Chicco...

Ok det här har jag längtat lääääänge till... Jag är hundvakt... ÄNTLIGEN!!

Jag har ju varit skitnoga med att aldrig ha hem hundar till mig i och med min allergi. För ett tag sen var jag iväg till vårdcentralen där det konstaterades att jag inte har min astma längre. Jag har dock fortfarande kvar min pälsdjursallergi men att den är betydligt mer hanterbar idag än förr...!!

Så därför har jag tagit det beslutet att jag vill vara Chiccovakt i några dagar då R&Z är bortresta.

Kvällen började med att jag hämta min lille vän hemma hos dom. När vi kom hem till mig, jag och Chicco, var det riktigt oroligt. Han följde mig i varje steg jag tog, vek inte av en tum. Nu däremot är det lugnare puckar...
Han kan ligga kvar där han ligger fast att jag går upp och gör nåt!! Skönt att han kan koppla av. Och det redan igårkväll...!!

              
               Lite reserverad men kan ändå ligga kvar i soffan när jag reser mig...!!


              
                                   Vill inte riktigt titta in i kameran... Ha ha!!

              
                                   Fast jag trivs nog rätt bra här ändå...!!


Försöker bloggar från datorn... Men den to...

imag0616 (MMS)

Försöker bloggar från datorn... Men den totalvägrar ladda upp bilder... Vill bara visa att min vän myser o har det bra....


Borta bra...

...men hemma bäst...!!

Idag kom jag hem igen... Haft en jättemysig vecka  (nästan 1 vecka) i Uppsala...!! Haft väldigt mycket inbokat, hann tyvärr inte med allt jag egentligen ville...!!

Kom upp till Uppsala i fredags... Gick så jädrana snabbt att komma fram. 3 timmar från dörr till dörr... Det är annat det än när jag sitter i bilen och harvar i 7-8 timmar...!!

Men vafasen, man kan ju tro jag är född på landet... Vet ju inte ens hur man gör när man ska åka tåg längre... Ha ha!! Köpte en biljett på arlanda, sen hoppa jag på tåget som ingenting och ingen har ens tittat på min biljett, varken innan jag hoppa på, under tiden jag var på tåget eller efter jag hoppat av. 130 spänn i sjön bara!! Tills jag kom på att jag kunde anväda samma biljett på hemresan idag... ha ha ha!! Maria - SJ 1 - 0 ha ha ha!!

Vi hade lite julmys den 23 som enligt tradition är taco och uppesittarkväll... Självklart hade vi två st bingolotter var och JAG VANN... Woho... 2 mille ba sådär dan innan julafton... Eller kanske var det så att jag vann en ny bingolott... Aja, ni avgör själva!!





Julafton firades hos mormor och morfar... Det var väldigt lugnt. Vi träffades 10.30 ungefär och började med lite glögg och småprat. Innan Kalle hade vi redan käkat julmaten...

              
              
              

Mätt blev man... Och då blev det ju bäst att sträcka på magen på mormors rullator... Perfekt!!

På juldagen träffade jag Hella, Fredrik och lilla Moa!! Dom kom och hämta mig för att tillsammans åka och handla. Sen drog vi ut på landet hem till dom. Hella gjorde supergod lunch till oss...!!
Under tiden hon gjorde mat satt jag och Moa och mös i soffan och Moa öppnade sin julklapp!!

              

En bok med bilder som dessutom låter...!! Hon läste den lääänge och väl... Sötnosen!!

              
                                                         Alltid lika glad....

Måndagen träffade jag Karin och Lisa. Två gamla vänner som jag inte träffat på vääääldigt länge. Vi var och käka på stationen, Rom...!! Superkul att ses igen!!

Tisdag träffade jag Kerstin. Vi hade heller inte träffats på ett tag så det var roligt att äntligen få träffa henne med. Vi gick till Magnussons och käka en bit vi med...!!

Onsdagen spenderade jag med mamma. Vi gick först hem till mormor och morfar för att få träffa dom en gång till innan jag åkte hem. På eftermiddan hämtade min moster oss och vi körde hem till henne och Mats ut på landet. Även det är ett måste när jag är på besök i Uppsala!! Tycker det är så mysigt att komma ut dit och jag riktigt njuter när jag är där!!

Idag åkte jag hem, gick upp kl 5 i morse och var pigg som en lärka!! Mindre pigg nu kan jag säga...!!

Det var min vecka det... Hoppas ni haft en bra julhelg, för det har jag haft!!


Ok... Jag ska göra nåt jag ALDRIG gjort in...

imag0610 (MMS)

Ok... Jag ska göra nåt jag ALDRIG gjort innan... Håll tummarna för att jag klarar det...


På besök ute på landet hos moster... Ett m...

imag0600 (MMS)

På besök ute på landet hos moster... Ett måste när jag är i Uppsala...


Släpp fångarna loss det är våååår... Men h...

imag0593 (MMS)

Släpp fångarna loss det är våååår... Men hajja, det är december o blommorna på buskarna blommar.... Sjuuuukt...!!


Slutat blogga...

Nej nej nej... Det är vissa som tror att jag slutat blogga för gott...!! Men så är ju självklart inte fallet... Jag har bloggat hela julhelgen, fast från mobilen, och då har jag ju inte länkat ut på facebook som jag annars alltid gör. Men men... Då vet jag ju att folk läser bloggen bara när jag länkar ut...

Jag har i alla fall haft en underbar julhelg. Den har varit superlugn. Är fortfarande hemma hos mamma och åker hem i morgon...!!

Bilder kommer när jag kommer hem och kan ladda över bilderna från kameran!!

När jag och Hella var på Maxi i stenhagen så köpte jag en julskiva. Årets skiva från Ica. Jill Johnsson, mamma förnärmade mig precis och sa att den inte var så bra... But hello... ALLA julskivor är bra...!! HAJJA!!


Nä, nu ska jag dra ut på landet...!! Baj baj...


På Magnussons med Kerstin... Alltid lika k...

imag0591 (MMS)

På Magnussons med Kerstin... Alltid lika kärt återseende...


Shoppingpausar på plock med ett glas vin.....

imag0578 (MMS)

Shoppingpausar på plock med ett glas vin... Mojjan o jag...


Hahaha... prylgalen mamma hittar allt...

imag0559 (MMS)

Hahaha... prylgalen mamma hittar allt...


Hemma hos Evelundarna o dricker kaffe ur e...

imag0572 (MMS)

Hemma hos Evelundarna o dricker kaffe ur en vas... Hahaha


En levande fotpall är ju aldrig fel... Ba...

imag0563 (MMS)

En levande fotpall är ju aldrig fel... Bara det, han är helt utslagen så han märker inte ens att jag har fötterna på honom... Hoppas ni har en bra jul... Det har jag o nu är det Kalle som gäller...


Wohooo... vann på bingolotto... Hahaha... ...

imag0558 (MMS)

Wohooo... vann på bingolotto... Hahaha... När man äntligen vinner så vinner man en miljonbingolott för 50 kr... Hahaha...


Traditionen är ett faktum... Tacos o sen u...

imag0557 (MMS)

Traditionen är ett faktum... Tacos o sen uppesittarkväll tillsammans med mamsen... Wish Me luck...!!


Rulltrapporna är lååååååånga i Stockholm.....

imag0555 (MMS)

Rulltrapporna är lååååååånga i Stockholm... O då hann jag åka ner en bra bit innan jag fick upp telen o fick igång kameran...


God jul säger tomtenissan på Capio Citykli...

imag0554 (MMS)

God jul säger tomtenissan på Capio Citykliniken i Ängelholm... Hahaha, är det jul så är det...


Hahaha, 4 minuter senare var jag klar... V...

imag0548 (MMS)

Hahaha, 4 minuter senare var jag klar... Var inte så mycket som det såg ut... God natt


Hur mycket kan en ensam kvinna ha...??? Hu...

imag0547 (MMS)

Hur mycket kan en ensam kvinna ha...??? Hur kul är det se att sortera dessa kl 22.25 på kvällen... Lika bra få det gjort så är det klart sen...


Ernst...

Ha ha... Jag vet att många, liksom jag, tycker att Ernst Kirchteiger är liiiiiiite lite för mycket... Men jag KAN verkligen inte låta bli att titta på hans "jul med Ernst" och kan för mitt liv inte förstå hur han kommer på allt... Det ser ju få förbannat enkelt ut och när man mot förmodan ska göra nåt själv så blir det bara pannkaka av hela skiten!!

                                           

                              Ernst, en liten smula Wild and crazy.... ha ha ha!!


Nähä... Nu har jag verkligen inte tid med detta... Som alla andra i dessa juletider så har man lite att stå med... Jag var och köpte sista klapparna (tror jag) så dom ska jag slå in, jag ska packa tvättsäcken då jag har tvättstuga i morgon efter jobbet, ska se över lite av det jag ska ha med mig till Uppsala!!

Så, här har jag inte tid att häcka... Häpåer....

                                                   


Vi fick en fin leverans på jobb idag... ha...

imag0541-1 (MMS)

Vi fick en fin leverans på jobb idag... ha ha ha... en liten jul en... Hahaha


Vem vem vem...

I morse när jag vakna var jag såååå nyfiken på vem som ersätter Sofia på Rix morgon zoo... Och som jag ville så blev det vår kära lilla TITTI som kommer tillbaka... YES!! Sååå roligt att få höra hennes vackra, ljuva stämma... hrm... varje morgon igen!!

I just love her... Hon är klockren!!


                                                

                                                             Nu är ordningen återställd...!!

Tidigare idag fick jag ett telefonsamtal... Från självaste Thailand, det var pappa som ringde...!! Men shit pommes vad svårt det var... För det första vet nog hela Ängelsholms sjukhus att jag ska åka till Thailand nu då jag satt och skrek i telefonen som om personen var på andra sidan jordklotet... A just ja!! Det var han ju... Hur som helst...!! Folket utanför rummet, där jag satt och prata, måste tro att jag satt och skrek direkt till Thailand UTAN att använda telefonen... Men så är ju såklart inte fallet....!!

Känns lite mer verkligt nu att vi verkligen åker om 3 veckor...!! Ska bli så underbart... Det blev ju inte lättare att leva i det här kalla, ruggiga, blöta, mörka, gråa, utan snö Sverige när man får höra att det är så ljuuuuuvligt behagligt därnere. Strålande sol, behaglig värme... ja no fattar!! Underbart helt enkelt...!!

Nu kallar faktiskt sängen... Den har stått tom i tillräckligt många timmar nu... Närmare bestämt 15 timmar...

Over and out...


Neeeeeeej....

Vad EXAKT var det jag hörde på radion i dag... Va va va...???

Efter jobbet körde jag direkt till Väla för att träffa Zandra för lite julshopping... Som vanligt har jag på radion, som vanligt har jag på Rix FM, som vanligt sitter Roger, Sofia och Ola och pladdrar där.

Men vad fick man höra idag... ATT SOFIA SKA SLUTA!! Vad hände där...?? Fy va tråkigt... Jag gillar verkligen henne...

                     

Så nu är ju spänningen oliiiiiidlig...!! Vem är hennes ersättare!! Det får vi reda på i morgonbitti!!



Kalas...!!

Igår var jag iväg på kalas för Rikard som fyllde tidigare i veckan... Ja just det... TIDIGARE i veckan... Zandra blir tokig därhemma för han tror han fyller hela veckan!! Ha ha ha... Så dom hade lite kalas igår kväll... Tacos och marängsviss...marängscvisch, marängschvisch... Aja, ni fattar, den där goda efterrätten som alltid går hem men som är så jäkla svår att både skriva och säga...!!

              
              
              
              
              
              
              
              


Så mysigt... synd bara att inte Alla var där. Vi saknade Daniel, Angelica och lille Leon som inte kunde. Så länge vi träffades. Men det är ju så att alla inte kan alla gånger... Tyvärr!!

Tack för en trevlig kväll...!!


Födelsedagsgrisen med din godischampagne...

imag0537 (MMS)

Födelsedagsgrisen med din godischampagne...


30 bast lixom...

Jaha... Då har man gått o blitt gammal då... Den här veckan, närmare bestämt i tisdags fyllde jag ju 30 år...
Sjukt att jag, jag som är så ung, jag som alltid varit yngst överallt gått och blivit gammal... Aja... Life goes on...

Hur som helst hade jag ju mitt firande i september då jag hade min 30 årsfest...!!
Så i tisdags var det inte så mycket firande. Jag hade bjudit in Rikard och Zandra på middag... Det blev lite lax i ugnen och det var sviiiiingott.. Trots att det var lingonsylt i... ha ha ha!!

              
              

Det var en lugn hemmakväll...

På jobbet hade vi även där lite kalas... Vår chef fyllde nyligen jämnt hon med så vi bjöd på lunch dagen till ära där vi blev uppvaktade av våra kära kollegor... Jag fick ett presentkort på spa Erikslund utanför Ängelholm. Blev riiiiktigt glad över det. Har faktiskt tänkt på det att jag gärna hade gått på nån massage snart men som vanligt blir det aldrig av... Men nu har jag ju verkligen en anledning att få göra det...!! Stort tack till er gulliga på mitt jobb!!

Även tack till Helene som kom kom med en flaska Cosmopolitan... Söta rara!!

Och självklart lilla mamma som skickat små söta presenter... Min riktiga 30 årspresent sitter ju redan på väggen... Så jag hade ju verkligen inte räknat med att få nåt mer...

              
                   Syns lite dåligt, men tavlan är UUUUUURSNYGG... tro mig...!!

Nähä... Nu ska jag snart göra mig i ordning för att gå på kalas... Riikard fyllde år i torsdags så det ska vi fira idag...!!

Baj baj...


En halväten macka... Mumma...

shot_13240338476 (MMS)

En halväten macka... Mumma...


Blivit uppvaktad av mina kära arbetskamrat...

imag0533 (MMS)

Blivit uppvaktad av mina kära arbetskamrater idag... Presentkort på spa... Supertack, ni är bäst...!!


Men va sjuuuukt...

Gick in på melodifestivalsidan på svt.se och blev GALET sugen på melodifestivalen... Just nu känns det som en evighet tills den drar igång... Det ska både hinna bli jul, nyår, jag ska åka till Thailand och även vara där i 2 veckor innan det ens behagar att börja...

Var in och kollade på vilka artister som skulle va med... But HELLO... Jag kommer sitta som klistrad, kanske lite mer än vanligt...

Sonja Aldén
Charlotte Perelli
Danny
Molly Sandén
Tomas Di Leva
Björn Ranelid
Marie Serneholt
Lotta Engberg & Christer Sjögren
Afrodite
Andreas Lundstedt
Andreas Johnsson
The Moniker
Lisa Miskovsky


.... And so on and so on...

Fatta, det är ju hur måga bra artister som helst... alltså allt kanske inte är bra men det är personer man känner igen... Kommer inte på fler just nu, men det var ganska många jag fick med i alla fall...

MEN HAJJA ATT JAG LÄÄÄÄÄNGTAR...!!


                                   

Bak...

Jaha... Då var det ju så, om det nu råkat undgå någon, så var jag ju iväg hela lördagen och baka... Julbaka med mina kära vänner Rikard, Zandra, Patrik och Sandra...!!

Här kommer lite bilder från helgen!!

              
                                                Rikard maler hasselnötter...

              
                       Jag och Sandra... Jag med Skånes bästa hållning... Hrm...!!

               
              
                                    Man blir hungrig av att baka tydligen...

              
                                                                Mmmm....

              
                                  Patrik tullade lite väl häftigt på romen...

              
                                                  Ännu mera Mmmm....

              
                                    Bästaste vännerna... Chicco och Pezto!!

               
                                               
Jag hade kunnat sätta in minst lika många bilder till... Men tror inte ni pallar se fler... Men som sagt... Mysig dag och mycket bak blev det...!!
Synd bara att inte snön vill visa sig...!!

Nähäpp, jahapp... Nu ska jag ladda inför morgondagen... Får se hur jag ska göra för att överleva. Byter ju siffra från en två till en trea i stället och blir helt plötsligt vuxen på riktigt...!!


Papper på knäcken är överskattat tycker ja...

imag0529 (MMS)

Papper på knäcken är överskattat tycker jag... Hahaha


Jag o Pezto ligger o myser på golvet... Ef...

imag0528 (MMS)

Jag o Pezto ligger o myser på golvet... Efter en lång bakdag är det ganska gött faktiskt...


Bakning på G....

imag0525 (MMS)

Bakning på G....


Julmys...

Idag blir det julbak för hela slanten. Ska hem till Sandra och Patrik och bara heeeeela dagen lång. Dom hade pyntat därhemma så verkligen julstämningen ska infinna sig. Jag har med mig massor med julskivor som ska spelas om och om igen!!
Det ända som fattas är bara snön...!! När kommer den?? Jag vill ha snö NUUUUU!!



Hoppas på lite bilder under dagen!!


Ha ha... skulle hälla upp Nötterna som var...

imag0524 (MMS)

Ha ha... skulle hälla upp Nötterna som var kvar i påsen... Snopet...!! Bara dessa kvar... Hahaha


Vem campar NU...??

imag0522-1 (MMS)

Vem campar NU...??


Blev så glad idag på jobbet... Bästaste He...

imag0520 (MMS)

Blev så glad idag på jobbet... Bästaste Helene (min fd arb.kamrat) kom med en present till mig... Tack så jättemycket Helene... Massa kramar till Dig....!! Så ikväll korkad fet upp till idolfinalen...


...

Finns inte mycket att skriva om ikväll... Dåså..!!


Kanske lite privat...

Men inte när det gäller mig... Som vanligt... Idag efter jobb drog jag till Väla för att träffa Zandra... Och som en glad överraskning hade vi Susanne med oss som sällskap...!! Hör ju inte direkt till vanligheten!! Hur kul som helst!!

Nu till det privata... Men jag var ute efter en ny BH... Ha ha!! Jo ni läste rätt... En BH var det ja...
Vi gick in på Change för att verkligen få hjälp med rätt storlek och passform och gud-vet-allt vad man ska tänka på!!! Det är ju en hel vetenskap det där... Ni killar har det ganska bra där. Bara ett par kallingar så är det bra sen... Men inte för oss kvinns... Och dyra är dom jäklarna med...!!

Hur som helst. Hon kasta in mig i provhytten och slängde en massa olika varianter på mig. Supergullig och hjälpsam tjej för övrigt. Jag prova mig fram och hon in i provhytten MED mig och bände och drog och hade sig. Hon var ju inte rädd för att komma in och titta. Däremot jag stod där lite halvt osäker, men det släppte konstigt nog när man märkte att hon visste vad hon prata om.  Visade sig ju att jag alltid haft mina BH:ar heeeelt fel... Så hur det ska gå nu har jag inte en suck om. Men man vänjer sig tydligen!!

                                 

Och när man då står där inne i provrummet med bara sina brallor och en BH på sig så känner man sig inte så värst bekväm, och man ser alla skavanker och valkar... Då har hon mage att trycka upp pepparkakor under näsan på mig... Ha ha ha!! "Nej du... Sånt kan jag ju inte äta nu när jag står här..." sa jag till henne...

Men hur som helst blev det två nya... Alltid bra!!


Laglig igen...

Men jisses vad jag pepprar med inlägg vissa dar... Och sen kan det gå flera dar mellan varven... Aja... Sån är jag nu för tiden och det står jag för...

Idag har jag äntligen fått tummen loss och fått mina däck bytta på bilen. Ringde Däckperfekt i Ängelholm och dom var riktigt bra faktiskt. Mycket trevligt med en lite "väntsal" där man kunde sitta och läsa tidingar, eller som alla som satt där, 5 st, lekte med sina mobiler och gav blanka fan i att där låg ett gäng tidningar!!

Ett däckbyte skulle gå på 200:- vilket var riktigt bra pris tänkte jag och slog till direkt...

                           

Och trevligare hade det ju varit om däckbytarkillen såg ut såhär... Men nähä... Inte det!!

Hur som haver... Istället för att jag gick därifrån med 200 papp fattigare och 4 vinterdäck på bilen så kom jag därifrån med 2000 spänn fattigare... Tror bestämt att den där extra nollan har blivit ett misstag, eller vid närmare eftertanke så var det nog så att jag var tvungen att köpa mig 2 jäkla nya vinterdäck... BAH SÅDÄR!! Hade jag beräknat det den här månaden eller... Va va va...??? NEEEEEEEJ...

Hur kul är det nu då när tomten knackar på dörren vilken dag som helst... Men men... Hellre betalar jag dom 2000 spännen än att riskera den där livhanken man ska va så rädd om... Så jag är inte så bitter som jag låter...

Men det är jääääävligt surt!!


Hur kan jag glömma en sån viktig sak...

Förra helgen, alltså till första advent var jag ju iväg till Helsingborg för att modella lite...!! Sandra min kära vän har en butik/salong som skulle ha sin årliga julskltning, bara det att den ställdes in pga stormen, men det hindrade inte oss tjejer att stå i ett skyltfönster och visa upp lite kläder...!! Sååå rolig idé att ha levande skyltdockor...!!
Här kommer lite bilder!!

              
              
              
              
                                        Ha ha... Han intog första parkett...!!

              
                  Börjar gilla den här mössan mer och mer... Är nog frälst...

              
                      Och denna söta jeansklänning blev min denna kväll!!


Tacos bara sådär på en måndag med Rikard o...

imag0515 (MMS)

Tacos bara sådär på en måndag med Rikard o Zandra...


Det snöar i Skåneland...

imag0514 (MMS)

Det snöar i Skåneland...


Snart så...

Det kom upp för mig idag att det faktiskt är den 4 december idag. Alltså bara 9 dagar kvar tills jag fyller 30 år. Fatta, TRETTIO BAST!! Sjukt som bara den...

Men än är jag inte 30... Gäller att njuta dom här sista dagarna...

              

Känns faktiskt ganska skönt att jag redan haft min 30 års fest. Då slipper man slita med allt detta nu, man bara behöver tänka på att fylla år nu. He he... Sen har folk ändå så mycket inplanerat (inklusive mig) så man hinner inte riktigt gå på fest i dessa juletider...!!

Nu ska jag ta hand om den nedrans tvätten som nu är ren och torr (till viss del) Haft tvättstugan idag från 14-21. Sen ska jag lägga mig i nybäddad säng... Finns det nåt bättre...?? Nä, trodde inte det heller..!!


Slim Fit...

Kom att tänka på en sak som irriterar mig mer och mer...

I torsdags när jag slutade tidigt, körde jag raka vägen till VÄLA för att inhandla jeans... Behöver brallor ibland i dessa krympande tider... ha ha!!

Var in på diverse affärer och hamna bland annat på Kappahl... Går direkt till deras jeansavdelning för att kolla, hittar ett par som jag fråga nån personal om där fanns i rätt storlek (brukar i och för sig inte fråga men var tvungen då nån ställt en stor jäkla stege ivägen). Hon fråga vilken strl jag ville ha och hon började leta. Tyvärr fanns inte min storlek inne och där hade jag acceterat det svaret... MEN...

Istället för att hon enbart skulle hålla truten där så fortsätter hon med att se lite konstigt på mig för att sen säga: "Eh... Men du vet väl att det är slim fit..." WTF... Vad fan har hon med saken att göra vad jag ska ta på mig. Jag hittade ju för fan inga andra brallor så som jag vill ha dom. Provar man inte, vet man inte. Speciellt i min nya kropp... Så DÄR försvann mitt behov av nya jeans DIREKT!!

                         

KÄRRING...

Som på så många andra bloggar idag... Ha e...

imag0510 (MMS)

Som på så många andra bloggar idag... Ha en bra andra advent... Det ska jag ha... Det lilla som är kvar av den här dagen...


Våra fina ljus på jobbet... Är det advent ...

imag0498 (MMS)

Våra fina ljus på jobbet... Är det advent så är det... ha ha ha


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se