Födelsedagshelg...

Jahapp! Så var man 33 då! Lucia igår vilket betyder min födelsedag! Jag är som ett barn när det kommer till att fylla år. Jag älskar verkligen presenter och bara själva grejjen med att fylla år. Känns lite lyxigt på nåt vis. Tjuvstartade lite genom att gå på massage. Fick ett presentkort nämligen när jag fyllde 30 år av mina arbetskamrater som endast var giltigt i 3 år. Alltså skulle det gå ut i fredags. Så typiskt mig att alltid vara ute i sista minuten.
Men riktigt skönt var det! Lördag ställdes klockan på 06.45 för att då gå upp o göra frukost och bänka mig framför teven och luciamorgon. Kröp in under täcket, åt min frukost och bara njöt med tända ljus.
Mamma hade skickat ett kuvert till mig som låg i brevlådan i fredags. Självklart kunde jag ju inte hålla mig till lördag så jag öppnade. Men... tji fick jag! (Detta är verkligen på att hon känner mig innan o utan) För i det kuvertet låg ett till kuvert. Med texten...
Tro det eller ej... Men jag höll mig. Öppnade inte förrän lördag morgon vid teven.
Ett par supersköna byxor som jag knappt tagit av mig sen jag fick dom. Av Roger fick jag ett jättefint halsband från Edblad
Rikard o Zandra med barnen kom på en fika under dagen. Det var riktigt mysigt. Sen skulle dom iväg på fest på kvällen så vi körde på fika denna dag. Fick en skiiiiitsnygg korg i koppar. Den där Zandra hade tydligen snappat upp att jag tyckte den var snygg sist vi var på väla.
När dom åkt iväg sen på festen blev jag utbjuden av min älskling på middag. På Big Buddah i Helsingborg. Jag älskar det stället. Såååå god mat. Så det var ju inte med tvång han fick ta dit mig direkt. Ha ha
När vi kom hem kom Jenny och Micke över på lite fika. Idag har vi haft kalas med Rogers mamma och syster med familj. Bjöd på lite mat och fika. Mycket trevligt och maten blev superbra. Fick ett superfint armband, även det från Edblad.
Efter en sån här underbar helg så ligger vi nu i varsin ände av soffan och bara slappar. Tusen tack för alla som uppvaktat mig på alla möjliga vis. Tack!

Kommentarer
Postat av: Mojjan

Det är du värd hjärtat.

Svar: Tack mojjan!!
Maria

2014-12-15 @ 21:37:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se