NYÅRSAFTON!!!

Sista dagen på året. Känns lite sorligt faktiskt!! Nu är det här året till ända!! Hoppas nästa år blir lika bra som 2008!!!

I morse när vi skulle äta frukost så tog Erik fram allt och gjorde mysigt. Men han hade missat en sak som han inte visste om ens. Igår när jag handla hade jag köpt hjärtsalami till oss. Salami i form av ett hjärta!! Sååå romantiskt!!! Fniss...

Jag har faktiskt inte gjort så himla mycket idag. Vi har betalat alla tråkiga räkningar (sista för iår, ha ha ha) och sen åkte jag till affären (igen) och köpte ägg, för det hade jag glömt att vi inte hade hemma!!!

Funderar på om jag ska börja med middagen snart för vår oxstek lär väl ta några timmar i vår ugn!! Det är ju från stenåldern så allt man ska tillaga där måste stå inne dubbel tid annars blir det inte klart!!! Grrr.... Vill göra om i köket snart så man får fungerande spis och ugn!!! Grrr... igen!!

Nej jag kanske återkommer senare i år, för nu har jag 0 fantasi!!!

Kram på er!!

Grisigt...

Fy f-n va äckligt. Alltid ska det hända mig en massa pinsamma saker!! Jag var iväg i Ängelholm och nyårshandlade med Zandra. Hon jobbar där så möttes upp på maxi!! Vi handlade och handlade och tillslut var vi klara!! Jag fick inte allt som jag behövde så jag tänkte att jag får kanske åka till Åstorp och handla det sista där. Sagt och gjort. När vi skildes åt körde jag dit.
Där hittade jag allt av det jag inte fick tag på på maxi utom julmusten. Finns ingen, jo, light!!! Men det vill inte jag ha!! Så jag fick ta cola i stället.

Nog om det. Jag har ju varit förkyld nu i 2 veckor minst och det vill inte ge med sig. Men man kommer ju in i olika stadium i en förkylning har jag märkt. Först hängig stadiet, sen torrhoste stadiet och sist men inte minst SLEM stadiet. Där är jag nu!!! När jag stod i kassan på affären i Åstorp och ska packa i mina varor i kassen så nyser jag. Jag fortsätter att packa  tills jag upptäcker att det rör sig nåt i ögonvrån, då är det en SLEMBOBBA som hänger på min krage på jackan!!! Såååå j-vla pinsamt. Jaha, vad gör jag nu, tänkte jag. Jag fick ju fortsätta packa i mina varor men jag stod med ryggen mot bandet. Hur konstigt ser inte det ut. Och absolut inte misstänksamt. Hade jag stått som vanligt hade nog ingen varken sett eller undrat vad jag håller på med. Så j-vla grisigt!!! När jag gick mot utgången förbi alla kassorna hamnar jag bakom en gammal tant som går hur långsamt som helst, så jag får försöka ta bort bobban lite diskret med jackärmen och smyga ut till bilen och ta bort resten med papper. Man är ju som sagt förkyld så jag har ju med mig näsdukar nu för tiden så jag kan snyta mig!!  Ville bara förvinna därifrån snabbt!!!

Det var min eftermiddag!!

Kram

Kallt....

Nog för att vi inte har snö, men vi har både kallt och vitt ute... kolla då... Det är ju visserligen ingen snö, men frost. Och det ser i alla fall lite vintrigt ut. Det får ni ju hålla med om.

Har inte gjort så hemskt mycket idag. Gick faktiskt upp kl 9 idag. Sen såg jag på Helenas blogg att hon skulle se en film "min tjej" så då kollade jaqg med på den. Och den var ju bra. Man har ju sett den ett X antal gånger innan, men det var faktiskt ett tag sen sist. Lite kul nu underjuletider då dom visar så många filmer (har visserligen bara kollat på 1, men det är ju bra i alla fall)

Fotade lite på vårt hus idag för er som inte sett det tidigare. Vissa säger att det ser ut som ett litet pepparkakshus ifrån Han och Greta. Men jag vet inte om jag vill hålla med om det. Men så här ser det ut i alla fall.




Nu ska jag snart iväg och handla inför Nyår. Bäst man åker nu snart, annars kanske hela skåne är där samtidigt som jag. Visserligen så tror jag inte att det spelar nån roll när jag åker idag för jag tror att folk är lediga (precis som jag) och handlar nu med. Så jag lär få vässa mina armbågar om jag ska få tag på nån oxfilé idag.

Kanske hörs senare ikväll.
Hej...

Min första semester dag till ända...

Idag har jag haft en ledig dag ( i morgon med visserligen) men gud så tråkigt man har när man är ensam. Helena ringde i dag så vi prata nån timme, men sen då. Har satt på en diskmaskin.

Sen var jag faktiskt iväg till mitt jobb en sväng. Jag hade ett schema där hur jag ska jobba i januari. Så var jag kvar där ett tag och pratade lite. Egentligen skulle jag iväg och veckohandla, men det fungerade inte att föra över pengar idag på banken, var nåt tekniskt fel så jag fick nöja mig med en falukorv. Åkte in och köpte det innan jag åkte hem. Så hittade jag tre filmer med som ajg köpte för 99:- Bara en massa romantiska komedier. Gillar det. 
 
Just det innan jag åkte till affären var jag in på systemet och nyårshandlade.
Lite vin och skumpa, jag och Erik ska vara ensamma på nyår, ska bli rätt mysigt faktiskt!!

Julen har i alla fall varit bra, jag och Erik köpte ju en gemensam julklapp till oss.


Så vi har spelat hela helgen känns det som, det är ju det med trummor och mikrofon och gitarr till.
Micken har vi inte provat ännu, men det känns ungefär samma som singstar.
Apropå det så fick jag singstar ABBA i julklapp. Jag blev super glad över det. Har dock inte provat det ännu då spelet är upptaget av allt trummande!!

Här är vårt fina julbord i alla fall som jag Erik och mamma hade på juldagen! Har fått nån konstig idé om att jag vill fota maten (när det är nåt speciellt, tex jul, påsk midsommar etc., vet inte varför)
Just det jag gjorde egen aioli till julbordet så man kunde doppa räkorna som blev över. Blandade i saffran med. Gud så gott det blev. Kan jag verkligen rekomendera. Fast inte för mycket saffran bara.

Nej nu undrar jag var min käresta har tagit vägen, han har inte kommit hem ännu och jag börjar bli hungrig!!

Skriver säkert i morgon igen!

Kram på er alla


Julen är slut...

Nu är julen över och det tycker jag absolut inte känns roligt!!! Mamma åkte hem idag. Hon har varit hos oss i 1 vecka, känns som mycket mindre. Tiden har bara runnit iväg. Fast jag tror hon tyckte det var skönt att komma hem. Det tycker man ju alltid. Borta bra men hemma bäst.

Vi har i alla fall hadt en bra jul. Och det blev ett rätt så bra avslut på det hela när Erik säger att Rögle vann över Luleå med 3-1!!! Innan har dom bra förlorat en massa matcher i rad så det var ju verkligen på tiden att dom vann!!! Grattis till Rögle!!!

Idag har jag haft stiltje när det gäller mat. Ingen bra idé!! Men så kollade jag runt lite på nätet och hittade flygande Jacob!! Så det ska jag göra. Men utan bananer!!! Hatar bananer i sån mat. Jag har faktiskt aldrig gjort det förut så det ska bli spännande!!!

Nej nu ska jag börja (blir lite sen middag idag, men jag är ju ledig mpndag och tisdag så jag kan ju vara uppe länge)

Ha det bra!!!

Dan före dan före dopparedan!!!

Nu har mamma kommit. Men som vanligt när hon är här så är det rena skitvädret!! Det bara regnar och blåser halv orkan här hemma!! Och snö ska vi inte prata om bara!! Finns ingen!! Jag tror  inte att nån har tillverkat snö här nere!! Skåningar verkar inte veta vad det är, det snöar ju aldrig här. Och det lilla som råkar komma är ju borta efter några sekunder om det ens det hinner landa på marken!!  Nej jag är abslout inte bitter!!!

Nu ska jag gå och lägga mig. Har en halvdag bara kvar att jobba innan jul ledigheten!!

God Jul på er alla om vi inte hörs innan!!
Kram M

Här är vår gran!!!

Vi har dessutom slagit in alla julklapparna!!! Det är väl första gången i världshistorien som vi är så tidiga med julklapparna!! Annars brukar det alltid bli 23/12. Det är jag!!!

Här kommer granen!!!


Undrar vems det där stora blåa paketet är!!! Åhhh vad spännande, nej inte ett dugg, jag vet ju redan vem det är till!!! MIG!!! Och Erik då!!!

Hemma i torsdags och igår!!

Har varit  hemma från jobbet både igår och i torsdag!! Skit tråkigt. Jag vill ju verkligen jobba.
Halsen värker och snoret rinner och huvudet bultar!!!
Måste ju bli frisk på söndag då mamma kommer!!!

Jag har fått ett beroende!! Låter kanske allvarligt men det är nog inte så farligt. Jag har upptäckt facebook. Jag MÅSTE gå in där minst 1 gång om dagen!! Så himla roligt att hitta alla gamla klasskompisar, jobbarkompisar etc... hqr hittat ungefär 50 st vänner. Men det är ingenting jämfört med vissa har ju flera hundra st. Så man ligger i lä!!

Idag har jag och Erik städat hela dagen!! Vi måste ju få ordning på kaoset nu när mamma kommer. Ska hämta henne rätt så sent i morgon så man hinner göra det sista "piffet" innan hon kommer!! Eller rättare sagt, innan jag ska köra och hämta henne på flygplatsen!! Ska bli kul att få träffa henne. Känns som ett tag sen sist!!

På tisdag ska vi fixa våra naglar.Jag ska göra om mina för dom börjar bli långa och växa ut!! Jag har bokat tid vid havl ett, ett tiden!! Vet inte riktigt när vi kommer. Jag jobbar fram till kl 12 och måste äta nån sorts lunch innan!!  Sen ska vi till Bjällerklang!! Dit jag var 1 december och köpte mina änglar.
 och    Det är så himla mysigt där. Det är riktigt juligt där!! Dom har bara öppet under december månad och stänger 23 dec. Det är då vi ska dit!! Dom kanske har en massa rea då. Man vet aldrig!!

Nej nu ska jag snart laga mat. Sen blir det Harry Potter på TV!!
Ha det bra
God Jul...

Jag är sjuk!!

Så himla typiskt!!! Nu har man verkligen inte tid eller lust att bli sjuk. Vad blir jag, jo, SJUK!!! Förkyld igen!! Det är faktiskt mig det är synd om nu!! Mamma kommer ju på söndag och tills dess ska vi bli klara på övervåningen (det är vi, men kanske någelunda ordning) för dit upp ska vi kasta mamma att sova!! Sen ska man städa hela huset och  i morgon ska vi handla julklappar jag och Erik!!! Pallar verkligen inte!! Hörde att det var så j-vla mycket folk dit vi ska igår!!!


Här kom två as!!! Visst ser vi kärleksfulla ut!!! Jag ser ju aspackad ut på ögonen!!!

Jag ska nog gå och lägga mig i sängen snart och kolla på Leilas Jul. Börjar visserligen kl21 men jag fryser så himla mycket så det skulle vara skönt att ligga under täcket. Och Roomservice blev man ju snuvad på!! Först blev det tillfälligt avbrott sen nåt annat!! Irriterande!!

Föresten, tycker ni inte synd om oss i det jordbävningsdrabbade området i Skåne!!!

Ha det kram

Lussebak!!!

Idag bakar jag lussebullar!! Och det blir bara bullar och inga små katter, pallar verkligen inte vara så ordentlig med såna små missar!!

I morse när jag var i duschen hade vi en jordbävning!!! Coolt!! Eller hemskt, det beror på hur man ser det. Det hände inget med vårt hus förutom att ytterbelysningen som sitter vid dörren gick sönder. Så när jag skulle gå i morse var det helt bäckmörkt på uppfarten!!  Men det dumma är att jag blev snuvad på den där jordbävningen, jag stod i duchen precis då så jag märkte absolut ingenting, medan Erik som satt på toan skaka som bara den. Hela toastolen hade tydligen skakat. Och nästan alla på jobbet hade mäsrkt det, utom jag!!! Det är väl så himla typiskt!!

Igår hade vi jullunch på jobbet!! Jag och tre till hade ordnat lite underhållning till våra kära medarbetare. Så vi gick ett luciatåg!!! Såååå vackert så, alla hade läkarrockar och jag var lucia med en stor glitterboa!!!

Det var så himla roligt!!! Skulle kunna göra om det igen och igen!! Men det roliga var att ingen, nästan, kände till detta att vi skulle sjunga!!! Så det var lte kul. Sen var det folk där som hade slutat som var och hälsade på!!

I lördags fyllde jag ju år, på kvällen då var vi ute och åt!!
 Här ville jag ha foto på mina nya kläder. Men fografen fattar inte det utan fotar bara upptill!!  Fick jag och Rikard (som vi firade samtidigt för han fyllde år den 15/12) Jag fick den vita tärnan!!Dom satt alltså fast på ett blockljus.
Jag och Zandra!!!
Min mat, fetaspäckad oxfilé med bacon och bea sås. Ser lite flottigt ut (vilket det oxå var men jättegott).
Och självklart en öl till födelsedagsbarnen!!!

Nu har jag precis satt in sista plåten med lussebullarna. Älskar när det luktar nybakade bullar hemma. Och självklart gåt julsångerna på högvarv i stereon!!!
Åhhh vad jag älskar julen!!!

Hörs igen!!!


LUCIA!!!

Idag är det lucia och min födelsedag.
Dagen började med att jag gick upp kl 7 för att se lucia morgon. en tradition som jag alltid gör och har gjort sen jag var barn. Men sen gick jag och la mig igen!! Och under dom timmarna (2 timmar) sov jag som en stock. Har aldrig sovit så gott i hela mitt liv. Men vaknade med världens skallebang!!! USCH!!!

I alla fall, sen åt vi en brakfrukost. Hade köpt hem bröd och olika pålägg igår redan med lite ost och kex till. Så det satt vi och åt i nästan över en timme. Det var så himla mysigt!!! Sen fick jag present av Erik
 En stekpanna som visar när den är varm på den röda pricken i mitten!!! Vi behövde verkligen en ny stekpanna!!!  Jag hade egentligen velat gå på deras julshow som dom har i Båstad just nu. Men det verkade inte som att folk var så intresserade, så jag fick skivan!! Lite synd att det bara är låtar på engelska. Dom hade ju kunnat blanda lite svenskt och engelskt. Men men... det är ju inte jag som har gjort skivan...

Mamma hade skickat ett paket till mig på posten som jag fick igår. egentligen fick jag inte öppna det förrän idag, men jag kan ju verkligen inte hålla mig.
 fel fel fel.... det här lucia tåget fick jag ju av Hella och Rosi. Nu kommer den...

Sen ska jag tydligen få en present på posten av min moster. Men det hann inte fram i tid. Så det kanske jag får på måndag!!!

Nu måste jag superstäda. För vi kanske får folk hit ikväll efter vi varit iväg och ätit middag. Vi ska ut och äta alla Eriks syskon och fira mig och en bror till Erik som fyller på måndag!!!

Kram
Och tack alla er som grattat mig idag!!!

Kram...

Torsdag 11/12

Idag slutade jag kl 12. Det är så himla underbart att sluta så tidigt nån gång ibland. Annars tycker jag man alltid jobbar, 8-17 varje dag, men jag ska inte klaga, det är underbart att börja kl 8, och inte så tidigt som 6.45 som man gjorde förr!!! Det är ju en viss skillnad...

Efter jobbet åkte jag till Familia (köpcentrum) med Zandra!! Hon skulle köpa present åt hennes sambo och har sån j-vla röta och hittar julklapp till honom med och dessutom en julklapp till sin pappa!!! På en och samma affär!! Och första affären vi gick in i till och med!!! Sån j-vla tur har aldrig jag!!!

Nej nu ska jag äta lite mat och sen kanske kolla lite på TV!!!

Kram och godnatt...

present...

Igår när jag kom hem från jobbet gick jag som vanligt till brevlådan, har tydligen blivit min lott här i livet... fast jag strejkar ibland!!! Då ligger där ett paket, adresserat till MIG!!! Gud va spännande!!! Det första jag gjorde var att springa in och riva upp det. Det var från 2 av mina kära vänner från Uppsala som skickat det, Helena och Rosi!!! Gud så glad jag blev.
 Tråkigt nog hade jag redan öppnat den innan jag kom på att jag kanske skulle knäppa kort. Men jag har ett litet problem, jag fattar banne mig inte hur det har kommit hit. Det stod min adress på, men det var inte frankerat. Hur har det kommit hem till mig från Uppsala utan frimärke!!! Nån som har en bra förklaring på det får gärna höra av sig!!!

Vad var det i då...
    Ett jättefint lucia tåg. Så himla fina!!! I och med att jag fyller på Lucia så har jag samlat lucior i några år. Och jag verkligen älskar varenda lucia jag har. Ett år fick jag en väldigt ovanlig men ganska modern lucia av min moster. Samma år får jag precis likadan av Rosi som jag fått det här paketet av. Det tyckte jag var rätt så häftigt, det var ändå en rätt så ovanlig lucia så prickar båda rätt!!!

Nej nu ska jag gå och lägga mig snart. Lite nervös för jag ska till sjukgymnasten i morgon igen, han ska knäcka bort min låsning jag har i ryggen, kommer att göra ont, men det kanske blir bra får vi ju hoppas!!!

Ha det så bra och tack igen för presenten!!!

God natt...

Måndag...

...och ingen bra dag. Jag har ont i ryggen igen, och den här gången strålar det ut i magen. Känns inte alls bra. Får stoppa i mig piller så jag inte har så ont och det lär ju inte bli nån träning. Känns som det inte har blivit nån sån på ett tag nu. Inget vidare. Man har ju ändå köpt det här kortet för att träna och inte ligga på latsidan!!

Har absolut ingen lust att skriva mer, ska gå och lägga mig nu!!

Hörs en annan dag...

2:a advent

Idag är det andra advent och exakt 6 dagar kvar tills jag fyller år Jippi!!! Jag älskar ju att fylla år. Nog om det...

Igår var vi på kalas, Eriks systerson fyllde 4 år. Han fick ett dataspel av oss som är pedagogiskt, där han kan lära sig att läsa räkna och olika färger. Hoppas det kommer till användning!!!!

Annars har det inte hänt så mycket den här helgen, jag har ju haft ont i ryggen sen min lilla "vurpa" (fast jag inte ramlade) i Tisdags. Jag har fått ha den där apparaten hela helgen men jag har inte använt den så jätte mycket för så himla ont har jag inte haft.

Erik har fixat på övervåningen. Nu är det så klart så vi har börjat bära upp möbler igen. Eller jag bär inget just för tillfället det får Erik göra. Han är så duktig som kämpar med det alldeles själv. Igår satte jag upp lite finajulkulor i fönstren. Den ena har jag fått av mamma för några år sen, ett motiv över Uppsala faktiskt, jag verkligen älskar den kulan. det här är ett motiv av uppsala domkyrka och tittar man riktigt noga nere till höger på kulan så ser man Maja sitta bredvid Pelle svanslös. Men han är ju svart så han syns inte på bilden. Och på baksidan är det en bild av Uppsala slott. Det är så himla fin.

Sen har jag köpt två st stora röda kulor på Maxi som inte är lika exlusiva, men dom är fina ändå.

Där kan man även se en liten skymt av vår nya soffa!!! Svart skinnsoffa!!!

Nej nu ska jag gå och laga mat mat. Det var en kompis till mig som hade gjort så himla god mat i fredags, så då måste jag med göra det.

Ha det så bra så skriver jag igen!!
Kramar...


AAAAJJJJJJ!!!!

Idag har inte varit nån bra dag. Det hela började i tisdags, jag skulle gå ut med soporna och halkar på våran leriga uppfart. Jag ramlar dock inte, jag klarade mig och fortsatte att gå mot soptunnorna!! Det jag kommer ihåg nu i efterhand att jag tänkte, bara jag inte får ryggskott, sen tänkte jag inte mer på det. Jag jobbade som vanligt igår och allt var frid och fröjd, tills idag!!! Jag höll inte på att komma upp ur sängen!!! Jag hade så j-vla ont i ryggen, uppe bakom skulderbladet på vänster sida, helt sjukt. Och jag bara tänkte att det för att man legat fel eller nåt. Men det blev bara värre och värre ju längre morgonen gick.

Tillslut när jag fick på mig mina kläder så skulle jag köra till jobbet. SKRAPA skitrutorna på bilen!!! Det gick bara inte. Fick tillslut stå med båda händerna och luta hela kroppen bakom skrapan (men det gick undan vill jag lova, när jag väl kom på den tekniken). På jobbet sen så skulle jag sitta i kassan, det gick bara inte att sitta, så ajg fick höja skrivbordet och stå upp. Men då undrade alla vad som hade hänt (vet inte men folk kanske var ovana att se mig stå kanske, ha ha ha) tillslut talade jag om vad som hänt. Det slutade med att jag fick en hel drös engagerade i min värk på jobbet. En sprang och hämtade tabletter, en sprang till en sjukgymnast och en tredje sprang ut i kassan så jag kunde komma till sjukgymnasten. Där inne klämde och kände han på ryggen, sen fick jag faktiskt ackupunktur, det har jag faktiskt aldrig fått. Varit lite skeptisk innan till det, men det var riktigt skönt faktiskt. Vet inte om det hjälpte så jättemycket men det hjälpte nog absolut till att kunna slappna av. Och på ackupunkturnålarna satte han el på. Så det låg och burra på ryggen. Gud så himla skönt det var. Sen när vi var klara fick jag med mig en TNS apparat som jag faktiskt har haft på mig hela dagen. Det var samma ungefär som när jag fick nålarna. Jätte jätte skönt.  Så här ser den ut. Sen har jag som plattor som sitter fastklistrade på min rygg. Med elektroder instoppade i dom plattorna på nåt vis!! Skit bra grej verkligen!!!
Fast jag har ju fortfarande ont med inte lika mycket. Fast det är ju klart Jag har ju tabletter oxå!!!

Nej nu ska jag kolla lite på datorn sen på TV!!

Ha det

KRAM...

Bjällerklang!!

Hej
I måndags 16.30 skulle jag byta till vinterdäck på min bil, hade beställt tid hos en gummiverkstad som skulle hjälpa mig. Jag hade aldrig varit där så jag visste inte riktigt hur man skulle göra. Men jag gick in i verkstan och hoppades på att nån skulle vända sig om och hjälpa mig. Det gjorde dom, men dom vände sig om och sa hej sen vände dom bort huvudet igen och började jobba igen, jaha hallå tänkte jag. Jag skulle ju byta däcken!!! Fick kontakt med dom igen och då löste sig allt. Men det är ju så fruktansvärt pinsamt att bara komma in på ett ställe där man aldrig varit, och man inte vet var man ska ta vägen. Det sa ju naturligtvis Erik när jag kom hem att man skulle säga till inne på kontoret. Men hur lätt är det att veta när kontoret är längst in i lokalen och man måste tränga sig förbi alla som jobbar där plus alla däck som stod uppradade överallt. Jaja, nog om det, däcken är bytta nu i alla fall.

Sen direkt när det var klart körde jag och några från jobbet till en jätte mysig liten butik som heter Bjällerklang!!! Den har bara öppet under jul månaden. Så dom öppnade 1 december och stänger 23 december. Så himla mysig liten butik. Ja, ni fattar väl att dom bara säljer julsaker, alltså en butik som verkligen passar mig!!! Först hittade jag en liten ängelljusstake som man stoppar in ett värmeljus i    så köpte jag små hjärtan som man hänger i granen. Men sen fanns det ett till litet rum som bara hade rea saker och där hittade jag en till ängel. Var bara tvungen att köpa den,  en liten lampängel, och den är rätt så stor. den är faktiskt lika hög som det högsta ljuset i adventsljusstaken. Den kostade 120:- och den andra ängeln 60:- Tycker inte jag var så jättefarligt. dom hade massor där!!! Hade kunnat gå där i flera timmar men jag ville hem för man var rätt hungrig eftersom att vi åkte direkt efter jobbet.

Igår bakade jag julgodis. Rocky road!!! Såååå supergoda!! Hoppas bara dom räcker till jul!! Hi hi hi!!!

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag hade sov morgon i morse. Jag flexade en timme så jag började inte förrän kl 9!! Gud sån skillnad det är att sova en timme längre.

Vi har sorg på mitt jobb!! Jag fick reda på i morse när jag kom till jobbet att våran chef sagt upp sig!!! Hon är världens bästa chef och det har fler upptäckt, för nu ska hon klättra upp några steg på framgångsstegen och bli chef för regionen, primärvårdschef!! Det är ju jätte jätteroligt för henne men absolut en förlust för oss!!!

Just det, jag skulle ju gå och lägga mig!!

Hörs igen...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se