Skyltsöndag!!!

Idag är det första advent. Tänk vad tiden går snabbt. Snart är det verkligen jul, eller julen är ju här redan men jag menar julafton.

Idag har jag varit på skyltsöndag i höganäs. Jättemysigt. Vi gick omkring i stan och gick in i alla olika möjliga konstiga affärer, drack glögg och lyssnade på julmusik i alla hörn. När det hade blivit mörkt ute kom en parad gående och spelandes på sina instrument, och efter dom kom det en häst och vagn och i vagnen satt Höganäs lucia med hennes tärnor. Precis när jag skulle knäppa kort på den dog min kamera. Det är ju så himla typiskt. Så det blev inga bilder idag. Sen var vi över till min svärmor och hennes man och drack glögg och åt pepparkakor och lussebullar. Precis som julen ska vara!!!

Nu är jag hemma igen och ska snart gå och lägga mig.
Jag skulle ju visa hur slottet såg ut.




Och så här blev mina naglar:    dock lite suddigt, var väldigt ovan igår och odag, och igår och i morse gjorde dom nästan ont, och då tänkte jag att jag inte ville ha dom eftersom att det gjorde ont. Men nu känns dom knappt.

Nu ska jag gå och lägga mig
God natt och glad första advent!!!

Hemma igen!!

Nu är jaqg hemma igen efter 2 dagar planeringsdag. Jag överlevde natten på slottet. Vi hade det faktiskt jättebra. Jobbigt på dagarna, men det ska det ju vara på såna här dagar men samtidigt lärorikt och roligt.

Vi var ju då som sagt var på ett slott. Jättefint var det. Mycket fina lokaler och jättegod mat. Dom lagade all meten på plats, till och med brödet var rykande färskt på morgonen när man skulle äta frukost. Sååå underbart gott.

Jaja, vi fick i alla fall bo väldigt fint, och i och med att jag känner att jag inte vill störa nån med mina snarkningar och vill kunna sova utan täcke, med rumpan i vädret, kände jag att jag ville ha enkelrum.  Så det här är mitt rum:
   och sängen...

På kvällen fick vi gå på en spökrunda. För på alla slott spökar det väl. Så det var rätt så väntat att det skulle bli nåt sånt. Det var rätt så spännande faktiskt. Hon berättade en massa och till slut hamnade vi i ett jätte gigantiskt rum, matsal, med ett jätte jätte stort matsalsbord som stod dukat som förr i tiden. Det stod en massa glas uppradade efter varanda för varje person. Själva spökvandringen tog ungefär 45 minuter. Sen träffades vi för lite förfest inne på ett rum. På en av alla sviter som fanns.

Jag tyckte att den sängen var så himla fin!! Den var verkligen så himla kunglig och lyxig!!!
Kolla, här skulle jag kunna tänka mig att gifta mig, på själva slottet alltså, och ha den här sviten som bröllopssvit. Så himla underbart rum.

Sen var det dags för middagen. Och var fick vi äta nånstans om inte i den gigantiska salen. Helt underbart. Hur ofta kan man, 32 personer, sitta vid ett och samma bord.  Har nog aldrig jag varit med om tidigare i alla fall.

Det hängde en kristallkrona i taket. Och inte den lilla kronan direkt  Alltså den var gigantisk (som allt annat) Den hade aldrig fått plats i mitt vardagsrum, jag tror att den skull slå i golvet om jag hängt den i taket här inne.

Och sen dukningen,   och mina alla glas,  visst är dom många?? Och tro det eller ej, men innan den här kvällen var slut hade vi fått nåt i alla glasen och även tömt dom.  Maten var självklart skitgod rent utsagt.

Snart är det dax...

Idag på jobbet fick jag en hel kasse full men massa olika hattar, glasögon, peruker, kläder , sjalar och väskor som jag skulle prova ut och se vad jag vill använda till Bäckaskog dp vi ska på planeringsdagar. Hittade faktiskt en rock, en brun tantväska glasögon och en orangne stickad mössa. Vet inte riktigt om peruken jag hade i förra bloggen kommer passa då. Vi får se, det måset ju gå snabbt med när man ska byta om.
 Snygg va!!!

Det här kommer nog att bli kul tror jag. Hoppas jag kan hålla mig för skratt när jag kommer in med denna utstyrseln. Fast ni kanske tycker jag ser ut som vanligt!!! Ha ha ha, det hoppas jag verkligen inte att ni tycker.

Jag var på Familia idag och handlade kläder tills vi ska iväg. En svart skjorta med vita detaljer och faktiskt en kjol. Jag som verkligen inte är en kjolmänniska. Men jag ska ha leggins under. Så jag hoppas att det blir bra. Jag får lägga in foto på det sen.

Nu ska jag hänga tvätten så jag har ren och torr tvätt till på Torsdag.

Ha det, skriver kanske i mer i morgon!!!

Hej...

Måndag!!!

Så, då har man jobbat en hel dag. Då var det bara 2 kvar, för min del i alla fall och för hela vårdcentralen. Vi ska iväg på planeringsdagar på torsdag och fredag den här veckan och då kallar jag inte det för arbetsdagar. Visst det är arbete men inte på samma sätt. Det ska bli jätte kul hoppas jag. Jag och tre tjejer till ska spela lite teater. Vi har en på jobbet som håller på lite med sånt på fritiden och är skitduktig, så hon är ju självklart med. Hon har även peruker vi får låna när vi spelar olika personer. Jag kommer bla annat se ut så här
 Gud så snygg man blir!! Jag ska spela en jobbig patient som ska åka utomlands och behöver vaccinera sig. Vi övade faktiskt på jobbet idag, och man är ju verkligen ingen Lena Ohlin eller nån sån annan duktig!!!

Nähä, plikten kallar och jag måste göra nån sorts mat. Ska göra en pasta sås med bacon i, men jag vet inte hur jag ska göra den!!! Hittar nog på nåt.

Ha det
KRAM...


Fortf. Söndag!!!

Nu äntligen är golvet klart. erik har jobbat på som en galning idag för att golvet skulle bli klart. Nu fattas bara listerma. Men det tar han under veckan!!!
Så här blev det: och en annan vinkel

Och medans han fixade golvet gjorde jag detta      Mmmmm Vad gott!!!

Nu ska vi kolla lite på TV sen är det sängen och John Blund som kallar!!!

Kram igen...

SKÖNA SÖNDAG!!!

Hej hej!!!

Oj, jag har upptäckt att jag inte skrivit sen i torsdags, har inte hunnit riktigt!! Så är det när man har en massa att göra på kvällarna. Hela veckan har vi ju lagt golv så fort vi kommit hem. Så nu håller Erik på att lägga det sista. Det blir jättefint. Får väl fota sen när alla möbler och sånt är på plats så ni får se hur det blev.

Igår hade vi Eriks bror och hans tjej här på middag. Jag städade som en galning och poppade julmusik hela dagen faktiskt. Jag har fått såna julkänslor just nu. Jag längtar verkligen till nästa helg då man får sätta upp ljusstakar i fönstren.
Jag har köpt Peter Jöbacks nya julskiva,
Sista låten på den är så himla fin!! Det är en duett med Sarah Dawn Finer. Åh jag bara njuter när jag hör den.

Jag har även köpt den där kokboken från ICA som man fick för en kupong,

Men igår då skulle jag och Zandra göra Thai kyckling, det är jätte gott. Så satt ju då karlarna i soffan och gjorde absolut ingenting, så vi tänkte att dom skulle få lite handarbete. Dom fick en varsin konservburk med kokosmjölk i som dom skulle skaka väl. Men som alltid ska dom alltid förstöra saker och ting så istället för att skaka burkarna började dom slå på dom så dom blev buckliga!!      

Men roligt hade vi i alla fall och maten blev jättegod, trots att inte mjölken blev skakad!!!

Sen blev det UNO för hela slanten

Nej, nu ska jag iväg och handla, sen ska jag nog ta och baka antingen kanelbullar eller lussebullar, har inte bestämt mig ännu!!!
Känns i och för sig lite för tidigt med lussebullar. Fast å andra sidan är det ju första advent nästa helg. Och då är ju bullarna bakade redan om jag gör det idag.

Tål att tänkas på!!
Ha det så bra


KRAM!!!!!

Shoppingdag!!!

Idag slutade jag kl 12. Hade jätte mycket att göra så jag kom inte därifrån förrän kl 12.20, inget vidare när man redan har så mycket på flexen. Får väl försöka gå tidigare nån dag eller senare om det går.

När jag slutade hade jag ingen lust att bara åka hem direkt, för jag vet hur jag är, när man har ätit blir man så trött och då lägger jag mig i soffan och somnar. Ingen hit. Man vill ju faktiskt ha ut nåt av dagen nu när man får gå hem så tidigt. Så jag drog till Väla och kollade runt efter lite saker man kunde önska sig i julklapp. Jag kom på en del faktiskt. Bla en parfym från Parin Hilton faktiskt.  2 stå till och med, men jag tror jag gillar den ena lite bättr så den får det bli. Får jag inte den i julklapp eller födelsedag så köper jag den själv sen. För min egen håller på att ta slut. Hugo Boss Intense. Jättegott luktar den, men jag blir så trött på den om man alltid ska samma. Vill variera!!

Sen var jag på Clas Olsson och köpte en gelé sadel. En sån man sätter på den riktiga sadeln på (i det här fallet spinningcykeln) så man inte får så ont i ändan!! Hoppas det hjälper!!!

Sen åkte jag till Jysk, ligger på ett annat ställe så jag var tvungen att ta bilen dit. Och där kollade jag på bäddsoffor. Hittade en jättesmart. En med så som går ut divan eller vad det heter och under den var det utrymme för förvaring. Jättestor plats!! Där kan man ju ha kuddar och täcken som man inte använder just nu!! ska bara flirta med Erik först. Han måste ju förstås se den innan, hade jag med velat ju!!

 Här är den, hittade den på nätet. Det är i tyg, fast jag vet inte om jag är så nöjd med färgen, på bilden ser den nästan svart ut. Men på riktigt är det nästan gråblå!! Vet inte om det passar på övervåningen!!
Måste tänka lite!!!

Nej nu ska jag packa bilen med skräp och köra och slänga!! Roligare kan man ju ha för sig.

Ha det

kram kram...........


Jobb!!!

Just nu sitter jag på mitt jobb och har skit tråkigt. Man får ju hoppas att ingen kommer och ser att jag sitter och bloggar när man egentligen kan göra en massa annat. Men jag har verkligen ingen lust. Men jag ska ta mig i kragen strax och gå ut och fika i alla fall. Sen ska jag städa hela labbet.

Idag har jag fått mina nya arbetsskor. Visade ju en bild på dom förra veckan. Så nu har jag dom på mig för att testa. Faktiskt ganska sköna. Men man kan ju bli lite snurrig. Sulan går upp lite i bak så man får passa sig för att man inte lutar sig för långt bak för då trillar man. Det vet jag, har jag nästan redan lyckats med.

Nej nu vill jag ha lite kaffe!!!

Skriver kanske mer ikväll. Vet ej än om jag hinner. Vi ska fortsätta lägga golv i kväll. Vi har lagt några rader varje kväll den här veckan, så det går sakta men säkert framåt. Förhoppningsvis kanske vi blir klara i helgen. Vore ju en dröm!! I alla fall med golvet. Så kanske man kan få börja bära upp lite möbler igen!!! Vore ju en änu härligare dröm!!!

Just det jag skulle ju fika.

Kram kram...

Tisdag

Idag har jag haft en rätt så skön dag. Inte så mycket stress faktiskt utan mer lagom. Det är ju skönt att man kan ha såna dagar med. Inte alltid det händer.

Jag slutade halvtre idag. Var in på ica när jag körde hem och hittade Peter Jöbacks julskiva för 69:- om man hade icakort. Och det hade jag ju så den köpte jag. Några bra julsånger faktiskt. Det var kanske bara 6-7 låtar på den.

Ikväll ska jag träna första gången efter min förkylning. Vet inte hur det ska gå. Har ju rethosta och är ju jätte snorig. Så fort jag rör mig kommer det ju bara rinna ur näsan på mig. Men men... testar man inte får man ju inte reda på nåt. Fast jag ska erkänna att jag har absolut ingen lust att träna. Men det är npg bara för att jag haft uppehåll 1 vecka. Det är ju tur man inte ska iväg själv utan att Zandra förljer med. Annars hade jag nog hoppat!!

Bilden jag hade inne i går på min blogg är absolut ingen smörgåstårta som vissa jag känner tycker!!! Bara ett fint arrangemang jag fick av E förra julen!!
Så, då vet ni det...

Nej nu ska jag skala potatis så är det klart tills jag ska göra mat ikväll när jag kommer hem.

Hörs kanske i morgon!!

Hej...

MÅNDAG!!!

Idag har varit en lååååång dag. Det började i morse. Då gick jag upp en hel timme tidigare än jag brukar göra för jag och Erik skulle köra min bil till Klippan på service. Efter det körde han mig till jobbet. Jobbade hela dagen med full bltr mottagning (sköterskorna hade tryckt in så j-vla många patienter på mig så jag var försenad hela dagen, inget roligt alls). På eftermiddagen satt jag i kassan tills vi stängde och kassan stämde INTE!!! Och just idag fick jag absolut inte komma från jobbet för sent. dom stängde nämligen i Klippan 17.30 och vi skulle ju hämta bilen. När vi hämtat bilen tog jag våran Honda och körde till Ica Maxi och storhandlade. Nu äntligen är jag hemma. Full rulle!!!

Nu snart ska vi äta. Erik har gjort middagen Kyckling och potatis. Gott!!!

Skriver mer i morgon kanske.

Hej....

Söndag och renovering!!

NU ÄR JAG SÅÅÅÅÅ TRÖTT på allt som har med renovering att göra. Vill bara bli klar nu så vi kan få fint igen!! Just nu står saker bara huller om buller i en enda röra medans vi lägger golv där uppe. Vi har fått en viss ordning däruppe trots att vi har saker kvar där men det går rätt så bra i alla fall.
Men detta med golvet. Vad är det för skit dom säljer på Bauhaus. Det funkar ju fan inte. Först provade vi att lägga på längden.

Men det funkade inte. Första raden gick jätte bra som ni ser, men sen då, när man skulle lägga i den andra raden. Ja, det är väl bara att lägga i en efter en tänkte vi. Men INTE!!! då ska man lägga den andra raden lös för sig själv och sen lyfta dit hela långa på plats på den befintliga raden som vi redan lagt. Men snacka om besvärligt. Då fick vi riva upp hela skiten och börja om från början och lägga på bredden.
 Men det blir jätte snyggt nu när man ser en helhet!!

Vi har bara gjort detta idag. Jag skulle egentligen köra och handla med, men i och med att det krånglade så himla mycket med golvet så får jag ta det i morgon!!

Nu ska jag kolla hur det går för min mat. Jag gör helstekt fläskfilé i ugn med vitlöksost i.  Hoppas det blir gott.

Ha det
Kram

Äntligen Fredag!!!

Jaha, då var det fredag och ännu en vecka har gått. Alltså tiden bara rusar iväg. Snart är det verkligen jul, nu måste man börja ta det på allvar. Innan var det bara att man tänkte på det när man såg att alla affärer har börjat pynta. Fast iår var det ju tidigare än nånsin. Dom började ju redan ta fram julsakerna i slutet av September. Men inte konstigt att man bara tänker att ja ja, julen är ju långt tills dess. Men den är faktiskt här om snart 1 månad bara. Det är ju inte klokt. Jag som älskar julen!!! Men jag har ju inte ens njutit av att gå i affärerna och titta på julsaker. Det ända jag har köpt i julpyntsväg är ett datumljus. Hittade inte ens en liten ljusstake till den så det blev bara ljuset.

Nu har jag och Erik ätit tacos, sett på dobidoo och Robin (han är väl för söt, Robin alltså) börjat sett en film till det blev reklam och jag gick på toa och gjorde i ordning en Martinidrink så passar han på att byta kanal för att det börjar en annan film där. Men snacka om att jag blir irriterad. Då satte jag mig här och bloggade lite, inte heller så särskilt kul när man inte är på humör!!! Visserligen hade både jag och E sett filmen men det var ju jättelängesen så jag kommer inte ihåg ett skit av den. Det är den som går på femman nu "firewall" med Harrison Ford.

Nej jag ska väl dricka upp min dink (med avslagen sprite från förra helgen, inget vidare faktiskt) och gå och lägga mig!!

Ha en bra kväll!!!

Kram på er!!

Torsdag 13/11

Idag är det exakt en månag kvar tills jag fyller år. Mysigt, snart får man börja pynta, är ute efter ett par nya julgardiner till köket. Tror jag har hittat några, till och  med E gillade dom, så det får nog bli så!!

Idag slutade jag kl 12!! Hur underbart är inte det. När jag kom hem åt jag lite lunch. Sen som vanligt somnade jag på sofflocket!! Så typiskt mig!! Händer varje gång jag är ledig. Men i och för sig kan man väl skylla på att man inte riktigt är helt kry ännu!!

När jag vaknade gick jag faktiskt ut och städade bilen. Jag ska lämna in den på service på måndag och på fredag samma vecka ska den besiktigas, då kan den ju inte se ut som en papperskorg. Det var massor med papper slängda i den. Och till saken hör att den var så när jag tog över bilen när jag klarade mitt körkort!!! Så i helgen ska jag nog tvätta den med.

Nu ska jag laga mat, Lasagnette
Hör en annan dag!!

God natt...


Kom ju på att jag skulle lägga upp bild på mina muggar jag köpte igår. 4 för 35:- köpte 8 st!!!

Kram

Onsdag!!

Idag är det onsdag och jag har haft skit mycket, rent ut sagt, på jobbet idag. Inte lär det bli bättre på fredag. Jag har haft helt fullbokat på min mottagning idag. Visst det är ju kul att det kommer patienter, men inte när man inte mår bra. Jag är ju fortfarande förkyld och då är man ju inte lika på hugget som vanligt!! Men det har gått bra i alla fall. Sen på eftermiddagen satt jag i kassan och blev kallad för rasist. Och alla som känner mig vet att jag inte är en rasist, så det är ju måttligt roligt att bli kallad för det. Tyvär kan jag inte gå in på detaljer pga sekretessen!!

När jag jobbat klart åkte jag till affären och handlade. Där hittade jag kaffe muggar som jag sett innan som jag tycker är jättefina!! Får se om jag kan fota en sen så kan jag lägga in den bilden sen, orkar inte det idag.  Dom var i alla fall jättefina, och det var billigt. 4 st för 35:- så jag köpte 8 muggar!! Skönt då kan jag slänga alla våra gamla muggar som levt i 100 år nästan. Nej, men alla muggar jag har har jag fått ärva (och det var ju jättebra när man flyttade hemifrån och inte hade så många) så nu är det skönt att ha köpt egna som är mina!!!

Och på jobbet idag var det en skoförsäljare som sålde både arbetsskor och vanliga promenadskor och stövelliknande. Så jag slog till på ett par nya jobbarskor. Har ju idag ett par jätterosa foppatofflor (vilket jag tycker är jätte roligt för man får så många roliga kommentarer). Dom jag har köpt är en sån MBT sko!! (för er som inte vet vad det är så är det en sån sko som verkligen förljer fotsulan när man går. Så man går lite gungigt när man går, fast jag vet inte riktigt vad MBT står för) Men den här skon som jag har köpt är en kopia av MBT så den är betydligt billigare. Dom äkta kostar runt 2000:- och mina 895:- och det betalar jobbet åt mig. Snällt va, vi får nya skor av jobbet vart 3 år. Det tycker jag är en rätt så bra förmån!!
21100 »
Såhär ser den skon ut som jag köpt. Det är just undersulan som är så speciell, man rullar nästan fram!! Jätteskön!!

Nej nu ska jag gå och lägga mig!!

Ha det och God Natt...

Måndag 10/11

Hej hopp!!!


Idag är det måndag igen och första dagen på arbetet, för denna vecka, är till ända!! Men gud så himla fint jag skrev nu då helt plötsligt!! I natt vaknade jag med världens halsont, det gick ju knappt att svälja!! Och samma var det ju när jag vaknade sen när jag skulle gå upp. Men det var ju bara att pallra sig iväg till jobbet. Man har ju verkligen ingen tid att vara hemma. Jag har ju fullt av blodtryckspatienter varje dag. Och vem ska ta dom trycken då när inte jag är där.
Men tyvär blir det ju ingen träning. Då kanske det bara blir värre.

27-28 nov. ska vi på planeringsdagar, vi ska bo på ett slott där det sägs att det spökar. Roligt!! Lite skrämmande faktiskt. Hoppas man har dusch och toalett på rummet så man slipper springa i långa korridorer på nätterna (sånt som man brukar se i skräckfilmer) Usch, jag får ju rysningar. I alla fall. Så ska jag och 3 till spela lite teater om hur situationen ser ut för våra sjuksköterskor på vårdcentralen. Det ska bli skoj, vi satt kvar idag efter jobbet och spånade lite på hur vi skulle göra. Kommer nog bli jätteroligt!!

Nähä, nu ska jag ringa min tränar kompis och säga att jag inte kan träna i morgon, ringde henne nyss men inget svar!! Får väl testa igen då!!
Skriver nog mer i morgon!

Kram Kram...

Dagen efter...

...kvällen före!!!

He he he!! Hella det var nog lite sent påtänkt med att jag skulle ta det lugnt. Vi hade så himla roligt och trevligt!! Kom hem vid halv ett faktiskt så det var rätt så OK. Vi fick så himla god mat!!! Tacotårta!! Det var verkligen som en tårta. Med varvart köttfärs och spenat och keso och såna mjuka tacobröd. Sen ost på toppen och in i ugnen!! Jätte jätte gott. Måste ha receptet!!

På vägen hem fick vi ett sånt gigantiskt skrattanfall. Vi satt nog och skratta hela vägen hem från Ängelholm till Åstorp. Där hämtade Erik mig. Helt sjukt. Det började med att en av oss frågade om vi andra ville ha tuggummi, jag tackade nej, men ångrade mig igen för jag blev så sugen på att tugga på nåt fräscht, man kände sig inte så fräsch i efter allt vin, dooleys och martini!!! Så jag fick ett, började tugga, samtidigt ringde jag Erik och skulle säga att han hämtade mig, innan han svarade kände jag att detta tuggummi inte alls var vad jag hade tänkt mig!! Så jag sa det fan va äckligt tuggumi, och hon bredvid mig kände det på lukten med att det inte luktade så gott, Erik svarade och vi brast alla ut i ett hysteriskt skratt. Tänk så roligt man kan få när man druckit lite vin!!! Till slut kan jag klämma ur mig att vi är på väg hem så han gärna kunde hämta mig!!

Idag sov vi till halv tio ungefär, då gick jag upp först och åkte till affären och köpte nybakade frukost frallor och lite olika pålägg!! Kanske ska vara bakis flera gånger, jag verkar så snäll då!! Efter frukosten satte vi igång och målade klart allt på övervåningen!!! Fast jag fick göra en lite paus mitt i allt målande för jag skulle på spinning idag!! Skit kul fast as jobbigt!! Det kom faktiskt ett gäng tanter dit i dag från danmark. Coolt!!! En av dom var kanske runt 80 års åldern!! Vi andra som brukar vara där på spinningen cyklade på som vanligt som tränaren sa till oss om, men dom satt bara på sina cyklar och trampade som att dom var i skogen, det såg så himla roligt ut. Men jag tycker faktiskt att det var rätt så strongt gjort av dom att ens vara med. Tyvär orkade dom inte hela passet så dom hoppade av cyklarna och satte sig och kollade på oss andra i stället. Då fick man ju prestationsångest så jag tog i för kungoch fosterland mot slutet och körde ut mig totalt. Blev så himla trött.

När jag kom hem åt jag lunch och sen fortsatte jag måla resten så nu är allt klart (med måleriet alltså, sen ska ju golvet läggas).

Erik håller på och spelar på sin keyboard och fånar sig!! Han har dansbandstema som han sitter och spelar och bara improviserar, men jag tycker det låter riktigt bra faktiskt!!

Nej nu ska vi snart äta. Blir en väldigt sen middag (som vanligt) jag somnade i soffan efter målat.

Hörs i morgon igen!!!


Kram då!!

Fredag 7/11

Idag gick jag ca 30 min tidigare från jobbet för att jag skulle hinna hem och göra mig i ordning, ska ju på tjej/vin kväll ikväll. Ska bli så himla roligt. Roligt att komma iväg nån gång och bara få träffa andra och inte bara Erik. Nog för att jag älskar honom men det är ju kul på såna kvällar!!

Nej nu ska jag iväg, Måste ju hämta ut pengar innan!!

Hörs i morgon!!

Kram


Torsdag 6/11

Hej hej!!

Idag slutade jag kl 12, det är så himla skönt att bara gå från jobbet vid den tiden och bara vara fri hela eftermiddagen!! Jag hade inga planer, bara pka till systembolaget och köpa vin till i morgon då jag ska på vinkväll!! Men så himla tråkigt tänkte jag. Så jag drog först i väg till macken och skulle tanka, så funkar inte pump j-vlarna igen, det är inte första gången som dom inte fungerar. Det är ju så himla tråkigt!! Nästa mack ligger inte alls så jättenära härifrån. Så det var ju bara att köra dit och ändå se glad ut. När jag tankat tänkte jag att när jag ändå är ute på vift kan jag ju lika gärna åka till Väla!! För det systembolaget vi har här i Åstorp är ingen höjdare. Bara en liten butik, på väla har dom ju en stor med mycket mycket mer sortiment. Gick runt lite och kollade ut nån julklapp som man kan önska sig för 500:- Inget roligt att önska sig presentkort. Men jag tyckte inte jag hittade nåt så jätte speciellt. Fast när jag var inne på Lindex hittade jag parfymer. Jag har länge velat ha Viktoria Beckhams ena parfym, fast idag när jag luktade på den så vet jag inte ritkigt om jag tyckte om den. Sen provade jag Paris Hiltons, Can Can, på armen, och det är samma sak där, jag vet inte om jag gillar den eller hur det är. Erik tyckte om den, men det är ju ändå jag som ska gå och bära den hela dagarna. Just nu har jag Hugo Boss Intense tror jag den heter, men det är ju snart slut. Hoppas den räcker till jul så kanske jag får en i julklapp. Måste ut igen och lukta lite!! Dom hade inte så stort sortiment på Lindex direkt.

Idag har Erik kommit hem, han hade faktiskt köpt 2 presenter till mig!! Martini (min favorit) och choklad!! (Han tycker tydligen att jag ska äta sånt) jag blev faktiskt jätteglad. Fast det är ju klart det var till honom med så klart!!! Han hade haft det bra och bott på ett jättefint hotell utanför Milano!!

Nähä, nu ska jag snart göra mig i ordning för min träning!! Ska på box idag. Har nog troligtvis inga armar kvar sen när det passet är klart. Ska boxa mot Zandra. Och hon tar i för kung och fosterland. Då får väl jag ta i tillbaka då!!

Vi får se om jag skriver i morgon på bloggen, hinner förmodligen inte det hemma, men man kanske kan smyga dit lite bokstäver från jobbet.
Om inte skriver jag nog på Lördag!!

Ha det tills dess...

Kramar...

Onsdag 5/11

Hej alla glada!!


Nu är det bara två dagar kvar tills det är fredag!! Äntligen!! Då ska jag på vinkväll. Vi är 4 st tjejer som ska träffas och äta och dricka gott. Hon som vi ska till är så snäll som bjuder oss på mat, vi behöver bara ta med oss vinet. Undrar vad jag ska dricka för nåt. Det får vi se...

Jo just det, det tror jag att jag har glömt att berätta. När jag opererade nageltrång, veckan innan jag åkte till Uppsala, pratade vi på jobbet om att jag borde sätta upp en skylt på bilen dör det står nyopererad på, skämt såklart!!!! Vi satt i alla fall och skrattade gott åt det på fikarasten. Det var nämligen så att jag var rädd att jag inte skulle kunna koppla ordentligt när jag körde. För innan operationen hade jag svårt att göra det pga att det gjorde så s-tans ont. Men men... slut babblat om det. När jag sen skulle åka hem från jobbet (när jag då har opererat tå) ser jag min bil. 
       Dom hade satt upp denna lappen på min bakruta på bilen. Gud som jag skämdes och skrattade hysteriskt, och dessutom kunde jag ju inte trycka ner mina fötter i ett par riktiga skor, så jag fick ha mina jobbarskor på mig på vägen hem, jaja, tänker ni, det är alltså ett par illrosa foppatofflor!!! Jättesnyggt!!! Där står jag hysteriskt skrattande med knallrosa skor!!! Snyggt!! Som tur är så har jag ingen bild på det.

Erik är inte hemma just nu!! Han åkte till Itakien igår och kommer inte hem förrän i morgon!! Saknar honom redan!!

Min kompis och hennes kille har 1 årig förlovningsdag idag!! Grattis till Er!! Hoppas ni firar ordentligt!!

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig!! Det är ju en dag i morgon med. Jag slutar föresten kl 12 i morgon!! Ska bli skönt!! Behöver sluta lite tidigare ibland. Jag ska träna i morgon, och den här veckan har dom bytt ut mitt Combat pass till ett boxpass. Det ska bli kul att testa det!!
Igår tränade vi på jobbet föresten!! Gick skitdåligt. Hon körde ju så förbaskat hårt med oss. Fast än så länge känner jag nästan ingen träningsvärk, men det kommer väl i morgon när man ska träna igen!! USCH!!

Nej just det jag skulle ju gå och lägga mig!!

Ha det så bra


God Natt...

Måndag 3/11

Idag var jag på spinning efter jobbet. Det var faktiskt rätt så roligt. Jag har börjat märka att jag orkar mer på varje pass. Det känns jätteroligt. Just på spinningen märkte jag det idag, man brukar ju stå upp och cykla på vissa låtar och jag brukar inte alls klara av att stå nån längre stund. Men idag klarade jag mycket mycket längre än förra gången. Känns ju kul att det märks skillnad redan nu!! Nu är det bara på kroppen det ska märkas nu då!!

Annars har det inte hänt så himla mycket idag. Erik skulle på hockey idag, Rögle spelade hemma idag. Men han hann inte i tid till matchen så han fick stanna hemma. Han kom väl inte riktigt i tid från jobbet idag och därför blev allt så sent. Synd. Jag tycker faktiskt synd om honom. Men man kan ju se det lite positivt i alla fall. Dom förlorade ju matchen och därför var det ju kanske tur att han inte var där. För då skull han bara vara purken när han kom hem.

I morgon åker E till Italien, fast bara på en kort visit denna gången, så jag slipper var ensam så länge!! Skönt. Inget vidare att vara hemma själv. 

Nej nu ska jag bara försöka föra över lite bilder i datorn innan sängen kallar.

Hörs i morgon igen


Hej 

Söndag 2/11

Hej, ja då var det november då och det är söndag kväll och jobb i morgon, fy h-vete vad denna helgen har gått snabbt. Igår var jag och Erik utanför Norrköping på kalas. Hela den dagen går ju åt till att sitta i bilen. Tar ju ca 4 timmar enkel väg. Var där på kalaset inte ens 4 timmar och sen hem ytterligare 4 timmar. Tuff dag!! Och extra tufft när man kör på motorvägen utan vinterdäck och minusgrader. På nåt vis känns inte det riktigt rätt. Jag var skraj som attan när jag körde upp på dagen. Skönt att jag slapp köra hem. Jag var rätt så snabb när vi kom upp och drack lite vin. Då slapp jag ju köra. Nej, på riktigt hade vi redan bestämt att jag skulle köra upp och E ner igen. Och det var väl tur för jag var riktigt trött när vi skulle åka hem. Jag hade väl kunnat sova (eller nej, för jag har en pickande kille så fort man råkar sluta ögonen) men samtidigt känns det ju inte snällt att sitta och sova när den andra ska vara vaken och köra.

Idag har vi målat som attan. Erik har väl klättrat som en liten apa, han har varit jätteduktig och jag med för den delen. När vi hade målat klart för idag så körde jag faktiskt själv till Maxi och handlade. Duktigt va!!??!!! Kan vara rätt så skönt att handla ensam så får man gå i sin egen takt och inte bara rusa igenom som E brukar göra. Kanske titta på lite annat. Snart är det ju jul så det är ju så mysigt att kolla på jul saker!!! Men faktiskt (trodde aldrig att det skulle hända) Jag har faktiskt dissat en del jul på affärerna nu för jag tycker att dom ställt ut det alldeles för tidigt iår.

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Ska bara boka plats på spinningen i morgon!!

Ha det
kram

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se