Ingen bra dag...

Har inte en så bra dag just idag. Har ju som sagts tidigare väldiga problem med min svanskota. Jag är så förbannat less på den här J***vla svanskotan så jag rätt och slätt snart amputerar arslet.
Jag har så förbannat ont varje dag. Jag hatar själv att läsa om alla olika statusar på facebook om hur dåligt folk mår och hur ont dom har hit och dit. Men jag måste bara få ur mig detta en liten skvätt...!!!
 
Tycker så förbannat synd om Roger som får höra på mitt gnäll varje kväll... ♥
 
Jag kan aldrig sätta mig i soffan på kvällen för att koppla av. Soffan är ett helvete för mig. Jag kan aldrig sitta rak i soffan, jag kan aldrig kasa ner mig en aning med ryggen på ryggstödet. Jag får antingen sitta upp med armbågarna i knäet och fötterna på golvet. Alltså EJ luta mig bakåt. Eller så får jag sitta på höften. Ja, ni fattar väl själva hur snedfördelat det blir. Jag får alltså vrida kroppen så pass mycket så det är höften som får den tyngsta bördan. Och aldrig någonsin kan jag slappna av, då hugger det i svanskotan så får jag återigen ändra ställning. Och detta är bara i soffan, då kan ni tänka er hur jag har det på alla övriga sitt don.
 
Allt detta innebär att jag har snedfördelat hela kroppen som i sin tur gjort att jag fått ont i hela ryggen, bäckenet och höfterna. Jag är så jävla less på detta skitet så jag helst bara vill gräva ner mig under jorden nånstans.
 
Men så tänker ni, varför söker hon inte hjälp. Det har jag redan gjort. Jag har varit till en ortoped och väntar nu på att få sätta en sk blockad. Jaha, hur gör man då?? Man får en spruta i röven och hoppas på att det ska bli bra. Detta måste göras på operation, så mycket personal är inblandad vilket innebär en sjujäkla väntetid. Har ringt nu i veckan för att påskynda det hela en aning. Men personalen är ute på båtluff i Europa så jag får minsann stå ut och vänta till på måndag innan jag kan ringa igen. Men tänker ni, det är ju lördag så det är ju inte så långt till måndag. NU NEJ, ringde i början på veckan, så veckan har varit ovanligt lång!!
 
Nä, men det är ju klart personalen inom sjukvården ska roa sig (innerst inne unnar jag dom verkligen det) medans min RÖV får vänta och göra mig ett megabesvär.
 
Och för att den här dagen skulle bli ännu sämre så har jag dessutom en redig huvudvärk. Vad mer kan gå snett just nu...??
 
Tack för att just DU läste ända till slutet av det här klagoinlägget, en eloge till Dig!!
 
                           
 

Kommentarer
Postat av: Mojjan

Lillstumpan. Lider med dig. Puuusssss

Svar: Tack mojjan... Snyft!!
Maria

2013-09-07 @ 15:54:01
Postat av: Åsa Häll

Kraaam

Svar: Tack Åsa. Det behövde jag!! Blev dock bättre med humöret under dagen!! Men en kram är aldrig fel!!
Maria

2013-09-07 @ 20:44:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se