Shopping och höns?

Zandra tipsade mig om en butik som ligger lååååångt ut på landet. En butik som säljer främst kläder men även lite väskor o andra assocearer (herregud stavas det så??) Vi bestämde att vi skulle ut dit idag. Sagt och gjort, jag drog iväg till Höganäs för att hämta upp Zandra och Elmer. Väl framme gick vi in i butiken och flög på varsin grej. Zandra en jacka och jag en väska!!
Blev riktigt nöjda båda två. När vi kommer ut ser vi något... Hela bilen är omringad. AV TUPPAR O HÖNOR. What? Vi försökte komma mot bilen men då går dom emot oss. Vi blir livrädda (precis som om dom skulle äta upp oss eller nåt... ha ha ha) Vi tänker bara en sak... Lura hönsen en bit från bilen sen springa till bilen. Zandra fick då hoppa in med Elmer i baksätet så hon kunde bälta honom. Säger bara en sak. Riktigt tur vi inte hade med barnvagn så den skulle fällas ihop o in i bilen...
Efter vår helvetesattack åkte vi in till Ängelholm och tog en fika. Tog vårt före detta favoritställe... "Mormor Olgas" Där vi fick sitta o pusta ut en stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se