CAROLA

Men shit vilken underbar kväll jag hade igår. 

Fick äntligen uppfylla min barndomsdröm och gå på Carolakonsert! 
Som jag har längtat till just denna kväll. Beställde biljetterna tillsammans med Amanda på mitt jobb, långt innan jul. Och nu var kvällen alltså kommen. 

Oturligt nog hade jag min ögoninflammation att tampas med. Vilket betydde no makeup denna afton. Därför fick man hitta på nåt annat i stället. 
Ha ha ha... Ok, ni kan va lugna! Jag använde inte dessa mer än när jag var utomhus i mörkret och inne på konserten. Hon hade en tendens att köra strålkastare ut över publiken, ingen höjdare för ögonen kan jag säga. 

Jag och Amanda träffades redan kl 17 för en middag på Big Buddah! Satt och snackade massor och taggade inför Carola!

Vi traskde sen upp till arenan för att sen ta ett glas vin. Massor med folk men inga överdriva köer måste jag säga. 


Vi hade parkettplatser men såg inte jättemycket tyvärr. Långt där framme såg vi en människa som kallde sig Carola ha ha ha! Men vad gjorde väl det. Jäklar vad bra hon var.  Och sån röst och energi!


Inte dom bästa bilderna tyvärr.

När konserten var slut sprang Amanda till tåget medan jag fick vänta på min skjuts. Medan jag väntade kollade jag in i arenan igen. Och fasen vilken tur jag gjorde det. Där var hon ju. Skrev en massa autografer. Tyvärr var det rätt mycket folk så jag kom inte ens i närheten. Men men... fick en bild i allafall!


Den här kvällen kommer jag minnas länge...

CAROLA

Ikväll smäller det... 
Herrejävlar vad jag ser fram emot det. 
CAROOOOOOLA ikväll! Tänk att det redan är dags. Vi beställde biljetterna långt innan jul känns det som och nu äntligen är det dags.

Åhhhhh vad jag vill att klockan ska gå fort idag. 


Ögoninflammation from hell...

Men skojja min dojja vad jag känner mig eländig just nu. 
Finns dom dagar man känner att man bara vill ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet igen o somna om. 
Eller dom dagar man har en bad-hair-day eller bara känner sig allmänt risig, lite plufsig och allmänt blek. 
Släng er i väggen med dessa tankar. Såhär vaknade jag i morse och fick mig en smärre chock. 


Oh my god! Ögoninflammation utan dess like. 
För er som inte vet vad jag jobbar med så kan jag meddela att jag står i en reception på vårdcentral och är ansiktet utåt (sicket hån just idag) och ja, där var ett par stycken som ryggade tillbaka när dom såg mig. Så ja, jag åkte till jobbet, osminkad och väldigt emlig!!

Men jag gjorde det. Fanns ingen anledning att stanna hemma tyckte jag. Dessutom gick svullnaden ner under morgonen men vitorna blev ilsket röda, i BÄGGE ögonen.
Väl hemma blev jag uppassad av min älskling. Fick pannkakor efter önskemål medan jag låg på sofflocket och gjorde det jag längtat efter hela dagen. BLUNDA!! 


Just nu är mitt största bekymmer: 
VAD KOMMER CAROLA SÄGA I MORGON NÄR JAG KOMMER OSMINKAD?!?!?!?!?! 
Hon kommer slänga ut mig med huvet före... Får sitta med solbrillor på helt enkelt! 
Ha ha ha I-landsproblem kan tyckas... 

Man kan lätt missta mig för en rymling... se själva!

Over and out... 

4 pass

Holy Christ! Den här veckan har än så länge inte varit att leka med. 
Tränat 4 pass på 3 dagar. Nu är jag slut. I hjärnan känns det som torsdag idag. 
Men det känns riktigt bra! Sjukt bra! 

I morgon är det vilodag! Den är välkommen kan jag säga. 

När vi skulle åka hem ikväll såg vi en skylt uppsatt inne i CrossCage rummet. Den kan man lugt säga var en aningens kaxig men ack så peppande.


Grattis Mojjan!

Idag bara måste jag ju få göra ett inlägg tillägnat enbart mamma!! 
Känns lite tråkigt att bo så långt ifrån varandra vid såna här tillfällen. Mamma fyller år idag och jag kan inte få krama om henne. Samma var  det när jag fyllde år. 
Hoppas du ändå haft en bra födelsedag älskade mojjan! 


Sorg...

Ingen har väl missat ICA-reklamen som visas nu! Tycker den är sååååå sorglig! 
ICA-Stig ska sluta! Hur är det möjligt??? Vad kommer nu hända med ICA-reklamen framöver? Ska dom lägga ner och börja med nåt helt nytt eller fortsätter det som tidigare, utan Stig??? 

Hur som helst är det sjukt tråkigt! 



M.A.T

Idag är det fredag + lönedag! Kan det bli en bättre kombo. Detta ville jag fira med lite god mat o gott vin till det. 
Körde till den "nya" mataffären  (ok för mig är den ny då jag aldrig varit där, tror den funnits minst ett år nu, ha ha ha) som heter M.A.T. 

Hört att dom skulle vara lite mera som typ en saluhall, dom hade en väldigt fin charkdisk där man kunde handla allt från kött o fisk men även färdiga rätter. 
För vår del blev det lite plockmat i form av räkor, baby backribs, lufttorkad skinka, korvar, ost o kex. Så mysigt och bara sitta o snacka bara jag o Roger, vi till och med satt vid köksbordet vilket typ aldrig  händer. 

Himla trevlig butik måste jag säga! Blir nog fler besök dit i framtiden! 


3 pass...

Tänk att förra veckan blev jag tokförkyld. Kunde inte gå på ett ända träningspass. Och vips bara försvann den (till min stora glädje såklart) så varför inte slå på stort och köra på av bara tusan. 

I måndags var jag och Sandra på dance fusion. Ett helt underbart roligt pass med en massa olika dansstilar. Det bara bubblade i kroppen efteråt. 

Tisdag: Zandra, Patrik och jag var på ett astufft CrossCage pass där det var styrka, kondition och uthållighet för hela slanten  (och kroppen med för den delen) 

Vila Onsdag

Torsdag, alltså ikväll var Zandra och jag på spinning. Vår älskade spinning där vi gav järnet. 
Vet inte om det gick extra bra just ikväll för att jag hade nya träningskläder på mig. Måste nog varit så. 


Biomys

Igår gjorde vi inte ett dyft. Vi hade en sån där slappardag så det till och med kändes ansträngande att gå på toaletten. 

Men så fick vi ett ryck och bokade biobiljetter! Jag har länge tjatat om att jag vill se Micke och Veronika. Sagt o gjort. Bion bokad och kvällen var räddad. Vi valde att se den sena bion. Så när alla började göra söndagkväll och slänga sig i soffan, då begav vi oss ut. Ha ha ha... 

Filmen var bra tycker jag. Men har hört andra pratat så otroligt bra om filmen så mina förväntningar var skyhöga. Därför blev det lite av en besvikelse när jag såg den. Självklart var det en rolig och underhållande film men trodde faktiskt den skulle vara snäppet bättre. 

Men ångrar inte alls att jag såg den såklart! 

Knäpp eller inte...

...det får helt enkelt stå för var och en av er. Men...

Idag hittade jag en tidning i väntrummet på jobbet. Tog genast undan den då jag tyckte den var riktigt äcklig och nästan lite läskig. 
Men så kunde jag ändå inte riktigt motstå för att se innehållet i den. Så jag lånade helt enkelt hem den. 


Så nu sitter jag i soffan och läser om mumier. Faktiskt riktigt intressant!


Mateus

För 2 el 3 år sen fick jag ett svinsnyggt Mateusfat av mamma! Ett stort grått fat med fjärillar på kanten! Jag bara älskar det! 

För tillfället (och jag har heller inga planer på att utöka) bara det fatet. Men så såg jag en bild på Facebook idag. 
Dom har fått en ny serie som hetrr bubblor tror jag. 
Men huuuuur snygga var inte dom? Se själva! Man kanske skulle satsa på nåt mer fat?? 


Ovanlig syn...

Finns ju inte ett skit att titta på ikväll på TV. 
Så satte vi på 1:an då vi såg att det var "Så ska det låta" som vi aldrig annars tittar på! 

Så ser man vilka som är med... Behöver inte rabbla upp alla kanske, men den som förvånade mig allra mest var Tomas DiLeva! What??? Vad har hänt??? Han har KOSTYM!!! Har nog aldrig sett honom så! Snyggt!!


Man har ju mått bättre!

Är det nåt jag avskyr så är det att vara sjuk. Just nu har jag nåt skit i halsen och lite hosta på det. Det jobbiga är bara att när jag har dessa besvär så sätter det sig i mina luftrör. 

Jag får ingen luft!

Men... det som är så märkligt med detta är att jag inte mår dåligt. Jag är precis som vanligt  (ja ok, bortsett från mitt dåliga humör) men har knappt nån röst och är lite hostig! 
Ja ja man kan aldrig vara helt nöjd!!! 


Nedräkningen har börjat...

Om 21 dagar... Om bara 21 dagar!! Helt sinnes vad snabbt tiden går. 
Jag ska äntligen få se min stora idol!!! Ända sen jag var barn har både jag och min barndomsvän Kerstin stått o mimat (läs skrålat) till henne med liknande kläder, koreografi etc. 

Pratar såklart om Carola! Ska bli så himla roligt!! Hon startar sin turné här i Helsingborg 30 januari. Ska gå med min kära arbetskamrat Amanda. 

Har jag sagt att jag längtar!!!!!! 



Vinkväll

Men jösses... Ihår gick man och jobbade hela dagen i godan ro till jag får ett sms från Roger. En fråga om jag var sugen på vinkväll hos hans vänner i Eslöv. Hallå!? Har jag nånsin tackat nej till vin? Ja det skulle va idag då!

Hem snabbt o käka sen bar det iväg. 
Det blev vin vin och lite mera vin! Ha ha 
Hela kvällen satt vi och prata en massa och spelade även lite spel. 



Tack för en supertrevlig kväll!! 

Idag var dock inte lika roligt när klockan stod på 9.30 och jag skulle träna tabata med Zandra kl 11. Trodde på allvar att jag inte ens skulle kunna ta mig till gymmet! Men jag gav mig fan på det. Och japp!! I did it! Med träningsvärk i benen (sen mördarpasset i söndags) samt lite sisådär dagen efter så klarade jag det. 


Mitt 2014

Idag har jag suttit och kollat igenom mitt bloggarkiv. Vad som hänt under 2014. Man tycker inte att det hänt så värst mycket. Men det händer ju saker precis hela tiden. Den största händelsen och den mest sorliga var i Februari när min älskade morfar gick bort. Det var sorgligt men samtidigt väldigt skönt, om inte annat för hans egen del. Det var inget liv för honom sista tiden då han var sängliggandes.
I mars fyllde min lilla ögonsten Olivia 2 år. Herregud, var det inte nyss hon föddes??
I April blev jag gudmor till Aron, Marinas yngste son som döptes i kyrkan i Höganäs.
Aprils sista dag, dvs Valborg, spenderades hemma hos Jenny och Micke, som vi gjort dom senaste åren faktiskt. Börjar bli en tradition numera.
I början på Juni hade jag en tjejkväll här hemma. Vi hade jättekul och det kändes väldigt lyckat.
Midsommar firades hemma hos Rikard och Zandra. Väldigt trevligt firande med deras vänner som man kanske inte träffar allt för ofta. Sånt gillar jag.
Juli månad betyder semester för min dela detta året. Den tjuvstartades genom att min barndomsvän Kerstin och hennes sambo och barn kom ner från Stockholm och hälsade på. Så himla mysigt att träffas.
Blev riktigt tomt när dom åkt. Jobbade en vecka till och sen var det dags för min riktiga semester. Den var fylld med massor av roligheter. Här kommer massor med bilder från min härliga sommar.
Träffade Carin på stranden och vi bestämde oss för att gå ut och käka tillsallamns, lite planka och vin på en uteservering, det kallar jag sommar...
Passade den här skönheten och hittade på massa bus!
Tog mitt pick och pack och drog till Uppsala. Där skulle jag spendera nästan 2 veckor av min semester. Så skönt att bara få va hos mamma och bli lite ompysslad.
Åkte till Öregrund
Träffade Hella och Fredrik
Uteservering igen, denna gången med mamma!!
Middag hos moster på landet
Hälsade på Hella och Fredriks sommarställe
Rikar och Zandra med barnen semestrade i Uppsala!!
Mamma fick sin 60-års present
En kryssning med Cinderella tillsammans med mig, Roger, Margareta och Mats
Sen styrde kosan hemåt igen tillsammans med Roger. Sista veckan spenderades hemma och självklart på stranden.
Hella, Fredrik och Moa kom på besök.
Den här semestern kan jag verkligen inte klaga på! En av dom bästa måste jag säga! Augusti bjöd på den årliga kräftskivan hemma hos Jenny och Micke. Stor fest med massor av folk. Riktigt kul fest som varade in på småtimmarna. Jag tror inte jag kom isäng förrän halv fem.
September, sommaren var slut och allvaret började igen, så även träningen. 2014 var året då faktiskt träningen fick ett större fokus i mitt liv. Zandra och jag började träna mer regelbundet och vi tyckte även det var roligt. Det är viktigt för att det ska funka bra.
I september bestämde jag mig äntligen för att göra nåt åt mitt tråkiga hår..
Jag klippte av det igen. Jag som skulle spara till lite längre. Men det gick inte, insåg hur tunt hår jag har, så det funkar helt enkelt inte att jag har långt hår, hur gärna jag än vill. Oktober, Elmer blir 1 år. Men herregud! ETT ÅR!!
Oktober Jag var till min älskade stad, Göteborg, hela 2 gånger. Första var med jobbet...
Och den andra var med Roger...
November hade Jenny ordnat med en stor 40-års fest för Micke, som gick omkring helt ovetandes om detta fram tills han kom till festen. Överraskningsfester är ju ett riktigt roligt påhitt...
December= min födelsedag samt jul. Allt på en gång nästan.
Mitt fina halsband jag fick av Roger
Samt middag på Big Buddah. Julen spenderades i Uppsala hemma hos mamma. Liten men väldigt mysig julafton.
Tack för ett jättebra 2014 och ser fram emot ett ännu bättre 2015 men många spännande upplevelser och händelser. God fortsättning på er!

Igår då...

Nyårsafton igår. Det har väl inte undgått någon vid det här laget. Dagen spenderades i soffan för att sen ta på finstassen och gå på fest. Vi var hembjudna till Linda och hennes man ute på landet. Vi var 9 vuxna och 3 barn. Linda hade dukat jättefint måste jag säga. Hon är så duktig och piffig! Jag hade inte kunnat fixa så fint på långa vägar.
Tyvärr kunde inte Rikard och Zandra komma då dom var dåliga. Och det var deras lott att ta med förrätten. Som tur var kunde Linda slänga ihop en morotssoppa som serverades med bröd. Till varmrätt fick vi jättegod fläskfile, potatiskaka, sås mm. Och som grädde på moset fick vi en underbar efterrätt. Och den såg inte bara ursnygg ut, den smakade även underbart.
Efter middagen kom spelen fram. Vi spelade nästan i till 12 slaget. Tiden bara gick. Roligt hade vi vill jag lova! När väl klockan började närma sig gick vi ut och smällde lite raketer och skålade in det nya året.
Önskar er alla ett gott nytt och en god fortsättning på det nya året.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se