Hundvakt

Igår blev jag o Roger med hund. Eller ja, åtminstone för ett par dagar. Vi passar Chicco som är Rikard o Zandras hund medan dom är o förlustar sig på annat håll. Idag gör vi absolut ingenting. Vädret är lite opålitligt känner jag så jag har bosatt mig på balkongen så man snabbt kan ta sig in om regnet skulle börja ösa. Än har det hållit sig undan. Det är dubbelt det där. Mysigt att va på stranden samtidigt som här hemma har jag tillgång till allt samt att Chicco får sällskap.
Vi ser dock ut att va osams då vi ligger i varsin ände av lägenheten. Men jag tror mer på att han tycker det är varmt. Tog lite mellis här på balkongen... Gör aldrig om det!
Fy för Sören vad det inte var gott... Kvargen i sig var väl ok (kanske i det krämigaste laget) men hallonsmaken... Urk! Nähä... om man skulle ut o rasta doggen!! Häpp Häpp

Ny Bikini

Var en svängom inne på Väla idag då solen lös med sin frånvaro. Rätt så skönt ändå att det var molnigt. Det behövdes. Men sen får solen gärna skina igen i morgon. Då ska jag nämligen ner på stranden och inviga nya bikinin jag hittade idag.
Men säg mig en sak. Varför är det alltid så att när jag väl hittar nåt, där överdel passade samt underdel passade, så är det självklart nån jäkla märkesbikini. Jag är inte sån som måste ha ett visst märke. Men den här satt bra och var dessutom bekväm. Men så var det en Panos Emporio. Lite störigt. Men min kroppsform är ej heller skapt att kunna ha vad som helst. Hur som helst. Jag är riktigt nöjd i allafall! Ses på beachen i morn då!

Strandliv

Nu efter att ha varit i Uppsala i nästan 2 veckor så har jag märkt hur mycket jag saknat stranden o havet när jag varit borta. Jag är ju inte alls uppvuxen med havet runt husknuten, så det är först nu när jag inser hur lyckligt lottad jag är som bor så nära havet. Både igår och idag har jag legat på stranden o badat o solat. Igår var jag själv och idag var vi ett helt gäng. Så ljuvligt! Bara packa picknick korgen o dra.
Nu är jag hemma igen efter dagens strandhäng o tänkte ta tag i vårt gästrum. Nya möbler är inköpta o dessa skall sättas på plats.

På hemmaplan igen...

Då var man äntligen hemma igen. Borta bra men hemma bäst! Haft det underbart hos mamma i Uppsala. Roger kom upp i torsdags och på fredagen drog vi vår kos mot Stockholm för en kryssning till Åland och fira mammas 60 års dag. Hon fyllde visserligen i Januari men fick kryssningen i present. Här kommer lite bilder.
Supermysig kryssning med tanke på vädret. Strålande sol, spegelblankt hav o en underbar solnedgång. Kunde varit värre...

Skånebesökarna

Så blev det tisdag äntligen! Det var den dagen Rikard, Zandra och barnen skulle komma upp hit på semester. Så mysigt och faktiskt även lite konstigt. Att dom är här uppe. Jag får visa min stad liksom. Men hur kul som helst. Och vi kan inte klaga på vädret i allafall. När dom anlände vid lunchtid igår bjöd mamma och jag på lunch. Vietnamesisk sallad. Blev jättegott och uppskattat. Vi satt ute på gården så kunde Olivia springa av sig...
Efter maten begav vi oss till Gamla Upsala och strosa runt bland kungagravar... och fika!!
Mamma och jag åkte hem en stund till oss så dom andra kunde åka till hotellet och checka in. Senare på kvällen blev det middag på Le Parc...
Idag har vi testa hur väl våra ben håller. Och efter 7 timmars stadsvandring så vet jag att benen håller... Shit!! Vi har gått och gått och gått...
Nu dags att svida om o fräscha till sig för att återigen bege sig in till stan för lite mat. På återseende

Har det bra...

Här kommer lite uppdatering från Uppsala. Varit på landet hos min moster o man, träffat gamla vänner, varit på bakluckeloppis, badat, restaurangbesök o även faktiskt hunnit slappa, även om man inte kan tro det. Här kommer lite bilder...
Behöver jag säga att jag har det bra! Det är bara en sak som saknas. Hur bra jag än har det så saknar jag Roger. Han kommer hit på torsdag. Längtar!! I morgon kommer Rikard o Zandra med barnen hit till Uppsala för lite semestrande här i Uppsala! På återseende!

Underbart liv...

Alltså jag kan inte klaga på mitt semesterväder. Jag har det helt fantastiskt. Igår var jag, mamma o min moster till Öregrund. Hur mysigt som helst. Vi åkte redan kl 10 o förmiddagen tillbringade vi åt shopping och strosande! Till min stora stora glädje fanns en EDBLAD butik. Men halleluja lixom! Nästan alla kläder var halva priset och vissa smycken.
I Onsdags var jag hem till Hella och Fredrik på vinkväll. Vi började kvällen med en tur i deras nya raggarbil.
Återkommer med mer uppdatering en annan gång. Nu ska jag snofsa till mig då mamma o jag ska ner o göra stan osäker. Äta räkor o dricka viiiiin!!

On my way...

Sitter med en kopp kaffe i handen på flygplatsen i Ängelholm. Redo att kliva ombord. Allt är packat o klart och det känns riktigt bra. Förutom en liten känsla av att jag glömt nåt. Tänkte verkligen efter hemma men kom inte på var det var. Tills jag stod på flygplatsen. Min systemkamera. Laddaren till den fick jag med mig. Altid något. Ha ha Jaha! Snart, om en timme, i en helt annan stad.
Ok nu kom paniken. Ser ut genom fönstret på mitt plan inifrån gaten. ETT PROPELLERPLAN... Wtf! Ok då får vi se om jag kommer levande fram då!!

On my way...

Sitter med en kopp kaffe i handen på flygplatsen i Ängelholm. Redo att kliva ombord. Allt är packat o klart och det känns riktigt bra. Förutom en liten känsla av att jag glömt nåt. Tänkte verkligen efter hemma men kom inte på var det var. Tills jag stod på flygplatsen. Min systemkamera. Laddaren till den fick jag med mig. Altid något. Ha ha Jaha! Snart, om en timme, i en helt annan stad.
Ok nu kom paniken. Ser ut genom fönstret på mitt plan inifrån gaten. ETT PROPELLERPLAN... Wtf! Ok då får vi se om jag kommer levande fram då!!

1:a dagen till ända!

Jaha... så har första semesterdagen gått. Den har jag ägnat åt att tvätta upp kläder och börjat packa lite. För i morgonkväll åker jag till Uppsala för att stanna i ca 2 veckor. Helt sjukt! Så länge har jag inte varit uppe sen jag flyttade ner hit. Var även in till stan för att sätta in pengar. Har en vas jag samlar alla mynt i som jag tömde idag. En extra liten slant blev det som passar bra nu i semestertider. Så nu är det bara att börja fylla den igen.
Det ligger redan 13 kr där i. På återseende! Nästa uppdatering blir förmodligen från Uppsala! Vem vet!!

Barnvakt

Idag har jag haft Olivia här nästan hela dagen! Hon kom hit vid lunchtid! Jag hade gjort lite pannkakor som vi gottade oss med. Sen drog vi ner på stranden o bada. Solen sken när vi (läs jag) drog vagnen mot stranden. Väl där gick den o gömde sig. Men vi bada ändå. Vi fika. Och sen var det en liten tjej som självmant gick o la sig i vagnen. Efter en stund var det nån som slockna som ett ljus o sov i 2 timmar nästan.
Efter den "lilla" tuppluren var vi o handla o sen lagade mat. Frågade henne vad hon ville ha till middag o utbrister då "pizzaaa" Förstår inte att hon alltid vill ha pizza när hon är här. Ha ha ha!! Det fick bli grillat kött!! Det vet jag att det alltid går hem... ja, förutom pizza!!
Nu har mamma o pappa varit o hämtat henne. Kan väl sammanfatta dagen med ett ord: Mysdag!!

Gårdagens tjuvstart...

Äntligen har semestern startat på riktigt... Men med detta ljuvliga väder vi har så var det väldigt svårt att hålla semesterkänslorna i styr. Jag slutade nämligen vid lunchtid igår. Och vad passade sig väl bättre än att dra ner till stranden och sola lite. Fick sällskap av Carin också, så stunden på stranden blev väldigt lyckad. 2 dopp i havet, premiärdopp och en massa skitsnack.
Då Roger inte skulle va hemma på kvällen bestämde vi en date på Ättekulla Pizzeria. Bara hem om o duscha sen tog jag stålhingsten o cykla dit. Så skönt att bara kunna cykla dit man ska. Jag som alltid annars tar bilen. Väl framme beställde vi vår mat o dryck o fortsatte vårt skitsnack.
Efter maten gick vi hem till Carin o satt på hennes uteplats o tog ett glas till. Och gissa... ännu mer skitsnack!! Vi kan prata vi, det är nåt som är säkert.
Tiden gick och helt plötsligt var det nästan mörkt ute. Kl var efter 23. Jag hade endast ett par shorts o en tunn tunika på mig. Det var fortfarande varmt ute. Älskar varma ljumma sommarkvällar! Fler såna tack!

Stockholmsbesök...

Igår kom mina kära vän Kerstin, med sin Fredrik o deras lilla Ebba, på besök hos oss. Stannar hela helgen o liten bit in på veckan. Så kul att få lite besök. Vår helg började med hämtning på jobbet för att sen bege oss till Hembygdsparken i Ängelholm. Det blev ett kort besök där då vi endast åt brunch! Supergott!! Avslutade med lite strandhäng på Klitterhus. Blev dock inget bad...
Idag styrde vi kosan mot Jonstorp och Kullamarknaden. Strosa runt där en stund bland allt folk...
Efter besöket bestämde vi oss för att dra in till Helsingborg för en tidig men god middag. Närmare bestämt Big Buddah!! Ljuvlig mat...
Jag tog inte mitt gamla vanliga som 4 små rätter. Nej nej... Tog i stället wokad kyckling i rykande het gjutjärns gryta! Grisigt gott.... ha ha!!
Nu ikväll har vi bara slappat i soffan o tryckt glass o jordgubbar! Äre sommar så äre... Känns lite som en minisemester...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se