Körig dag...

Nä egentligen inte... Har egentligen haft en rätt trevlig dag. Jobbade mellan 7.45-17, men halv ett drog jag från jobbet för en snabb vända till Höganäs. Hämtade upp Birgitta och sen körde vi och kolla på en hyresrättslägenhet som jag har STOR chans att få. Tyvärr är jag som nr 2 på den, och karln som oxå var på visningen MÅSTE tacka nej. Annars står jag där igen utan lägenhet...!! Så håll alla era tummar och tår att han inte vill ha den, för då går den till mig!! Fniss!!

Sen lämna jag Birgitta igen för att åter köra tillbaka till jobbet. Ingen höjdare att fortsätta jobba när solen skiner och det var 21 grader varmt och sol.. Svårt svårt...!! Men det var bara att bita i det sura äpplet och gå in och jobba vidare..!!

När jag jobbat klart drog gråsuggan och jag till Helsingborg. För er som inte vet vem gråsuggan är så är det min bil... Den ser ut som en gråsugga... Där träffade jag Zandra för vi hade bestämt oss för att gå ut och äta på restaurang. Årets premiär av uteservering är avklarad!! Så mysigt. Tyvär hade solen hamnat bakom huset så vi satt i skuggan, men det var riktigt mysigt ändå...!!
När vi käkat drog vi upp till Posh Shop som hade öppet hus ikväll till 20.00. Blev ett nagellack för 30 kr!!
Och det ska jag ju naturligtvis ha på mina tånaglar...!!

Blev ingen bild idag så ni får ta det som det är...!!

                      

         Vår uteservering såg inte riktigt ut såhär... Men man kan ju drömma...!!


Pedikyr...

Nu kan sommaren komma....!! Idag har jag gjort pedikyr på mig själv...!! Så välbehövligt och så otroligt skönt!! Köpte en fotscrub igår på ICA.

              

                           Efter fotskkrubben satt jag i ett skönt fotbad...

              

Så nu har jag babylena fötter så man vågar visa sig i sandaler... Fattas bara nagellacket på tånaglarna!! Sen är jag fit for fight...!!


Min påsk...

Nu ska jag inte hålla er på sträckbänken längre...!! Har verkligen inte haft tid att blogga under påsken!! Men en sak är säker i alla fall... Jag har haft en underbar påsk, det är ett som är säkert. Synd bara att det gått så förbaskat fort!! Men så är det väl när man har roligt antar jag!!

Det börja med att jag och Marcus tog bilen och susa iväg mot Uppsala torsdag eftermiddag... Gjorde ett första stopp i Jönköping där vi hade lite picknick på en rastplats..!!

              
              

Väl framme vid 19 tiden checka vi in på hotellet...!! Vi bodde på ParkInn inne i Uppsala. Kan varmt rekommenderas. Frukosten hade man kunnat mörda för. Tur att den ingick i priset. Annars hade det inte varit kul...!! Många års fängelsestraff...
När vi installerat oss köpte vi med oss lite mat och körde till mamma. Ett efterlängtat återseende måste jag säga!! Var skönt att få krama om henne igen, varit en lång vinter och vår emellan oss!!

När vi varit där och tog oss hemåt bestämde vi oss för att gå ut och ta ett glas vin. När vi äntligen kom ut, efter att jag ville tillbaka till hotellet och byta om och sminka mig en aning och fixa håret och... ja, ni vet..., då hade klockan hunnit bli halv ett.. Det är sant, men vi tog oss ut, vi tog ett varsit glas och bara satt och tokgäspa båda två. Vi besluta oss för att gå tillbaka till hotellet igen och tokslockna innan vi knappt hann in...

Fredag förmiddag tillbringades på Gränby Centrum med bara Marcus. Mamma orkade inte följa med av förklarliga skäl... Där shoppades det lite och sen till mor för en fikastund på balkongen!!

              
              

Sen åkte vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning igen för kvällens bravader... Vi skulle ut och äta middag med Hella och Fredrik på kött kök och bar. Såååå gott och såååå kul att få träffa dom igen!!

              

Dom ska bli föräldrar i sommar så det var så skoj att få magen!! Maten var förbannat god på KKB, jag tog en oxfilé med beasås och pommes, och fick till och med halvportion för halva priset, blev riktigt tacksam då det är ganska svårt att få halv portion ute i dom flesta fallen!!

              
               

Efter middag drog vi hem till hotellet igen för lite slöhäng.. Jag frös som en-jag-vet-inte-vad och hoppade in i duschen o på med myskläder...!! Lite koll på TV och sen slockna vi båda två!!

Lördag

Mamma hämtade upp oss på hotellet och vi åkte iväg för att uträtta ett ärende hon behövde göra..!! Sen for vi hem till mamma för en grilladkorv lunch!!
Vid 14 tiden var vi bjudna hem till min moster och henns man Mats. Hämta upp mormor och morfar först och sen bar det iväg ut på landet!!

Mycket trevligt med lite påskmys!!

              
              

Det blev inte så många påskbiler tyvärr...!!

På söndagen åkte jag och Marcus iväg redan vid halvtio tiden på förmiddan...!! Ganska skönt att åka tidigt så man kommer hem nån gång...!! Väl hemma åkte vi inom mig och hämta mig bil och körde två bilar hem till Marcus. Väl därhemma hade vi lite grillkväll med dels lite folk som jag inte träffat innan men även folk jag träffat förut!! Vi kunde till och med sitta ute på altanen och äta, men fasen vad kallt det blev så fort solen försvann... Man lurar sig själv lite när solen är så varm på dagarna men fortfarande kall i skuggan!!

Min helg har med andra ord varit fantastisk. Hade semester idag för att få vila ut.. Och det behövdes efter denna jäktiga helg...!!

Hoppas ni haft en lika bra påsk som jag!!


On hold...

Nä, jag ska inte ha bloggen på viloläge... Har bara inte haft en gnutta tid att blogga på hela påsken!! Det har gått i ett hela tiden!! Var upp till Uppsala på snabbvisit torsdag till söndag, nu är jag hos Marcus och bara njuter av det vackra vädret...!! Har inte hunnit lägga över några bilder alls sen helgen!! Men det kommer!! Va så säkra!!

Håll ut ett tag till så kommer det sen...!!

Hoppas alla i alla fall haft en lika bra påsk som jag!!

                                


Nya frillan!!

Idag hade jag en tid hos frissan, äntligen!! Det var välbehövligt att få en sax genom kalufsen!! Och till och med en gnutta färg!! Märks mycket snabbare att man behöver klippa sig när man har lite kortare hår. Så idag var det äntligen dags!! Här kommer bilder...!!

              
Ser en aningens vettskrämd ut... Det blir jag alltid när man färgar håret och ser hur det blir mörkare och mörkare och mörkare och tillslut tänker jag om jag ska bli totaly black in the head!! Men så kommer hon efter en halvtimme och fullständigt skämmer bort en!!
Vid den där tvättbaljan hade dom ställt sviiiinsköna fåtöljer där hon hissade upp mina ben så man hade fotpall och sätter igång en massage i stolen!! Men HAJJA va skönt!! Och självklart 411 schamponeringar och inpackningar och massage i hårbotten!! Fråga om man fick komma varje morgon och få hjälp med sitt hår, och då skulle ju givetvis hårtvättningen ingå!! Självklart fick jag till svar, tror dock inte att hon har öppet när jag åker till jobbet!!

Här kommer då resultatet...

              

Jag blev i alla fall supernöjd!!

Zandra... Det gick att ta i nacken. Bara jag kom på det rätta knepet så...!!

Nu ska jag gå och packa.... Ska ju till min lilla mamma i helgen. Ska bli sååå mysigt att komma dit och hälsa på och bara få krama om henne och min övriga familj!!

Kanske blir lite dålig uppdatering i helgen, men då vet nu varför!!

Glad påsk på er..!!


Grattis Birgitta!!

Blev ingen blogg igår.. Direkt efter jobbet åkte jag hem till söta Rikard och Zandra som så snällt bjöd på middag...!!

              

Det blev grillat.... Men åhhhh så gott det är med grillat...!! Det kan man nog inte få för mycket utav. Men anledningen till varför jag åkte till dom igår var att vi skulle hälsa på Birgitta och Bengt då Birgitta fyllde år igår. Stort grattis till dig!!! Det är kalas på lördag men då befinner jag mig i Uppsala så det är lite svårt att närvara!!

              

Idag sluta jag 12.45 och körde in till Helsingborg för att äntligen göra om mina naglar. Den här gången var det lång tid emellan. Blev samma gamla vanliga, franska med en liten blomma på ringfingret...!!

              

Så nu är man fin tills man ska till mamma i Uppsala över påsken!! Ska bli så skönt att komma iväg lite. Det behöver jag...!! Har varit några jobbiga veckor ett tag, inget jag vill gå in på här, men känner därför att jag behöver lite ledigt!! Sen är det dags igen närmare resan till Turkiet att göra naglarna igen!! Sååå roligt...!!

Nu är det reprisen av Big Brother... Och det GÅR ju inte bara att missa... Big Brother is da shit...

Häpåer...


Sköna Söndag!!

Idag har jag näst intill inte gjort ett skit!! Ställde inte klockan i morse utan tänkte att jag skulle få vakna när jag ville och vaknar prick kl 10. DET VAR RIKTIGT SKÖNT!!

Efter frukosten såg jag att det var reprisen av körslaget, såg inte det då jag hade middag här igårkväll. DÄR bestämde jag mig för att bara ha en slappardag. Så förbaskat skönt att ligga på sofflocket och bara kolla på TV och kanske till och med slumra lite. ICKE!! Efter körslaget var jag sååå rastlös. Och inte slumrade jag till inte. Funderade och funderade vad jag ville göra. Finns visserligen massor med saker här hemma att ta tag i, men just idag ville jag göra nånting annat.
Men var ändå rastlös...

              

Tillslut kom jag på den "briljanta" idén att jag fick gå in i tvättstugan och fortsätta röja. Då fick jag i alla fall nånting att göra en stund. När jag gjort det en stund så kolla jag i bokhyllan och hitta 2 böcker jag inte läst innan. Började läsa den ena...

              
                                      "Mamma sa att jag var sjuk"

Verkar vara bra men fruktansvärt hemsk. Handlar om en mamma som har Munchhausen syndrom (stavas med tyskt y, men det har jag ingen aning om hur jag skriver).

"Munchhausen är världens hemligaste och farligaste formen av barnmisshandel där vårdnadshavaren, oftast modern, uppfinner eller förorsakar sjukdomssymtom hos sitt barn för att hon själv strävar efter läkarnas uppmärksamhet."

Har inte hunnit så långt i boken än, men den är baserad på en verklig historia. Hoppas den är bra, annars har jag svårt att läsa böcker.

Just nu är det Big Brother. Sen är det sängen som hängrar!! Love my bed!!


Turkiet...!!

Om EXAKT 6 veckor ligger jag och Marcus på playan i Alanya, Turkiet. Ska bli så förbaskat skööööönt!!! Längtar som ett litet as jag är. Tänk bara att få ta dagen som den kommer. Inget inplanerat, sol, värme och bad VARJE dag. Det svåraste beslutet vi kommer ha varje dag är om vi ska ta stranden eller poolen. Och dom svåra beslutan kan jag leva med...!!

                   

Det här är en position jag kan tänka mig att använda mig av den veckan. Det gör ingenting.


HTC...

Ikväll har jag bjudit in Rikard, Zandra, Sandra och Patrik på middag...!! Innan idag var jag Rikard och Zandra till både Väla och Familia. Rikard köpte sig en ny mobil. Välförkänt faktiskt då han bara har en arbetsmobil. Bara det att både Zandra och jag blev såååå sugna på en vi med.

              
                              HTC Incredible S

Just nu sitter Patrik och Rikard och jämför sina jävla mobiler med varandra. Sandra och Zandra är iväg så jag sitter själv här med grabsen. Då får man ju passa på att blogga lite under tiden, då man INTE har nån!! Snyft. Jag och Zandra får allt vänta till Augusti då våra abonnemang går ut...!!

Nu snart blir det middag...!! Pepparbiff, sallad och beasås... Mmmm!!


Tidig lördag...

Idag var det upp i ottan som gällde...!! Ställde klockan på halvsex. Men gick inte upp förrän kl 6. Då började jag hänga tvätt som jag tvätta igår och inte palla hänga sen, och satte igång en ny tvättmaskin!! Har plockat en massa så nu är Marcus och hans pappa Jan välkomna hit...!!

              

Men faktum är att det var riktigt härligt att gå upp vid den tiden. Nu har jag ju hunnit med massor och klockan är bara 7.30 snart!! Har ju hela dagen framför mig. Men tro för fasen inte att detta kommer upprepa sig varje helg. Hell no!!

Nu kommer dom strax, ska försöka peta i mig resten av min macka!!




Klokare och visare...

Nu är jag liiiiite klokare och liiiiite visare...!! Var på utbildning hela dagen nere i Lund idag. Har varit en fantastisk dag. Det var en heldag för sekreterare och receptionister för alla skånes Capio City kliniker. Även Halmstad var representerade.
Vi hade en föreläsare som hette Christine Radell, en helt underbar människa som jag varmt kan rekommendera. Hon prata om kommunikation och stresshantering. Bara att läsa dom två orden gör att man somnar! Men inte i hennes sällskap... Vilken människa på att kunna sin sak!! Vi satt från 9- 11.30 utan paus och det gick bara såååå snabbt!! Helt plötsligt var det lunch. Sen vidare igen efter lunch fram till 14.30. Men herregud, var tog dagen vägen??? Hon var super!!
Låter nästan som jag blivit frälst, men hon VAR bra, jag lovar!!

Tänkte att det var ett tag sen jag la ut bild på mig igen...!! Blir inte så ofta längre...!! Men här kommer den, håll tillgodo!!

              

Den här bilden är tagen inte 2 oktober, nästan en månad efter min operation som var 15 september.

              

Den här bilden är tagen idag. Exakt 7 månader senare... Och exakt 44 kg senare...!!


Ikväll är det fredag och jag sitter själv hemma!! Känns jätteskönt. Ibland måste man få vara själv och bara ta det lugnt. Nu för tiden blir det ju ganska mycket farande till Österlen till min kärlek!! Den här helgen stannar jag härhemma. Men Marcus och hans pappa kommer hit i morgonbitti, och då menar jag i ottan en sisådär 7.15 på morgonen, för att kolla på mitt hus. Han ska hjälpa mig att laga lite av taket!! Samtidigt ska jag och Marcus passa på att köra till återvinningen för att slänga endel av det skräp som står bakom garaget. Känns så skönt att få väck den skiten!!

Fast när han sett den här bilden på mig som kommer här nedan vetefan om han vill ha mig längre... Råka springa in i ett runt fönster... ha ha ha!!

              
              
                                               Men lika glad för det är jag...

Ha ha ha.. Snacka om att jag haft tråkigt... Lekt massa med kameran!! Ho ho he he ha ha!!





Men asså hallåååå....

Var jag fick min energi ifrån idag har jag ingen aning om. Kan bero på att jag sluta tidigt, kan bero på att solen skiner och kan bero på att det spritter i kroppen...!! 3 orsaker och jag har ingen aning!!

 I alla fall så slutade jag 12.45 idag men gick halv ett!! Körde direkt till återvinningen och slängde dom sopor jag fyllde bilen med igår, sen iväg och tanka, hem och hämta mina jeans jag köpte för ett tag sen och körde till Väla och träffa Zandra. Lämna in jeansen och kunde hämta ut dom lite mer än en timme senare. Och jag som var orolig att jag inte skulle hinna få dom innan påsk!! Ha ha...!!
Åt lite lunch med Zandra och satt och snacka lite. Hämtade mina byxor igen och vi skildes åt. Hem och satte igång en tvättmaskin, bädda rent i sängen slängde en jädrans massa tidningar som Erik samlat på i år och dar. Nu är dom snart helt väck. Endast ett fåtal kvar. Rensat lite kartonger och även hängt tvätten!!

Gick även ut i trädgården och fota min syren. Den har kommit låååångt!!

              
              

Det var det det...!! Själv längtar jag som fanken till den 28 Maj!! Det är då vi drar till Turkiet..!! Fattar inte att man kan längta så förbannat...!! Det är min första resa utomlands med en pojkvän eller kompis. Jag har alltid åkt med mamma, som självklart varit helt underbart det med. Men har alltid velat åka med den man är tillsammans med. Och det ska jag få göra nu. LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!!!


Vår...!!

Som dom flesta vet som är det ju för fanken vår i luften. Eller ja, den här veckan som varit nu har ju i och för sig varit lite kall och regnig så våren har känts ganska avlägsen!! Men det är vår, så är det bara..!!

Alla (i alla fall jag) tycker det är underbart att det blir ljusare på kvällarna, varmare på dagarna, knoppar kommer på buskar och träd, magnolian blommar snart och man letar efter årets första humla, som jag förövrigt såg mitt på mitt sovrumsgolv iår...!! Det var inte där jag väntat mig att se årets första humla. Hur som helst så är det ju bara underbart...

... Tills man är ute på vägarna och hamnar bakom nån jäkla traktor som totalvägrar svänga av utan ligger där och pruttar i 30 km i timmen medans en annan ligger där bakom och KAN INTE KÖRA OM!! Stressad som man alltid är på morgonen är det det sista man vill att hamna bakom en traktor, och skulle man mot förmodan kunna köra om det där åbäket så vad väntar inte bakom nästa krön....!!

                                 

Ja vad säger man... Livet på landet är ju underbart!!


Diplom..

Idag var man på utbildning inne i Helsingborg. Var rätt så skoj faktiskt...!! Det märkliga är att nu har man gått utbildning på nåt som man sysslat med i 5 år redan!! Aja... Det var ialla fall inte en dag för sent!! Det mesta kunde jag ju såklart redan men det är alltid bra med lite upprepningar. Kommer nya rön och tekniker hela tiden så det är bäst man håller sig uppdaterad. Det var en HemoQue utbildning, dvs blodprovstagningstekning i fingrar!! Något som vi på vårdcentraler tar många om dagen. Och just blodvärdet är ett av dom svåraste proven att ta. Man måste verkligen ta det på rätt sätt för att resultatet ska bli det bästa!! Så nu får ni gärna lista er på capio i Ängelholm för där finns experten på att sticka i fingret!! Ha ha..!!

Fick till och med ett diplom som ett bevis på detta!!

              

Hi hi... Lika stolt som när man var barn och fick diplom!! Kommer ihåg att mamma sparade alla i en pärm åt mig. Ska inte riktigt sätta in detta i en pärm, men det är bra att ha för framtida arbeten...!!


Nu ska jag lägga mig...!! Upp och jobba i morn igen.. Kanske sticka nån i fingret!! Ha ha...!!



Stoppljus!!

Igår efter jag varit ute i solen hela dagen var jag väääääldigt röd i ansiktet på kvällen. Tänkte inte så mycket på det egentligen mer än att jag smörjde in mig och sen gick jag och la mig. Det lägger sig ju under natten så man istället fått en finare gyllenbrun nyans. Ni vet sådär vårvackert...!! MEN TJENA!! Hände det mig eller... NÄ!! Vakna som ett stoppljus i nyllet i morse...!! Och det totalvägrade lägga sig så det var säkert många patienter som trodde jag gick och rodna eller nåt...!! Attans!! Ha ha ha....!!

                    
                           Goddag stoppljus!!

Förövrigt så var jag på Väla idag. Träffade såklart Zandra. Men idag hade jag faktiskt ett ärende dit. Jag köpte ett par jeans för ett tag sen och tyckte att det var så bra att dom var lagom långa. Innan har jag alltid fått fålla upp brallorna då man behövt sån stor storlek, och med mina pygmében så har dom ju varit en sisådär 10-20 cm för långa!! Därför blev jag ganska stolt över att jag kunde ha dom direkt. Men ICKE!! När jag väl kom hem och skulle använda dom så var dom såklart för långa. Därför tänkte jag be sömmerskan på Väla att fålla dom. Men när jag kom dit hade hon såklart stängt!! Sjuttsingen oxå...!!

Nu ska jag se vad den där Marcus har för sig... Honom har man ju inte hört ett ljud ifrån ikväll...!!

Häpåer...!!


Jobbig vecka...

... som slutade i en underbar helg...!!

Den jobbiga veckan har inte varit jobbig rent fysiskt. Utan psykiskt... Mycket tankar som snurrar  i huvudet på mig och det händer lite runt om mig just nu... Man kan inte alltid vara på topp.
Dessutom skulle jag, Rikard, Zandra, Patrik och Sandra gå ut och dansa...!! Men jag kände att jag verkligen inte hade ork till detta just nu. Så jag drog mig ur (vilket oftast inte hör till vanligheten), ibland måste man lyssna på sin egen kropp. Jag vaknade kl 9 igår (lördag) och kände att jag inte alls var på hugget... Städade lite och sen bara kom det över mig. Bara satt och tokgrät i soffan och avbokade kvällen. Marcus ringde mig och han hörde direkt att jag va ledsen...!! Fan att man aldrig kan dölja sånt!! Jag bestämde mig för att åka dit till honom, behövde lite kärlek!! Trots att jag bestämt mig för att va hemma den här helgen!!

Fredrik, Marcus kompis, vär oxå där och när jag kom fram hade pojkarna varit så duktiga och gjort en god lunch!! Tagit fram utemöblerna, grillat revben och köpt potatissallad...!! Så när jag kom fram var allt klart och redan framdukat. Bara sätta sig och äta!! Så underbart...!! Det behövde jag...!! Få muntras upp lite...

              

Idag har det känts en aningens bättre... Marcus och jag har varit jätteduktiga!! Han satt på knäna i buskarna och plocka löv, för hand, och jag räfsa upp dom...!! Så nu är häcken fin i alla fall... Så himla underbart väder idag. Bättre än igår. Idag jobba vi i T-Shirt och kunde även sitta på gräsmattan hos grannen och prata en stund. Lovely...!!

              
              
              
              

Mellan räfsningarna låg jag i solstolen och solade... Fasen va skönt det var!! På vippen att somna flera gånger, men ICKE!!! Men det har ju då resulterat i att det hettar en aning i mitt ansikte just nu. Nu börjas det. Det årliga jagandet efter den perfekta brännan man ALDRIG får!! Tur man ska till turkiet i Maj så man får en grund till sommaren!! YES!! Både jag och Marcus längtar nåt fruktansvärt ner dit... Vi vill åka NUUUUU!!

              
Här gjorde jag ett tappert försök att fota min bränna på kinderna... Tittar man riiiiktigt noga så syns det...!! Ha ha ha!!



Storm igen...

Jaha... Då var det återigen storm i det här landet...!! Känns som att det inte var allt för längesen sist det var storm. Det var ju då min parabol gick åt fanders... Innan den stormen kunde jag inte alls se på TV när det blåste kraftigt. Sen köpte jag en ny och fick en installerad och nu funkar den hur bra som helst. Det stormar som bara den ute och det märks överhuvudtaget inte!! YEAY!!!

                   

Fast jag är nog ändå rätt så glad att inte himlen ser ut såhär...

Nu ska jag bara slappa i soffan ett tag innan sängtajm...


Vår och sommar...

Kan inte tjata nog om att jag längtar sååååå mycket till våren och sommaren...  Satt nyss och kollade igenom mina profilbilder på facebook. Och kom fram till den här bilden...

         

En av mina favoritbilder... Det är midsommarafton förra sommaren i Birgitta och Bengts trädgård... Känns dom som ett litet fel i bilden... Jag ser ju inte riktigt ut sådär längre..!! Så till sommaren måste det tas en ny bild...!!

Och till nåt helt annat... Har ni någon gång vaknat mitt i natten av jordens sendrag i vaden... Det har jag, bland annat för 2 nätter sen. Hela mitt ben levde sitt egna lilla liv. Hade jag tänt lampan och tittat ner på min fot hade det sett ut som jag stod i ett par stilettklackar... Min fot formade sig precis som om jag hade högklackat på sig, och förbannat ont gjorde det med...!! Och det värsta av allt... DET VILLE INTE SLÄPPA!!! När det väl släppte gick jag upp ur sängen och gick lite tills jag känner att muskeln på sidan av vaden (och det gör betydligt ondare än vaden vill jag lova) börjar krampa den med...!! AAAAAAAJ...!!
Kan meddela att jag har jordens tränisvärk i vaden just nu...!!

Nog om mina bekymmer... Nu är det snart reprisen på Big Brother från igår...!!

Häpåer...


700

Det här är det 700:ade inlägget... Nästan värt att fira... Känns som det skulle va fler inlägg då jag haft bloggen i snart 4 år. Aja... Har kanske inte varit så ihärdig med inläggen alla gånger.... Men idag kommer ett i alla fall...!!

Skrev ju om vad jag gjorde i lördags, orkade verkligen inte skriva om söndagen, så här kommer fortsättningen av min helg.
Så söndag morgon klev Marcus upp kl 2 på natten/morgonen för att sen bege sig till fjällen på en kortvecka i Vemdalen tror jag det var. Kl 3 körde dom från honom och var framme 12 timmar senare. Fy fasen!!
Själv snarka jag vidare till halv åtta, då gick jag upp och packa ihop mina saker och körde ner till Marcus pappa som bjöd på frukost. Kl 9 åkte jag hem.

Då körde jag i prinsip direkt hem till Rikard och Zandra där även lille Nickolaj var.

              

Vi fick lite lunch jag och Nicco så vi skulle orka med att busa på Tropikariet. Dom andra två hade ju ätit frukost nästan precis, kändes lite dumt och sitta där och käka själv med Nicco och inte dom andra två!! Aja...

Sen drog vi in till Helsingborg och Tropikariet. Fanns en massa olika djur, både fria och inburade. Fanns ett rum som var "nattrummet" där det var djur som vistades på natten som fanns. Bland annat fladdermöss som flög omkring i rummet och man till och med kände hur det ven i håret när den flög över oss...

Sen vidare till andra rum...

              
              
              

Man fick inte ha blixt på kamera och jag fattade inte först hur man ställde in "utan blixt" på min kamera, så i början filmade jag en massa... Dessvärre har jag ingen aning om hur man lägger upp en film...!! Så det får ni skita i...

Efter Tropikariet åkte vi hem till Birgitta och Bengt på lite fika och lämnade även Nickolaj där. Senare kom Marina och då körde vi en stund senare. Vi skulle hem och laga lite middag!!

Och självklart lite gos med lill Chicco!!!

              

Det var en heldag det. Kom dit vi 11 på dagen och hem halv tio på kvällen...



Endel av min helg...!!

I fredags slutade jag tidigt och åkte raka vägen hem till Marcus utanför Kivik!! Så skönt att komma dit på fredagen och bara få ta det lugnt och koppla av!! Hade ju köpt Cosmopolitan som jag ville smaka när jag kom dit, men med min smak så tyckte jag nog inte att det var nån jättehöjdare. Den var god men smakade för mycket alkohol. Hade kanske varit godare om man spätt ut den med lite fruktsoda eller Sprite...!! Vem vet...?? Inte jag, för jag testa aldrig!!

Marcus hade redan hunnit hem när jag kom dit så vi gick ut på altanen direkt och satt i solen... Jisses så skönt det var.

              

Blev en aningens bländad av solen och var lite fräck och skuggade mig själv med kameran!! Fick trots allt kisa ändå, därav mitt gristryne...!! Ha ha ha!!

              

                                      Skål... Här med min omtalade Cosmo!!

På kvällen blev det grillat med trevliga vänner till Marcus. Mycket trevligt...!! På lördagen var det dags för däckbytardag. Marcus känner en som har en verkstad och han hade bokat in 45 bilar på en dag. Däribland var våra 2. Så nu är det sommar när sommardäcken äntligen är på!! Inga bakslag godtages!!

På kvällen var vi bjudna hemma hos Marcus pappa på MYCKET god middag!! Vi fick räktoast till förrätt, varmrökt lax till varmrätt och en liten bit tårta till kaffet...!! Allt va supergott!!

              
Oj va suddig bild... Här är tröjan från dig Angelica... Det blev bra!! Tack så mycket!!

Och här kommer lite fina vårbilder på vägen till Marcus pappa!!

              
              
              

                                         Är inte våren här så säg....!!??!!

Vad jag gjorde på söndagen får ni inte veta förrän i morgon!! Just nu är klockan alldeles för mycket för att skriva om det med. Så ni får allt hållas till i morn!! Ha ha...

Hade en superdag då med i alla fall...!!

God Natt


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se