Vårruset 2015

I Tisdags var det dags för mig att göra en debut. Loppdebut! Var med och sprang (läs lunka/jogga) Vårruset i Halmstad. 5 km och måste säga att allt gick så himla snabbt. Tyckte ändå att när man passerat 1 km så tyckte jag det var så långt kvar. O vips var man i mål. Jag e nöjd! Kom ju inte sist i allafall!!


Innan loppet var vi med i en instagram tävling där det ända priset för kvällen var att få sitta i VIP-tältet och bli bjuden på sallad, bubbel och choklad. Vilka vann tror ni???? 
Viiiiiii såklart!! 
Så himla kul... Lagnamnet var "Lättviktarna" Ha ha ha Vi har fått många skrattreaktioner när det namnet berättats vilket jag inte alls kan förstå (?!?!) 


Och till sällskap kom Blossom Tainton och snackade lite. Hon är ju den som håller i vårruset.


Hur gick loppet då? Nja! Har väl i ärlighetens namn inte tränat överdrivet mycket innan och kunde tyvärr inte jogga hela loppet igenom. Men jag e nöjd som fullföljde det och kom i mål på 42.39 minuter. 
Precis när jag sätter foten på slutspurtsfåran kommer låten "Holding out for a hero" med Bonnie Tyler och tårarna börjar flöda. Kände mig som en hjälte som faktiskt tog mig igenom det här loppet. Och när min kära kollega Mari sen möter mig hoppandes o skuttandes och berättar att vi vann VIP tältet flödade det ännu mer. Fattar inte att jag blir så blödig när jag joggar. Ha ha ha

Bjussar på en obligatorisk medaljbild! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se