SVINKALLT!!!

I morse när jag skulle till jobbet så upptäckte jag till min förvåning att det var frost ute... Första natten med frost. Jag som bara tagit på mig en kofta över min t-shirt. Jag vände snabbt in igen för att även ta en jacka på mig... Fick ju dessutom skrapa rutorna på bilen. När jag startar bilen ser jag att det endast är 1+ grader ute... Fy f-n tänkte jag, inte undrar på att det känns så kallt...

Just nu känns det lite vemodigt inombords. Jag pratade med min chef idag. Jag ska ju börja på hospice den 19/10. Inte allt för långt dit faktiskt. Men kruxet för mig är att jag sökt om semester, och det gjordes redan i augusti efter sommarsemestern. Men den har inte beviljats i och med alla dessa massvaccineringarna mot svininfluensan. Men så pratade hon med mig idag om att kanske, kanske dom på hospice kunde bevilja den i stället så får jag ledigt ändå...!! Bra va!! Det är inte klart ännu men jag håller tummarna på att det kommer gå igenom. Men då innebär detta att jag slutar på vårdcentralen redan på Torsdag nästa vecka... Usch va hemskt!!!! JAG VILL INTE!!! Men samtidigt hoppas jag ju att det kommer bli bra på det nya stället...

Apropå ingenting... Jag köpte ju en klänning i lördags på Zizzi. Har ju lovat bilder... Här kommer dom!!!

 
Framifrån...

Bakifrån...                                                      

Nu ska jag nog göra lite mat. Håller fullkomligt på och hungrar ihjäl!!! Och jag pratade med Erik och han skulle inte åka än på ett tag, från jobbet alltså... Jag blir så trött!!!

Hej på er så länge...

Kram


Tråkig Söndag...

Idag är det ju Söndag och jag verkligen HATAR söndagar... Vet inte varför. Jag blir totalt apatiskt och gör inte ett vettigt handtag. Känns som man bara väntar på att den här dagen ska gå för man ska ju ändå bara upp och jobba i morgon.
Jag vet att det låter helt galet att man inte gör ett skit. Visst kanske 1 söndag i månaden kan man väl få vara så här lat men inte varje söndag.

Fast vid närmare eftertanke så har jag faktiskt inte BARA suttit på häcken idag. För det första så har jag hjälpt Erik att skriva "vykort" till olika kunder på hans jobb... Det är bara ett kort där det står när den planerade servicen för deras maskin ska göras... Det blev en hel del kort faktiskt. Men man satt ju bara på häcken. Och det höll vi på med i 3 timmar. För han kollade igenom datorn först och la in i planeraren samtidigt. Är ju rätt så bra att dom med vet när det är dags för service... Ha ha ha!!!
Men vissa gånger körde han fast och då passade jag faktiskt på att skruva lite. Jag bytte handtagen på det nya köksskåpet jag och mamma ställde upp för några helger sen... Kolla resultatet...

FÖRE...



EFTER...



Det blev inte så jätte stor skillnad men lite i alla fall...

Jag skulle ju till IKEA idag med hade jag tänkt och köpa olja till vår nya skärbräda jag köpte igår. Men jag pallade inte så jag kanske lurar med Zandra dit på Onsdag så jag kan köpa den då i stället... Vi ska ju ändå ha en date då!!!

Sen har jag faktiskt satt upp ett nytt duschdraperi i dag... Det du mamma, det var på tiden va!!! Fick den för VÄLDIGT länge sen... Men nu sitter det där och jag har slängt det gamla...

Jag har gjort lite idag i alla fall ändå.. När man räknar upp det så här så märker man att man faktiskt gjort lite vettigt ändå.. Och nu kom jag på att jag varit till affären och handlat man för både ikväll, månd och tisd och dessutom hängt tvätt!!! Herregud!!! Och ändå sitter jag och klagar på att jag inte gör nåt!!!

Nähä... Nu ska jag snart se seriestarten för Playa del Sol på SVT... Ska bli kul!!


God natt på er.... Hoppas att nån kan slänga in en kommentar nån gång... Börjar kännas rätt så ensamt... Har inte fått kommentarer på jätte jätte jätte länge.... Ha ha ha!!! Nej då!!! Skit i mig bara!!!

Kram på er!!


Shopping och kalas...

Idag har varit en rätt så händelserik dag...

Först åkte jag själv till IKEA i Helsingborg. Det ligger ju på VÄLA... och eftersom att det var löne helg så var jag definitivt inte ensam där i dag. Jag har aldrig haft svårt att hitta parkeringar där men idag var det helt omöjligt...

Där inne köpte jag en stor träskärbräda som man lägger på bänken som har en kant så den inte kanar när man hackar nåt... Ska bara olja in den innan jag börjar använda den. Missade det så jag kanske får ta en tur i morgon igen...
Sen köpte jag nya handtag till det nya köks skåpet. Måste ju försöka piffa till den lite i alla fall...

Efter det åkte jag till ett ställe som heter "Bali" det är en inredningsbutik som säljer mest afrikansk inredning. Jag gillar det men vi har inte alls sån stil hemma så jag handlade ingenting. Dom hade nämligen rea på nästan allt i butiken. Har aldrig vågat köra dit innan, varför vet jag inte, men idag såg jag att det var massa bilar där så jag tänkte att varför inte...

Sen körde jag till Familia. Tänkte att jag skulle in på Zizzi och se om dom fått in nåt fint. Det hade dom. Köpte faktiskt en klänning och ett par benvärmare... Kommer bild på det i morgon eventuellt...

Familia firar tre år i helgen så dom hade lite erbjudanden och uppträdanden, Sara Dawn Finer var där och sjöng. Jag var naturligtvis där och kolla på det med...

Inte så bra bilder, men man ser ju i alla fall vem det är!!!

Efter min lilla shoppingrunda åkte jag direkt till Höganäs för att fira svärfar Bengt. Körde inom Rikard och Zandra först och hämtade dom. På kalaset fick vi kallskuret. Jättegod kyckling Birgitta gjort själv med goda kryddor och oliver tomater och nåt grönt (vet inte om det var ruccola eller persilja) hemmagjord dressing och bröd till. Supergott!!! Till kaffet var det tårta (riktigt förbannat svingod) som Birgitta bakat själv... Jag som inte ens gillar tårta!!

Nu är jag hemma igen hos en lite nere Erik.... Han var på Rögles premiärmatch idag. Förlorade med 4-2 till HV71... Sorry älskling!!

Nu ska jag snart nanna kudden!!!
God natt...


Anna Anka...

Alltså hur kan denna tjej bli så känd på bara ett avsnitt av hollywoodfruar. Efter andra avsnittet pratas det inte om annat än henne och hon är tamejsjuttsingen överallt...

  
Nu befinner hon sig till och med i min blogg...

I morse var hon till och med på rix morgon zoo... Jag var visserligen på jobbet då men som tur var så var det lugnt precis då. Så när klockan var slagen så samlade vi oss vid radion och lyssna. Precis då kommer en patient in och ska ta prover... Åhh tänkte jag... Men proffsig som man är får man ju hålla god min och börja arbeta så klart. Men det pinsamma är att precis när patienten kommit in börjar Anna prata om lite mer, eller nej, väldigt förbaskat ruskigt mycket mer om saker och ting under bältet vad man kan göra och så med varandra.... Hrm... vi skruvade genast ner radion en aning... Det var en äldre tant jag skulle sticka och jag hoppas att hon kanske hörde lite dåligt!!! Hoppas kan man ju alltid!!!

Men på nåt vis kan jag ändå inte låta bli att hon är lite häftig... I början tyckte jag att hon var vedervärdig när jag såg henne i "svenska hollywood fruar", men nu är hon rätt så läcker ändå men skinn på näsan och säger precis vad hon tycker och tänker!!!

Föresten.... Från det ena till det anda!!! Dom ringde mig i alla fall från Hospice idag och sagt att det blir bestämt nu att jag börjar där den 19/10... Pirr i magen... Hoppas att det kommer att gå bra och att allt kommer ordna sig tillslut!!!

Nu håller jag fullständigt på att somna... Usch, jag skriver dessutom en massa fel hela tiden!!!

God natt mer er!!!



Middag...

Ända sen vi började jobba sen vår semester jag och Erik så han jobbat över nästan varje dag... Jag börjar tycka att det är lite jobbigt och har börjat påpeka detta. Han förstår hur jag känner men kan samtidigt inte bara skita i sitt jobb, vilket jag också förstår.
Härom kvällen så var han ju på utbildning hela dagen och när den var över så stannade Erik och en till kvar för att göra klart en del som kommit in under dagen. Han var hemma halv tolv på natten. Tyckte faktiskt riktigt synd om honom då... Men jag tror att det var droppen. För resten av veckan har han kommit hem i tid, varje kväll... Åh jag blir så himla glad när han är hemma i tid.

Och idag, dagen till ära så gjorde han middagen åt oss.

                                  
                                   Pytt i panna med stekt ägg.... Mmmm... va gott!!!

Ikvälll har jag suttit och kollat i Cellbes katalogen, hittade lite kläder som jag tänkte beställa.... Alltid lika kul att beställa nya kläder!!!

Hej på er!!


Jobbat till fyra...

Idag är det ju onsdag och det är ju min sluta-klockan-tolv-dag... Tyvär så har jag minus (ca fem timmar) som jag måste jobba in så då är det bara att stanna kvar och jobba in dom timmarna. Kan ju ingen annan dag eftersom att jag jobbar 8-17 och vårdcentralen har ju öppet under just dom timmarna. Så jag kan ju inte jobba längre nån dag. Finns ju liksom inga patienter man kan sticka eller så...
Men förhoppningsvis var det här den ända dagen jag behövde göra så här plus att jag förkortar min lunch får en timme till en halvtimme bara!! Det räcker gott och väl!!!

Nu ska jag försöka ringa till mamma igen. Hon ringde mig precis när jag satte mig ner och skulle äta så jag sa att jag ringer igen... Men hallå, hon bara pratar ju i telefonen hela tiden...!!

Hon har varit på middag hos min mormor och morfar idag. Dom har fått besök uppe från norrland idag fram till på fredag. Synd att man missade det!! Jaja... Man kan ju inte vara med på allt!!!

Hej hopp!!

Hospice...

Nu är det bestämt och klart. Ja nästan i alla fall... Jag ska börja jobba på hospice i oktober. Preliminärdatum är 19/10. Eventuellt kanske jag börjar tidigare. Orsaken till att jag byter jobb är inte att jag själv sökt mig dit utan att jag har fått en placering där.
Jag har en fast tjänst inom primärvården men inget fast "ställe" att jobba på. Hittils har jag vikarierat på vårdcentralen i Åstorp och Klippan, nu behöver tyvär ingen av dom mig. Nu har det blivit en ledig tjänst till mig på hospice som jag måste ta, annars blir jag arbetslös. Känns inget vidare att bli placerad på ett så speciellt ställe. För er som inte vet vad hospice är så är det vård i livets slutskede. Dit kommer patienter som är t.ex cancersjuka som kommer att dö... Som kanske inte kan klara sig hemma längre eller bara kommer in för avlastning för att anhöriga ska få hämta andan ett par dagar, då många anhöriga hjälper till att vårda i hemmet!!!

                           

Det kommer att bli mycket lärorikt tror jag. Själv är jag förbaskat skraj för detta men har gett mig FAN på att jag ska testa och se vad det är och att jag ska klara det... Hoppas att allt kommer bli bra!!!

Nu till en annan sak som inte heller är så rolig. Jag tycker såååå synd om Erik ikväll. Klockan är nu 21.45 och han är kvar på jobbet än. Han har varit på utbildning hela dagen och den skulle sluta kl 17. Jag vet inte riktigt när han kommer hem. Jag sa att han skulle ringa när han var på väg hem, men han kanske inte vågar för att han är rädd att väcka mig. Han vet ju inte att jag är vaken... Älsklingen min!!!!

Jag ska snart gå och lägga mig, känner mig ganska trött faktiskt... Varit ganska jobbiga dagar då jag bara gått och tänkt på om jag ska ta jobbet eller ej... Usch ja... Men nu är det över i alla fall!!! Känns som en sten lättat från mina axlar av att bara säga ja!!!

                               

God natt på er...


Glömt...

Jag har glömt att berätta för er vad jag köpte i fredags... Eller ja, köpte och köpte!!! Jag har samlat några ica kuponger ett tag nu så jag hade fått upp till 325:- tror jag att det var. Så jag tog med mig mina kuponger i fredags till affären och kollade runt lite vad som skulle behövas till hemmet. Jag visste att vår pasta kastrull inte är så bra så jag kollade på såna. Det fanns några olika. Men eftersom jag hade lite pengar jag kunde spendera så kollade jag INTE på den billigaste som man ofta annars kanske gör.

Jag hittade faktiskt en rätt så snygg som kostade 330 kr... Den tog jag... Och den är skitbra.
Hittade ingen bild på den och jag har inte nåt eget foto av den. Men den heter Prima Steel.

Jag messade tillbaka till dig idag Hella att du var skit duktig... Men jag tror inte det gick fram. Eventuellt kan jag ha råkat skickat till din hemtelefon i UPPSALA!!! Ha ha ha... Snacka om förvirrad!!!

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen. Bara MÅSTE se på svenska hollywoodfruar ikväll.... Ha ha ha!!! Anna Anka är ju klockren!!!

He he...

Hej på er!!


Kräftskiva...

Igår var jag och Erik på kräftskiva hemma hos mina svärföräldrar... Mycket trevligt!!! Det var ett litet knyt så alla tog med det man själv ville ha... Men det är ju så underbart gott med kräftor och bara sitta och slafsa med händerna och plocka en massa...
Gott var det!!
Jag skulle ge mig på att göra en egengjord aioli. Jag slängde den skiten kan jag säga. Blev inte alls bra. Men som tur var så hade jag det på känns så jag hade köpt aioli på tub så vi blev inte utan!!! He he he... Jag känner mig själv väldigt bra på det planet så jag var väl innerst inne helt medveten om att det INTE skulle funka!!

Hur som helst, här kommer lite bilder!!!



Här är dom lite speciella som inte kan äta kräftor, så dom grillade i stället!!! Fnys...

Våra goda kräftor....

Egobilder!!!



Myspys i soffan....

Det var lite från kvällen igår. Vi hade supertrevligt...

Idag har jag faktiskt stillat mitt dåliga samvete... Jag har tagit tag i mitt äckliga kylskåp. Städad ur hela och slängt en massa skit. Och tagit ur 2 hyllplan så det inte är så tätt mella hyllorna. Man ser ju för guds skull inte vad man har annars om hyllorna sitter så tätt....

Så nu är mitt kylskåp ett trevligt kylskåp som nästan gapar helt tomt.... Måste åka och handla lite idag så vi får nån mat ikväll....

Ha det så gott!!!
Kram


Back in business....

Nu är jag tillbaka på min gamla älskade blogg. Ska ALDRIG ALDRIG lämna den mer. Det var inget vidare med den andra och jag fattade inte så mycket utav den...
Hoppas att det kommer bli bättre här. Det är nämligen så att jag fått lite problem när jag velat lägga in mina bilder som jag knäpp med kameran "stående", då brukar jag ju alltid vända bilden så den inte är sne när man lägger ut den här på bloggen. Men det funkar inte så jag får se hur det går här. Dessutom kunde jag inte lägga bilden var jag ville. Utan jag var tvungen att ha den allra först i blogginlägget. Så det var bara SKIT!!!


Nä... det funkade inte här heller... Ni får helt enkelt kolla lite snett...
Det här är mina gamla gardiner i sovrummet med döda växter i fönstret...

Så här ser det ut idag...

Dessa gardinerna köpte jag på Dollar Store i Sandviken när jag var och hälsade på hos Hella och Fredrik. Är inte direkt snabb på att sätta upp dom nya... Men det här blev ju en aningens bättre, eller vad tycker ni... Om ni nu kan se utan att få nackspärr...

Förra helgen var ju mamma här och hälsade på. Då gjorde vi om lite i vårt kök. Tyvär har jag ingen före bild, men det stod ett överbelamrat köksbord där inne som jag HATADE, inte just själva bordet utan jag hatade det som var uppe på... Nu ser det ut så här...

Trivs jättebra med det här. Nu har jag förvaring i mitt lilla lilla kök vilket jag knappt hade innan. Så jag blev verkligen supernöjd. Dom andra köksbänkarna är ju superlåga så man får typ ryggskott när man står där och hackar grönsaker eller vad än man gör. Så nu står jag alltid vid den här bänken när jag ska göra nåt. Bara ÄLSKAR min "nya" köksbänk... Erik hade den här på övervåningen innan när han hade kontot hemma. Det har han ju inte längre så snodde den till oss.... Hi hi!!!

Nähä.. Nu ska jag gå och göra lite aioli till ikväll när vi ska iväg på kräftskiva hemma hos Eriks mamma. Kommer med bilder i morgon!!!

Hej så länge!!!


Ny blogg....

Jag har startat en ny blogg... Jag kände att jag ville förnya mig lite. Så här kommer adressen för min nya blogg...

http://butterfly-maria-butterfly.blogspot.com/

Kommer skriva om lite samma saker som i den här bloggen.

Hoppas att ni följer den istället....

Kram på er...

Wow!!!

Nu har jag gjort nåt så förbannat roligt!! Eller ja, det tycker i alla fall jag. Jag älskar ju att fotografera och nu har jag via min nya mail laddat ner ett program så man kan göra om sina bilder en aning!!! Så förbaskat kul!!! Jag kan sitta i flera timmar och bara "förvandla" mina bilder. Och det bästa av allt!!! Man kan RETUCHERA!!! Helt otroligt!!!

Kolla här vad jag gjort!!!


NEJ DET FUNKADE INTE!!!!! ÅHHHHH Vad arg jag blir...
Jag hade gjort om den här bilden jättefint. Det var svatvitt runt om på det gröna så var själva rosen röd... Jaja... Jag får kolla sen i morgon eller nåt om man kan fixa det på nåt vis...
Då är det ju inte nån idé att jag lägger upp fler bilder då... SUR!!!

På fredag kommer mamsen!!! Ska bli himla kul!!! LÄNGTAR!!!

God natt på er...
Kram

Ny mailadress...

Idag har jag bytt mailadress... Jag har haft hotmail i alla år som jag någonsin haft en mail.
Orsaken???
Jag älskar ju att fotografera och vill inget hellre än att köpa en systemkamera... Men det är ju inte så billigt så det får vänta tills man känner att man har råd... Men oj så klok jag är!!! Så här är det. När jag är på fester och olika evenemang har jag alltid kameran med mig och fotar en massa, så frågar folk mig om jag kan maila över lite bilder till dom sen. Självklart!!! Inga problem.... Jo, med hotmail. Ett tag funkade det hur bra som helst men nu är det helt störtomöjligt. Jag får sitta och skicka ett och ett och det tycker inte jag man ska behäva göra idag. Därför har jag börjat på Gmail... Inte för att jag vet att det är så mycket lättare att skicka sina bilder därigenom men jag vet att man kan spara sina bilder som i olika album. Så min förhoppning är att det kommer funka mycket mycket bättre!!!

Här kommer min nya adress... [email protected]

Jag kommer även att maila till alla i min inkorg så ni även får ett mail av mig från den nya adressen. Har kvar min gamla så länge men vet inte hur länge till...

Annars har det inte hänt så mycket idag. Varit i Ljungbyhed hela dagen. Gick faktiskt rätt så bra. Har fått mycket bättre koll på rutinerna nu än förra veckan. Då kan man mer koncentrera sig på arbetet än att både tänka på rutiner och jobb....

Ikväll gjorde jag våfflor.... Har varit såååå sugen på det ett tag nu, och det är Zandras fel. För du Zandra har bara tjatat om att du är sugen på det så jag blev ju oxå det... Men det är jag inte längre... Nu dröjer det nog ett tag till nästa gång vi äter det!!!

GOTT!!!!

Nähä... nu ska jag kolla runt lite på min nya mail!!!
Kram på er!!


Dop...

Idag har vi varit på dop nästan hela dagen. Vi går ju inte upp så speciellt tidigt på helgerna så man har inte hunnit med så mycket annat idag. Dopet började kl 13 i Billesholms kyrka, tar ungefär 15-20 med bil från oss. Det är ett par vänner till oss som fått barn där mamman är präst och döpte själv sitt barn. Den här gången med. Hpn döpte även deras dotter för några år sen. Tycker jag är jättehäftigt... inte alla som kan döpa sina egna barn.



Vi hade i alla fall jättetrevligt med god mat och även fika efteråt.
Erika, mamman, hade bakat i massor till den här dagen. Helt gudomliga cupcakes!!!






Nu är vi hemma igen och ska snart kolla på en svensk film. Kommer inte ihåg vad den hette men det var en thriller i alla fall!!! Hoppas den är bra...

Hej på er!!


Svininfluensa...

Jaha... Då har man haft svininfluensan då...!! Ha ha ha... nä det har jag inte, men jag vaknade i morse och hade jätteont i ryggen, yr i huvudet, täppt i näsan och frös som en galning. Mådde med andra ord riktigt skit. Erik sa direkt, istället för att säga godmorgon typ, att jag hade svininfluensan. Så hela dagen har han knappt velat ta i mig.  Ha ha ha ha!!! Men han skojjar ju självklart!!!



Men när jag fått komma upp och ätit frukost kändes det bättre på en gång.
Pratade en stund med Helena som skulle jobba stackarn. Sen efter frukosten pratade jag med Zandra som ville göra en utflykt, så vi åkte till Center Syd i Löddeköping. Jag hittade ingenting, hade inte planerat att köpa nåt heller men Zandra köpte ett skärp som var skitsnyggt.
Eller föresten, jag handlade faktiskt presentpapper och snören till, vi ska ju på dop i morgon så jag måste ju slå in presenten fint.
Det har jag slysslat med ikväll.



Ikväll har bara jag och Erik slappat i soffan och kollat på Arn-Riket vid vägens slut, eller vad den nu heter. Den var faktiskt bra. Jag bölade ju som vanligt.



Nähä.... Undrar om man ska gå och lägga sig snart. Börjar bli lite trött...

God natt på er!!!

Friday, Friday!!!

Äntligen Fredag!!! Det gillar jag. Och inte behövde jag stanna på affären efter jobbet heller och komplettera min handling vilket jag alltid måste göra varje fredag. Men nu har vi börjat med att sätta in pengar på ica kortet, och det känns faktiskt som att man har mer koll då på hur mycket man handlar för. Man sätter in en summa i månaden och det är det man har, that´s it!! Då kan man ju inte hålla på att småhandla en massa som jag är expert på att göra trots att jag veckohandlar. Det är ju ändå alltid nåt man glömmer att skriva upp på den där listan och det är inte alltid varorna man vill ha finns heller för den delen....

Alltså, ett STORT plus till pengar på ICA kort!!!

                                               


Nåt som däremot inte är lika roligt är att det ser ut som ett bombnedslag här hemma. Och det är ingen som har varken lust eller ork att ta tag i detta!!! Men jag MÅSTE städa i helgen. Det bara är så. Jag hatar att leva i stök och damm men ändå gör jag det. Typ alltid. Kan inte fatta varför det ska vara så j-vla svårt att ta fram den där dammsugaren och städa en gång i veckan!!! Och dra ett varv runt toaletten!! Nähä... då ska man behöva skämmas om man nån gång skulle få nåt spontanbesök... Vilket i och för sig inte händer allt för ofta dock!!!!


Alltså, ett STORT minus på lata paret Håkansson/Ohlsson som aldrig städar!!! 

                                                    

Nu ska vi snart laga lite mat och sen bara ha en mysig hemmakväll tillsammans jag och min älskling!!!

Hej på er!!!

Tidig dag...

Alltså inte tidig dag som i att gå upp tidigt (än vanligt) utan tidig dag i att jag slutade tidigt, rättare sagt kl 12. Då körde jag direkt till affären för en liten veckohandling, sen hem och packa upp allt och lite lunch sen vidare till Höganäs och till Zandra för en fika...

När ja gkom hem till henne var hon klart inte hemma!!! Nähä... fick ju ringa upp men då var hon nästan precis hemma. Så då gick vi in och hon åt lite lunch hon med och jag drack saft och gosade MYCKET med Chicco!!! Myspys.. Känns i mina luftrör!!! Tvi vale.. men jag får ju skylla mig själv. Fast jag har tagit medicin så det är inte så farligt!!
                       

Sen bar det iväg in till Höganäs Centrum, wow, ha ha ha.. va stort!!! I och för sig mycket större än lilla Åstorp!! Där fikade vi, jag tog deras hemmagjorda glass och Zandra en kladdkaka med vispgrädde!!! Sååå gott. Efter det strosade vi runt lite. Var bla in i en butik där Zandra hitta en klänning/tröja för "bara" 2000:-  Ok ingen butik för oss med andra ord.

Efter det körde jag hem. På hemvägen blev jag förbannat trött och var rädd att somna på vägen. Men jag höll mig vaken.  Tills jag kom hem... Satt kvar i bilen och skulle bara lyssna klart på en låt jag tyckte var bra... Vad händer, jo jag somnar!!!! Men hallå... vaknade 30 minuter senare, hur pinsamt är inte det... Tur var ju att jag stod på min egen tomt med baken av bilen utåt så det var ju ingen som såg mig, men ändå!!! Man somnar inte i bilen på det där sättet!!!


Man kanske skulle börja fundera på att göra såhär i bilen... Ha ha ha!!!

Nähä... nu ska jag gå och lägga mig. Ska börja läsa en av böckerna som jag fått låna av Zandra... "Champagneflickan-en svensk strippa berättar..." av Caroline L Jensen eller "När ingen annan ser" av Duncan Fairhurst. Båda är sanna historier och var skit bra sa Zandra. Så jag bara måste ju läsa dom. Varken Zandra eller jag är läsartyper men hon hade sträckläst båda, så jag får väl läsa jag med!!

God natt på er...

Problem...

Jag har haft lite problem med min blogg ett par dagar här, därav inga nya inlägg... Hoppas på en förbättring nu!!!

Jaha... Det har i och för sig inte hänt så jättemycket i mitt liv sen sist.

Idag har jag ju i och för sig varit och jobbat på en för mig ny vårdcentral, i Ljungbyhed. Tar ungefär 17 minuter med bil hemifrån mig så det kan jag känna är överkomligt...


Faktiskt en rätt så mysig vårdcentral med 10 anstälda ungefär...

Tanken var att jag skulle vara där hela dagen, 8-17, men den här veckan var det bara 1 läkare och just den läkaren hade BVC (alltså mottagning tillsammans med distriktssköterskan, typ 1 års kontr etc) så det var inga "sjuka" patienter inbokade. Så det skulle bli väldigt långsamt där. Därför beslutade jag mig för att åka till Klippan och jobbade på vårdcentralen där i stället. Där hade dom nämligen stort behov av mig idag. Så jag kom som ett brev på posten för dom... Bra va!!!

Nu håller Erik på och steker kotletter som vi ska ha till middag, jag bloggar samtidigt som jag chattar med en kompis på facebook!!! Herregud, här händer det mycket på samma gång...

Hej hopp!!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se