Blocket...!!

Bocket säljar´n här... Hon är igång med att sälja sin älskade tvättmaskin!! Nån som är intresserad så hör bara av er. Har lagt ut en annons precis så det gäller att vara på hugget alltså!! He he... Men med tanke på vilka nötter som köpt mina andra möbler och hur omständiga dom har varit så är jag inte det minsta säker på att det kommer att gå oklanderligt den här gången heller. Men men, det är bara att hålla tummarna och hoppas på att lyckan är med mig.
 
 
Men apropå blocketannonser.
 
Jag glömmer aldrig när jag skulle flytta från huset i Kvidinge 2011 och jag skulle sälja min fejkade öppna spis. En sån ni vet som man tänder med olja eller gelé.
Lägger in annonsen rätt så sent på kvällen så jag trodde inte den var upplagd. Var på väg att lägga mig när plötsligt mobilen börjar ringa. Ett nummer jag inte känner igen, svarar ju såklart (så snäll som man alltid är). Och i andra änden hör jag en väääääääldigt feminin manlig röst. Man kan nog säga att personen i fråga var lite gay.
 
Den här mannen börjar fråga en massa frågor om den är kvar eller ej etc. Känner mer och mer hur jag snart inte kommer kunna hålla mig för skratt mer men, som sagt, artig som man är, är jag ju trevlig och svarar snällt på alla frågor, UTAN att skratta. Ända fram tills han frågar om man måste montera in någon skorsten (hade klart och tydligt skrivit i annonsen att där INTE krävdes någon montering av någon skorsten). Då brast det för mig, så även för honom... RONALD...!! Det var alltså min kära vän Ronald som roade sig lite lätt. Ha ha ha... Det förlängde mitt liv några år till efter allt skratt.
 
Nu ska jag nog hoppa i säng och hoppas på att någon kommer köpa min tvättmaskin snaaaaart!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se