Kärlek

Bara älskar känslan av att komma hem o veta att det antingen är nån därhemma eller kommer att komma hem...!! Ibland pirrar det även till i magen då jag tänker på honom...💕


Grattis mor!!

Idag är en sån dag då jag kan tycka det är jobbigt att jag bor så långt ifrån min mamma. Man läser status uppdateringar, hör vänner prata om det hit och dit, att dom då självklart ska hem och fira deras på mors dag. Jag har ju min mamma så långt bort så jag får tillägna det här inlägget till henne i stället.
 
 
 
 
Grattis älskade mamma på mors dag!!
 

Pink Party

Blev bjuden på Väla Pink Party av Sandra ikväll... Vi var 4 st tjejer. Sandra, Zandra och Martina. Tänkte att det här kan nog bli trevligt, lite festivalkänsla trodde jag. Men icke...!! Om man säger så här. Det var främst för barnen. Det fanns inte alls mycket att göra över huvudtaget på området. Fanns ett mega tält med mat och dryck. Maten bestod av korv med bröd, hamburgare eller kycklingspett. Inget av det tilltalade oss, så det fick bli en nachostallrik vid ett av dom matstånden som fanns på området.
 
Under tiden vi käka spelade Sean Banan. Han är väl ändå lite rolig att titta och lyssna på så det var ju bara trevlig matunderhållning. När han spelat klart, var det modevisning som vi kollade på, sen drog vi faktiskt vidare när kl var 20. Då hade vi ledsnat...!!
 
Styrde kosan mot hamnpaviljongen inne i stan och tog ett glas rosévin. Dom andra tog varsin cola!!
Riktigt mysigt att bara sitta och snacka en massa tjejsnack!!
 
 
Tack för en supermysig kväll tjejer!!
 
 

Trötter...!!

Har blitt en riktigt trött sambo nu för tiden...
Antingen är jag trött efter alla flyttar jag gått igenom eller så har jag bara blivit kroniskt trött...!!
Vi har fortfarande inte riktigt fått ordning härhemma o det beror på att vi har typ NOLL förvaringsutrymmen här.
Därför ska vi nog åka o köpa oss en byrå på Ikea i helgen. Vilket jag hoppas kommer hjälpa oss enormt mycket!!
Här kommer några fler bilder...!!

Tog ju såklart bilder där det ser bra ut...!! Ha ha... Man är ju inte dum!!


VM-Guld

Ok då... Får väl skriva lite om att Svenska Hockeylandslaget precis tog ett VM guld...!! Coolt!!
Grattis till er grabbar och grattis till Sverige!!
 
 
Ok, det kanske inte riktigt var dessa grabbarna som tog guldet ikväll... Men ändå...!!
 

Eurovision 2013

Ingen kan väl ha missat att det var Eurovision Song Contest igår och sändes ju från självaste Malmö...!!
 
Vi var samlade hemma hos Rikard och Zandra, jag, Roger, Patrik och Sandra. The GANG...!! Grillade och hade trevligt och slutade kvällen såklart med lite schlager. Tyckte Robin gjorde ett skitbra jobb. Bättre än i svenska finalen. Men ursäkta mig. Vad fasen hade han på sig...?? Såg mer ut som han rymt från ett psyk hus och slitit av sig tvångströjan...!! Nä, bättre upp Robin!!
 
Men sen hade vi ju då en vinnare. Danmark... Helt klart rätt låt som vann...!! Underbart!! Så vem vill följa med mig till Danmark nästa år då...???
 
 
                                                                   HEJJA DANMARK!!

Äntligen...

Äntligen börjar det hända lite mer härhemma. Hade kört fast lite i uppackningen. Men nu äntligen fick vi tummarna loss igen.
Så idag har vi varit inne hela dagen o bara tagit hand om varandra o vårt hem. Känns skönt då vi inte heller träffades så mycket förra veckan av olika anledningar...!!
O dessutom skönt att regnet vräkte ner så man slapp få dåligt samvete för att man var inne...!!
Här kommer första bilden på vårt gemensamma hem...!!


Blocket...!!

Bocket säljar´n här... Hon är igång med att sälja sin älskade tvättmaskin!! Nån som är intresserad så hör bara av er. Har lagt ut en annons precis så det gäller att vara på hugget alltså!! He he... Men med tanke på vilka nötter som köpt mina andra möbler och hur omständiga dom har varit så är jag inte det minsta säker på att det kommer att gå oklanderligt den här gången heller. Men men, det är bara att hålla tummarna och hoppas på att lyckan är med mig.
 
 
Men apropå blocketannonser.
 
Jag glömmer aldrig när jag skulle flytta från huset i Kvidinge 2011 och jag skulle sälja min fejkade öppna spis. En sån ni vet som man tänder med olja eller gelé.
Lägger in annonsen rätt så sent på kvällen så jag trodde inte den var upplagd. Var på väg att lägga mig när plötsligt mobilen börjar ringa. Ett nummer jag inte känner igen, svarar ju såklart (så snäll som man alltid är). Och i andra änden hör jag en väääääääldigt feminin manlig röst. Man kan nog säga att personen i fråga var lite gay.
 
Den här mannen börjar fråga en massa frågor om den är kvar eller ej etc. Känner mer och mer hur jag snart inte kommer kunna hålla mig för skratt mer men, som sagt, artig som man är, är jag ju trevlig och svarar snällt på alla frågor, UTAN att skratta. Ända fram tills han frågar om man måste montera in någon skorsten (hade klart och tydligt skrivit i annonsen att där INTE krävdes någon montering av någon skorsten). Då brast det för mig, så även för honom... RONALD...!! Det var alltså min kära vän Ronald som roade sig lite lätt. Ha ha ha... Det förlängde mitt liv några år till efter allt skratt.
 
Nu ska jag nog hoppa i säng och hoppas på att någon kommer köpa min tvättmaskin snaaaaart!!
 

Kolla här lixom...

Men hallå... Kolla in vad jag fixa till mig igår...!! Jag som letat överallt har nu ÄNTLIGEN hittat mina älskade byxor...!!


Överlevt

Ville bara hoppa in här o bara visa er att jag inte dött flyttdöden...
Mer uppdatering kommer när kraft o tid infunnit sig...


Jag säger bara...

...shit vad trött jag är på allt vad flytta heter just nu... Inte nog med att man ska packa, slita, släpa, bära, planera... NEJ, man ska STÄDA också...!! USCH, måtte detta vara över snart... 2 dagar kvar, TVÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!

... over and out...

Sköna Söndag...

Haft en bra Söndag idag måste jag säga. Känns som man hunnit med mycket idag men ändå har jag knappt hunnit göra nånting här hemma.
Vid lunchtid åkte jag till Ängelholm och till de gamla jobbarlokalerna för att hämta ett skrivbord jag och Roger ville ha. Det skulle ändå inte användas på det nya stället så då passa jag på att norpa åt mig detta.
 
Iväg till vår nya lägenhet där jag även mötte upp Rikard, Zandra och Olivia som gärna ville se lägenheten. Den blev godkänd så det var ju skoj!!
Iväg med dom igen för en lunch tillsammans. Vi skildes åt sen och jag begav mig en snabbis in på IKEA för att sen återvända till lägenheten där Roger kommit med sitt första lass kartonger.
Vi, eller nej, HAN monterade ihop skrivbordet så det står på plats på torsdag när resten av lasset kommer.
 
Innan vi åkte hem kom Roger på att vi kunde våldgästa Jenny och Jimmy. Sagt och gjort, vi styrde kosan dit och fick en kopp kaffe, dessvärre var inte Jimmy hemma men vi klarade oss bra ändå!!
 
Nu äntligen har jag kommit hem igen, vi åkte på varit håll... Vi har ju lite att stå i kan man ju säga.
 
Idag är det bara 4 dagar kvar tills vi flyttar, fast den här dagen är ju snart slut så man kan ju säga att det bara är 3 dagar kvar. Wihiiiiii...!!
 
 
OK, lite vintrig bild kanske, det är liiiiiite mer vårigt ute, men den ända bilden jag har på huset!!
 
 

Nya vårpjucks...!!

Var in o köpte ett par skor jag gått o suktat efter ganska länge.
Kommer ni ihåg i vintras när jag reklamerade mina vinterstövlar?? Fick ett presentkort efter många om o men på halva priset av vad stöveln kostade, eftersom dom reade ut just den på halva priset. Samt att jag fick ut ett par nya likadana...!! *fniss*
Då passade ju det utmärkt att använda idag...!!
Tadaaaaa... O dessutom rooooosa...!!


Trötter...

Idag är jag inte riktigt uppkäftig... Varit på jobb idag mellan 7.30-20.20. Shitt vilket flyttkaos vi hade o folk precis överallt. Flyttfirma, montörer, tekniker o inte att glömma, all personal på vår vårdcentral.
Men jag måste ju säga att det gick i ett jäkla tempo...!! Häftigt att se faktiskt.

Nu är jag heeeelt slut o bara dog i soffan när jag kom hem. O det var jag faktiskt väl värd...!!


Valborg 2013

Jahapp, först jobbade man till kl 17. Och inte vilken vanlig jobbartisdag som helst. Utan sista arbetsdagen innan flyttlasset går till våra nya fräscha och snygga lokaler. Vilket då innebar att ALLT, varenda pinal skulle vara nerpackad innan vi gick hem. Det var fasen inte att leka med, SAMTIDIGT som vi hade öppet för patienterna. Men skam den som ger sig. Allt gick bra men jag var sjukt sliten när jag gick därifrån.
 
Men det var bara att låta det rinna av sig, för sen bar det iväg till Furulund på fest. Alltid lika trevliga och roliga fester där hos Jenny och Micke!! Och som vanligt sov jag, Roger, Ella och Chrille över. Börjat bli tradition nu att alltid sova kvar på deras fester.
 
Vi grillade såklart och alla var samlade runt grillen...
 
Ha ha ha... Mästerfotografen himself...!!
 
Och som traditionen säger så avslutas det alltid med singstar!! Ha ha ha...
 
Vi hade supertrevligt och jag vill minnas att det inte alls blev så sent/tidigt som det brukar. Skönt tycker jag för en gammal kropp som min. Ha ha ha!!
 
Dagen efter, alltså idag, fick vi en underbar frukost.
 
Men hemmagjorda URGODA pannkakor...!! Mumma...!! Tack Jenny som offrade sig att fixa detta då maken låg utslagen i sängen...!! He he...!!
 
Snodde din bild Jenny... Ooops...!! Men vi ser ju oförskämt fräscha ut  måste jag sänga...!!
 
Sen strosa vi mest ute i trädgården med det underbara trädgården. Micke fick sig en snilleblixt och tog fram sin vespa...!! Cool...!!
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se