm för ett besök hemma hos Kerstin och Fredrik och självklart lilla knytet Ebba!! Sååå liten och så himla söööööt. 
 
 
Vi missade tyvärr det tidigare tåget, vi hade nämligen tänkt att gå och strosa runt lite i Stockholm men så bidde det alltså inte. Vi fick alltså ta tunnelbanan dirket ut till dom.
När vi kom fram satt vi mest och prata och drack kaffe för att senare gå mot vårt mål för kvällen.
 
 "Ballbreaker" Ett ställe där vi först käka middag, jag och Roger åt deras hemmagjorda hamburgare och Kerstin och Fredrik åt Oxfilé. Huuuuur gott som helst...!!
Och sen efter maten körde vi en omgång bowling. Hur kul som helst. Det var en sisådär 10000 år sen jag spelade sist.
 
              Skitkass bild... Men även en riktigt skitkass spelare... *Mutter, mutter*
 
Måste ha missuppfattat det hela. Jag trodde ju det var strecken man samla på och som var bra... Ja, nåt annat kan jag ju inte skylla på...!! Hrm...!!
 
Efteråt blev det ju såklart lite babygos... Fick ju trösta mig med nånting åtminståne...
 
Sååååå mysigt....!!
Väl hemma hos dom igen så blev det lite melodifestivalen och andra chansen för hela slanten!! Äntligen fick jag se mitt älskade program!!
 
Och i soffan var det nån som tokslockna. Och då var det Ebba jag mena även fast Fredrik inte såg ut att vara så långt ifrån den där sömnen han heller...!! Ha ha ha!!
 
efter en jättemysig kväll tog vi sista tåget hem mot Uppsala!!
 
Igår var jag, Roger och mamma på Gränby Centrum och shoppade lite...!! Strosade mest runt och tog det lugnt. Väl hemma blev det middag och sen en sväng ut på landet och ett besök hos moster med man. ALLTID ett måste när jag är i Uppsala. Inget uppsalabesök utan mosterbesök!!
 
Och resan hem var mysig faktiskt. Vi gick och strosade en stund i taxfreebutiken för att låta tiden gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se