Våra fikastunder har utökats med en person...

imag0416 (MMS)

Våra fikastunder har utökats med en person... Sandra följde med oss den här gången... Shoppingen avslutades med en mysig fikastund...


Glömt....

Har ju faktiskt glömt att berätta!!

I tisdags, dagen efter jag kom hem från Uppsala, var jag på banken i Bjuv...!! Varför?? Jo jag skrev över mitt hus på köparen... Sån fantastisk känsla att få skriva på det där pappret och sen få lämna nycklarna. Obeskrivligt. Trodde till en början att det skulle vara jättejobbigt och att jag ville ha med mig Zandra som stöd. Men kände sen, ju närmre dagen D vi närmade oss, så var jag coollugn och kände mig så stark...

Jag körde från jobbet med såklart lite nerver i kroppen, sån är jag ALLTID när det är nåt nytt som ska hända... Men så kom jag för tidigt och sitter i bilen och väntar tills det är dags att få gå in. Precis när jag ska ta ut nyckeln ut tändningslåset spelas en låt som får mig att bli hur lugn och trygg som helst. Samma låt som Erik och hans vänner ofta spelade i sitt lilla band... En låt som han alltid spelade hemma på sin älskade keyboard på fredagkvällarna när vi skulle göra tacos (och det slutade med att jag fick göra allt för han annars skulle bränna köttfärsen...ha ha).

Hur som helst infann sig lugnet inom mig och jag går in på banken hur cool som helst... Med självförtroendet på topp!!

När vi var klara kom min mäklare fram till mig och överlämna en liten present... Blev lite smått förvånad över detta men ack så trevligt att få en present mitt i veckan!!

              


"Tack för ditt förtroende att låta mig få hjälpa till med försäljningen av ditt hus, Inger"

En liten handduk med en fast tvål av chokladdoft... Supergulligt gjort tycker jag... Det är kanske det som är meningen för att man ska vilja anlita dom igen, men ändå!! Jag blev glad i alla fall!!

Ikväll har jag haft premiärtvättning i tvättstugan. Hur det gick?? Hälften av alla kläder hänger på torkställningen uppe i lägenheten, orsaken kan dock vara för att jag inte hade tålamod att vänta på att det skulle torka klart i torktumlaren.

Känns inge skoj med tvättstuga när man är van vid egen tvättstuga i huset. Speciellt inte när man möts av en odör av mögeldoft det första man gör, känns inte speciellt trevligt att tvätta sina kläder då...!! Lusten till egen tvättmaskin steg ganska kraftigt just ikväll...!!

Nu väntar snart sängen...


Tvättar i tvättstugan... Av minen att döma...

imag0414 (MMS)

Tvättar i tvättstugan... Av minen att döma är det inte speciellt populärt...


Sandra o jag på Halvåtta hos mig middag.....

imag0412 (MMS)

Sandra o jag på Halvåtta hos mig middag... Jag ser Dock en aning trött ut...


Precis kommit hem från marknaden... Gjorde...

imag0408 (MMS)

Precis kommit hem från marknaden... Gjorde mig av med hela lönen... Eller så kanske det var så att jag gick tomhänt därifrån. Det är ju bara en massa skiiiit...


Halvåtta hos...

För ett par helger sen var jag hemma hos Patrik och Sandra på  middag. Ingen middag som helst. Vi har börjat med halv-åtta-hos-mig. Fy fasen vad roligt... Patrik har nämligen fått en kokbok där det är recept samlade från just det TV-programmet. Där är det färdiga menyer som personerna hade på sina middagar. Så vi följer alltså en hel meny.

Tog lite bilder från den kvällen men kommer inte lägga ut några idag då inte alla haft sin middag än. Det här är på blodigt allvar. Så nu får allt vänta tills alla haft sin.

Ikväll är det Rikard och Zandras tur att göra nåt. Ska bli så spännande att se vad dom komponerat ihop...!! Är dock lite nervös inför min tur...

                                                

Idag ska jag nog ner på marknaden som invarderat Höganäs.

Återkommer...


Märkligt...

Jag vet att det här inlägget kommer verka en aningens märkligt... Men ibland blir man bara så glad. Och i det här fallet handlar det om mitt jobb. Jag har haft en fantastisk dag idag. Jag älskar mitt jobb!!

På eftermiddan hade vi en operation av en liten hudförändring. Det är väl inget märkvärdigt i sig (självklart är det ett ingrepp för patienten med allt vad det innebär, det jag menar är att det inte är så märkvärdigt för mig), när man tagit bort märket som ska bort så sätter man stygn. Och det är dit jag vill komma...!! Har varit med på väldigt många liknande operationer men ALDRIG sett nån sätta stygnen på detta vis... Kan inte förklara hur dom sattes dig, men så sjukt läckert för en vanlig dödlig som mig att få se... Jag stod där och stirra och beskåda med stoooora ögon.

Ok... Skittråkig info för er... Men då vet ni vad jag sysslar med på jobbet om dagarna... Står och beskådar sår som sys ihop... Ha ha!!

                             

              Det såg ju inte direkt ut såhär när han var klar... Lååååångt ifrån...!!


Nu går jag och lägger mig för att få tillbaka lite sömn, sena kvällar och tidiga mornar!! Det sätter spår efter sig...!!


Ibland behöver man bara få krama om nån......

imag0226-1 (MMS)

Ibland behöver man bara få krama om nån... Då är det tur det finns bekymmersfria små vänner i sin närhet... Älskade Chicco till exempel...


Sjuuuuukt... Sitter i bilen utanför banken...

imag0390 (MMS)

Sjuuuuukt... Sitter i bilen utanför banken för att skriva över det sista på huset. Precis när jag ska gå in spelas nothing else matters (eller hur det nu stavas) samma låt som spelas på Eriks begravning. Lite kusligt faktiskt...


Home sweet home...!!

Tänk att en helg kan gå så knasigt snabbt... Haft en helt underbar helg. Tyvärr redan slut och jag hann inte med ens hälften av det jag hade velat. Men jag kommer upp igen... Då hoppas jag att jag hinner med det jag inte hann den här gången!!

Anledningen till min Uppsalatripp den här gången var att jag var bjuden på dop. Så i söndags börnade jag iväg i en hyrbil till Järlåsa kyrka.

Moa skulle bli Moa med Gud oxå... Inte bara för hennes mamma och pappa...

              
              
              
              
                           Jag köpte fat och mugg i keramik till lilltjejen...

Använde inte min kamera så mycket i helgen då jag åker hemifrån med väldigt lite batteri i kameran. Hur smart är det när man ska på dop och vet om att man kommer knäppa mycket bilder... Aja, några blev det i alla fall...!!

Idag är jag som sagt hemkommen. Och flyget hem var försenat pga ett tekniskt fel på ett annat plan så dom fick flyga in det här till oss... Så som plåster på såren var det en väldigt trevlig flygvärdinna som förmodligen var på ett strålande humör... För hon började sjunga "Smile" för oss i högtalarna... Ha ha!! Gick ju inte låta bli att dra på smilbanden och bli på bra humör... Inte för att jag var på dåligt humör men man hade kunnat va det...

Nu blire väl sängen så man orkar med en arbetsvecka igen... Elle ja, en dag har ju redan gått...!!

Häpåer...!!


Man blir hungrig av att döpas... Men nu är...

imag0380 (MMS)

Man blir hungrig av att döpas... Men nu är det över o det blev Moa...


Mellanlandning hos mormor o morfar innan a...

imag0375 (MMS)

Mellanlandning hos mormor o morfar innan avfärd mot Järlåsa o dop för lilla Moa.


Nu är vi på väg till moster på landet...

imag0364 (MMS)

Nu är vi på väg till moster på landet...


Uppsala!!

Som ni märker har jag inte velat blogga på "riktigt" på ett tag. Har haft endel i huvudet om man säger så. Inte haft så mycket att skriva om och det jag har haft i huvet vet fe flesta om vad det är så därför tänker jag inte skriva om det här... Det är ett löfte från en speciell person som jag tänker hålla!!

Hur som helst befinner jag mig i Uppsala hemma hos mamma. Såå skönt att komma bort från allt ett tag, varit mycket på jobbet på sistone med så detta var välbehövligt.

Kom i torsdagskväll, mamma hade hyrt en bil så hon kom faktiskt och hämtade mig på arlanda. Så otroligt skönt att slippa ta bussen vilket jag alltid annars gör när jag ska till henne.

Igår var jag hem till Hella och lilla Moa på både lunch och fika. Fredrik jobbade så jag hann bara vinka till honom när vi mötte varandra när jag var på väg hem.



Sen bar det iväg till gränbycentrum med mamma för lite strosande och mathandling. Blev hemmagjorda hamburgare på kvällen med ett glas rödvin!!



Idag ska jag och mamma bege oss ut till min moster på landet. Det är ett måste när jag är här på besök. Såå skönt att få komma ut dit och bara va!!

Ikväll ska jag träffa en gammal vän jag inte träffat sen jag flyttade ner till Skåne. Elin, och det ska bli superroligt att ses igen!! Återkommer under kvällen!!

                              


Precis ätit fredagsmiddag med mamma. Det m...

imag0362 (MMS)

Precis ätit fredagsmiddag med mamma. Det märks att det är vin i glaset på mina blossiga kinder... Skål


Hos Hella o Moa och myser.

imag0353 (MMS)

Hos Hella o Moa och myser.


Ibland finns det såna gånger man inte vill...

imag0340 (MMS)

Ibland finns det såna gånger man inte vill bloggar. Just nu är en sån stund. På flyget till mamma.


Love it...

Vet inte om jag sagt det innan... Men jag fullkomligt ÄLSKAR min nya TV...!! Den är så jädrans läcker med sina LED-lampor på baksidan...!!

              

Lamporna ändrar alltså färg beroende på vad teven visar...!!

Ja ni ser ju vad jag såg i söndags kväll... Jo True Talent!! Inte nog med att man följer Idol, nä man ska följa det andra med.


Dåligt med bloggningen...

Jag vet att jag varit dålig på att blogga på siståne...!! (stavas det så?? Eller stavas det sistånde?? Aja...) Vet inte varför jag inte bloggat. Inte riktigt känt för det. Min helg har varit bra i alla fall... I fredags kom Rikard, Sandra och Patrik på fajitasmiddag... Patrik och Sandra hade aldrig sett min lägenhet och ville såklart hit. Rikard kom han med då Zandra var på hockey i Ängelholm med sitt jobb!!

(Går inte att ladda upp nån bild... Ni får själva föreställa er att vi sitter runt bordet och fetar!! Ha ha ha)

I lördags var jag och Zandra på Väla på dan... Tro det eller ej, men sist vi var där var för typ 2 veckor sen... Så det så. Inhandlade en hel del på IKEA till mitt hem. Kändes så kul...!! Bitarna börjar små smått falla på plats.

Kvällen tillbringade hemma hos Patrik och Sandra på "halvåtta-hos-mig-middag" Sååå mysigt och supergod mat. Svårslaget om jag får säga min mening. Patrik fick en sån kokbok från just det programmet och det är från den boken vi kommer laga maten.

              

Var in till Bauhaus igår och skulle köpa gardinstänger. Min hataffär förövrigt...!! Men min uppfattning ändrades genast en LIIIIITEN aning när jag såg att dom hade gardiner där... Men hallå... Alla gånger man varit där och kollat på massa tråkiga maskiner och skruvar och gud-vet-allt vad dom har därinne så har den avdelningen funnits där utan att jag vetat nåt... Men daaaaah....!!

Som ni märker på detta fruktansvärt tråkiga inlägget så har jag bloggtorka...!! Så därför går jag och lägger mig för att förhoppningsvis komma på nåt skojjigare till i morn!!

Mors mors...


Och där började vintern...

imag0331 (MMS)

Och där började vintern...


Där satt den...

imag0330 (MMS)

Där satt den...


Vafan... JAG får inte upp min lampa. Den V...

imag0329 (MMS)

Vafan... JAG får inte upp min lampa. Den VÄGRAR ATT krokas fast i taket... VÄGRAR...


Så underbart...

Jag måste bara säga att jag trivs så fruktansvärt bra i mitt nya hem. Jag har än så länge inte ångrat en sekund att jag flyttade. Det här är MITT hem. Eftersom jag aldrig riktigt trivdes i huset jag och Erik bodde i så har jag heller inte känt att det varit MITT hem. Men nu hag jag ett eget hem, där JAG får bestämma precis hur jag själv vill ha det.

Varje dag bara längtar jag tills jag får komma hem. Och nu när man fortfarande har kartonger lite här och var går man och småplockar lite hela tiden!!

Just nu ikväll har jag satt mig i soffan med en kopp kaffe från min Martello jag fick på min 30 årsfest. Jag brukar aldrig koka kaffe till mig själv. Men med den här maskinen så trycker jag bara på en knapp och, vips, så har jag mitt kaffe klart...!! I LOVE IT!!


                                  

Älskar verkligen färgen på den... Lila metallic... Fick även en påse med kaffekapslar till, ska kolla på affären om jag hittar fler "smaker" så man kan blanda lite...!!


Höganäsbo...

Nu äntligen är jag tillbaka i cybervärlden...!! Som sagt så har helgen ägnat sig åt flyttning...!! Jag är nu en Höganäsbo i stället för Kvidingebo... Känns så förbaskat underbart. Det är som 7 ton sten fallit från mina axlar. Saknar inte huset för fem öre. Nu har det ju inte gått så lång tid sen jag flyttade men tror inte jag kommer sakna det senare heller.

Fällde såklart en liten tår när jag hade stängt dörren och låst dörren. Vemodigt men samtidig en liten glädjetår.

Klockan ringde 6.30 på lördagmorgon. Jag och Marcus började med racerfart att packa ner det sista. 8.30 kommer Marvus vänner Bojje och Uffe och börjar hugga in. Dom hann väl knappt innanför dörren förrän soffan var ute... Uffe hade hyrt en lastbil dagen till ära och vi fyllde hela och på ett lass. Slapp alltså köra emellan!!

              
                                      Ett tomt hus...!! Känns konstigt...

              
                                                 Flytt "gubbarna..."

              
                                  Marcus släp var fyllt med kartonger...

Dom kom alltså till mig i Kvidinge 8.30 och började lasta. 10.30 var vi på väg till Höganäs. Hur sjukt snabbt gick inte det. Har aldrig varit med om att en flytt gått så in i h...vetes fort!! Men ju snabbare desto bättre.
Inpackandet gick inte heller så värst långsamt. När kl var 13 hade både Bojje och Uffe åkt igen efter ca 1 timmes fika/lunch.

              
                      Mitt då stökiga vardagsrum... Idag mycket mer välorganiserat...

              
                         Mitt kök/matrum... Med Zandra som hjälper mig packa upp!!

              
                                                           Köket...!!

               
               Och sist men inte minst, mitt lilla sovrum som var större än jag trodde!!

Kommer med fler bilder sen när jag fått mer ordning...

Däremot har jag redan hunnit införskaffa 2 viktiga saker... Är supernöjd med båda...!! Det första är ju min TV som jag la ut på bloggen igår. Men eftersom jag älskar den så pass mycket får ni stå ut med den igen...


Det är en Philips, med LED-lampor bakom teven som skiftar i färg beroende på vilken färg som visas på TV just nu. COOOOOOLT!!

              
Min sååå snygga taklampa från IKEA, Maskros. Så häftigt mönster det blir på väggarna... I LIKE!!

Mer än såhär blir det inte för idag!!


Blir ingen roligare blogg än såhär. Köpt n...

imag0323 (MMS)

Blir ingen roligare blogg än såhär. Köpt ny tv idag med snyggaste led-lamporna på baksidan. Såååå nöjd...!! Nu ska jag ställa mig o diska nu när man inte har nån diskmaskin längre.


Lampbygge på hög nivå...

imag0319 (MMS)

Lampbygge på hög nivå...


Sjukt...

Jag säger bara sjukt... Satt och kolla på mina profilbilder på fejjan!! Det här är ju förbannat sjukt.

         

Kunde inte låta bli... Jag blir så påmind om det när jag ser bilder. Jag lever ju med mig själv varje dag och blir van med mitt utséende. Därför "glömmer" man lätt bort hur man såg ut innan.

SJUUUUUKT... På den ena bilden har jag ju faktiskt en hals... Var va den på den andra... ha ha ha!!


Var är riset...??

Jag har varken haft tid eller ork till att laga middag på ett tag härhemma. Men idag när jag är ledig och enbart har kunnat ägna mig åt packningen tog jag fram en matlåda från frysen. Det var kycklinggryta som jag gjorde när mamma och min moster var här. Men jag hade inget ris... Så det var jag tvungen att koka upp. Men då var ju frågan VAR ÄR RISET...?? I EXAKT vilken kartong??

              

Men man har väl koll på läget... Jag visste väl exakt var det fanns... Så nu har man ätit sitt ris med kycklinggryta till och är mätt och belåten...

Det krävs ju inte så mycket längre för mig att bli mätt. Det blev jag påmind om idag när jag tömde bokhyllan på alla papper man har. Hittade där ett papper på vad jag vägde innan operationen, min längd, midjemått etc. Då slog det mig att det var ganska länge sen jag mätte midjemåttet. Jag tycker själv att jag märkt på kläder på sista tiden att byxorna inte sitter lika hårt i midjan och jag har dessutom kunnat gå ner i storlek. Tog måttet och jag höll på att tuppa av... Midjan hade ju tamejtusan gått ner 34cm... Men FATTAR NI... TRETTIOFYRA CENTIMETER... Exakt hur sjukt är inte det...

              

                      Dålig bild... Men det var inte lätt att ta på sig själv...!!

Nähä... Snart kommer nog Marcus till mig. Han skulle komma och hälsa på en kort stund och sen vidare igen...!!


3 nätter...

Nedräkning på hög nivå!! Nu har jag bara 3 nätter kvar i huset. Känns så underbart att jag äntligen ska flytta.

Ikväll har Patrik och Sandra varit här en snabb runda och hämtat lite grejjer, sen kom även Rikard och Zandra och käka en bit mat med mig. Vi beställde från Rackis i Klippan. Så ljuvligt god mat där så man baxnar!! Fick en liten aha upplevelse ikväll. Vi började prata om att mössen hade börjat höras på kvällarna igen. Och Rikard sa som svar att du kan ju ta med dig en extrasäng och åka med till Höganäs och sova i din lägenhet... Även om jag är så medveten om att jag ska bo där och faktiskt har en lägenhet så pirrade det till riktigt mycket i magen, jag blev lixom påmind om att det faktiskt är sant!! En riktigt sjuk känsla men en underbar känsla samtidigt... Svårt att förklara det där...!!

Nu har jag i alla fall semester torsdag och fredag så dessa två sista dagarna kommer bli stenhård packning. Från golv till tak. ALLT ska ner... NAJS!!

Måste bara slänga in två av fler bilder jag fick idag (resten finns på min profilsida på facebook). Det är sällan eller föresten, ALDRIG man blir nöjd på bilder man själv är med på. Men nu blev faktiskt till och med JAG nöjd. Kan bero på kameran, det är inte vilken skitkamera som helst som fotat mig... Tack söta snälla Pinky... Hoppas det är OK jag lägger ut dom här...!!

              

Sen var den nåt som hände och jag lägger av värsta garvet...

              

Med risk för att detta blev lite ego nu.... Ha ha!! Men jag kan inte hjälpa det... Jag tyckte i alla fall dom blev bra...!!

Nu kallar sängen så jag kommer upp tidigt och börja packa i morgon!!

Najti najt....


Har ett allmänt flyttkaos härhemma... Dära...

imag0302 (MMS)

Har ett allmänt flyttkaos härhemma... Därav inte så mycket bloggande vilket jag hoppas jag blir förlåten för sen... På lördag smäller det... Ska bli så jädrans skööööönt.....!! Ser kanske inte så mycket ut på bilden, anledningen är att jag redan kört ca 4 lass till lägenheten... Nähäpp, packa var det ja...


Ålafiske!!

I helgen var jag hos Marcus... Inte varit där på ca 1 månad och det var ganska skönt att komma bort en helg nu mitt i allt packande och flyttande.

Igår Lördag fyllde Marcus år. Det firade vi genom att gå upp kl 6 på morgonen för att sen ut och fiska 06.30. Jag följde faktiskt med ut och det var verkligen en upplevlse. Har bara fått förklarat för mig på ett ungefär hur det går till men nu vet jag verkligen!! Det var inte alls som jag tänkt mig, tänk så olika man uppfattar saker och ting...!! Vi var fyra stycken extra som hängde med ut så vi var 6 st på båten...

              
              
              
              
              
               
              

Trodde det skulle bli jordens vackraste soluppgång... Men tyvärr förstörde dimman det hela en aning vilket ledde till att vi inte riktigt hitta. Som tur var så hade Fredde en kompass i telefonen... Vad skulle man göra utan dagens teknik. Annars brukar dom ju ha med sig i alla fall en GPS ut på sjön men inte just den här morgonen... Men men... Vi kom hem i alla fall...
Väl framme i hamnen uppstod ett problem... Hur kommer jag ur båten...?? När jag står nere i båten har jag kajkanten i höjd med mina axlar.... GRATTIS!! Med ett par gummistövlar i storlek 45 skulle jag stega upp på relingen och sen vidare upp på ett av traktordäcken som sitter längs hela kajkanten. Fick NOLL kraft i ena benet och det slutade med att Fredde och Marcus pappa Jan drog upp mig och jag hamnde på alla fyra... uppe på kajen... Suck... Jag är nog ingen sjöman!! Och det hela har slutat med att jag nog har fått en sträckning eller nåt i mitt högra lår... Fi Fasen vad ont det gör...

På lunchen/eftermiddagen, knåpade jag ihop en väldigt sen lunch till oss...

               
    Fick bli lite pajrester från fredagen, kompletterade med ost, kex, vindruvor och jordgubbar!!

Kvällen firade vi Marcus hemma hos hans pappa med ett ålagille med nära och kära!! Tror Marcus blev nöjd med dagen i alla fall...!!


Då har man varit ute o plockat upp lite ål...

imag0277 (MMS)

Då har man varit ute o plockat upp lite ål... eller ja, plockat o plockat. Tittat på var nog mera sanning... Nu blir det härlig födelsedagsfrukost för Marcus...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se