Gårdagens tjuvstart...

Äntligen har semestern startat på riktigt... Men med detta ljuvliga väder vi har så var det väldigt svårt att hålla semesterkänslorna i styr. Jag slutade nämligen vid lunchtid igår. Och vad passade sig väl bättre än att dra ner till stranden och sola lite. Fick sällskap av Carin också, så stunden på stranden blev väldigt lyckad. 2 dopp i havet, premiärdopp och en massa skitsnack.
Då Roger inte skulle va hemma på kvällen bestämde vi en date på Ättekulla Pizzeria. Bara hem om o duscha sen tog jag stålhingsten o cykla dit. Så skönt att bara kunna cykla dit man ska. Jag som alltid annars tar bilen. Väl framme beställde vi vår mat o dryck o fortsatte vårt skitsnack.
Efter maten gick vi hem till Carin o satt på hennes uteplats o tog ett glas till. Och gissa... ännu mer skitsnack!! Vi kan prata vi, det är nåt som är säkert.
Tiden gick och helt plötsligt var det nästan mörkt ute. Kl var efter 23. Jag hade endast ett par shorts o en tunn tunika på mig. Det var fortfarande varmt ute. Älskar varma ljumma sommarkvällar! Fler såna tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se