Röjning, packning och slängning...

Alla dessa tre är vanligt förekommande fenomen hemma hos mig just nu... Håller på och kollar igenom allt man har hemma, vad man behöver, vad man inte behöver osv osv... Det mesta ska väck då den lägenheten jag förmodligen kommer få endast är på 58 kvm och där jag bor idag är på sammanlagt (med över och undervåning) 106 kvm... Shitt pommes lixom... Efter 5 år har man ju samlat på sig en hel del skit trots att jag fått hjälp med att verkligen röja här hemma och slänga en MASSA!! Så nu får man verkligen vara hård mot sig själv och slänga det som blev kvar vid förra röjningen för ca 1 år sen.

Men dom säger väl det att man ska slänga sånt som inte använts på ett år. Och egentligen har jag knappt använt nånting på övervåningen under det här året... Så vad är problemet!! Nä, precis... Men riktigt så enkelt är det nog inte. För det är en del bra att ha saker, sånt som man verkligen INTE böreller kan slänga/sälja.

                              

Snart kommer jag nog ha ett berg med fyllda kartonger lite överallt... Det blir ju ALLTID mycket mer över än man tror... Åh ångest... Måste VERKLIGEN VERKLIGEN rensa MYCKET!!

Saade...

Igår gjorde jag en mycket god gärning... Jag och Zandra var för ovanlighetens skull på Väla... Vi var på en jättemysig shoppingrunda. I vanliga fall när vi är där shoppar vi aldrig utan vi bara går omkring och kollar och sen tar en fika... Men igår blev det både shopping och fika...!!

Hur som helst. Det var den goda gärningen jag skulle berätta om. Jag hade med mig en papperskasse halvfull med playstation 2 spel o ca 6 st PC-spel som jag ville bli av med. Gick in på Gamestore (tror den heter så) dom tog emot alla mina PST2 spel men tog, av nån anledning, inte emot PC-spelen. Så dom fick jag tillbaka i papperskassen. Åh tänkte jag... Ska jag behöva släpa på den här inne på Väla nu och började spana in en papperskorg. Men då kom Zandra på den briljanta idén att skänka dom till en familj som stod inne på den affären. När dom var på väg ut så haffade jag dom och fråga om dom ville ha dessa. Förstår att dom blev paffa när en brud springer fram och skänker 6 st PC-spel till helt okända människor. Dom blev jätteglada, och vi ska inte prata om deras 2 grabbar som vid det här laget hade ögon som tennisbollar och tindrande som barns ögon på julafton. Pappan i familjen försökte betala men jag sa att dom fick dom gratis då jag ändå tänkt att slänga dom... Och självklart tog dom emot dom och var oerhört tacksamma när dom gick sen. Tackade och tog ihand såklart och jag var alldeles skakig i hela kroppen efteråt... Det kändes så jääääääkla bra att få göra en sån grej. Och det här är kanske förutfattade meningar, men familjen såg inte ut att ha så många kronor över i plånboken så därför kändes det extra roligt... Men som sagt, kanske förutfattade meningar!!

Igårkväll var jag hem till Patrik och Sandra med Rikard och Zandra. Vi drog ner till stan på Helsingborgsfestivalen och kollade runt lite. Gick in på Big Buddah och käka middag...!! Senare på kvällen var det Eric Saade som spela på stora scenen... Det gick ju bara inte att missa... Så när vi kom fram till stora scenen öppnar sig himlen och det börjar ösregna... Men vad gör det när ska se en kändis... Ha ha!! Inte så mycket att se kanske men jag tyckte han var riktigt bra... Och självklart körde han ju "Popular" allra sist så man var tvungen att stanna kvar under hela konserten!! För det var den låten jag ville höra...!!

                          

Den här bilden är från igår, dock inte min då jag glömde kameran... HALLÅ, JAG glömde kameran!! Är det verkligen möjligt..!! Det regna så mycket så han fick gå bak en stund i mitten av konsterten och fixa frillan igen och torka sig en aning...!!

Sen bar det iväg tillbaka till bilen... Blev lite stopp på vägen i dom olika stånden... Väl hemma hos Patrik och Sandra igen fick vi efterrätt i form av blåbärspannacotta och kaffe!!

01.30 låg jag i sängen och tokslockna...!!


Bildregn...

Istället för att skriva en massa, som jag annars är expert på att göra så kommer här i stället ett bildregn från igår...!! Så håll tillgod...!!

              

Sandra och Louise som äger butiken Posh Shop, igår kväll anordnades alltså en mingelkväll med modevisning. Jag, Zandra och tre andra tjejer gick modell på denna modevisning...!! Huvaligen... Men bra gick det... Jag ser i alla fall glad ut på bilderna...!!

              
                          Jag och Zandra innan värmer upp innan vi öppna...!!

              
             "The topmodels..." Ha ha!! Zandra, Jag, Marie, Sara och sittandes Petra...!!

              
                               Då var modevisningen igång... Zandras första set!!

              
           Ok, Tyra Banks skulle förmodligen ALDRIG gå med fötterna sådär... Men men...
                             Man är ju inte fullfjädrad första gången heller...!!
                               
Den här kjolen och linnet köpte jag hem sen...

              
                                                           Sara...!!

              
                                                           Petra...!!

               
                                                         Zandra...!!

              
                                                           Moi...!!

              
                                                       Marie...!!

              
                            Det här linnet är även det i mina ägor just nu....!!

                
              
              
              
              
                                   En del av klanen efter modevisningen...!!

Alla vi hade 5 uppsättningar var vi skulle visa upp. Så det var ganska jäktigt att hinna byta om till nästa set... Men det gick... Fick till och med stå och vänta på min tur vissa gånger...!!

Jaha.. Ok, jag erkänner... Jag är nog ingen Tyra Banks, men jävligt skoj var det...!!

Nu ska jag ha en lugn och ensam fredagkväll...!! Ibland är det skönt att bara få vara för sig själv. Den här sommaren har hittils varit rätt så intensiv så det är skönt att varva ner en kväll!!


Tyra Banks släng dig i väggen...

Här är den nya modellen som talar... Asså hallå... Vem var nu hon den där Tyra egentligen... Är det nån som kommer ihåg henne... Nä, trodde väl inte det heller... Men Maria Ohlsson däremot... Henne lär man ju aldrig glömma i första taget hädanefter....

Man kanske behöver lite övning, men inte mycket alltså... Sen är man ju rena rama toppmodellen...!!

                           

Tror det här är Tyra Banks... Ingen aning egentligen nu när man har mitt namn som ekar överallt och är på löpet var än du tittar lixom...!!  Bilder?? Näe... Har inga, idag i alla fall...!!

Men lugn bara lugn... Dom kommer imorn....!! Håll ut...


Röjning dag 1...


Idag skulle min Erik blivit 34 år...!! Tiden går så förbaskat fort, var har den här tiden tagit vägen egentligen!!??!! Tycker inte det var länge sen som vi dels firade honom i trädgården med familjen på vår så kallade altan!! Tycker heller inte det var längesen mamma och jag åkte till Landskronas minneslund och jag satte dit dom där 3 röda rosor i sanden...!! Det var hans förra födelsedag. Den första utan honom. Så idag är det dags igen... Märkligt hur fort tiden går nu för tiden.

Grattis älskade Erik på din dag...!! Hoppas din morfar gör god pannkakstårta till dig idag...!!



Idag har operation röjning startat härhemma. Kavlade upp ärmarna ordentligt och satte igång med julgrejjerna...!! Lite knäpp känsla att börja rota bland dom mitt i sommaren...!!

              
Hej hej tomten... Vi ses om ett halvår... Närmare bestäm om 21 veckor...!!  Vasaninurå...!!

Men faktiskt har jag gjort nåt jag ALDRIG i mitt liv någonsin skulle göra... SLÄNGT en hel del av både mina tomtar och mina lucior... Inte alla dock... Det är på nåt sätt JAG att ha en massa tomtar och lucior lite här och var... Men kanske inte fullt så många som jag haft...!! DET måste ju ändå vara rekord att jag slängt sånt...!!

Sen måste jag ju bara visa alla ni blomintresserade... Jag är inte speciellt känd för att skönta om mina blommor så väl, dom har inte ett långt liv härhemma om jag säger så...!! MEN... jag har nu nåt att bekänna!

              
TADAAA... ALLA dom ljusgröna stänglarna har kommit sen den kom hem till mig...!! Det är sant, det är sant...!!
Blev ju sjuuuukt lycklig när jag såg det här...!! Så forgett dom ogröna fingrarna, dom ÄR gröna.. Jag lovar!!




 

 

Fullspäckat...

Idag slutade jag 12.45... Men hur skönt var inte det. Och det visade sig dessutom bli jättefint väder...!! Har fått massor gjort. Först och främst har jag tagit bort mina naglar... Från att ha haft naglar i mer än ett halvår till att ha sina egna korta saker... BORING!!

Från såhär...
              
Till såhär...

              

USCH vad naken jag känner mig... Och vi ska inte prata om hur ovant det är att skriva på tagnenterna!! Sjukt vad man vänjer sig...!!
Men vaddå tänker ni... Hon skriver ju inte så många fel.... Nä, det är ju för att jag ändrar på en gång... Och det är inte få ord. Det är ju var och vartannat... Gaaah... Ge mig naglarna tillbaka... GENAST!!

Hur som helst, när det var gjort provade jag en massa kläder hos dom på Posh Shop... Dom ska ha en vipkväll där och JAG (med 4 andra tjejer) ska gå modevisning... MEN HALLÅ!! Är det nån här som kan se mig strutta omkring som värsta Tyra Banks eller...??? Näe, trodde väl inte det heller... Men passa er alla modeller därute... Passa er säger jag bara!! Ha ha ha...

När det var gjort skulle jag till ONOFF´s utförsäljning... Trodde jag ja...!! Tji fick jag. Där hade dom hängt över en tygdekal över gamla loggan där det stod EXPERT och det var totalt nerbommat...!!

Åkte och handla mat istället och sen drog jag kosan hemåt och klippte gräset... DET var välbehövligt kan jag säga... Inte gjort på ca 4 veckor... Och när jag som värst höll på och slet med den där maskinen, ser jag grannen sitter och flinar på sin ÅKGRÄSKLIPPARE!!! Hrmf... Aja, jag får motion, det får inte han!! He he...

Precis när jag var klar, satte mig och skulle pusta ut så kom det en gubbe och knacka på dörren... Han skulle göra en energideklaration. Hade förstås avtalat tid med honom... Det är sånt om måste göras när man ska sälja hus. Det är faktiskt lag på att säljaren gör en sådan!! Han var här i ca 10 minuter... Få se sen vad räkningen hamnar på. Mäklaren sa att det brukar gå på ca 3300kr... Bra timpenning där...!! DET ÄR JU FAN INTE KLOKT!!

När jag osm värst höll på och kocka i köket knackar mäklaren på dörren... Han lämna ett papper jag ska skriva på... Bara lyda och se glad ut...!!

Snart så är detta klart... Och det gör mig otroligt GLAAAAD... Trodde väl aldrig att det skulle gå så snabbt att få det här huset sålt. Men jag är otroligt tacksam över det...!!

Nu ska jag och 740000 andra pesionärer kolla på Allsång på Skansen... Men jag tycker faktiskt det är bra... Speciellt MÅNS!! Ha ha ha...
Häpåer...


Snacka om poppis...

Idag när jag kommer hem och slår igång datorn var jag förbaskat poppis... Detta hör inte till vanligheten kan jag säga...

              

Hur som helst har jag varit på Väla med Zandra idag... Ett kärt återseende med en fika...!! Såklart... Vad annars lixom!! Hittade faktiskt ingenting till mig själv, vilket jag inte var ute efter heller... Men hitta faktiskt en present till min kära Marcus... Det du raring...!! Kan ni eller framför allt Marcus gissa vad det är...!!

              

I morgon ska jag till Posh shop i Helsingborg till Sandra och välja lite kläder... Jag ska nämligen göra nåt jag ALDRIG trodde jag skulle göra...!! EVENTUELLT!! Jag ska gå modell på torsdag!!... Men hallå... Vet Sandra ens vad hon pratar om... Tror hon yrar nåt i nattmössan så jag får verkligen kolla i morn när jag kommer dit... Måste ju hitta några ombyten som jag kan ha och sen känna mig bekväm i det...!! För är jag inte bekväm i kläderna lär jag ALDRIG våga gå ut där och gå runt i publiken...!! SHIT POMMES lixom...!!
Och samtidigt som jag är där ska jag även ta bort mina naglar... Hon trycker in mig mellan kunderna... Äntligen ska dom väck efter mer än ett halvår med såna här fina... Kanske inte så länge för vissa men för mig är det nog rekord tror jag...!!

              

Nu ska jag gå och lägga mig... Först ringa Marcus... Sen är det John Blund för hela slanten... Hoppas på att min hals blir bättre... Verkar som jag blivit smittad igen... FAAAN!!


Hemma igen...

Idag åkte jag hem från Marcus igen... Vi har haft en underbar helg... Som alltid, men den här helgen var nåt speciellt... Näe, inget frieri eller nåt sån som ni säkert tror.. Utan bara en helt vanlig lugn och mysig helg helt enkelt...!!

Idag åkte jag hem vid 13 tiden... Tänkte ju då klippa gräset men ack nej...REGN!! Då klipper inte jag nåt gräs, för det har jag lärt mig i alla fall att man inte behöver. Istället handlade jag lite mat, åkte hem och satte igång en tvättmaskin, kastade mig i soffan och kolla på en film...

              

Har ju sett bättre kan jag säga... Hände inte mycket, men men, i brist på annat så...

Igår var jag ju lite arg på en speciell lite krabat där hemma... Och det var INTE på Marcus jag var arg. Nä... På denna lilla rackaren...

              
     Lilla Daisy... En bestämd liten madame som man inte gör vad man vill med...!! Tex att gosa!!

Nu blir det snart soffläge igen... Reprisen av Solsidan kan man ju alltid glutta på... Är riiiktigt trött ikväll så det blir nog en tidig kväll!!


Norge...

Vill bara ägna en liten tanke till alla i Norge just nu... Det är fruktansvärt det som hänt och man kan inte riktigt fatta det själv. Jag har bara hört på radio och sett i lite tidningar. Inte sett nåt på TV så för mig är det väldigt svårt att få in det...!! Så hemskt och jag lider verkligen med alla anhöriga...

Finner inga ord...




                        


Simrishamn...

Idag var jag och min raring Marcus in till Simrishamn och strosade runt... Jättemysigt. Både igårkväll och idag har vi varit ensamma, vilket INTE hör till vanligheten!! Det är ju för det mesta folk här... Vilket man absolut inte ska klaga på, det tycker jag bara är roligt, men ibland måste man bara få vara ensamma!! När jag kom hem till honom efter jobbet hade han gjort underbar mat. Så enkelt men ändå så himla gott... Kycklingsallad med stekt bacon och pasta med pesto i. Men hallååååå vad gott... När vi käkat satte vi oss på altanen och bara småprata lite. Sen bestämde vi oss för att gå till badhotellet och ta ett varsitt glas vin... Så himla mysigt att bara gå dit och sätta sig...!!

Idag har vi fortsatt där gårdagen slutade. Vi åkte in till Simrishamn och strosade i affärer, kolla lite på loppmarknad, vilket jag egentligen inte tycker så värst vidare om, och sen tog vi en lunch...!! Väl hemma bestämde vi oss för att åka till idrottsplatsen i Kivik för att kolla lite tennis...!! Det är nån turnering som dom här i Vitemölla anordnar varje år...!!
Tyvär var inte vädret på vår sida så vi fick åka hem igen efter nån timme....!!!

Nu ikväll har vi varit på trevlig och god middag med goa vänner...!! När vi kommer hem ligger den lilla bitska katten på skrivbordsstolen, som så många gånger förr, och jag ville gosa lite...!!! Det ville tydligen inte hon och börjar bitas... Kattaj...el...!! Nä, så säger man egentligen inte om henne, men vad göra när hon beter sig på detta vis...!!

              
                         Här ser hon rätt så from ut... Men vänta ni bara!!!



Tar ett glas vin med min raring...

resize_p2122_22- (MMS)

Tar ett glas vin med min raring...


Från lycka till sorg...

Jag vet att jag är löjlig nu, jäkligt löjlig egentligen... MEN JAG SAKNAR REDAN MIG HTC!!! Var till Väla och lämna in den på teliabutiken idag. Var så himla trött på att den bara hängde sig. Kunde varken svara eller ringa på den, det gick inte att göra nånting med den när jag låst upp den, då hade den hängt sig...!! ARRRRRG... Jag går inte och köper nånting som jag sen inte kan använda...!!

Så nu kommer jag få klara mig utan den i ca 2 veckor... Kanske mer, kanske mindre. Hoppas på det sistnämnda!!


              


Inget särskilt...

Idag har jag jobbat och det har inte hänt så speciellt mycket i mitt liv just idag... Eller jag om man inte räknar med att jag fått huset sålt.... Men förutom det så har det inte hänt så mycket...



Vänta nu... Backa bandet...!! Skrev jag att jag fått huset sålt... JAAAAAA!! Helt rätt... Ett tag sen, närmare bestämt i EXAKT 17 dagar låg det ute på Hemnet och jag har även skyltat med fina blå skyltar utanför huset...

              

Idag åkte dom in... Och samtidigt som jag bär in skyltarna så kommer en bil och kör väääääldigt långsamt utanför just mitt hus och vänder på vägen bakom mitt hus och kör tillbaka lika låååångsamt igen... Långnäsa till dom lixom för nu är det sålt...

Idag skrevs kontraktet på och jag har samlat ihop en oherrans massa vuxenpoäng på bara några pennstreck... Eller ja, det var inte några. Varenda jäkla papper och varje sida skulle ha en signatur... Fick nästan kramp i handen måste jag säga... Och en sak till som ger mig kanske ytterligare ett vuxenpoäng... JAG DRACK SVART KAFFE TILL!!! Ha ha ha...!!
"Sumpa mjölken... Här ska skrivas kontrakt" tänkte jag... Eller så var det bara så att han inte hade nån mjölk...Kan va så när jag tänker efter...!!

Då vet ni som läste mitt facebookinlägg i morse varför det var en stooooor dag idag...!! En klump har släppt i mig samtidigt som jag nästan fick lite tårar i ögonen...

              
                          Såhär glad kan man bli när man precis sålt sitt hus...!!

Ikväll ska det firas...!! Kanske med att gå och lägga sig sådär tidigt som jag tänkte igår...!!


Börjat jobba...

= HELT DÖD!!
Men satan i gatan vad jag är trött på morgonen... Det är ju bara ett under att jag kommer till jobbet alltså så jag inte kör på nån... Råkade se mina ögon i backspegeln i morse och dom såg mer ut som en kines ögon... Det var inte mycket ögonyta kvar!! Nähä... Skärpning, ikväll blir det sängen när jag bloggat, nu har jag ju inte ens mamma att skylla på som håller mig vaken på kvällarna!!
Henne skickade jag hem idag. Eller nej, jag hade faktiskt haft kvar henne ett par veckor till, det är sant... Första sommaren som jag känt så, annars har vi nog aldrig klarat mer än 1 vecka tillsammans!! Man kanske har börjat värdera livet mer nu efter allt jag varit med om och efter allt mamma varit med om... Man har ju bara ett liv tydligen!! Herregud, det är mycket man ska hinna med innan man kolarvippen...

Jag kan i alla fall inte klaga på min underbara semester...!! Här kommer en sammanfattning (ha ha... vad vuxet det lät då, men fyller man 30 så gör man, då måste man ju leva upp till det med, ibland) av min sommar...!! 

Första veckan var jag hemma hos mamma i Uppsala...

              
     Det blev mycket slappande då jag var dålig och mamma nyopererad...!! Bra kombo!!

               
                            Picknick i Nyköping på väg hem till mig i Skåne...!!

Väl hemma var det operation storstädning som gällde...!! VISNING AV MITT HUS...!! Hur det gått... INGEN ANING!!
Middag på Glöd i Höganäs med Rikard och Zandra (blev tyvärr inga bilder från den kvällen), sen drog vi som en avlöning hem till Marcus... Där vi spenderat resten av min semester...!!
Den här sommaren var en premiär av två saker... Dels att jag struttar omkring i bikini på stranden!!
 
              
            Ok, struttar var nog att ta i, gick JÄÄÄVLIGT lugnt så inte allt rörde sig!! Ha ha!!

Och premiär nr 2 var att jag visar mig i bikini på BLOGGEN!! DET måste vara rekord med 2 premiärer på en och samma sommar!! Inte...?? Nä nä, skit i det då...

Det bästa av allt var att även Marcus kom ner och gjorde oss sällskap efter jobbet...
              

              
JAG skaffade mig min älskade HTC Sensation... Som jag nu ska lämna in på lagning... Så bra var den!!

              
                    Jag var med om min första hamnfest i Vitemölla...!! SÅÅÅ MYSIGT!!

                
            INGEN semester utan rosa tånalgar!! Tog dock 2 veckor innan dom fick färg på sig...!!

Avslutade min semester med ett kalas i Höganäs. Zandra, Rickard och Miranda skulle firas med buller och bång...!! Firades med riktigt tårtkalas!!

              
                          Mormor Birgitta matar det nya lilla tillskottet Antonio!!

              
               
              
                                  En blyg liten Leon hos mamma Angelica!!

Jag bara undrar... KAN man ha en bättre semester...??!! Ja, förmodligen!! Men jag har i alla fall haft det helt underbart.

              

                                                    Goder natter...!!


Sista semesterdagen...

Det är riktig ångest i kroppen just nu... Min sista semesterdag är snart till ända och man ska jobba ett helt jäkla år till... Varför har man sån ågren varje semester att man ska börja jobba igen...!!??!!
Aja... Brukar kännas ganska bra när man kommer tillbaka igen...

Jag har i alla fall haft en kanonsemester... Och det bbästa av allt är att den egentligen inte är slut... Jag har ju faktiskt helgerna också... Och kan ni fatta hur mycket jag längtar till första helgen i Augusti.. Då kommer Hella, Fredrik, Rosi och lilla lilla Moa hit... Åhhh vad glad jag blev när vi bestämde datumet... Och äntligen fick det spikat..!!

              
                  MOA ÄR MIN den helgen!! Ha ha... Närå, men mycket gos i alla fall...!!

På söndag ska jag åka hem igen... Då är semestern över och allvaret börjar igen... Slutar semestern bra i alla fall med att gå på kalas... Zandra har fyllt 25, Rickard 45 och lilla Miranda 5... Så det blir helt enkelt ett 75 års kalas...!! Ska bli jättekul!!

I morgon hoppas jag på sol så man kan ägna sista dagen här hos Marcus på stranden... Mamma måste ju få ta sig det där doppet som aldrig blivit av då hon opererat knät.. Men det är ju så förbaskat kallt så knäet blir ju helt stelfruset... Vi får väl be till gudarna att det blir bra väder helt enkelt...!!

              


Hotell Svea...

Igår kväll var jag och 16 andra i ett sällskap på hotell Svea i Simrishamn och käka grillbuffé. Men satan i gatan så förbaskat gott det var. Hur mycket mat som helst. Mycket grönsaker och olika röror, oxfilé, fläskfilé, kycklingfilé, kycklingspett, grillad halomi etc. etc... Olika sorters såser och olika potatisrätter... Men herreminje... Just nu blir jag så jäkla sugen på allt igen, trodde man inte riktigt för 12 timmar sen ungefär...!! Då låg jag, Marcus och mamma och pusta ut i soffan och tänkte, "varför tog jag den där sista biten...?" Jag fick för reducerad pris, jag gick som barn igår... Helt klart värt det då faktiskt...!! Åhhh det kan verkligen rekommenderas varmt!!

                               


Åhus...

Idag bestämde jag och mamma oss för att åka till Åhus... Där vårt mål var att köpa glass. Ottos glass... Men GALET vad god den var!! Det bästa med detta: VI FICK EN UTFLYKT, det lite sämre var: DET REGNA!!
Resultatet av hela utflykten var att vi åkte dit, köpte en varsin glass och satt oss i bilen och åt.. Ha ha!! Så mysigt...

                                     

En kula var som två kulor. Jag tog bara en kula, men snälla människor som jobbade där gav mig två st halva kulor, så jag fick ändå 2 smaker... Tyckte jag var rätt så gulligt...!! Och som toppen på moset den underbara chokladen som dom hällde över...!! Plus att dom gjorde våfflan själva som var riktigt frasiga!!


Café Annorlunda...

Idag har vi fått vila vårat skinn en aning. Det var mulet... Skönt tyckte våra kroppar!! Jag och mamma bestämde oss därför att åka till Café Annorlunda och ta oss en fika... KAKBUFFÈ var namnet... För 65:- fick man äta så mycket kakor så man baxna... Eller tills man skämdes!! Jag skämdes inte... Däremot åt jag så jag baxna... Typ 2 kakor... Eller nåt!!

När vi sen stod inne på Coop och handla sa mamma till mig "Åh, när vi kommer hem ska jag nog lägga mig på solsängen på terassen..." Tji fick hon för det... När vi börjar köra hem öppnar sig himlen TOTALT, och inte lite heller... När vi kommer hem sitter jag och mamma kvar i bilen och väntar på att det ska lätta... DET BLEV BARA VÄRRE... Tillslut tar jag mig i kragen och går ut ur bilen och packar ut våra kassar, men mamma totalvägrade att gå ur, så hon satt där i säkert 10 minuter till... Ha ha!! Tillslut gav hon upp då det inte lättade nånting...!!

Ikväll har vädret varit helt underbart... Klarblå himmel och sol...!! Så jag och Marcus bestämde oss för att gå ner i hamnen och njuta lite...!!

              
              
                                              Marcus båt, HAVÄNG

              
              

Nu ska jag upp och lägga mig och be en liten bön om att det ska bli bra väder i morgon igen... Då är det stranden igen!!

God Natt...!!


Har man semester så har man...

Jag har verkligen inte haft tid att blogga dom senaste dagarna. Här hemma hos Marcus händer det saker precis hela tiden. Det är stranden på dagen och grillning och middagar på kvällarna... Det är då jag trivs som bäst!!

I fredags var vi iväg på hamnfest här nere i Vitemölla. En gång om året har dom fest och hur trevligt som helst. Det bästa av allt var att vädret inte var på vår sida under hela dagen, regn och rusk precis hela dagen. Det hade till och med regnat 30 minuter innan festen drog igång. När vi går ner med vår picknick (alla fick ta med sig sin egen mat) spricker det upp fullständigt och solen börjar skina....!!

              
              
              
              
              
              
              
              

Och helt plötsligt under alla festligheter kommer det en kändis... Jag som är så jädrans kändiskåt kunde ju inte låta bli att fota... Mitt nästa yrke borde bli Paparazzi...

              
                             LENA ENDRE och hennes man... VASANINURÅ...!!

Annars på dagarna ligger vi mest på stranden och solar och badar... Livet leker med andra ord.

Nu är det duschen som väntar...!! Häpåer...!!


Kristianstad...

Igår var det ju så att jag och mamma var på stranden hela dagen!! Och därav även mitt första dopp här i Sverige!! Jag lovade även ett bildbevis på detta...!!  Och här kommer det....

              
              

Efter första doppet gick jag till Marcus som jobbar precis vid stranden, så han tog sig faktiskt oxå ett svalkande dopp...
Och då passa jag ju såklart på att bada igen... He he!!

              
              
                                                 Ha ha... va sa ni nurå...

Idag har vi fått vila huden lite grann då den var lite röd... Men det gjorde absolut INGENTING... Det var nämligen mulet, men ju längre in på dagen det blev så kom solen och ALLA moln försvann. Men vi hade andra planer... In till Kristianstad och shoppa... Det ända jag shoppa var ett par brassestolar till stranden och äntligen min älskade HTC!! Köpte faktiskt den nyaste, HTC Sensation, AND I LOVE IT!!

              


HTC...

Alltså, när jag skaffat en HTC eller Iphone eller vad tusan allt heter så kommer jag blogga mer... Då kan man ju blogga var tusan som helst ifrån. Nu måste jag alltid leta efter en dator var jag än befinner mig... 

   


Så tragiskt att ni måste vänta på att se mina badbilder idag då... JAG HAR ALLTSÅ TAGIT ÅRETS FÖRSTA DOPP!!! Det var INTE varmt i vattnet!!

Bilder kommer i morn...


3 dagar sen...

Nu var det 3 dagar sen jag bloggade sist igen... Tänk så jädrans fort dagarna går. Det står inte på förrän jag står i recepionen på jobbet igen... Nej usch... Så går ju inte att tänka. Har ju 2 veckor kvar!!

I fredags åkte alltså jag och mamma ner till SKÅNE från UPPSALA. En helvetesresa även det. SÅ TRÖTT!! Från ingenstans bara blev jag astrött... Det sluta med att mamma och jag satt och sjöng en massa sånger, sommar som julsånger för att hålla mig vaken, eller förlåt, sjöng var nog fel ordval, SKRÅLA var nog mer passande. Vi gjorde i alla fall vissa stopp och hade picknick med oss...

              
              

Helgen spenderades inomhus hemma hos mig. Trots jättefint väder blev det städande och fejande hemma. Ska ju sälja mitt hus och höll på och pimpa mitt hus så det är tipptopp till visningen på torsdag. Min förhoppning är ju att det är nån som kommer köpa det snart, men vi får se. Jag har inga höga förväntningar.

Lördag kväll tog vi en paus i allt pimpande och var ute på middag i Höganäs med Rikard och Zandra. Vi var på ett ställe som heter Glöd Bistro och lounge. Jättegod mat och trevlig personal!! Tack för en trevlig kväll mina vänner!!

              

Söndag begav vi oss vidare till Marcus och härliga österlen. Blev bjudna på god grillad middag med Marcus, mamma, Bengan och Arlene...! Jättemysigt!!

Idag vakna vi av regn och mulet. Marcus jobbade och jag och mamma tog det bara lugnt. Vi bestämde oss för att köra till Simrishamn och handla lite mat. När vi kom fram hade det, kors i taket, blivit blå himmel och sol. Så vi tog en varsin glass på en uteservering. Så härligt...!!
När vi kom hem var det stranden som hägrade!! Så jädrans underbart!! Inget bad dock, men däremot solslukande!!

              
              
              

Herreminje... JAG i bikini på min blogg... Trodde jag ALDRIG!! Nästa blir väl i tidningen Elle... Ha ha ha!!

              

Sååå skönt...!! Visserligen blev den en kort visit på stranden, men ack så skönt när det varade!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se