Kickoff i Götet...

Fredag till Lördag var nästan hela styrkan på jobbet iväg till Göteborg på Kickoff. Vi hade det verkligen jättebra! Tog tåget från Helsingborg kl 7.53 och vi var uppe redan strax innan halv elva. Väl uppe blev det ett besök på huvudkontoret! Föreläsning och rundvandring på stället. Riktigt kul att få ett ansikte på personer man annars bara mailar och pratar i telefon med. Vi fick underbar lunch i husets lunchrestaurang.
Pulled Pork som var skit god rent ut sagt! Med en enorm salladsbuffé. Innan vi checkade in på hotellet hann vi med lite shopping. Jag handlade ingenting men titta kostar ju inget. Efter incheckning fixade vi oss för att sen ses inne i ett av våra rum för lite mingel.
På kvällen gick vi till Park Lane på Avenyn för middag och 80-talsshow! Mycket bra underhållning men maten var riktigt dålig. Tyvärr!!
Det bästa med hotell är ju självklart frukosten. Jag skulle kunna sitta i timmar och bara plocka frukost hela tiden. Tyvärr klarar inte jag det, men jag njuter av varenda tugga. Innan vi åkte hem blev det ytterligare lite shoppingrundor och en fika hann vi med. Så skön dag och bara få slappa lite på stan och knappt ha någon tid att passa. I alla fall inte på ett tag.
Tack alla kära kollegor för trevliga 2 dagar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se