Nu sitter vi på flygplatsen o är snart på ...

resize_p0749_30- (MMS)

Nu sitter vi på flygplatsen o är snart på väg... Ses om en vecka.


Allt klart... Nästan!!

Nu har vi utrettat alla ärenden som vi behövde göra innan resan. Vi har växlat pengar, jag har köpt mig ett resekit med shampo, hudlotion, duschcreme och nåt mer, såna små flaskor som inte tar nån plats. Men jag kan ju inte ha annat shampo än head&shoulder. Så jag får väl släpa på den!!

Mamma köpte sig nagellack, badbyxor, solstift och läpp balsam. Så nu är allt helt klart... Eller nej, det viktigaste är inteklart än. Alla kläder jag ska ha med mig är blöta fortfarande. HOPPAS HOPPAS HOPPAS dom hinner torka!! Så inatt får alla kläder hänga på torkställningen så får jag packa ner allt i morgon bitti... Usch, jag är inte så förutseende så jag tvättar i början på veckan. Utan allt ska ske i sista sekund. Fast jag tvättade faktiskt igår, så dom är ju bara lite fuktiga!! Men det är ju så fuktigt ute så det torkar ju aldrig!!!


Ni får klara er utan bild idag. Men ni kommer få desto fler när jag kommer hem... Det lovar jag...

Nu ska jag snart laga lite mat... Sista gången på en vecka!!! Ska bli så jäkla najs så ni anar inte...!!

Bye bye nu drar jag till GREEEEEEKLAAAAAND!!!


Torekov... igen

Igår var mamma och jag på utflykt till Torekov. Vi ville hitta på nåt och det började komma in en massa moln på himlen så vi kände att det inte var nån idé att åka till stranden. Vi packa i alla fall badkläderna ifall andan skulle falla på och vi ville bada...
Det gjorde den aldrig.  ha ha ha...!!
Däremot satt vi på en bänk när vi strosat runt inne i Torekov. Så himla mysigt där. Och vackra gränder.

                   

                    

                    

                   

                                           Det var lite bilder från gårdagen!!

Nu ska jag och mamma köra iväg för att växla lite pengar... Vi ska ju till Grekland i morgon. Kan inte fatta att det redan är i morgon vi åker. Vi bokade ju den här resan i Maj och vi har längtat så, nu är det äntligen dags och det ska bli såååå skönt. Jag kommer inte blogga som ni kanske förstår under den här veckan!! Men den som väntar på nåt gott väntar ALDRIG för länge. När jag kommer hem ska jag lägga ut en massa bilder, ska nämligen ta med mig systemkameran för att få lite fina bilder!! Förhoppningsvis blir det nåt fint foto i alla fall!!

Ha det så gott så länge... DET ska i alla fall vi ha!!!

Hej på ett tag!!


33 år idag...

Idag har varit en lite jobbig dag. Eller ja, inte hela dagen. Men dagen tankar har gått till Erik idag. Han skulle fyllt 33 år idag.  Min lilla älskling!!!

Först hämtade jag mamma i Hässleholm, därefter drog vi direkt till Landskrona där jag köpte 3 st röda rosor till min älskade. Det var jättejobbigt att komma dit och se så vackert det var med alla blommor runt en vacker fontän. Vi satt en stund på bänken och bara tänkte. Tårarna rann såklart, konstigt vore det annars...!!

Sen bar det iväg till Borstahusen för en väldigt sen lunch!! Vi hittar ju inte så bra så vi hamnade på ett ställe vi aldrig trodde vi skulle hamna på!! En GOLFKLUBB!!! Oj oj oj säger jag bara. Inte van med golfmänniskor!! Men mycket god club sandwish hade dom i alla fall... Så god och så mättande att vi inte åt nån kvällsmat ikväll...

Nu ikväll har jag betalt räkningarna... Ett måste men GUUUUUUUUD så tråkigt!! Det var den semesterkassan det!!

Nu vill mamma gå och lägga sig, så det är bäst man avslutar!! Hon gick upp TIIIIDIGT i morse!!


                     Tillägnar detta inlägg till min kära Erik med ett bildregn...!!


         

         

         

         

Den sista bilden är tagen för exakt ett år sen på hans födelsedag nr 32!! Vem hade kunnat ana då att livet skulle se ut så här idag... Ta vara på livet och tänk inte att jag gör det sen... Sen kan vara försent!!

Älskar dig Honey!!!
Puss din Giff


Första da´n avklarad!!

Jaha... Då har man haft en heeeel dag semester. Vilken underbar dag idag och vad jag fått mycket gjort sen...

Jag hade ställ klockan på 07.15, ja ni läste rätt. Och jag gick dessutom upp då... Det var nämligen så att jag gluttade på frysen från sänge och såg att den stog på -15 grader.... Men... Vad har hänt tänkte jag, jag blev så sprudlandes glad så jag hoppa ur sängen och rev av alla sängkläder och kasta in dom i tvättmaskinen. Sen åt jag frukost och njöt av den en stund. Klarblå himmel gjorde ju även saken lättare att komma upp...
När jag ätit upp tog jag min lilla pärla och lämna in den på service.

Efter det körde jag till mitt jobb...  Ha ha ha, jag älskar jobbet så mycket så jag kan inte vara ifrån det. Nej då, jag glömde att lämna en nyckel som jag hade lovat att göra...

När jag kom hem hängde jag tvätten, dammsög och fixa lite här hemma. Ringde Hella som jag inte pratat med på evigheter känns det som.
När vi prata ringde dom från verkstan och sa att min bil blivit klar. Så när vi pratat klart körde jag och hämta min pärla igen (ni såg väl vilken fin lånebil jag fick ha idag, hade kört hela 17 km, med andra ord bara fram och tillbaka till verkstan) sen till affären och handla lunch. Efter den en tripp till Ängelholm för en fika med Zandra....

Suck... Det var en hektiskt dag.... Men mycket mysig...

I morgon ska jag hämta mamma på stationen i Hässleholm. Efter det ska vi raka vägen till Landskrona. Vi ska till minneslunden där Erik är begravd. Han skulle fylla år i morgon så vi passar på att åka dit. Har faktiskt inte varit där sen begravningen. Har inte riktigt vågat mig dit fast jag egentligen velat.
Men nu blir det äntligen gjort. Ska köpa 3 röda rosor och sätta i en vas. Det var precis vad vi hade på kistan med så det passa bra!!

         



Lämnat in bilen på service. Då fick jag lå...

resize_p1300_26- (MMS)

Lämnat in bilen på service. Då fick jag låna den här pärlan...


Myspysdag...

Jag hade stora ambitioner vad gäller mitt hem idag. Tills min mobil ringde... Tanken var att jag skulle städa innan mamma kommer på tisdag så jag slipper göra allt i morgon och på tisdag. 5 min efter jag lagt på, satt jag i bilen på väg till Ängelholm och Hembygdsparken. Skulle möta upp Patrik och Sandra där som var banrvakt åt Sandras systerdotter snart 2 år... URSÖÖÖÖÖT!!!

Vi gick runt och kolla lite på djuren som till en början lös med sin frånvaro men sen så dök dom upp till höger och vänster. Tog inte så många bilder då batteriet inte var så bra och jag ville att den skulle hålla hela dagen!!

                   

                   

                   

Efter den lilla utflykten åkte vi sen hem till Rikard och Zandra för en god middag...

                   

                   

                   

Därhemma bjöds vi på jätegod köttfärslimpa, potatis brunsås och svartvinbärsgelé!! Den där Zandra är en riktig hejare i köket hon...!!

Tack för en mysig dag....

Den här helgen blev visst händelserik... Så är det när man är spontan och inte planerar nåt... Men det är väl det som kallas semester antar jag....!!! WONDERFUL!!!


Middag i Lerberget...

I morse var jag fly förbannad!!! Eller ja, jag blev det senare på dan. Jag vakna inte förrän kl 11. Det kallar jag semester!! Fy fasiken va skönt det va att få sova länge!! När jag ätit frukost började jag frosta av frysen som börjat krångla!! Den går inte riktigt upp i graderna eller ner eller vad man säger när det är minusgrader!! Hur som helst. Den har inte blivit rensad på evigheter och jag tänkte att DET kanske var orsaken till problemet. Jag fick ihop 2 sopsäckar som jag bara slängde. Men bli nu inte förskräckta, för det var mycket gammal mat, och det håller inte hur länge som helst.
När jag tömt frysen och städat ur den så satte jag igång den igen. Stod säkert tom och avstäng i 1 timme. Den frostar av själv så det fanns knappt nån is.
Bara det att jag får tokspel på frysen när den efter typ 20 min fortfarande inte stigit i graderna, eller sjunkit!! ÅHHHHH JAG BLIR GAAAALEN!!! Men jag skulle iväg så jag hoppa in i duschen och när jag innan duschen beklagat mig hos både Zandra och mamma och sen hoppat in i duschen så såg jag när jag var klar att den sjunkit ner till -10 grader. Perfekt, min dag var räddad!!! MEN!!! Varför ska jag få vara glad och lycklig för. Det är ju JÄVLIGT DUMT!!! Nu när jag kommer hem så står frysen på -5 grader. MEN VAD ÄR DET FÖR FEEEEEEL!!!! Blir IDIOT på sånt här...

I alla fall... Jag åkte hemifrån för att få bli på lite bättre humör så jag körde hem till Rikard och Zandra. Jag och Zandra åkte till Mölle och sillens dag. Där strosa vi runt lite och kolla på några som visade Zumba. Såg så jäkla häftigt ut. Mycket höfter som rörde sig!! Ha ha... Skulle vi vilja börja på!! Sen fika vi en våffla och sen hem.

Vi bestämde oss för att gå ut och käka ikväll... Fråga Birgitta och Bengt om dom ville med och det ville dom. Vi åkte till Lerberget till ett ställe som heter Skogsbrynet. Supermysigt ställe. Det var en trubadur där och spela lite för oss... Skit bra killar. Kommer tyvärr inte ihåg vad dom hette!!

Maten var helt fantastiskt. Lång väntan innan man fick in den men väl värd väntan!! Alla vi beställde samma och det var fläskfilé med baconstekt potatis och beasås. Jätte jättegott... Vi fick till och med plats med efterrätt... Gourmetglass med svinigt god chokladsås. Som säkert var hemmagjord. Smaka så i alla fall...








Jag körde så alla hade möjlighet att ta nåt att dricka. Jag skulle ju ändå köra hem sen så vi tog min bil. Kul att Birgitta kan dricka nån gång med då Bengt inte har körkort så hon får alltid köra annars!!

Vi hade en jättetrevlig kväll och jag ville aldrig att den skulle ta slut.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och fnula på hur jag ska göra med min FRYS!!!

   


                 God natt...



SEMESTEEEER!!!

Så jäkla skönt. 3 hela veckors slappande.... Ska inte lyfta ett finger på dessa 3 veckorna. Eller ja, kommer väl göra nånting nyttigt kanske... Ja, typ ligga i poolen...!! Ha ha!!

Efter jobb åkte jag till Väla igen och träffade Zandra för en fika. Vi tog en varsin macka och sen gick vi runt och strosa lite.
När vi åkte hem sen körde jag till affären för att handla lite mat. Väl hemma kom jag på det lilla missödet som hände inatt... Vakna av att frysen pep. Då har gradtalet gått ner och frysen började larma. Men nu får jag fasiken inte upp graderna igen. Börjar misstänka att den lilla frysen behöver sig en rensning. Där har vi arbetet jag ska göra på semestern. FROSTA AV FRYSEN!!! Boriiiiing....

Om exakt 1 vecka har jag och mamma säkert redan tagit oss ett dopp eller 2 i poolen nere i GREKLAND!! För på fredag nästa vecka drar vi. Sk abli så jäkla skönt...

Ungefär såhär kommer vi ha det dagligen då!!!

                   

            



                                                          (Alla bilderna är lånader från nätet)

Ska ta med min systemkamera så jag får lite fina bilder. Lovar att lägga ut när jag kommer hem.

Ikväll sitter jag bara hemma i soffan och gör ingenting... Bara njuter av tanken på semester!!




Ha en bra kväll...



Här har vi rullstolsrally på jobb...

resize_p1105_23- (MMS)

Här har vi rullstolsrally på jobb...


Börjar bli less....

För ett tag sen bytte jag abonnemang så jag har både hemma telefon och mobilt bredband genom 3. Skit bra tänkte jag och var lycklig över den rosa mobiltelefonen man fick och en rosa dongel.

         


Ja jättebra tycker jag. För det första gick det inte att föra över mitt gamla vanliga hemnr för att det var Erik som stod på abonnemanget så det fick jag snabbt fixa. Så jag ringde den operatören vi hade innan. Dom skulle genast skicka ett papper jag var tvungen att skriva på så att jag stod på abonnemanget, sen skulle dom stänga av telefonen åt mig. Ok, vad bra tänkte jag. Så kunde man föra över mitt hem nr till denna telefonen. Det var bara det att det här brevet kom när jag var bortrest och när jag kommer hem upptäcker jag att min hemmatelefon är AVSTÄNGD!!! Jag har ju för fan inte ens skrivit på nåt jäkla papper... Hur som helst. Jag skrev snabbt på pappret och skickade in. Så nu funkar det. Men... jag är inte nöjd ändå...

För det första så måste jag ladda telefonen minst varannan dag. Man kan inte prata alls länge utan att batterierna börjar försvinna....

Och idag.... Mamma ringde och trodde jag inte ville prata för telefonsvararen gick igång på en gång. Nej, då gick det helt enkelt inte att varken ringa till eller från telefonen.... ARRRRG!!!!

Nu har jag låtit den ligga ett tag och det funkar som vanligt igen.... Men va fan, måste man behöva blogga om skiten bara för att det ska börja funka igen.... Ha ha ah!!!



En annan sak är att lilla bäbisen är på väg nu....


                   
                                       Pratar såklart om denna lilla bebisen....

Lycka till till er båda två.... Eller ja!! Alla tre!!! Håller alla tummar och tår att det lilla miraklet kommer nu...


Nu ska jag gå och lägga mig... SISTA morgonen man behöver gå upp och jobba.... INNAN SEMESTERN!!!



Tack så mycket...!!

Idag när jag kom hem från jobbet och kolla i min lilla brevlåda, låg där ett litet tack kort från Hella och Fredrik...

         
                                      Tack så mycket.... Så fin bild på er...!!

Nu har jag ENBART 2 jobbdagar kvar innan min semester.... Såååå underbart. Som jag längtar. Den här veckan har bara varit skit. Jag har mått skit och det har varit skitmycket på jobbet HEEEEELA veckan. Nu hoppas jag på två lugna dagar torsdag och fredag. Jag bytte tur med mig själv. Så i stället för att jobba till 17 på fredag eftermiddag så jobbar jag bara till 15... Gud så skönt. LJUVLIGT!!!


Nu ska jag kolla klart på lyxfällan, i och för sig en repris, men ändå ganska kul att se tycker jag. Kommer ju inte ihåg hur det slutar, men när det är slut ska jag faktiskt lägga mig. Blivit så jäkla många sena kvällar och jag pallar inte det. MÅSTE lägga mig i tid för att jag ska orka med mina dagar!!


          Hej och godnatt...!!




Kul i Juli igen...

Ikväll har jag och Zandra varit i Helsingborg igen på Kul i Juli. Betydligt mindre folk den här veckan (såklart var det mycket folk idag med men förra veckan var fan värre) än förra!!
Idag fick vi lite bättre platser så ställde vi oss upp så såg vi till och med scenen. Idag var inga roliga artister, men många som hade bra röst och sjöng vackert. Bla ett band från Helsingborg som spelade lite rockigt och till och med jag gillade det!! Han hade väldigt fin röst!!

Vi hade med oss picknick, jag hade köpt varsin räksallad på Oj, ja den heter ju så här nere i skåne. Min ICA affär jag handlar på. Sen satt vi på min filt och käka sallad och snacka!!



Vi åkte hem strax efter åtta. Kändes rätt lagom att åka hem då faktiskt!!

När jag kom hem vattnade jag mitt gräs... Och vad ser jag då!! Ett jäkla djur, vad för djur vet jag inte, har grävt gångar mit i min nya gräsmatta. Såna under-jorden-gångar!! Vad kan det va för djur??? Hjälp mig tack!!
Och inte nog med det. Under tiden blir jag samtidigt biten av 3 st broms.... AAAAAJJJJJJJJ!!!! Så nu kliar det så jag vet inte var jag ska ta vägen. Bla på mitt ringfinger!! Men hallå, PÅ FINGRET!! AS BROMS!!!



Utflykt...

Bakis? Jag? Nänä...  Jag blir aldrig bakis... Däremot väääldigt seg och lite skallebang...
Men... Det var bara att ta två ibumetin, hinka i sig lite vatten så var jag fit for fight igen!!
Så jag och Zandra bestämde oss för en liten dagsutflyt idag. Vi åkte till Torekov och till Båstad.

Bilen styrde först mot Torekov. Där strosade vi runt lite i hamnen och kolla lite... Sen blev vi hungriga och vi skulle gå till vårt mål för denna lilla tripp. Torekovs godaste räkmacka skulle ätas!! FULLBOKAT... What the fuck.... Det bidde ingen räkmacka. Vi gick till ett annat ställe med uteservering där det såg skitmysigt ut...
Jag beställde in en otippad rätt... Räkor i vitlök och stenugnsbakat lantbröd... Åh vad gott det lät. Det var det i och för sig. Men in kommer sex st räkor i lite marinad och fyra skivor bröd till... Åhh vilken mättande lunch!! Ha ha!! Synd att jag inte fotade... Jaja... Zandra fick nån torr gammal macka som kallades för bruchetta med tomatsalsa. Där hade dom skurit upp tomater i stora bitar och haft på lite ost och lök... Inte tillstymmelse till nån sort olivolja alls...

                   
                   
                   

Sen drog vi vidare till Båstad. Efter lite felkörning från min sida kom vi äntligen rätt... Via den italienska vägen sa Zandra att den hette... Kringelkrokväg men satan i gatan vilken utsikt... Vattnet var helt jäkla klarblått och det var otrloligt fin utsikt... Hann dock inte se så mycket då man var tvungen att se lite på vägen...

När vi väl var framme var det MASSOR av folk. Och jag tror att det inte var så mycket som det har varit tidigare under dagen/helgen/veckan. För vi kom så sent på eftermiddan så finalen i tennisen var redan slut när vi kom. Vi skulle ju bara strosa omkring så vi sket ju egentligen fullständigt i tennisen. Men ändå kul att se!! Gick lite i hamnen och runt bland husen. Blev tyvärr inge bilder därifrån. Men jag kan garantera att det var homla fint. Men jag tror det tog längre tid för oss att ta sig in och ut ur Båstad än den tid vi var där.

När jag kom hem gjorde jag rent poolen igen. Måste nästan göras 2 gånger i veckan. Men man ska göra det 1 gång i veckan egentligen. Konstigt. Men man hör på pumpen när det är dags för den låter mycket mer när filtret är skitigt... Och det är ju bara bra tycker jag...

Sen är jag sååå himla glad. Mitt gräs bara växer och växer. Snart måste jag klippa det!!! Sååååå GLAD!!!
Har faktiskt varit skitnoga att vattna den varje kväll. Blev i och för sig inget igår kväll då jag var på galej, men det var heller ingen gassande dag!!!


Nääääää, nu måste jag gå och lägga mig... Ska upp tidigt i morgon... Jobba SISTA veckan!! Sen SEMESTER!!!!



                         God natt...



SMS-inlägg


Kl är 22 o vi väntar o väntar på att få et...

resize_p2159_17- (MMS)

Kl är 22 o vi väntar o väntar på att få ett bord.. Men nu äntligen blev det ett bord ledigt...


Jönsson o Ohlsson tar sig nåt att dricka i...

resize_p1915_17- (MMS)

Jönsson o Ohlsson tar sig nåt att dricka i solen i väntan på Bengtsson... Livet är underbart...


Dagens stora dilemma...

Det kan ju inte undgått någon att jag och mamma åker till Grekland snart. Och med en charterresa så dimper det ju även ner en taxfreekatalog... Och jag vill faktiskt ha en ny parfym.
Var och kika runt lite på dom som jag trodde skulle lukta gott, var in på Kick´s och sniffade.

Dom det står mellan är dessa två underbara saker...

                   
                        Miss Dior var namnet... Luktar underbart!!!
Men DYYYYR!! På Kick´s kostade den över 800:- och i katalogen 559:- för 50ml.

Sen har vi den här lilla saken...

                                       
                                                        DKNY Be Delicious Fresh Blossom

Lite billigare alternativ, i butiken ca 600:- och i katalogen 375:-


Sen finns det fler dofter i samma märke och stuk. En som luktar äpple som oxå är helt underbar.

                               
                                   Samma sort som den förra och kostar lika mycket.


MEN, det bästa av allt är att dessa två sista underbara parfymer finns som ett erbjudande i katalogen, man kan få båda parfymerna till priset av en. Men då är dom bara 30ml per flaska!!


HJÄLP MIG!!! Vilken/vilka ska jag välja!!!


                                                   (Alla bilderna är lånade från nätet)


Kul i Juli

Igår var jag, Zandra och Angelica på Kul i Juli inne i Helsingborg. Hur mysigt som helst. Det var inget planerat utan vi bestämde det bara ett par timmar innan... Snacka om spontant!! Men så himla mysigt och trevligt om inte annat!! För er som inte vet vad det är (knappt jag vet ändå) men det är lite som allsång på skansen men några storlekar mindre, dom har det varje tisdag under Juli månad.

Det var MASSOR av folk vilket inte vi trodde. Vi visste det skulle va folk där men inte såhär mycket. Hur kul som helst, mindre kul att hitta parkering. Men vi lyckades få stå på Zandras släktings gård, dom bor precis bredvid den parken, vilken lycka!!!

                   
                   
                   
                   
                   

Det var lite bilder från igår... Som ni ser är det packat med folk!!

I lördags var ju några av Eriks syskon här och hjälpte mig röja i trädgården, då såddes det även gräs... Jag har varit ute varje kväll sen dess och vattnat på min lilla grästäpp... Och vet ni... Idag såg jag att det börjat växa upp lite grönt!! DET KOMMER GRÄS!!! Jippi!!!!

Nu kollar jag på svt 1 för där är det en konsert för kronprinsessan Victoria som fyller år idag!! Dock utan henne då hon är på honeymoon....

Nu har jag inte tid med er mer.... Hej!!


På begäran...

Bara idag har jag hört två st som velat att jag lägger ut vissa bilder... Så då gör jag det... Jag är ju inte den som är den... Först var det Zandra som inte var med på en enda bild tyckte hon, från i Lördags... Nu har du satt din sista potatis... Här kommer en Zandra kavalkad!!! Mohahahaha....

                   
                   
                   
                    

  Är du nöjd nu Zandra... Ha ha ha... Gud vad jag har haft roligt under det här inlägget...!!

Sen är det en på mammas jobb som undrade hur mitt hus såg ut... Och jag har faktiskt aldrig haft några bilder på just huset.... Alltså det kanske har synts i bild nån gång när man fotat annat men inte enkom bara på huset... Så här kommer det... Dock en aningens skitigt, det ska tvättas i sommar...!! HA det i åtanke...

                   
                                  Dock lite bilar i vägen!! Och MYYYYCKET ogräs!!

                   
                   
                                    Mamma, plommonträdet, var är det??
                   
                   

Det kanske inte märks, men det har röjts en hel del i helgen... Innan växte det buskar runt hela huset som var över fönstren. Innan gick det knappt att se dom två bortre fönstren!!!

Ja... Där bor jag... Då vet ni det!!!

Så då har jag slutfört mina uppdrag... Hoppas ni blir nöjda!! Speciellt Zandra som verkligen var sååååå sur för att hon ENDAST var med på 1 bild och knappt syntes.... MEN NU DU!!! Ha ha ha...


Röjningen...

Fyyyy fan vad jag var mör i kroppen i morse när jag vakna. Inte klokt vad mycket vi fick gjort igår...

Jag skrev ju igårkväll/natt att jag skulle lägga ut bilder... Så det är väl bara att sätta igång....

                   
            Jag och Sandra kämpar med skottkärran över containern. Även tjejer kan bära....


                   

                   

                   
                                                 En lite gravid Angelica...


                   


                   
                     Den här ödlan hittade Sandra i min trädgård... FYYYYYYYY......


                   
                    Nu kan man i alla fall gå runt mitt hus... Det gick inte innan...

                   
                 Efter en hård arbetsdag var det härligt med ett svalkande dopp...

                   
Var bara tvungen att lägga ut den här bilden. Rikards huvud ser ju gigantiskt ut i jämförelse med Patrik och Sandra i bakgrunden... Ha ha ha.. Det blev många skratt när vi såg bilden i kameran!!


                   
                                                             Hääääärligt....

Tack snälla för all hjälp... Så skönt att få det gjort!!


Idag var jag på kalas och fira Zandra som fyllde i fredags...Tyvärr blev inga bilder tagna... Ni får föreställa er det i huvet hur det var!!! Ha ha... Vi fick lite kaffe och en massa hembakade kakor och bullar... Allt var verkligen supergott... Satt ute i trädgården i solgasset... Sååå mysigt. Vi avslutade med lite grillning på kvällen innan det var dags för finalen i fotbolls VM. När den startade åkte jag hem... Ha ha!! Så intresserad är jag!!

Nu ska jag snart hoppa isäng... Jobb i morn ju. Vissa har ju INTE semester förrän om 2 hela jäkla veckor till... Suck!! Men veckorna har gått snabbt hittills så jag hoppas dom här två sista oxå går relativt snabbt!!




Trött...

Idag har jag haft folk här hela dagen och vi har röjt som attan i min trädgård... Orkar faskiken inte blogga ikväll/natt...
Lovar att lägga ut lite bilder i morn.... Nu MÅSTE jag få sova...



                    God natt....


Helg igen...

I morse när jag skulle till jobbet så riger Sita till mig... Och inte Sita Menberg i Madaroarna, nog för att det hade varit trevligt alltid men det var sopgubbeSita... Vet inte var man kallar dom så det fick bli sådär...
I början på veckan ringde jag dom för att boka en container (igen) för att kunna slänga en massa trädgårdsavfall. Den kom i morse. Jag hade precis klätt på mig så ringer containernissen på min mobil. Jag förklarade vägen och flyttade sen på min bil så han kom in på uppfarten. Kruxet var ju att Volvon stod där med, stendöd... Inga problem sa han och började köra.... Stod där i dörrhålet och såg på en förbannat skicklig lastbilschaffis... Satan i gatan... Tror det var 5 cm tillgodo tills Volvon skulle blivit repad!!! INTE EN SKRÅMA!!! Shit pommes lixom...

                   

Många minnen med en container åter i trädgården. Vi hade ju det förra året jag och Erik och vi arbetade som två tokar... Såhär i efterhand kan jag tycka att Erik kämpa på som en idiot med tanke på att han eventuellt kunde va sjuk redan då, utan att veta det... Men jag vet inte helt 100!!!

Ikväll har jag i alla fall städat , det behövdes kan jag säga... Det var så dammråttorna hopade sig under fötterna när man gick här hemma... Ha ha... Nej kanske inte riktigt, men nästan!! Det var välbehövligt kan jag säga!!

Var ute och skulle fota solnedgången ikväll för solen var jättefin. Men då mitt i allt kom jag på en massa andra saker jag skulle göra innan jag hann ut och knäppa lite bilder. Så solen hann ju nästan gå ner... Jaja!!

         

Sen har jag en pion som kommer varje år.. .Men iår hann jag inte knäppa kort på den förrän den blev för tung och föll ner på marken!! Har pinnar som stöttar upp men det hjälpte inte iår. Ska se om det går att putta till dom så jag får njuta av min älskade pion ett tag i alla fall... Här får ni njuta av den... Dock liggandes!!

                   

Nu ska jag snart gå och lägga mig... Finns absolut ingenting att se på TV ikväll...!! Lika bra man lägger sig så man är pigg och allert till i morgon då det blir storröjning i trädgården!!



Passfotot...

Ni ALLA kan fetglömma att jag lägger ut den bilden... Idag har jag suttit och inspekterat det och jag ser fullständigt förjäklig ut... Det ser ut som jag har värsta bölden på ena kinden eller en megakaramell instoppad i kinden... Fy fan... Dom kommer stoppa mig i passkontrollen!!! Grr....


I morse kl 5 kom han då igen... KRÅKFAN!!! Det komiska var att jag dagen innan funderat på att ta bort foliet för jag har inte hört honom på ett tag nu. Men så kom han!! Men vad vet jag. Han satte sig på fönsterblecket i köket flera gånger. Han sätter sig först på staketet och sen tar han sats och hoppar mot fönstret och bara dundrar in... När han gjort det några gånger ledsnade jag och gick upp... Men jag vet inte... Men jag sover ju aldrig med några kläder på. Så jag gick upp där utan nåt på mig och skulle skrämma iväg honom. Men han flög iväg av sig själv och kom inte tillbaka mer... Vad nu det betyder vet inte jag... Det måste varit en förskräcklig syn!!! Ha ha ha...

Lättskrämd fågel med andra ord....

       He he...



Passet...

Idag har jag äntligen hämtat mitt pass... Jag gjorde ju passet förra måndagen och fick ett sms på torsdagen samma vecka att det var klart... Det kallar jag snabba puckar!! Men dom stänger kl 15 varje dag utom onsdagar då dom stänger kl 18. Och jag jobbar till kl 15 så jag fick ta det idag efter jobbet så slapp jag gå tidigare från jobb...
När jag fick mitt pass såg jag bilden... Ser ut som en jädra soldat som står i givakt. I alla fall enligt Zandra... Själv har jag inte vågat kolla så noga!! Inte kul att va med på bild...!!

         

Nu ska jag ta hand om disken... Det är inte en jäkel som gör det åt mig... Fattar inte det... ha ha ha!!! Nähä.... Disken vare!!



Närgången fågel...

Måste bara berätta vad som hände när vi var nere i Ystad. Vi satt på torget och tog en fika när det kommer några småfåglar som Rikard börjar mata... Så kommer Rikard på att han ska testa om dom tar en bullsmula från hans sko. Så klart dom gjorde...

Det ville Zandra också prova... Sagt och gjort....

         

Självklart satt jag i högsta hugg med kameran...!! Och lyckades verkligen pricka in precis när fågeln tog den lilla brödbiten.... Sååå häftigt!!

Idag var jag på Väla och skulle kolla efter en baddräkt. Känner mig inte riktigt bekväm med bikini av olika orsaker... Ha ha.. Men jag hitta ingen... Så jag får väl bada naken i Grekland då!! Ha ha ha!! Nej då så illa är det inte. Jag har badkläder sen innan, men hade varit bra att kunna varva om den ena är blöt!!

Nu kollar jag på reprisen av Ullared. Alltid lika spännande... Not...!!






Fototävling på Tinkerbellas blogg...

Jag är med i en fototävling på Tinkerbellas blogg där man kan vinna ett stjärnfilter.

Här är bilden jag tagit som jag tävlar med....

         

Tävlingen pågår fram till den 8 Juli så det är ju bara att hålla tummarna!!!


Tack och hej...



Fortsättningen av Ystadstrippen...

Igår hade jag ju så jäkla ont i min stortå så jag palla inte skriva klart inlägget om Ystad. Det tar ju ett halvt sekel för att få upp en bild... Så då förstår ni vilken tid det tar!!!
Men nu har jag gjort ett collage som ska spara mig massa tid och pengar... ha ha... elle ja i alla fall tid... Jag ska testa och se om det funkar!! Hoppas hoppas....

 


Vet inte riktigt hur det kommer se ut i bloggen... Men tyckte det här var en rolig idé... Tänk er hur gammal jag skulle bli om jag lagt ut alla dessa bilderna och var och en tar ett halvt sekel... Oj oj oj!!!

Idag har jag i alla fall premiärbadat i min pool... Det var sååå skönt!! Jag var jättevarm när jag kom hem från jobbet så det var med nöja jag bytte om och hoppa i plurret....!!





Vår dag i Ystad...

Igår lördag var alltså jag, Rikard och Zandra på en liten tripp ner till Ystad. Vi träffades i Varalöv halvtio på morgonen. Sen drog vi ner till Lund för att gå på Media Markt. Zandra skulle kolla lite saker där. När vi gjort det bar det av till Ystad... Fast på väg ner till Lund möttes vi av detta underbara!!!

                   
             BILKÖ på E6:an... Svinigt varmt, aslånga köer huuuuuur länge som helst!!


                   
                     Under tiden roade sig Zandra lite med min kamera. Vackert...


                   
            Häftiga kontraster i ystad, nybyggda hus blandat med gamla. Häftigt...!!


                  
                                  Lunch på Prins Charles... Jättegod mat!!

Nej nu pallar jag inte mer idag... Får lägga upp fler bilder i morgon... Tån värker och dunkar som jag vet inte vad... Ska ta en värktablett och lägga mig...!!

                   Godnatt!!




Nog är det mig det är synd om... Jobbat so...

resize_p2139_04- (MMS)

Nog är det mig det är synd om... Jobbat som attan hela dagen med poolen, när jag är nästan klar börjar jag känna att det dunkar lite i min tå. O det blir bara värre o värre. Nageltrång! Roligt värre. Så nu sitter jag här med spritomslag! Tack o hej för mig...


Lååååång väntan....

Idag då var det äntligen dags att få upp poolen... Jag startade vid 13 tiden ungefär... Eller ja 13.30 kanske!! Började veckla ut poolen och la den där jag ville ha den!!! Den skulle ligga utvecklad i en timme ungefär innan man började fylla den. Så jag satte mig och läste bruksanvisningen. Fatta NADA!! Men tänkte jag, det visar sig under tidens gång. Så när jag väntat ungefär en timme satte jag igång fyllandet av vatten... Jag fyllde och fyllde och fyllde och fyllde lite till... Under tiden skulle man gå runt i poolen och dra ut botten så det inte var några veck, för när den är full går det inte att dra ut dom... För tungt då!! Så jag gick fär och slet med benen i det iskalla vattnet. Men ärligt talat så var det jäkligt skönt!! Det är ju så varmt och kvavt idag så det var svalkande!!

         

Så här såg den ut i början... Platt och tråkig!!

         

Och några timmar senare är det fortfarande inte klart!!
Men just nu i skrivandes stund har jag precis varit ute och stängt av kranen och kopplat in pumpen. Måste dock gå in och kolla på den medföljande DVD:en vilken ordning allt skulle göras!!

Bilder från igår kommer senare... Var på en underbar dagsutflykt till Ystad som avslutades med en middag hos svärmor!!


Lång dag igår...

Igår var faktiskt första dagen jag jobbade 75%. Kändes jättebra men samtidigt lite konstigt att komma till jobbet kl 10. Det har i alla fall gått bra och tror det kommer funka resten av sommaren med.

Efter jobbet igår skulle jag direkt till Helsingborg för att hjälpa till när Sandra och Louise hade mingelkväll i sin butik Posh Shop. Jag och Zandra och ett par till skulle hjälpa till lite runt omkring, med bål och gästlista och modevisningen. Jag och Sandras mamma var hjälpredor bakom på modevisningen för att hjälpa tjejerna med kläderna... Det var superkul och jättelyckat hela kvällen. Kom hem halv elva igår kväll, då hade jag bara ätit lunch vid ett tiden!! Men konstigt nog var man inte så jättehungrig. Jag och Zandra handla med oss mat från Haket, men det visade sig att ingen av oss hade ätit speciellt mycket av det... Trots vi satt i varsit hem...

Tyvärr har jag inga bilder från kvällen, hann ändå inte knäppa några kort även om jag haft kameran med mig...


Ikväll har jag grillat, köttet blev svintorrt... Inget vidare. Men jag hade lite haloumiost som jag grillade på och pommes... Så mätt blev jag minsann....

Nu sitter jag och dricker vin. Sååå gott...!! 

                                                                 

 
                              SKÅL OCH TACK FÖR MIG!!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se