Jeans...

Jaha... Idag var jag iväg till Familia... Hade lagt undan ett par jeans förra veckan. Jag provade aldrig dom då det är lite knepigt med min hand fortfarande. Men det är bättre så jag åkte in idag och provade dom. Midjan var bra med benen var på tok för stora. Provade en mindre. Där blev benen bra men midjan för liten. Provade andra sorter och storlekar men föll för dessa!! Guuud så sköna. Jag har väl egentligen aldrig tyckt att jeans är skönt att ha på sig. Men dom här var riktigt sköna!!!

                

I och med att man inte har det så fett just nu rent ekonomiskt så hade mamma erbjudit sig att betala en del på dom. Jag hade ju mitt presentkort som jag vann för ett tag sen på 479:- så mamma skulle ställa upp med resten av vad byxorna kostade. Jag behövde verkligen ett par byxor till...!! Det blev 20:- som jag fick betala utöver presentkortet!! Ha ha!! Vilket skämt. Man kan ju nästan säga att jag gick på en nit nu när hon skulle betala lite... Nej då!! Jag kollade faktiskt inte på priset. Kosta vad det kosta vill tänkte jag. Eller ja, det fick ju helst vara under 700 och det var det ju!!

                    Nu söker jag bara nån som kan sy upp dom åt mig som kan jeanssömmar!!!


Hej...


Vår 1:a advent...!

Jag skrev aldrig igår om vår 1:a advent... På förmiddagen var jag ju till Bjällerklang men sen under dagen var både jag och Erik bara hemma och slappa... Skönt!! Erik är inte rikgit frisk. Tycker faktiskt att han blivit sämre igen, det är den där hostan som bara blir värre och värre. Inget vidare alls.

Men sen på kvällen gjorde jag iordning vår adventslljusstake och tände det första ljuset... Så himla mysigt tycker jag. Vi bjöd på grönskaker och dipp i lördags men det gick långt ifrån åt, så det satt vi och snaskade på till en film...!!

                       

Vi hade sååå mysigt. Filmen var oxå bra... Kommer dock inte ihåg vad den hette... Lite speciell till en början men sen blev det mer och mer spännande...!!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen...
Hej!!

 


Bjällerklang...

Nu har jag, Lotta och hennes väninna Anne varit på Bjällerklang i Billesholm. Det är ju så otroligt mysigt där. Såååå Juligt!! Jag kom ihåg kameran!!!

                                 

                                 

                                 

                                 

Det här är bara en förvarning av vad som kommer. Inne är det fullt med tomtar och granar och änglar och lyktor överallt. Det är så himla mysigt där inne. Och om man föreställer sig snö ute med så hade det ju dessutom varit ännu mysigare. Även på kvällen är det ju mysigare då alla ljusslingorna syns bättre....!!

Nu ska jag gå och försöka få liv i han som ligger i soffan och sover. Vi SKA betala räkningarna NU!!!

Ha en bra första advent alla glada adventfirare!!

Hej...


Åter en kväll till ända!!

Ikväll var tanken att vi skulle ha en liten spelkväll med lite guitar hero... Men tyvär blev Patrik sjuk så dom kom inte. Däremot kom Rikard o Zandra. Vi åt lite hembakt pizza och snacka lite. Sen hamnade vi framför teven så det blev ingen spelkväll. Men det gör inget. För alla verkade rätt så slitna. Det är ju faktiskt rätt så skönt att bara slappa en kväll även om man umgås!!

I morgon ska jag träffa Lotta och hennes väninna på Bjällerklang i Billesholm. En julbutik som bara har öppet under julmånaden. Jättemysig butik...!! Säljer ju självklart bara julsaker men dom har inrett det så otroligt mysigt så det är inte klokt. Dom bjuder alltid på glögg och pepparkakor och spelar julmusik. Sen har dom ett helt stort rum med BARA rea saker.
Det ligger på deras tomt, dom som äger det. Och ute i trädgården har dom en massa olika stora tomtar överallt som står lite här och var, och ljusslingor runt träd och gångar så man hittar i mörker. Nu ska vi ju dit mitt på dagen så det märker ju inte vi av....!!
      
Här är en tomte...
Ska försöka ta med mig kameran (om jag kommer ihåg) och fota lite...

Nähä... Nu ska jag snart gå och lägga mig...

God Natt...


Vaccinering...

Nu är vår lilla lilla familj vaccinerad. Jag och Erik alltså!! Tror inte dammråttorna behöver nåt vaccin!!
Jag var med till vårdcentralen när han skulle sprutas och prata med mina gamla kollegor... Alltid lika kul att komma dit. Men det var knappt nåt folk alls. Så det gick på ett kick så var han klar sen!!



Nu ska Erik sätta upp stakarna och jag ska städa!! Fortsätta!!!

Hej...

Vet inte....

Alltså jag vet inte om jag är lite gammalmodig eller vad, men jag har gjort en sak som säkert många kommer tycka är tantigt och lite löjligt!!! Men kolla här...

Jag har satt upp julgardiner i badrummet... Jo det är helt sant...!! Men vi hade redan en gardin som hängde där innan och som säkert har hängt där sen Erik flyttade hit. Jag ville bara så ha bort den!! Men så kom jag på att ju köpt dom här gardinerna förra året, egentligen till köket, men inte använt dom för det blev fel färg. Så då kom dom ju i alla fall till användnig här... Jag tycker att dom är lite söta dom små tomtarna!!! Hi hi!! Sen kommer det att få komma in en tomte med. Med det är inte förrän senare. Nu har jag bara ett vaniljljus!!

Nu ska jag hoppa in i duschen!! Erik ska vaccineras!! Tihi!!

Hej....


Scrapbooking..

Idag fick jag ett Sms av Zandra, hon undra om jag ville följa med till en butik som BARA säljer scrapbookingsaker, ligger i Ängelholm!!!
Själv klart sa ja då. Sagt och gjort så träffades vi i Ängelholm när hon slutat...!!

DIT KOMMER JAG GÅ MÅNGA GÅNGER!!! Shit va roligt. Men inte lika roligt om man absolut inte kan unna sig någonting den här månaden. Inget vidare i lönekontot när man är sjukskriven!! USCH!! Men det kommer väl bättre tider och då SKA jag dit.

Dom hade även en liten hemsida men webshop för er som vill handla billigt på nätet!!
www.storyhouse.se

Finns även en blogg man kan klicka in sig på där det finns massor av tips och idéer, såg idag bland annat 2 filmklipp. Guuud så spännande.

                           

Ikväll har Erik och jag haft fredagsmys... Kollat på Dobido och sen på Mr. Deeds. Har sett den förr men den var rätt OK. Komedi med Adam Sandler!! Alla hans filmer är ju alltid så tokroliga...

Nu väntar nog sängen för min del i alla fall.. Ska göras mycket i morgon. Städa, diska, sätta upp alla stakar och stjärnor i fönstren, handla, Erik ska ta sprutan (he he)... Så det kommer vara full rulle hela dagen. Så på kvällen kommer det hit folk... Ska bli sååå kul och trevligt!!!

God natt!!!


Gott...

Vad det är som är gott kommer jag till senare...
Jag har ju, för den som har missat det, tagit bort mina stygn i veckan. SKÖNT!! Nu börjar jag så smått bli högerhänt igen... Det har inte varit en dans på rosor att va vänsterhänt, men jag har i alla fall lyckats klura ut hur man klipper med en högervänd sax med vänster!! Det ni!!
Så här ser det ut nu... Blunda och skrolla ner för den som inte vill se!!!





                          

Det var ju jäklar vilket läk kött man har. För i tisdags när jag tog bort stygnen så glipade det. Men nu har det mesta läkt ihop. Det är fortfarande lite som glipar, men det sysn väldigt dåligt på den här bilden!!
Om man kollar dom lila ritade strecken fr vänster, då är det ju 3 streck och sen bara en på ovansidan av ärret. Där glipar det fortfarande lite. Men som dagt en mycket dålig bild plus att det läkt lite!!

Nu till det som är gott... Jag har hittat ett bröd som är skitgott!! ÄNTLIGEN!! Jag har alltid haft så svårt att hitta ett gott bröd men som ändå känns nyttigt!!
                           

Prova detta... Kolla in namnet.... FRÖKUSAR!! Ha ha...

Nu ska jag ta av mitt lilla lilla plåster och hoppa in i duschen!!

Hej...


Fantomen på Operan!!

Kom inte på nån rubrik... Har lite skrivarkramp... Det är ju aldrig kul!!

Jag har inte gjort så mycket idag. Tvättat handdukar och lite kläder... Hängt det såklart...

Just det, jag har ju för sjutton gubbar sett Fanotmen på operan!!! Men hallå vilken bra film...
Så jäkla bra.... Se den om ni inte redan gjort det....!!

Vi har pratat om den ett tag och ville verkligen se den. För jag hade varken sett den på film eller som musikal. Men jag har hela tiden glömt bort att jag skulle låna den. Och dom jag lånat den av har också glömt att ta med den. Men nu var jag hemma hos dom så då blev det ju så bra!!

Nu ska jag kolla till maten!!

Hej...


Händelserik dag so far!!

Idag har jag i alla fall inte bara suttit på arslet och surfat!! Som jag alltid annars gör nu när jag är hemma...!!

Jag har självklart suttit på nätet och surfat. Men så är det när man har två akvarium på facebook, jag vet, säg inget, men så är det och mina fiskar behöver mat varje dag, annars dör dom!! Skratta ni bara!!
Sen har jag ringt till vårdcentralen och frågat om Erik ska ta vaccin eller ej i och med att han var sjuk förra veckan, men han ska ta den i alla fall!! Så på Lördag får han snällt traska dit och visa upp sin muskulösa arm... He he!!

Sen har jag ringt försäkringskassan och frågat lite, blev inte så mycket klokare av det. Men ändå.
Jag har strukit mina julgardiner och satt upp dom. Innan dom åkte upp putsade jag fönstren på insidan. Jag vet borde verkligen göra det på utsidan med, men ORKA!!! Jaja... Sen har jag bytt handdukar och satt dit nya och tvättar dom skitiga. Ska snart hänga dom med.

Och snart ska jag bege mig till

Ja, till Familia... Jag ska träffa Zandra där... Ovanligt!!

Sen får vi se vad morgondagen bjuder på... Jag har skrivit en lista på vad jag ska hinna med den här veckan, och det är inte så jättemycket kvar. Det är bara 4 saker kvar av 13. Det är väl ändå rätt bra gjort, i alla fall när det gäller mig. Jag ska dammsuga blant annat, men det vill jag ju göra i slutet av veckan så det inte hinner bli dammigt igen innan helgen!!

Nähä... Nu måste jag mata fiskarna!! Ha ha!!
Hej

Vilken befrielse...

Nu är stygnen borta... Äntligen!! Inte en dag för tidigt!! Jag led faktiskt nåt fruktansvärt mot slutet. Varje kväll slet det och drog i såret så jag höll på att bli galen. Visste inte var jag skulle ha min hand för att det inte skulle göra ont. Men nu... Jag är som en ny människa. Ja, nästan i alla fall!! Jag kan i alla fall använda min hand något sånär. Jag kan till exempel hyvla ost med höger handen... Det ni!!

Men man är ju en vekling. Att ta bort stygnen gick väl bra. Dom satt fast på vissa ställen så där gjorde det lite ont men faktiskt inte så mycket. Det gick faktiskt över förväntan!! Och jag kollade hela tiden vad hon gjorde, nyfiken som man är. Men sen när jag kom in till arbetsterapeuten!!! Vi satt och prata och hon gick igenom ett papper, utan biler och ingenting. DÅ, känner jag att jag svimmar...!! Mådde skit illa, det snurra och susa i bollen så jag visste knappt var jag skulle ta vägen. Men jag skulle ju inte visa nåt för henne. Det fick gå över... Mmm tjena!! Jag satt och pina mig igenom pappret (tur att jag fick det hem för jag fick nog inte in nåt av det hon sa, ha ha) tills hon var klar, då sa jag att jag nog inte mådde så bra. Då fick jag vatten och allt kändes mycket bättre plus att hon satte på plåster så jag inte såg nåt!! SKÖNT!!! Det glipar nämligen. Alltså inte helt igenläkt... Men det var tydligen vanligt att det var så, så jag får väl lita på att det är rätt!!

För er som vill se kommer en bild nu på såret MED stygnen. För er som inte vill se så får ni blunda eller titta ändå!! Ha ha!!

 

 


Där ser ni hur ont jag har/haft... Ingen höjdare alltså!!

Måste iväg... TVÄTTA!! Kan ju göra sånt nu, nästan med två händer!!


Vanlig måndag....

...För många är det en vanlig måndag. Men inte för oss som går hemma och kanske inte har nåt arbete att gå till eller för oss som är sjukskrivna. Jag håller fullständigt att gå på väggarna. Men ändå kommer jag mig inte för att göra något. Det är ju inte klokt... Vill egentligen inget hellre än att jobba...
Fast det var egentligen inte det jag hade tänkt skriva där, jag vill inget hellre än att baka!! Skulle vilja baka lussebullar....

Vill liksom få in lite julstämning här hemma.
Men jag får allt bärga mig. Ska ju ta bort stygnen i morgon. Sen till arbetsterapeuten så jag hoppas hoppas hoppas att det kommer kännas mycket bättre snart. Har så ont där stygnen sitter och sliter och drar.... Inget skönt alls!!!

Men för att få in lite av julstämningen så lyssnar jag på julmusik... Sååå mysigt!!

Kom på att jag fick den i födelsedagspresent förra året... Av Erik om jag inte minns fel!! Blev sååå glad att jag hittade den i bokhyllan igen...!! Hade glömt att jag hade den!!!

Nähä... Nu ska jag nog sätta på en tvättmaskin och sen stryka mina julgardiner så dom bara är att sätta upp sen när det är dags....!!

Hej på er....!!


LÖRDAG!!

Min lördag bestod av att jag satt vid datorn, satt vid datorn lite till, sen satt jag ett tag vid datorn, och så satt jag vid datorn en stund också!! Men hallå... vad har jag för liv. Inget alls... Jo jag satt och kolla lite på TV en stund med men det är ju inte ett dugg bättre. Så var det så himla fint väder ÄNTLIGEN igår och jag hade verkligen bestämt mig för att gå ut på en promenad i alla fall.. Men jag kom inte ut...!! Så typiskt mig!!

Men på kvällen när Erik åkt på hockey så prata jag med Zandra. Hon hörde ju direkt på mig att det var nåt... Så hon övertalade mig att komma med till Patrik och Sandra. Sagt och gjort så var jag på väg dit... Fast jag hade velat fram och tillbaka MÅNGA gånger. Men Erik tyckte absolut att jag skulle åka...!! Och det är inget jag ångrar. Var rätt så skönt att komma bort en stund. Man behöver det ibland. Bara göra nåt annat, utan varandra. Sån är jag i alla fall, men det betyder ju verkligen inte att jag inte älskar honom längre. Utan så é det bara!!

Ok, lite scary familj det där... Vet inte riktigt vilken planet nån av dom två kommer ifrån....

Oj så många bilder det blev den här kvällen då... Men här kommer vandringspokalen....

Den här fick Patrik i julklappspelet för nåt år sen, av Erik. Det är en värmeljushållare. Men det är ju inte speciellt vacker, kan jag inte påstå i alla fall, så den har farit runt mellan Rikard och Zandras hem och Patrik och Sandras hem ett x antal gånger fram och tillbaka. Det är INGEN som vill ha den... Men nu verkar den ha funnit sitt rätta hem äntligen...

 

 


Regn...

...har vi inte idag... Men däremot häromdagen då det stormade som attan... Då var ju jag självklart ute. Vi var ju till Ittala outet jag och Zandra så det regnade en aningens på oss.
                           
Ser ni så prickiga dom blev mina glasögon... Var ju inte så smart så jag lät dom ligga i bilen när vi var ute. Så många års erfarenhet har jag inte skaffat mig än.....!!

Nu ska jag köra till Väla på deras julmarknad. Systembolaget har flyttat och då har dom julmarknaden i deras gamla lokal tydligen... Ska bli spännande...!!

Tjola hopp tjola hej....

 


Tvättar...

Har satt igång med lite julstök så här på kvällen....

Fick ett litet ryck och började tvätta lite juldukar och julgardiner så det är klart till nästa helg. Vem vet. Dom kanske åker upp nästa vecka, början på veckan... Kliar lite i fingrarna.... Fast känner jag mig själv rätt så åker dom väl upp den 29, då dom SKA vara uppe redan....!!

Åhhh vad jag längtar tills man får börja pynta......!!!

GOD JUL!!

Som stormen river....

.....gamla träd!!

Såg idag när jag skulle åka och handla att vår gamla stam rasat i stormen igår. Som det blåste... Det är ju egentligen ett under att TV antennen satt kvar... Men teven funkar ju så det verkar ju inte vara några problem...!!

Men stammen ser ju rätt så murket ut så kanske bara var bra att den gick av....

Nu ska snart jag och Erik svina oss med lite pepparbiff och pommes... Varför?? Vi var bara sugna!!

Hej hopp!!


Besiktning...

Det gick inte så väldans bra att besikta bilen idag. Eller jo, jag får ju köra den. Men jag måste byta nåt bromsrör som blivit rostigt i bak. Så jag har idag ringt och beställt tid så dom får fixa det åt oss...!! 2 December kl 9. Han ville egentligen ha bilen där kl 7 på morgonen men då sa jag ifrån. Så det blev kl 9!! Skönt.. Var ju på besiktningen idag kl 7 i morse. När jag kom hem så däcka jag i sängen igen...

Just nu stormar det så jag tror hela huset är på väg till en annan tomt... Har förberett med tända ljus ifall det blir strömavbrott. Det blinkade till rejält nyss så det är lika bra att vara förberedd...!! Tur att vi redan ätit så vi slipper sitta hungriga. Tråkig mat idag, rester av köttfärssås och spagetti. Ingen höjdare faktiskt.

Innan idag var jag till Höganäs och hälsa på Zandra, sen drog vi till Ittala outlet och kosta boda och allt vad nu fanns där.. Men jag tyckte att det var lite väl dyrt för min smak så ingen av oss handlade nåt. Kan lite bero på också att båda två är panka!!! Kan va därför... Men det var dyrt!!

Jaha... Bäst man diskar undan innan strömmen går...


Byta däck...

Idag hade jag en tid på verkstan för att byta däck på bilen. Och jag visste mycket väl om vilken tid det var, jag hade duschat innan så jag skulle vara klar innan jag skulle åka... Det tar ju sin lilla tid att göra sig i ordning nu för tiden...!!



Men innan jag skulle åka, alltså ett tag innan, så ringer Helena. Vi pratar om allt och inget tills jag kollar på klockan...!! SHIT!! Skrek jag, jag ska ju byta däck på bilen. Då var kl 15.18 eller nåt. Och då hade jag inte BH på mig, inga byxor och inga strumpor... KRIS!!
Slängde på luren, ja, jag slängde ju inte den i örat på henne, jag sa ju hejdå!! Sen sprang jag in i vardagsrummet till Erik med BH:n i högsta hugg och fick be om hjälp... Strumpor var ju bara att glömma... Sen iväg. Tur att Erik tänkte lite längre än mig denna gången och hade lagt i vinterdäcken i min bil redan i söndags för han skulle på hockey igår kväll och det skulle bli sent tills han kom hem..., nu blev det ju ingen hockey för hans del men det kan man ju aldrig veta i förväg.
Och vet ni. Jag kom i tid!!! Och körde dessutom lagligt... Tur att dom höjt hastigheten från 90 till 100 på vår stora väg så jag kunde ju gasa på en aning...!!! Bra va!!


Svinis...

...är absolut ingenting att skämta om känner jag nu. Jag har skrattat o viftat bort det mer eller mindre. Men kanske inte längre. Jo, jag har tagit sprutan, mest för att jag är vårdpersonal (eller ja, ska föreställa det i alla fall) och för att jag har astma. Så det var ju rätt bra att ha tagit den.

NU, ligger Erik hemma med skyhög feber, rethosta och frossa...!! Kolla lite symptom på google när jag kom hem från Ängelholm, var nämligen där och fika med Zandra efter hennes jobb!! Där stod det att vanliga symptom var feber och frossa, rethosta och dessutom blöder han näsblod. Men det kan ju  vara att han snytit sig för hårt eller nåt.
Men jag är faktiskt orolig nu att det kan vara det... Så jag kollar honom hela tiden om han har svårt att andas...!! För har han det, då finns det ingen återvändo... Då kommer jag släpa ut honom i bilen och köra nån till akuten!!

Snyft....!! Jag hatar när han är sjuk...!!

Helgens fest var i alla fall jätte trevlig... Tyvär lägger jag inte ut bilder då merparten inte bör vara med på bild.... Men jag kan intyga att det var trevligt!! Tack Daniel o Angelica....!!



Var till kuratorn idag och pratade. Men varken kuratorn (som jag känner och arbetat med) tyckte att jag skulle fortsätta gå hos henne då jag själv och även hon tyckte att jag hade läget under kontroll!!

Nu ska jag försöka hänga tvätt... Med 1 hand...!! Får se hur det går...

Hej så länge!!

Fest ikväll...

Förra helgen fyllde Eriks bror 30 år... Det ska vi fira ikväll hemma hos dom...!! Det är öppet hus från 16 så jag funderar på om man skulle åka dit till sex tiden ikväll!!

Jaha... Just nu har jag duschat, andra gången sen operationen... Rätt så grisigt va!!! Men jag måste ha en plastpåse runt hela handen och tejpa med maskeringstejp. Läkaren sa att jag skulle använda silvertejp. Men hallå, har inte han sett hur håriga armar jag har... Det gör ju ont bara man drar bort maskeringen. Så idag fick jag äntligen duscha igen... Måste nämligen ha hjälp att sätta runt tejpen!!
Det blir ingen bild på detta dock... Ser ju inte klok ut....

Nu ska jag bara torka o kasta in Erik i duschen så ska vi bege oss till Familia. Jag måste ha strumpbyxor till ikväll... Ska ha min nya kjol och tröja jag köpte på halva reapriset häromdagen...

Ska ha den randiga tröjan, o kjolen!!

Ha det så bra så kanske det kommer bilder från festen i morn...

Hej!!!


Nu så...

                         
Nu har jag ÄNTLIGEN varit på promenad... Skitkallt var det. Men jag bet ihop, var ju tvungen att gå och posta brevet med mitt sjukintyg i och bilen kan jag inte ta. För det första är det höjden av lathet och sen kändes det inte riktigt 100 igår när jag körde till Helsingborg. Så jag får låta bilen stå ett tag till kanske... Det är inte lätt!!

Hej hopp...


Blommor...

Idag när jag sitter i soffan och kolla på teven samtidigt som jag har ångest över att jag egentligen borde klä på mig och gå ut och gå... så ringer telefonen...

"-Hej, jag ringer från blomstergiganten och du har fått blommor!!!" Jag blev helt paff så jag bad han säga om samma sak igen... Inom en timme skulle dom komma!!

Hade ingen aning om vem dom var ifrån eller nåt.... Åhhh så nyfiken jag blev. Från att sitta i soffan till att bara springa runt i huset och kolla alla fönster om dom inte kom snart.... Zandra drog ner mig på jorden igen som tur var så vi satt o chatta en stund... Men tillslut kom dom!!!

Dom kom från mamma... Jag blev sååå glad...!!!! Tack snälla mojjan!!

En liten uppmuntran i vardagen!!!

Nu SKA jag gå ut och gå!! Finns ingen återvändo längre!!!

Hej på er!!


Kört...

Idag har jag kört bil för första gången efter i måndags... Skulle in på ett möte i Helsingborg med facket. Så jag var tvungen att ta bilen. Kollade faktiskt upp bussen men då skulle jag vara inne i stan så tidigt... Så jag chansade på att kunna ta bilen. Det gick bra med lite fantasi löser man det mesta.

Mötet gick i alla fall jätte bra, ska bokamin ett möte till då min arbetsgivare ska vara med, jag och min fackrepresentant. Så får vi sitta o planera hur vi skulle kunna göra så att arbetet skulle kunna fungera för mig fast på samma ställe... Så vi får se!!

Efter mötet åkte jag till VÄLA och tröst shoppade.

Halva reapriet, ca 250:- för allt detta på Kappahl!!!

Nu ska jag prata klart med min mor i telen...
Hej!!


Riktigt proffs...

Alltså jag skulle ju verkligen vilja påstå att jag snart är ett riktigt proffs på att bara ha en hand. Det här går ju nästan helt perfekt!! Men bara nästan..

Idag har jag varit till sjukhuset och fått ett mindre bandage. Eller ja, det tänker ju lika mycket som det förra, men det känns mindre för det är inte samma klump som satt där innan för att stoppa blödningen. Och det sitter inte lika hårt heller så nu funkar det riktigt bra att skriva på datorn igen. Men för den skull så är jag fortfarande öm och har lite ont emellanåt. Jag har i alla fall slutat med värktabletterna nu. Tog en i morse när jag hade klätt på mig för då blev jag lite öm igen men inte nåt mer efter det...!!

Nu ska snart jag och Erik åka och handla mat...

Ha det så länge....!!

Presentkort....


Idag när Zandra var här hemma innan vi stack iväg till Väla så ringer min mobil... Och jag kände absolut inte igen numret. Jag svarade och då var det Anita som jobbar på Zizzi som ringde och talade om att jag vunnit ett presentkort på 479:- Jag undrade ju självklart om hon skämtade men det gjorde hon inte...
Jag köpte ju min klänning för nån vecka sen...

När jag köpte den var det en klubbkväll och det var 20% på ett valfritt plagg. Och samtidigt var jag med och tävlade om att kunna vinna tillbaka pengarna jag handlade för den kvällen. Nu börjar man ju lite smått ångra att man inte handla för mer....!!

Tack Zandra för att du flängt runt så mycket idag....

Hej på er...


1: dagen som handikappad...

Inge höjdare... Jag är redan less... Av ren vana försöker jag göra allt med min högra hand... Men se det går inte, hur mycket jag än vill...
När jag kom upp idag kastade jag mig på värktabletterna. Det var ett måste. Så nu tar jag dom så pass regelbundet så jag knappt hinner få ont.

Var på toaletten och gjorde nr 1... Och när jag var klar där kom jag på att jag tänker hålla mig och inte göra nr 2 på två veckor... Typ en kvart senare satt jag där igen och gjorde nr 2... Grisigt men sant!!! Så då har jag gjort det med. Och ALLT med vänstern!!

Kl 14 kommer Zandra och hämtar mig, då ska vi till Väla. Hon är så himla gullig som erbjuder sig att hämta mig då jag inte kan köra bil nu. Men jag var lite rädd hur det skulle gå med påklädningen, speciellt BH:n!!
Tog en värktablett kl 12.45 så kl 13 började jag matchen mot mig själv och började med Bh-eländet... Det tog sin lilla tid men nu sitter den där och resten av kläderna. Tog BARA 30 minuter....!!! Pju...

I morgon ska jag ta tag i duschen.... Får se hur det går.

Snart kommer som sagt Zandra, hon skulle ha med sig en varsin baguette... Jag lär ju slafsa som en tre åring....!!! Ha ha..

Hej så länge!!!

Min konstiga dag....

Ja, den här dagen slutade absolut inte vad som jag hade tänkt mig. Mina planer för dagen var först till ortopeden i Ängelhol för min hand som bara domnar bort. Sen vidare hem till Erika o Fredrik för en lunch och efter det träffa Zandra på Väla. Allt skedde utom min o Zandras träff... Varför??

Jo när jag var på sjukhuset så undersökte han min hand och sen kom frågan. Vill du att jsg opererar idag...??? Jag blev såklart helt paff men efter en stund sa jag ja.... Så nu sitter jag här med högerkardan i ett paket och kan inte göra ett jota!!

Så här synd är det om mig......

Just nu har jag inte så ont men får det med jämna mellanrum, så jag är noga med att ta smärtisar med jämna mellanrum...

Men jag åkte i alla fall hem till Erika på lunch och sen fika. Tyvär pallade jag inte med ett Välabesök också. Men det var mest för att jag inte kan köra bil upptäckte jag på vägen dit. Gick inge bra att växla. Så jag körde i 4:an på alla vägar, även 90 vägarna. Så nu har jag sagt till mig själv att jag INTE ska köra mer bil.

På ondag ska jag tillbaka till sjukhuset och lägga om bandaget. Och då kan jag ju inte köra dit så Erik ska kolla om han kan jobba hemifrån den dagen och då köra mig till sjukhuset... Han är en ängel han...

Men mitt största bekymmer nu är: Hur fan ska jag få på mig BH:n i morgon.....!! Det ska bli intressant att se hur det går... O det är dessutom inte lätt att skriva med pekfingervalsen......

Hej på er.....


Tråkig söndag...

Idag har jag och Erik fortsatt ute i tvättstugan... Inte rivit eller byggt nåt utan RÖJT!!! Det behövs kan jag säga. Vi kunde liksom inte gå genom hela rummet. Det var överbelamrat. Men inte längre.. Eller ja, till viss del fortfarande, för nu är allt i svarta sopsäckar. Men nu är det i alla fall sorterat i skräp och spara "högar", Men det är mycket som ska slängas och det känns så j-vla skönt...
Jag tänker inte lägga ut bilder förrän det är klart.

Annars har vi inte gjort så mycket annat. Jag var till affären i kväll och lagt kyckling i marinad. Vi ska äta kycklingfilé men pastasallad till... Det är så förbannat gott...!!!

I morgon ska jag till ortopeden i Ängelholm. Jag får ju domningar i min högra hand. Så det har jag tagit med min husläkare på vårdcentralen så hon har skickat en remiss till ortopeden. Så dit ska jag i morgon, sen efter det ska jag åka hem till Fredrik och Erika, Eriks kompisar och självklart mina vänner nu. Tror hon skulle bjuda på lunch!! Alltid trevligt att göra nåt annat. Speciellt nu när man bara går hemma.
Pch Efter det så skulle ev jag och Zandra träffas och kolla lite scrap saker. Tror nog hon med är lite sugen på att börja scrappa. Det hade varit rätt så kul för då kan man göra det tillsammans.
Jag och Eriks syster uppe i Söderköping har pratat om det jättelänge. Tyvär har det aldrig blivit av. Men om du läser det här Susanne så MÅSTE vi träffas och göra det snart. Jag pratade med Erik idag om vi kanske skulle komma upp nån helg efter alla julhelger när allt lugnat ner sig. Eller om det kanske finns nån tid innan jul. Det kan man alltid se!


Skulle gärna göra ett album eller nåt...

Nu ska jag bara slappa resten av dagen.....
Hej på er!!!


Renovering...

Idag ska jag och Erik börja med tvättstugan!! Vi ska ju så småingom börja renovera därinne och få in mer förvaring och en sätta dit en lång bänkskiva så man kan få lite arbetsyta. Men för att vi överhuvudtaget ska kunna komma åt och börja mäta därinne så MÅSTE vi röja innan... Så det är det vi ska sätta igång med idag, och ev i morgon....

Men sen kan man ju börja planera hur vi ska ha det därinne. Vi har pratat om att köpa köksskåp på ikea, bara vanliga standard så vi får MYCKET förvaring. Och sen eventuellt ett eller två högskåp... Jag hoppas verkligen att det kommer blir bra.
Ser sååå fram emot detta just nu!!

Igår hade vi i alla fall jättetrevligt!! Rikard och Zandra kom över på middag. Jag hade ju förberett det mesta och min kreolska gryta gjorde jag redan på dagen så det fick stå och dra sig och goa till sig. Och det blev verkligen sååå gott om jag får säga det själv... Det ända jag fick göra när dom var här var att steka bröden till förätten, toast skagen, och koka riset till grytan. Hur enkelt och snabbt som helst!!

Rikard och Zandra har en djup diskussion... Här ser ni även att jag fått tillbaka min lilla soffa!!!

Zandra är en liten sadist och vill inget hellre än att förstöra min pumpa.... Grrr... Och hon lyckades till viss del!!

Hon fick av den lilla gröna stjälken.... Grrr.... Fy på dig!!!

Hade ingen olja till "öppna spisen" så det fick bli blockljus i stället... Men det tyckte jag var lite bättre för dom brann ju i alla fall hela kvällen. Med den där oljan så brinner dom ju ca 20 minuter!!

Nu ska jag åka till affären så är det gjort för dagen. Sen bär det av in i tvättstugan!!

Hej på er.....


Min dag, so far....

Idag gick jag upp kl 8. För 8.30 skulle dom komma och lämna vår soffa som varit på lagning sedan 2 månader tillbaka... Den har varit MYCKET efterlängtad kan jag säga... Visst är det mysigt att gosa i samma soffa som Erik men inte varje kväll och definitivt inte när han slänger upp benen i mitt knä med ett par osande sockar på fötterna!!!
Sen har jag inte gjort nåt särskilt, pratat med Helena i telen, alltid lika kul... Hon är ju så knäpp!! Ha ha ha!!
Sen har jag bara suttit framför datorn, det har liksom hänt saker där hela tiden så jag har inte kunnat gå därifrån liksom!!

Nu har jag i alla fall gjort egen skagenröra till kvällens toast skagen!! Och även gjort klart kreolsk gryta. Så nu står den och puttrar på eftervärmen. Den blir så mycket godare om man gör den långt i förväg!!
Ikväll kommer Rikard och Zandra på middag... Och man vågar inte göra annat än 3 rätters till det fina sällskapet...

Nu ska jag bara plocka undan lite till och sen är det fritt fram för dom att komma över...!!  Så det så!!

Just nu lyssnar jag på Carolina Gynnings låt "Guld" ingen höjdare måste jag säga... Hon ska nog hålla sig till programledarrollen... För det tycker jag hon gör jätte bra!!


Nähä... Städa var det ja!!
Hej


Nya klänningen...

.... Jag vet... jag hade ju bestämt mig för att INTE köpa den, men igår var jag och Zandra och fika på Familia, då var jag ju bara tvungen att visa henne min klänning...!! Dessvärre var att dom inte hade hängt ut den än. Jag hängde ju undan den till i fredags förra veckan. Så jag var ju beredd på att den inte var kvar. Men dom hade den fortfarande kvar där bakom...!! Alla röstade för att jag skulle prova den igen. Sagt och gjort. Klänningen åkte på!!!

Jag blev ju totalt såld!!! Så ikväll hade dom klubbkväll för alla medlemmar (stavas det med 1 el 2 m??) och 20% på en valfri vara eller nåt sånt. Då var jag ju bara tvungen att åka och köpa den ikväll!! Så prick 19.00 stegade jag in där, köpte min klänning och iväg igen!! Jag vet, gud va tråkig jag är, men jag hade handlat mat innan så jag var ju tvungen att åka hem med varorna i kylen, dessutom var jag svinhungrig!!

Men här kommer den....

Nå, vad tycker ni, jag ÄLSKAR den!!!

Ha det.... Hej!!


Här är dom...

...äntligen sitter mina gardiner uppe.... Inte en dag för sent...
FÖRE

Om man kollar längst ner till vänster i fönstret ser man det äckliga spindelnätet....
EFTER:

Känns så skönt att jag gjort det nu... Fattar inte varför jag dragit ut på det så. Det tog kanske 10 minuter eller ja, i alla fall 15!!

Hej...


Hatar allt som kryper...

...utom söta barn....

Nej jag ska ju nu äntligen ta tag i mitt ångestfyllda gardinbyte. Vet nu varför jag dragit ut på det så länge...
Detta fasansfulla....

Har ni sett nåt vätte spindelnät... I det där hålet har det bott en spindel... Och det vet jag för jag har sett den men inte gjort nåt åt det. Tills idag!!! Det började med att jag sprejade RADAR i hela fönstret för att allt på minst fyra ben skulle dö innan jag kunde komma dit och i lugn och ro byta till mina nya gardiner som snart går ut i mode så lång tid det tar för mig att få upp dom så!!!

Nähä... Gardinerna var det ja.... dom kallar!!


Ja ser det snöar....

Äntligen måste jag väl ändå säga. Det snöar här nere vid medelhavet. Eller ja, i alla fall här nere i skåne....!!! Wihi.....
Jag älskar ju snön. Så i morgon är det det första som ska göras. Ringa och boka tid för byte till vinterdäck....
Nä, jag har inte gjort det än. Och nä, jag gör inte det själv!! Där vi gör det kostar det inte så mycket heller...!!


Idag har jag varit och ätit en väldigt sen lunch med Zandra. Tog en bakad potatis med ost och skinkröra på Grafitti. Den är bara för god!!! Sen var vi runt och kolla lite, bland annat in på Zizzi igen och kollade på den där klänningen jag vill ha. Men jag köpte inte den i dag heller. För i morgon är det medlemskväll där och då får man 20% på en vara. Och då åker jag ju dit så klart till kl 19 och köper den då. Man är ju inte dum...

Erik kom hem nu med ett recept på koldolmar som en kille på hans jobb hade med sig till matlåda häromdagen, fast det är inte vitkålsblad som det brukar vara, utan det här är med vindruvsblad. Det var tydligen jättegott sa Erik. Återkommer om det blir gott.... Så serverar man med en klick creme fraiche till...

Nu ska jag laga mat...
Hej hopp!!


Spotify...

Ha... ikväll har jag äntligen lyckats skaffa mig spotify. Det tog ett tag men nu är den där... Hi hi!!!

Jag har inte skrivit på ett tag igen. Haft bloggtorka... Och det kan man väl få ha ibland. Eller hur!!
I lördags var vi i Söderköping hela dagen. Jättetrevligt att komma dit och hälsa på. Sker alldeles för sällan...!! Dagen började med att Rikard och Zandra kom till oss så åt vi frukost. Vi hade ordnat med pålägg och lite sånt så köpte dom frukostbullar!! Åhh vad det är gott med helt nybakta bullar...

Ok det ser kanske inte så trevlig ut men det var faktiskt riktigt mysigt. Kom på dagen efter att jag glömde grönsakerna... Typiskt mig!!! Jag som verkligen hade sett fram emot en macka med typ paprika på eller en gurkskiva!!! Ja ja... man kan ju inte komma ihåg allt.

På söndagen låg jag hela dagen. Inte pga alkohol, för jag drack inte en droppe alkohol på hela dagen. Nä, jag var bara kass i magen och fick väl springa på toaletten igen så fort jag lagt mig i soffan eller nåt...!! Inget vidare alls.... Men det var nog en blandning av att man inte åt så bra på lördagkvällen och mensvärk. Då blir jag kass i magen!!

Måndag och tisdag tillbringade jag mest tittandes på TV. Inget vidare att bara gå hemma. Tar mig inte för någonting. På måndagen åkte jag och handla lite mat och värktabletter till min mage.

Men i morgon ska jag ta mig i kragen och verkligen göra nåt åt min dag. Jag MÅSTE för att inte bli helt och hållet deprimerad...

Nu ska jag kolla lite på min spotifysida!!

Hej på er!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se