Götet igen...

Jaha då har man varit i Göteborg igen. Den här gången med min älskling, Roger. Vi har haft urmysigt! Ville inte riktigt att helgen skulle ta slut. Det började väldigt bra! Vi kom upp vid 14 tiden och gick en runda på Avenyn. Tanken var shopping, men ingen av oss hittade nåt speciellt så vi hamnade på samma café vi gick på förra gången vi var i Göteborg, Eva Paley. Jag tog en Kaffe Karlsson och Roger en Irish Coffee.
När vi sen kom till hotellet och checkade in får jag mig en överraskning.
Men snacka om att jag blev glad! Så mysigt att få korka upp, äta av alla frukter och bara sitta och prata med varandra till en underbar utsikt.
Vi bodde allra högst upp på våning 13. Oh my god va högt upp!!
Vi fixade oss för att sen gå ut o käka! Tillbaka till hotellet igen för att göra det vi kom till Göteborg för att göra... Målet med resan var nämligen att gå och se Under Ytan med Mårten Andersson! Ståupp komiker som gör sin första solo turné och som blivit väldigt populär. Den handlar om hans vilda liv med sprit, fester och brudar fast han egentligen bara drömmer om det där perfekta livet med fru, barn och ett hus på landet. Det var tydligen inte lika lätt som han önskade. Idag är han nykterist och vaknat ur den där bubblan av fester. En riktig inspirationskälla!
Underbar kväll... Träningvärk i både mage och kinder! Idag åt vi den obligatoriska hotellfrukosten. Mmmm... Upp och packa, checka ut och sen ett nytt försök till shopping! Idag gick det bättre. Nu är vi hemma igen vilket innerst inne är rätt så skönt. Borta bra men hemma bäst sägs det ju!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se