Farbror doktorn!!

Jaha... Idag skulle mamma iväg på ett läkarbesök på sin vårdcentral. Och det är i samma hus som min moster jobbar. Jag som varit dålig nu ett tag slog slag i saken och bestämde mig för att gå till doktorn jag med. Ringde min moster och fick en tid. Det var världens snabbaste besök. In på underskningsrummet, upp med tröjan och lyssna på lungorna (som lät bra) ner med tröjan igen och ut. Fick hostmedicin, Mollipect och Cocillana. Jag som egentligen hoppats på en dunderkur, vilket jag innerst inne visste inte fanns, men är så förbaskat less på denna hosta just nu så jag skulle kunna gå över eld och vatten för att bli av med den. Men men det är bara att härda ut tills den avtar av sig själv.

På eftermiddan åkte vi till Gränby för att återigen hämta mediciner på apoteket. Har nog varit där varje dag sen jag kom till Uppsala!! Vi åt lite lunch på fågelsången och sen handla vi lite mat och åkte hem.
En gammal barndomsvän, Sara, och hennes dotter Vilda kom förbi hemma hos mamma och tog en fika med oss... Så trevligt att träffas igen... Det går ett tag mellan gångerna!!

Efter det satte jag och mamma oss ute på gården och svalka oss...

              
              

Det var riktigt najs. På balkongen och inne i lägenheten var det så varmt och satt man ute i skuggan blåste det så förbaskat skönt...!!

För att undvika att den här bloggen ska bli en pensionärsblogg så är det bäst jag slutar skriva det här inlägget nu!!

Tack och hej...


Moa...!!

Idag har jag äntligen fått träffa lilla Moa!! Helena och Fredriks lilla flicka!! Faktiskt på dagen 3 dagar gammal!! Så himla söt och så snäll...

              
                                                JÄVULSKT SÖT!!

Jag kom dit vid 10 tiden på förmiddan och sen kom även Hellas barndomsvänner Marlene och Carina. Superkul att träffa dom igen... Det var inte igår... Förutom Marlene som jag träffa på Gränby för bara nån dag sen!! Carina hade även med sin lilla prins Theodor 4 månader!! Ett riktigt litet charmtroll!!

              

Carina såg dock inte lite road ut då Theodor var på lite dåligt humör under dagen!! Men men... Det är inte lätt när man är liten och inte kan tala om vad som är fel!!

              
              
              

När tjejerna åkt fråga Hella om jag ville stanna kvar...!! Ja om jag får lunch sa jag...!! Så vips stod det lunch på bordet!! Åkte inte hem förrän 16.30 ungefär!! Betyder nog att man hade trevligt!! Alltid kul att ses, nu när vi inte kan ses så ofta!!

Tack för en trevlig dag tjejer!!


Sommar

Nu har sommaren äntligen kommit. Och det med besked...!! Jag ska absolut inte klaga, men fy farao vad det är varmt. Fast på ett sett har jag riktigt längtat efter det här vädret så jag ska va nöjd, och jag njuter när jag är ute.

Idag hade mamma bokat en tvättid i tvättstugan. Hon är som sagt nyopererad i knät så jag fick hugga in och hjälpa henne. Då kom dom där minnena tillbaka när man själv bodde i lägenhet och tvätta i tvättstugan, hur jäkla skönt det var att få allt rent på en gång. Nu kan man ju bara tvätta en till två maskiner åt gången och vänta emellan tills det torkar!!

                                

Efter tvättstugan begav vi oss iväg till Chili!! Så rolig affär. Och till min stora glädje öppnar dom hemma på Väla snart!! Wihiiii.... Dom har ju MASSOR av fint!!

Sen körde vi och hälsa på mormor och morfar som dessutom bjöd på middag. Även fast mormor har blivit så skruttig så lagar hon ändå mat och håller på. Det går inte lätt för henne men det går i alla fall!! Supergott blev det och till efterrätt blev det äppelpaj med grädde!!

Nu har vi handlat jordgubbar och glass som vi ska kalasa på till Allsång på Skansen!!

                                   

Sen är det sängen som hägrar. Mår nog inte så bra, men det får gå över. För i morgon ska jag hem till Helena och Fredrik och titta på deras lilla Moa... Ja, titta, jag lär ju knappast få gosa med henne som jag låter just nu!! Snyft!!
Men mysigt ska det bli hur som helst!!


SEMESTEEER!!

Nu är det äntligen semester igen!! 3 härliga veckor har jag framför mig till att bara njuta och slappa och bara ta dagen som den kommer. Såååå ljuvligt!!

Igår tog jag bilen och styrde kosan mot uppsala. Den mest hemska resa jag någonsin gjort upp hit. Var så förbannat trött och orkeslös (trots att man bara sitter rätt upp och ner), i vanliga fall stannar jag ca 2 gånger men igår fick jag stanna 4-5 gånger varav två av dom fick jag lägga mig ner och sova. Och jag verkligen tokslockna!! Usch. Det vill jag verkligen inte va med om igen.
Men nu är jag i alla fall framme...

Kvällen innan var vi hemma hos några vänner och spelade lite kubb, tjejerna mot kíllarna, resultatet är orelevant. Sen bestämde vi att vi skule grilla där på kvällen så det gjorde vi!! Jättegott...
Innan vi gick hem vid 23 tiden gick vi alla ner till hamnen och tittade, så vackert.

              
              

Det var så himla fint. Det var alldeles mörkt ute men himlen var ljus precis vid havet.... Det är ju så man baxnar...!! Ha ha!!

Idag skulle jag äntligen få träffa Hella och deras lilla Moa. Har ju inte träffat dom alls. Så vaknar jag idag utan röst, hosta och ont i halsen. BLIR MAN GLAD ELLER BLIR MAN GLAD!! Jag som trodde jag skulle va fri från mina halsbesvär nu på ett tag, men ICKE!! Så det blev ingen träff med dom hur mycket jag än ville. Men vi ska få till det nån dag ialla fall innan jag åker. Det GÅR ju inte att åka hem utan att ha träffat dom!! Så är det bara!!

Ikväll ska vi hem till min moster i alla fall... Stackars nyopererade mamma får fara och flänga kors och tvärs, vi har nämligen gått på Gränby Centrum nu hela eftermiddagen med...!! He he!!  Nu ligger hon med högläge för benen i sängen!! Oops... Ska nog ta det lilla lugna med henne!!


Och här kommer lite bilder...

Lägger långt ifrån ut alla bilder. Men några i alla fall!!

              
              
              
              
              

                                     Min dag var hur som helst underbar!!



Min midsommar utan bilder...!!

Igår åkte jag till Marcus och var inte framme förrän efter nio på kvällen. En lång dag med andra ord. Efter jobbet åkte jag nämligen och gjorde mina naglar, det tar ju en stund så jag kunde inte åka från helsingborg förrän vid strax innan 20.
Väl framme blev det lite korv och potatissallad tillsammans med Bengt och Arlene som precis var hemkomna från Turkiet. Så roligt att träffa dom igen. Det var ju dom vi var ner till när vi var där!!

Tidigt isäng blev det.
Idag har jag vi haft det mycket men fruktansvärt mysigt. Kl 11 kom dom första gästerna för skulle binda kransar. Bara det att fröken Ohlsson alltid är en tidsoptimist så jag var inte klar när dom kom. Så tyvärr fick dom binda två kransar själva utan mig.

Vid toltiden kom resten av gänget och vi började ordna med lunchen. Satt faktiskt ute på altanen (utan tak ute i det fria) hela lunchen igenom. Inte en droppe regn, dock lite molnigt emellanåt, men vad gör det!!

Vi fikade lite paj som jag bakat och sen gick folket hem. Där var akt 1 slut. Akt 2, med samma gäng skulle börja kl 19 hemma hos ett annat par. Mats och Patricia. Vi grillade och fick jättegod mat. Hela dagen har varit helt underbar. Absolut inget speciellt men ändå så underbar tillsammans med goda vänner.

Blev i alla fall lite bilder idag som jag ska försöka lägga in i morgon så ni kan få se några i alla fall!!

Hoppas ni haft en bra midsommar!!


                                                


SJUK (T)

Anledningen till mitt ICKEBLOGGANDE den här veckan är att jag verkligen inte orkat. Är nämligen inte så pigg... Det började redan i lördags att jag hade jordens MEGA huvudvärk och lite ont i halsen..... Var ju hemma hos Marcus och jag la mig och sov en stund. Det sluta med att han la sig bredvid mig och somna han med. 17.30 skulle vi ha besök på middag. Vi vakna när hon plinga på dörren... SHITT POMMES!! Utan huvudvärk men fortfarande ont i halsen. Middagen var förövrigt jättetrevlig trots oförberett... he he!! Sånt som händer.

Fortsättningen av helgen och veckan har varit att halsen har eskalerat vad gäller värken. Och som det är nu och varit resten av veckan är att jag knappt kan äta eller dricka. Tar jag en värktablett hjälper det i nån timme och sen är jag precis lika öm igen, eller öm är faktiskt lite underskattat, JAG HAR RENTUTSAGT SKITONT...!! Kollat mig lite genom jobbet så man inte har halsfluss eller så men det har inte visat nånting. Idag stod jag inte ut längre så jag ringde min vårdcentral och fick en tid i eftermiddags. Berättar min historia för läkaren och när han tar på min hals hoppar jag i taket. Så satans SJUKT ont halsen med. Har aldrig varit med om nåt liknande.

Diagnos: svalgkatarr

Åh vad bra, jätteskönt att jag fick veta vad det är.

Behandling: INGENTING... What the fuck...!! Inte ens nåt smärtstillande. Hade lätt kunnat klunka i mig vilket rävgift som helst bara jag slipper denna smärta...

Prognos: 3 veckor innan man kan bli frisk... HALLÅ, 3 VECKOR... Hajjar ni!! Jag börjar min semester på måndag och den varar i, precis, 3 veckor. Gud är inte på min sida just nu...!!

              

Och det värsta av allt... Nu är det snart midsommar och jag och en kollega ska bjuda på lite midsommarfika i morgon då vi två går på semester. Köpt MASSOR av jordgubbar. Kunde inte motstå när jag väl kom hem så jag tog en. Men tji fick jag... Åh det rev och sved i halsen. Så iår lär det bli en jordgubbsfri midsommar, tror att även sillen kan vara för skarp och definitivt nubben.

Glad Midsommar på er... Själv ska jag nog gräva ner mig och gräva upp mig igen lagom tills jag ska börja jobba igen. Nä, jag är absolut inte bitter...!!


Ja vad säger man...

Har haft mina funderingar, nu sen jag köpt mitt nya träningskort, att gå och köpa mig ett par nya träningsbyxor... Men har dragit mig in i det längsta, varför vet jag inte riktigt. Men tur var väl det. För idag när jag kommer hem från jobbet ligger ett par träningsbrallor i brevlådan från Ellos. Beställde dom för jättelängesen, typ i April eller nåt, och hade totalt förträngt dom!! Men ack så passande att dom dök upp just precis nu...!!

              


Annars har det väl inte hänt så mycket idag... Eller vänta, jo det har det ju... Höll på att glömma... NOT!

När jag satte mig i bilen i morse på väg till jobbet hörde jag på rix morgon zoo och att dom snurrade roletten i rixkampen. Bollen stanna på Ängelholm och jag var ju bara tvungen att ringa...!! Och tro det eller ej, men det var Roger Nordin som svara..!! Oh My God alltså!! Vi prata lite och han tog mitt telefonnr...!! Ringde upp mig efter nån minut igen (och jag hann under tiden få jordens handsvett, stanna bilen och dessutom ringa till Zandra och bad henne lyssna) tills Roger ringde igen...!!
Shit pommes tänkte jag. Skakade i hela kroppen och adrenalinet rusa som fasen!! Men jag gjorde ändå rätt bra ifrån mig. Jag skulle svara på ja och nej frågor i 45 sekunder. För varje rätt svar får Ängelholm poäng. Så jag lyckades pricka in 8 rätta svar av 10!! Men FATTA!! 8 RÄTTA SVAR!! Men fråga mig inte vad jag fick för frågor, kommer nog ihåg 3 utav dom. Och där vann jag 300 spänn... Ba sådär när man är halvdöd en helt vanlig torsdagmorgon...!!

Så hädanefter vill jag bli titulerad RIKSKÄNDIS!! Då vet ni...!!


Träning...

Idag trotsade jag vädret och tog på mig kjol, 13 grader varmt och sommarklädd... Burr!! Det är i alla fall tur man kör bil till och från jobbet...

              

Ser en aningens trött ut... Det är det här jag sysslar med på morgonen när man har en massa tid över... Kan ju inte köra hur tidigt som helst!!

I eftermiddags tog jag faktiskt en halvtimme på min flex och gick halv fem. Det var riktigt skönt. Sen jag kom hem från Turkiet har jag aldrig kunna logga ut mig från jobbet förrän ca 10 minuter efter min arbetstid. Absolut inte mig emot men ibland är det skönt att känna att man hunnit med allt man ska och dessutom hinner gå lite tidigare.

Och ikväll var det då dags för spinning igen. Jag och Zandra har ju återigen börjat träna efter vårt uppehåll på några månader. Och under tiden vi varit borta har dom bytt alla spinningcyklarna. Guld värt!! Förutom att sadlarna är STENHÅRDA och skitsmå!! ONT I HÄCKEN!! Gäller att verkligen sitta rätt så man INTE får ont... Lite lirkande, men det funkar!! Ha ha ha ha...


ÄNTLIGEN

Som jag letat... Har äntligen hittat midsommarstassen... Verkligen inget speciellt men ack så svårt det var... Jag har nämligen i helgen köpt mig ett jättesött linne. En sort som jag aldrig någonsin kunnat ha tidigare, nämligen halterbeck linne...!! And I love it...!!

              
                                                    Köpt på Kappahl

Sen kom problemet!! Vad skulle jag ha på benen... Min tanke var antingen en jeanskjol eller en vit kjol... Och kjolen fick gärna vara en lång variant. Men där kom mitt bekymmer... DET FINNS INGA!! Varit inne i dom flesta butiker och letat utan resultat... Jag var ju egentligen inte stressad då det inte är midsommar ännu, men så skönt det hade varit och få det klart...!! Så, tada... av någon orsak kom jag på att jag kan gå in på Joy och kolla...!! Har aldrig varit därinne och kommer förmodligen inte gå in där mer för det var inte billigt... Men såklart hittade jag ju en kjol därinne!! En lång kjol som går ända ner till fötterna i ett mycket mjukt jeanstyg...

              

Och som sagt... Verkligen inte nåt speciellt, men jag gillar det skarpt, och det är huvudsaken!!

På vägen hem åkte jag inom Familia och lämnade tillbaka ett par skor där jag nog var en aningens optimistisk. MEGA höjd på klacken. Vet inte riktigt vad jag tänkte på egentligen, jag har ju ALDRIG kunnat gå i ett par högklackat. Så dom åkte tillbaka igen. In på Maxi och handla, hem och göra middag!! Kyckling ris och currysås...!! Sviiiinigt gott!!

              


Trött...

Orkar inte riktigt blogga idag... Är hur trött som helst och ska faktiskt snart knoppa... Har jordens träningsvärk i benen idag sen spinning igår och ont i magen har jag... Så det här var inte alls en bra start på den här veckan... Tur att den snart är slut. Nu för tiden finns det ju bara 2 dagar på en veckan, måndagar och fredagar!! Så det står inte på förrän det är helg igen!!

Nu ska jag gå och dra nåt gammalt över mig...!!

              

                                En gammal bild men ACK så aktuell...!!


Häpåer...!!


Fortsättning av helgen...

När vi kommit hem från Mölle igår så satte sig jag och Marcus på min gräsmatta och tog en varsin drink... Det var så otrloligt skönt att bara sätta sig i gräset i solen och bara ta det lite lugnt ett tag. Sen blev det duschen och göra sig vacker, eller ja, jag menar ju såklart vackrare... Ha ha ha!!

Zandra underbara människa kom och hämtade mig och Marcus för att sen dra vidare in till Helsingborg för en middag på Haket. Supergod mat på deras uteservering. Började dock regna så vi flyttade in oss under markisen innan regnet kom. Sen var det filtar som hägrade för hela slanten!!

              
              

Efter vi ätit gick vi vidare ner i hamnen för att sitta på en annan uteservering för en drink... Blev ingen uteservering för det var förbaskat kallt, så vi hamnade inne på PubRo, fick en Martini av min kära...!!

Idag Söndag Har jag och Marcus varit helt ensamma... Skönt att bara ta dagen som den kommer. Starten på dagen började i och för sig bra. Den började nämligen med spinning, äntligen har vi kommit igång igen jag och Zandra med vår träning..!!

Hem och duscha, iväg till Bauhaus, hör och häpna att JAG var där, min största hataffär, men jag hade presentkort där och behövde nya blommor till mina utekrukor... Sagt och gjort...

              
              
              

När vi handlat blommorna körde vi över till Familia och strosa lite där...!! Började med en lunch på det nya kinahaket som jag och Zandra testa i veckan... Så gott!!

              
              

Lite inne på sushi... Det var faktiskt ganska gott när jag och Zandra prova det och var inte sen att testa idag heller. Men det blev bara en, orka verkligen inte den andra... Hade ju ätit annan mat innan!!

Nu har älsklingen åkt hem och som vanligt är det skittråkigt...!! Tycker det är superjobbigt varje gång... Men snart är det semester och då får vi umgås lite mer igen...!!

Nu ska jag ringa honom och sen gå och lägga mig... Ny arbetsvecka...!!


Min underbara helg..!!

Blev visst ingen blogg i helgen...!! Får jag väl ställa tillrätta nu i stället...!!

Det började i fredags med att man helt plötsligt och spontant blev bjuden på middag hos Angelica och Daniel tillsammans med Rikard och Zadra, Patrik och Sandra och dessutom var Marcus på väg hit till mig...!! Kunde det bli en bättre start på den här helgen.
Blev dessvärre inga bilder från denna mysiga kväll... Ni får helt enkelt tro på mig...!!

Lördagen blev en betydligt mer foto rikare dag... Jag, Marcus och Zandra åkte till Mölle, och dit kan man ju inte åka utan sin kamera!!

              
              
           Vi starta med en lunch med panerad spätta och pommes... Riktigt gott...!!

Sen fortsatte vi vandringen upp mot kullen och alla dessa klippor... Måste ju säga att jag inte är någon klippklättrare direkt...

              
              
              
              
                            En glass tog vi på detta stället ute i solen...!!
              
              
               
                                     
                                      På väg tillbaka från caféet igen...
              
              
        USCH, tjecka in mina turklandsmyggbett på höger vad... INTE att leka med...!!
              
              

Det var det det... Kommer ett till inlägg om en stund om vad som hände på kvällen... Dock mycket mindre antal bilder...!!


Pallar inte...

Igår blev det inget inlägg här... Jag pallade verkligen inte...!! Jag var så jäkla slut efter jobbet. Den här veckan har varit helvetisk, det brukar alltid lugna sig mot slutet av veckan, men alla dessa dagar har varit som en helt vanlig måndag, ALLA dagar!!
Nog om det nu, jag är glad att jag har ett jobb att gå till i alla fall!!

Efter jobbet träffa jag Zandra. Skulle hjälpa henne lite inne på Bauhaus, mitt absolut största hatobjekt till affär, det vet hon om så hon visste exakt vad hon skulle ha så jag slapp va därinne så länge, kan ju även bero på att hon fick vänta så länge på mig innan jag kom så hon hade hunnit se ut var alla grejjer stod... Trots det gick vi ut därifrån tomhänta...!! TYPISKT... Då fanns inte den ena grejjen hon skulle ha och då kunde hon inte köpa den andra som hörde till!!  Därför drog vi vidare till Familia och strosade... Vi bestämde oss för att käka lite kinamat med...!! Och det var verkligen jättegod mat där. Och det roligaste av allt var att dom även hade sushi (stavas det så??), vi var ju bara tvugna att prova!! MED PINNAR!!

              
                                                   Full koncentration...

              
                                                     Men tillsist så...!!

Idag slutade jag 12.45, himlarns skönt faktiskt!! Trist med regn men man kan ju inte alltid ha underbart väder!! I eftermiddag hade jag tid till käftis!! INGEN HIT FRÅN MIN SIDA!! Har dragit på det i flera år nu så jag kände att jag var tvungen att gå dit... INNAN tänderna trillar ur truten på mig!! Men jag hade som tur var inga hål, i alla fall inte än. Hade många början-till-hål... Hatar sånt. Antingen är det väl ett hål eller så är det väl inte ett hål...!! Men det värsta var ju tandstenen som idag slipas bort samtidigt som dom sprutar vatten på mina tänder... AAAAJJJJJ!!! Det ila som fasen. Inget skönt alls!!

              
                                                 (Lånad bild från nätet)

Men det bästa av allt var att besöket gjorde mig 175 kr fattigare... Jag som fick skatteåterbäringen idag tänkte att det inte är nån idé att föra över dom pengarna till sparkontot innan jag vet vad det blev hos käftis... Ha ha!! Sicket skämt...

Nu är det klassåterträffen på femman!! See Ya


Shoppat...

Jag var ju inte bara i poolen när jag var på semester. Vi var ju inne i stan och shoppade lite med, det hör ju liksom till...!! Hittade inte så jättemycket. Mycket krimskrams!! Men detta hittade jag i alla fall...

              

Har ju länge och väl varit sugen på en JetSet klocka man kan köpa på Ur&Penn... Men jag tycker att 700 kr för en sån är ganska mycket, speciellt när man vill ha fler färger än en och kan verkligen inte bestämma mig för vilken färg. Därför bestämde jag mig för att kolla efter såna klockor i Turkiet. Men det fanns ingen kopia på just JetSet, men där fanns ju i alla fall dessa godingar...!! Kopior duger bra till mig så länge dom håller...!!

              
              
Och NEJ det är INTE någon förlovningsring... Jag köpte den helt och hållet till mig själv. Och anledningen till att den sitter på vänster ringfinger är att den var lättast att fota på det hållet... Ha ha ha!!

Och sen är det ju faktiskt så att jag fyller 30 år i år... Lämnar 2:an och går in i 3:an... i 10 år har man haft en två som står först, nu helt plötsligt ska det snart stå en trea... USCH!! Ingen rolig tanke!! Men dit jag vill komma med detta är att jag redan fått min present och julklapp för iår!! Min älskade köpte dessa godingar till mig...

              
        En liten handväska man har under armen eller handen i den lilla "flärpen". ÄLSKAR DEN!!

              

En äkta... Ha ha!! Nej då, men helt jäkla äkta skinn i både väskan och i denna, märket däremot är inte så äkta... Har dessvärre inte börjat anväda den än då jag för tillfället bara anväder min lilla handväska. Och ska jag stoppa ner denna så är väskan full... Ha ha!!

               ♥Tack älskling för dom fina presenterna!!

Sen köpte jag 2 skärp, en t-shirt, en Adidas jacka och en strandklänning som man även skulle kunna ha på sig på fest...!!

Det var det hele...Jag är i alla fall supernöjd!!


Turkland!!

Kan inte riktigt skryta med den ihärdiga uppdateringen den här veckan som varit... Orsaken är ju att jag varit på semester i Turkiet, eller Turkland som jag råkat säga hela tiden, mest på skämt med dom i min närhet men blivit så ofta att jag sagt det utan att tänka mig för... He he!! Nu är vi i alla fall hemma igen och vi har haft en underbar vecka..!! Har tagit en massa bilder (såklart, vad annars när det gäller mig). Dessvärre är det väldigt många som jag inte vet om dom vill va med på bild eller ej så det kommer bli ganska många bilder på mig och Marcus. Vi var nämligen ett helt gäng som åkte ner. När vi åkte ner var vi 7 st som åkte samtidigt. Väl nere i Turkiet var där ytterligare några som redan var där plus att det kom ner fler under veckans gång. Så allt som allt tror jag vi var närmare 17 st därnere... Syftet till varför vi åkte var nämligen att vi var bjudna på 50 årsfest...

Här kommer ett bildregn på vår vecka... Ska försöka dela upp det hela en aning...!!

LÖRDAG

              
        Lilla Daisygumman ville nog följa med till värmen... Men hon fick tyvärr stanna hemma...!!

              
             Då var det dags att lämna Sverige... Tog Öresundsbron över till Köpenhamn...

              
                                  Förväntasfulla på flygplatsen i Köpenhamn!!

              
Träffade Carro med familj som var på väg till Mallis... Hoppas ni hade det lika trevligt som oss!!

              
                                                    Äntligen på väg...

När vi kom ner till Turkiet och Alanya stod regnet som spön i backen och det var mega åska... Har aldrig varit med om värre åska någonsin i mitt liv. Hela himlen lös upp för varje blixt som slog ner och det var inte bara en blixt... Dom kom överallt och hela tiden!! Lite kusligt, men ändå rätt mysigt!! Väl framme på hotellet väntade våra vänner där. Vi beställde in lite mat, alla vet ju hur god flygplansmaten är...!! Gick och la oss ganska tidigt för att vakna till ett strålande väder...

SÖNDAG

...trodde vi!! Vaknade av att regnet smattrade på fönstret. Fick mega ångest och började drömma om att jag sulle va likblek när vi kom hem till Sverige igen...!! Hur som helst så lättade vädret en aning och vi åkte iväg på en inplanerad brunch inne i Alanya... SÅ FÖRBANNAT GOTT!!! Och saken gjorde inte bättre att vädret blev bättre och bättre ju längre in på dagen vi kom...

              
                    Utsikten från vårt hotellrum, grått och mulet... Ingen bra start...

              
                         Taget i hamnen inne i Alanya där vi var och åt brunch...!!

              

Resten av dagen spenderades först med shopping inne i Alanya medan Marcus var hos barberaren.... Han hade odlat håret väääääldigt länge innan resan!! Så det var verkligen på tiden... Och mycket bra blev det. Han tog sig även en rakning med kniv... Skulle jag ALDRIG våga...!!
Sen åkte vi tillbaka till hotellet för bad i poolen då solen äntligen var på vår sida och lös resten av semestern!! SKÖNT... Ångesten försvann lika fort som den kom!!

MÅNDAG

Kommer egentligen inte ihåg vad vi gjorde just på vilken dag. Men vi var i alla fall i poolen som vanligt och på kvällen blev det god middag ute på stan. Vi bodde i Oba som låg ca 3 km utanför Alanya. Även där fanns affärer och restauranger så man slapp ta sig in i Alanya varje kväll...!!

              
           Nyss uppkommen ur vattnet!! Ha ha ha... Var bara tvungen att lägga ut den här!!

TISDAG

Poolen som vanligt!!
              

Låter kanske tråkigt med att vi alltid var vid poolen. Men vi var så många som kände varandra på hotellet så det blev så familjärt, man gick och lullade omkring hela tiden. Man kunde sitta och prata lite med vem som helst, man kunde ta ett dopp, om man ville va själv bara la man sig och sola eller läste en bok. Det var otroligt mysigt att vara så många.

På kvällen var vi bjudna på grillkväll hos hemma hos våra vänner, i deras hus...!!
Och som jag skrev innan vill jag inte lägga ut bilder på några då jag inte vet om dom vill vara med...!! Så det får bli på mig och Marcus igen!!

               

ONSDAG

Poolen...
              
              

Vi var och käka en av alla kvällar och jag tänkte att det räcker med en förrätt till mig... Så jag valde kyckligvingar...

              

Men hallå... ÄR DET HÄR EN FÖRRÄT...?? Det var ju för fasen som en huvudrätt, bakom salladskålen ligger nämligen klyftpotatis... Mätt blev jag i alla fall... Fick såklart lämna mat med...!! Men förbannat gott var det i alla fall!!

TORSDAG

Idag åkte jag och Marcus själva på egna äventyr... Vi åkte upp med taxi till bergen där dom hade bergsvattenskällor man kunde bada i och sitta på små fastankrade flottar och bara njuta av tillvaron... Det gjorde vi på tu man hand...!! Så mysigt!!

              
              
              
              

En underbar dag...!!

På kvällen var det dags för vårt mål med den här resan... 50 års festen!! Tyvärr blir det inga bilder därifrån men garanterar att det var en fantastisk fest..!!

FREDAG

              

Ja ni ser rätt... STRANDEN!!! Vi kunde ju inte åka hem utan att ha varit på stranden... Så på fredan packa vi strandväskan och gick dom 150 metrarna ner till havet... Såå skönt i vattnet...!! Desvärre var det väldigt stora vågor så jag höll på att spolas med ut i vattnet!!

Detta har varit en underbar vecka... Ville absolut inte åka hem...!! Men när man väl var på väg och satt på flygplatsen kände man ändå att det skulle bli rätt skönt att få komma hem!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se