Får man skryta?

Ja, ibland måste man få det. Ikväll har jag gjort nåt som jag egentligen aldrig kunnat göra. Nånting som jag alltid tyckt sett så roligt ut. Jag har joggat. Nu tänker ni såhär, "jaha, men det är väl bara att jogga då" Men för min del har det knte alls varit så lätt hur mycket jag än velat. För 5 år sen gjorde jag min gastric bypass, och det har verkligen förändrat mitt liv. Innan jag gjorde min operation vägde jag 145 kg. (Bara det här att skriva ut det här är stort för mig) Idag väger jag 86 kg. Fortfarande finns det att ta utav men idag mår jag bra med mina kilon. Ikväll har jag alltså joggat på riktigt för första gången och jag är mäkta stolt. Jag hade sällskap av mina älskade vänner Zandra och Sandra som puschade mig till det yttersta, det gjorde att jag klarade av att jogga i nästan 4 km. Det är stort för mig, mycket stort. Detta trodde jag inte för 5 år sen.
Dessutom är vi 6 st som ska springa (ok, läs lunka) vårruset i Halmstad 5 Maj. Tills dess ska jag öva och öva och öva. Med den här känslan av lycka i kroppen kommer jag sova gott i natt.

Kommentarer
Postat av: [email protected]

förstår precis hur du känner......att inte vilja berätta sin vikt som mest vägde jag 139kg o idag står vågen på mellan 70-72, tyvärr är jag dålig på att aktivera mig som träning. Du är jujätte duktig som håller igång o bygger muskler. Grattis du är ju bäst , vilken pingla med det är samma Goa Maria . Lycka till till den 5 maj o härligt med stöd av dina vänner o familj. Ha en bra dag min cybervärlden. Kram fr södra Skåne Helen 😉❤️

Svar:
Maria

2015-03-11 @ 06:32:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se