Mello nr 2

Igår var jag själv heeeeela långa dagen. Roger var (till min stora olycka) på Melodifestivalen i Malmö o jobbade som vakt hela dagen. Jag tjatade och tjatade om att kanske få möjlighet att få komma och titta, men förgäves. 

I stället fick man små uppdaterande sms på vilka han träffat
"Sanna Nielsen - check"
"Robin Paulsson  - check"
"Magnus Carlsson - check"
And so on and so on... 

Men det gick ingen nöd på mig måste jag säga. Jag var hundvakt till Chicco så vi var ut på en skön promenad nere vid stranden. Så vackert. Även om det var mulet så var det så otroligt vackert och rogivande att gå där. Det är nåt visst med stranden.

Väl hemma kom Carin på besök. Vi käkade thai och kollade ju givetvis på Melodifestivalen. 


Jag tyckte absolut rätt låtar gick vidare till final. Det var nåt spännande och mystiskt med Mariettes låt som jag gillar. Allt med hennes framträdande och låt påminner om Loreen. Lika mystiskt på nåt sätt som jag inte kan sätta fingret på. 


Och självklart Magnus. Jag gillade verkligen låten. Mest kanske för att det var en ren schlagerdänga. Och jag e ju lite svag för sånt!


Ny kudde...

Jag har hört att om man inte tvättar sin kudde på si och så länge (kommer inte ihåg hur länge dock) så består innehållet till ca 60% kvalsterspillning. 
Har tyckt att jag fått ont i nacken på sista tiden av min kudde o tycker bara att den varit så hård. Så jag börjar misstänka att den endast består av bajs! Ha ha ha

Så idag har jag investerat mig i en ny kudde som jag hoppas kommer bli min trogna vän ett tag framöver. Kosatde hela 49 kr på IKEA. 
Det kunde jag väl få vara värd? 

Så med denna viktiga infon säger jag o kudden god natt! 


Orken tog slut...

Jag tycker det är så kul att jag och Zandra kommit igång ordentligt med träningen nu. Det är till och med så vi har gått även med Patrik och Sandra och ibland även Rikard.

Men ibland tar verkligen orken slut. Som idag! 
Det började redan igår för min del. Jag och Sandra skulle på ett pass, vi hoppade det och idag skulle jag och Zandra på vår tisdagsträning som är spinning och tabata. Jag orkade egentligen inte men Zandra puschade mig så vi kom iväg trots allt. 

Men herreguuuuuuuud! Jag var totalt helt slut efter halva spinningpasset. Fick inget go i mig som jag brukar. Blev mest irriterad på instruktören (som jag egentligen tycker gör ett fantastiskt jobb) för att hon skrek i micken och hög musik! 
Nej...
Efter spinningen gav vi upp... Det blev ingen tabata idag.  F  A  N
Aja... bara på det igen på torsdag. 


Nu sitter jag med en kopp kaffe och njuter i soffan! 


Är det ett skämt eller...

Nu ska jag va ärlig. Vi kom att prata om nutella på jobbet i början av veckan! Alla pratade om hur gott det är och lyfter det verkligen upp till skyarna.
Till saken hör är att jag aldrig smakat Nutella nån gång. Jo i tårta en gång men inte annars. 
Jag har liksom aldrig gjort som på bilden, tagit en sked och ätit. 

Efter denna diskussion på jobbet så hör eller ser jag Nutella i var och varannat hörn. 

Och som grädde på moset är det dessutom Nutellans dag idag. 

Vilket skämt. 


Ja ja! Jag får väl prova då! 

Mello 2015

I'm in heaven... Melodifestivalen 2015 börjar på lördag. 
Så ni får ursäkta att jag inte varit så aktiv här på ett par dagar, haft fullt upp med att gotta in mig i min bibel. Ja, schlager bibeln då alltså... 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se