Här är anledningen till Mitt hemlighetsmak...

resize_p2219_29- (MMS)

Här är anledningen till Mitt hemlighetsmakeri. Träffar min pappa som jag inte träffat på ca 17 år. Befinner mig just nu i Insjön, Dalarna.


Turist...

Idag ska jag och mamma agera turister. Kameran är laddad och finns i högsta hugg i mina händer. Jag ska fota ALLT som kommer i min väg... Ha ha...

Jag har ju faktiskt glömt att bertätta den underbara lilla kråksagan för er... Nu har jag ju klart inte sovit hemma på två nätter, men dom två nätterna innan jag åkte ska jag nu ta och tala om för er!!! Den har INTE gett sig. Men det är lite varannan morgon princip nu för tiden. Det var en morgon som jag kunde sova hela natten tills klockan ringde, och nästa natt vakna jag vid 6 tiden. Men ni ska ju för allt i världen inte tro att jag sov ostört för att den inte kom och hacka på rutan. Kl 2 på natten började min frys morra åt mig. Och då finns det ingen återvändo än att antingen ligga kvar i sängen och pinas igenom tills den slutar av sig själv, eller gå upp och stänga av den och sen sätta på den direkt igen. Jag gjorde klart det sistnämnda!! Jag tror min frys behöver frostas av!!!

Nu är snart mamma klar i badrummet och jag ska ta mig en omgång därinne jag med...



Ha det så bra så skriver ja i morgon var jag är någonstans och vad jag har gjort!!!




                              Ha det så länge....




Uppsala??

Igår körde jag dom 62 milen helt själv igen från Skåne till mitt Uppsala... Det gick verkligen skitbra. Var lite orolig för redan den här gången då jag var så otroligt trött förra gången jag åkte hem. Men väldigt skönt att vara framme. Jag hade beräknat det rätt så bra. Jag gissade på att vara framme ungefär mellan 19 -20. Jag var framme kl 19.30... Tyckte jag var rätt så bra på att beräkna. Och då hade jag INTE min GPS igång ALLS....

Nu befinner jag mig på hemlig ort. Vissa av er vet var jag är men det är än så länge hemligt... En dag kommer ni får reda på var... Det ger sig... Den som väntar på nåt gott....

Jag och mamma har i alla fall njutit med ett glas vin i solen och även satsat på att grilla. Första gången i världshistorien som det hänt kan jag säga...!! Bara hon och jag... Men det blev SKIIIIIT GOTT!!! Man är väl grillmästare...!!

Nähä... Nu ska jag se klart på Så ska det låta...!!



                                    Ha en bra fredag kväll och helg... För det ska jag ha!!!


Långpromenad!!

Kråksången fortsätter tydligen ett tag till.... Blev väckt i morse igen... IDIOTI!!!

Idag har föresten inte varit en bra dag. Känt mig lite låg. Men jag har varit på jobbet som vanligt. Suttit i kassan och varit trevlig. He he...

Sen efter jobb var jag till läkaren. Hon tyckte inte jag skulle gå upp och jobba 75% än. Så det är bara att harva på halvtid.

Sen när jag kom hem kände jag bara att jag var tvungen att skingra mina tankar lite. Men guuud så skönt det var. Jag var ute i 40 minuter. Hittade en runda så man slipper gå tillbaka efter halva tiden...!!
Jag hade min systemkamera med mig med hopp om vackra bilder. Framförallt rapsfält. Men icke!!! Tog inte en ända bild. Måste va sjuk....

Nu ska jag göra lite middag. Ikväll blir det raggmunk med stekt bacon och lingonsylt.




                   Hej Hopp.....!!






Kors i taket...

Alltså i morse blev jag inte väckt... Eller vänta, vi backa bandet till i morse. Jag vet att jag vaknade till av nåt ljud i morse men var alldeles för trött för att ens orka bry mig. Sen hörde jag inget mer och somna om, vakna inte förrän klockan ringde... Wohooo... Kan detta vara slutet på min lilla kråksång. Vågar dock inte hoppas för mycket, vi får se i morgonbitti igen!!

Idag jobbade jag inne på labbet med Nettan hela förmiddan. Det var riktigt kul. Men asmycket att göra... Men jag tyckte vi samarbetade bra. Det flöt på ändå!!
För er som vill se mig in action så kolla gärna in vårdcentralen i Åstorps hemsida, där jag jobbade tidigare. Där ligger jag ute med en bild när jag sticker en patient...

Sen träffade jag en Dr idag som jag jobbat med tidigare. Hon har varit med om samma sak som mig, hennes man gick bort i höstas så vi hade mycket att prata om. Blev dock lite känslosamt så jag var tvungen att be Nettan sticka en patient. För vi träffades inne på labb... Men det var skönt att få träffa henne igen. Få prata med nån som varit med om samma sak som jag. Tyvärr blev ju patienten jag skulle sticka rädd att det var hon som gjort nåt. Men Nettan försökte förklara på ett bra sätt... Ja ja... Det kommer väl att va så här ett tag framöver antar jag. Men det är ju därför jag är där i Klippan för att "läka" Och personalen är helt underbara. Det är bara att ge en lite vink om att man måste gå iväg så vet dom direkt vad det handlar om... SÅÅÅ SKÖÖÖNT!!! Tack snälla ni!!

När jag kom hem var jag helt slut efter denna slitsamma dag... Så när jag ätit lunch slängde jag på en film och sen sov jag i två timmar... Hur skönt va inte det...!!




         





Börjar bli lite tjatigt kanske...

Men har man börjat så måste jag ju fortsätta... Jag pratar ju så klart om min kråkhistoria... Han kom och väckte mig kl 6 i morse... Så lite sovmorgon fick jag allt. Men då gick jag bara upp och vifta lite på foliet. Sen kom det inte tillbaka mer... Inte så länge jag var hemma i alla fall...
Men som ni vet... forstättning följer...

Idag har jag jobbat som vanligt till kl 12. Sen åkte jag hem och satte igång en tvättmaskin och hängde undan det som redan hängde där. Åt lite lunch och sen iväg till Vårdcentralen. Skulle träffa min astmasköterska för att göra ett andningstest. Var mycket bättre den här gången än förra... Skönt!!

Sen hem moch tvätta ytterligare 2 maskiner... Appropå det så måste jag gå och hänga upp den sista tvätten...




                Hej hopp!!!


Fullspäckad dag...

Ok, kanske lite tjatigt, men måste börja med min fågelhistoria. Den är inte slut än... I morse väcktes jag 04.26... Det blir fasiken tidigare och tidigare för varje dag. Fattar inte vad fågelskrället har här att göra. Tillslut springer jag upp, när jag legat kvar i en halvtimme och försökt somna om men inte lyckats för aset sitter och kraxar utanför fönstret. Springer alltså upp (totalt näck) och sätter upp folie i fönstren. Ok, kanske inte den mest fantastiska syn för andra. Men jag kan säga att jag inte brydde mig nåt nämnvärt... Vill bara ha väck fågeln. Så nu har jag folie i mina köksfönster och i tvättrummets ena fönster. Har hört att dom inte gillar när det blänker så folie brukar funka. Har inte sett nån på hela dagen (i och för sig har jag inte heller varit hemma så mycket, men under den tiden jag varit hemma) så vi får se i morgon bitti!!!

Fortsättning följer...

Jaha... vad har jag gjort idag då?? Jo jag drog till Väla för att köpa mig nya BH:ar... Sånt som är skittråkigt at köpa men ett nödvändigt ont... Blir dock inga bilder på dessa..

Sen var jag in på H&M och hitta 3 linnen.

                   
                                                    Dessa två för 50:-/st
                   
                                                       Och detta för 79:-

Sen var jag in på IKEA, där köpte jag en liten kastrull. Behövs ju inte så stora när man är själv... Sen skulle jag och Zandra träffas på Familia och Jula. Men innan hann jag smita in på Härliga hem och kolla om dom hade kvar mina ljusstakar som gick sönder. Det hade dom inte.... Sååå tråkigt. Men istället hittade jag den här underbara saken...
         
                          Texten gick direkt till hjärtat... Tyckte den passade så bra...!!

         
När jag var i Uppsala sist så hälsade vi på mormor och morfar. Och sist vi träffades så pratade vi om en kikare vi hade på landet, jag tyckte det var jättekul att använda den. Men jag trodde den hade följt med stugan som allt annat gjort när dom sålde den, så jag hade glömt bort den. Men nu när jag var upp så hade mormor tagit fram den till mig. Blev sååå glad. Tycker den passar så himla bra där på spisen... Kommer inte ihåg att den såg så gammal ut då, men den är UNDERBAR!!!

                   
                  Den här krinan köpte jag på Plantagen i Uppsala... Älskar den!!!





The fog...

Här kommer fortsättningen på den rafflande fortsättningen av fågelhistorien... Idag blev jag väckt 04:45 pip... Så tyckte väl Erik att det var dags att vakna... Många säger nämligen att det är Erik som busar med mig... Men då tycker jag älskling att du kan lägga av med det... Så det så!!
Fast i morse när åt frukost kom fågeln igen och då tog jag kameran och knäppte kort... Ja jävlar vad han flög iväg... Efter det såg jag fågeln en gång på hela dagen. Ska bli kul att se i morgonbitti om det är dags igen eller ej!!
Nog om det för idag... Fortsättning följer...

Idag har jag i alla fall varit lite effektiv. Körde först till Åstorp och köpte bensin i dunken... Gick ju bra, fattar inte varför jag inte gjort det tidigare. Varit rädd att jag inte skulle klara det själv... Pinsamt!!

Sen körde jag hem igen och klippte gräset. Det blir så himla fint när det är nyklippt...
                   
                                              Min fina ferarrigräsklippare...

Mitt när jag som bäst håller på och klipper gräset så börjar det regna så klart... I och för sig bara små droppar lite här och var men ändå. När man klipper gräset vill man ju ha sooool... Men icke...
                   
Men det sjuka var att solen sken samtidigt som det regna... Det syns lite på hustaket att det är sol. Men molnen var vääääldigt svarta!!!

När jag klippt klart och skulle gå in igen såg jag den här lilla varelsen... Var ju självklart bara tvungen att springa in och hämta kameran... Vag annars!!
                   
                              Nyckelpiga som sitter på en utvuxen maskros...

Efter min lilla fotosesion gick jag in och slappa i soffan... Fy fan va varmt det var ute idag. Svetten bara rann av mig... Men det är samtidigt skönt att ha det så... Då vet man att man arbetat lite. När jag fått lite i magen och duschat bar det iväg hem till Rikard och Zandra. När jag körde förbi Åstorp och kom närmare Höganäs blev det bara mer och mer dimma... Lite kusligt faktiskt. Min tanke var ju att stanna nånstans på vägen och knäppa lite kort på raspfälten. Dom är ju så sjuuuukt vackra just nu när dom är knallgula. Men det gick ju inte då man knappt såg 4 m framför sig och INGEN sol.
Den här bilden är tagen hemma hos Rikard och Zandra från deras trädgård!!

                   
               Det är nästan lite skräckfilmsvarning på sån här dimma... Gillart inte!!!

Det var min dag. I morgon väntar en ny dag... Får se vad som händer då!!!


           

                    God natt på er....



Big Buddah!!

Ikväll var jag Rikard och Zandra och åt på Big Buddah i Helsingborg. Jag tog 4 små rätter som jag alltid äter när jag är där. Det är bara sååå gott!! Och vi ska inte prata om dom där friterade jätteräkorna!!! Dom är så förbaskat goda. Inga vanliga släta som man brukar få. Nej det här är något så svinigt gott som är frasiga och spröda!!! Mmmm..... Sen är det biff med citrongräs, kyckligspett med jordnötsås och sist men inte minst kyckling med röd curry och kokosmjölk.

Efter det åkte vi till Daniel och Angelica och hälsa på. Satt mest och prata om en massa saker. Och självklart klämde och kände på Angelicas mage!!! Det är bara 9 veckor kvar nu så det ska bli sååå spännande. Men jag har sagt åt henne att planera det där med förlossningen. För bebisen är beräknad till den 29 Juli, JAG ÅKER TILL GREKLAND 30 JULI!!! Förstår ni problemet!!! Antingen får hon sätta igång rätt snart eller så får hon knipa tills jag kommer hem!! Alltså till den 7 Augusti!! Så är det bara... Jag ska ju hälsa på när bebisen kommit!!

Nej då... så allvaligt är det väl inte. Men det hade ju varit kul att vara hemma när dom får sitt älsakde barn!!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig... Får se vilken tid man blir väckt i morgon av FÅGELJÄVELN!!! Och han måste ju ta samma fönster varje morgon oxå!!! I tvättstugan som är i anslutning till sovrummet UTAN dörr...

Nog om det...


                                  God natt på er...!!



SMS-inlägg


Har löner bilden på min efterrätt. Den var...

resize_p2018_20- (MMS)

Har löner bilden på min efterrätt. Den var bara så god. Nu snart iväg o jobba... Hej!


KLOCKAN 5!!!

Då vaknade jag av den där jävla fågeln igen... Då skulle den sitta på fönstret igen i tvättstugan... Blir galen. Ska han fortsätta så här så måsta jag ju göra nåt. Fick tips på jobbet om att sätta upp folie i fönstren. Fortsätter det så...
Och sen var det nog ingen kråka... Utan en RÅKA!!! Dom ser tydligen likadana ut men Råkor är större!!! Great!!!

För ett tag sen gick ju mina älskade ljusstakar sönder. Min tavla vickade ju och fällde båda min ljusstakar... Då tyckte mamma så synd om mig så hon gick och köpte andra till mig... Dock mindre men jättesöta!!!                   
                   
                                           I Love them... Tack snälla mamma!!


Och för ett tag sen igen var jag på skopunkten och köpte skor. Behövde nya till Helena och Fredriks bröllop i sommar... Har ingen bra bild men jag har en där man i alla fall ser lite av dom... Man ser detaljerna och det är ju huvudsaken.

                   
       Jag har klänningen på mig, var ju tvungen att se att det passa... Och det gjorde det...!!


         
Sen måste jag få gratulera min vän Zandra som fått jobb idag... Hon har varit arbetslös i lite mer än 3 månader och idag fick hon jobb!!!

                                 GRATTIS TILL DIG VÄNNEN... DET ÄR DU VÄRD!!!


Nu ska jag hoppa i duschen... Ska iväg och Tura med jobbet. Vill ju inte komma försent. Då hinner ju båten gå!!


           Hej på er...



Kråkor...

                   
                                                       (Lånad från nätet)


Rätt så fin bild va... ?? Jo kanske det tycker ni... Men kråkor är fasiken inte att leka med alltså!! Idag när jag satt i godan ro i min soffa och kolla på TV ser jag ett stort jädra schabrak som bara flyger mot mitt fönster.... Den sätter sig på min fönsterspröjs, bara det att den var ju så jäkla stor så den kunde ju inte sitta där. Nej då flaxar den hela tiden med vingarna och pickar som FAN på mitt fönster...

Jag tänkte att slutar han inte snart så går min ruta... Så jag skrek SHAS åt honom, och då flög han... Direkt efter ångrade jag mig. Jag kunde ju knäppt kort ju. Hade ju kameran precis bredvid mig... Attans!!

Sen under kvällen har jag hört att den hackat på fler rutor. Så nu ett tag har den hållit på vid tvättstugans fönster. Än så länge är det helt i alla fall...

Fy fan va läskigt... Känns som han och hans vän har nåt emot mig och mitt hus!!! LÄMNA OSS IFREEEED!!!



                         God Natt....


Nu kommer fortsättningen av Hellas möhippa...

Efter Ulva Kvarn åkte vi hem till Marlene. Där bytte jag min kamera. För direkt efter det skulle vi bege oss till Flustret och där ville inte jag ha min systemkamera!!

Men här kommer dom utlovade bilderna hemifrån Marlene. Tyvär inget från Flurran då batterierna tog slut...

                   
                   
                   
                   
                                 Ingen kommentar angående denna bild...

 

                   
                            Terese och Hella dansde den obligatoriska buggen...


                   
                                   Full koncentration på möhippefrågorna...


                   
                                                Barndomsvännerna!!!


                   
                      Ganska snart började vinet visa sin finaste sida på folket....


                   
                                                         Ha ha ha....


                   
                                               Kusinerna... Anna och Hella!!

Ja som ni ser hade vi jätteroligt allihop. Men som sagt så dog batterierna så det blev inga bilder på Flurran!!!

Nu ska jag laga lite middag.... HUUUUNGRIG!!!



                   Tack för mig....


Tripp till Uppsala och...

... Helenas Möhippa!!!

I helgen har jag alltså varit i Uppsala. Har ju inte kunnat skriva nåt då det var hemligt. Vi hade ju en möhippa för Helena som ska gifta sig i Juni. Vi hade verkligen jätteroligt. Och vädergudarna var helt och hållet på vår sida...

Här kommer lite bilder....

                   
                                                     Här har vi mö´n....
                   
                   
                    
          Picknick ute i Ulva kvarn... Med champagne, rosévin och kycklingsallad!!
                   

Sen var det dags för Helena att blåsa glas uppe i glashyttan!!!
                   
                   
                   
                   
                                    Hella hade verkligen talang för detta!!!

Sen bar det iväg till Storvreta hem till Marlene.  Där bytta jag kamera och har inte fört över dom bilderna än. Måste föra över och redigera dom med, men det är ett heltidssjobb nästan så ni får hålla ut helt enkelt...

Men, det kommer mera... Den som väntar på nåt gott...


                    Hej så länge!!!

Söderköping!!

I onsdags efter jobbet åkte jag och hälsade på Eriks syster med familj, som bor i Söderköping. Tänkte passa på när man hade en liten ledig dag sådär mitt i veckan!!!

Hon skulle hjälpa mig att se min över budget. Kan behövas nu när man bor själv i huset!! Men det var som jag trodde!! Inte så lätt att bo själv i hus med en undersköterskelön. Så vi får se hur jag gör...!! Det kan gå om jag vill!!

Men kruxet med resan upp var ju att jag jobbat till kl 12 på onsdagen och körde nästan direkt efter det. Men vad jag inte tänkte på var att jag fortfarande är väldigt trött efter jobb. Efter allt man varit med om med Erik så är tankeverksamheten inte på topp. Jag är väldigt tankspridd och kan komma på mig själv att sitta och tänka på Erik, även på jobbet. Så mycket av min energi går åt att bearbeta den sorg jag har efter honom. Och det i sin tur resulterar ju så klart i att man blir fruktansvärt trött.
Det märkte jag när jag kört ca 1 timme. Då hade jag 3 timmar kvar!! Fy fasiken... Det värsta var att jag var tvungen att tugga hela tiden för att hålla mig vaken. Så fort jag slutade tugga åkte ögonen ihop!!!

Och som om inte DET vore nog. När jag kom till Jönköping började en lampa att lysa på instrumentbrädan. Jag blev så förbannat rädd så jag knappt våga svänga. Men alla som kört i Jönköping vet att man MÅSTE svänga där. Och det var en symbol jag ALDRIG någonsin sett.... NÅN GÅNG!!! Jo nu... Jag körde av motorvägen, och stanna vid vägkanten. Direkt ringde jag mamma. Men hallå, vad skulle hon göra då!! Så försökte jag kolla instruktionsboken på över 500 sidor. GRATTIS....!! Tillslut körde jag vidare till närmsta mack, för jag har listat ut att det var ringtrycket... Och vad fan är ringtrycket sa jag till mamma. Det är däcken sa hon då!! Det talar rätt mycket för hur mycket jag kan om bilar!!

                   
Vilken skitbil... Han talar om världens mest konstiga fel, som egentligen inte är nåt fel,
 men kan inte säga att spolarvätskan är slut... GRRR...!!

I alla fall så var det bra luft i alla fyra däcken, så jag körde vidare hela vägen till Söderköping. Där tänkte jag att hennes man kunde hjälpa mig. Han hade pratat med sin bror som direkt visste vad problemet var. Det var minsann BARA att trycka si och så och bläddra hit och dit... INGET hände... Vi fick faktiskt inte rätt på det.

MEN IDAG SATTE JAG MIG OCH FICK RÄTT PÅ DET HELT SJÄLV!!!! Har sagt det förr...Men det tåls att sägas igen!!! EN BRA KVINNA REDER SIG SJÄLV!!!


Nu ska jag gå och lägga mig... Fattar inte varför man sitter uppe så sent vareviga kväll...




                        Hej hopp... galen kopp!!!




Familia...

Idag efter jobb åkte jag till Familia... Skulle byta skor som jag köpte på skopunkten för ett tag sen. Köpte 3 för 2 och jag var egentligen ute efter lite vårskor som man kan ha redan nu. Men kom bara hem med pumps och sandaler. Och det är varken nåt jag går med på jobb eller använder nu. Det är ju svinkallt på morgnarna nu för tiden. Så jag offrade ett par pumps och införskaffade mig ett par såna här...

                   
                                              Såna här fast vita!!! Fina va??

När jag var där träffa jag Zandra och vi tog en fika. Efter ett tag ringde Marina och satt i en knipa så hon behövde hjälp och få skjuts till Bjuv där hennes bil var på lagning. Kruxet var att hennes kille Thomas bil oxå den gick sönder och totalvägrade starta. Så jag körde och hämta de för att hon skulle kunna få hämta sin bil.

När jag kom hem såg jag att jag fått ett paket på posten. Var ju genast tvungen att hämta ut det. Det var kläder jag beställt... Visar sen om de blev bra!!!

När jag hade varit och hämtat paketet så såg jag en humla bland mina blommor på plommonträdet, så jag fick kasta mig in efter min kamera. Men det aset var ju inte stilla... Humlan alltså!! Så det blev som det blev. Senare när getingarna ska jag försöka fota blommor med en geting i!!! Ohhh scary...!!!

Kolla in läget här!!!

         

         
                                             Här en annan... Dock utan Humla!!

         
                                  Samma som ovan, fast en annan gren bara...

Jaja... jag ska inte tråka ut er med mina satans blommor.... Men jag verkligen ÄLSKAR att fotografera blommor och växtlighet.... Så himla häftigt!!!



                               Ha en bra kväll... Det ska jag ha!!! Jobb i morn igen!!!



GRATTIS!!!

Vad är det för dag idag?? Vad är det för dag idag?? Jo, det är Hellas födelsedag!!! HURRA HURRA HURRA!!!
Gratti s på dig min vän som inte behagar svara när man ringer och ska sjunga den där lilla ramsan till dig!!!



                                                       Ha det bäst min vän!!!

Effektiv dag...

Nämen OJ vad jag varit effektiv idag. Börja med att jag slog upp gluggarna 6.17 pip... Jättepigg!! Jobbat 8-12. Så långt är det som det brukar vara. Ni vet den där vardagslunken som alltid är exakt likadan. Förutom att jag vakna så tidigt... Det hör inte till vanligheten!!

Efter jobb åkte jag hem och åt lunch, sen bar det iväg till frissan... Och här är resultatet...

                   
                   
När jag kom hem från frissan så börja jag lasta skräp i bilen som skulle köras till tippen. Gick även ut i garaget för att hämta skräp där. Väl därinne fick jag syn på gräsklippare och började böka ut den. Måste ju testa om den funkade efter vintern... Kolla bensin och olja och det var helt ok. Så tröck jag de tre berömda trycken på knappen innan jag började dra i det förbannade snöret. Jag drog... och drog... och drog... och drog... ja ni fattar...!! Jag skrek en massa fula ord och jag var fruktansvärt förbannad. Tillslut tryckte jag 3 gånger till fast jag visste att man inte fick... Drog en gång i snöret och HOST sa det så körde motorn igång... Ha ha.. nästan stog där och skratta för mig själv!!! JAG KLARADE DET... En bra kvinna reder sig själv... Eller hur!!

                   
Så här fin blev min gräsmatta efter en omgång av mig och gräsklipparen... Eller jag kanske ska skriva mossmattan!! (Obs, ni uppåt i landet som läser, ser ni så grönt vi har här nere... he he)

När det var gjort körde jag sen till tippen och slängde skräpet. Och under tiden som allt detta skett så har jag dessutom tvättat och en ny tvätt på G... Snacka om effektivitet!! Tror jag slagit i huvet nånstans... Eller så är det alla färgångorna från frissan!!

Sen hann jag även med lite blomsterfotande med...

                   

Mina vackra tulpaner... tillsammans med snöskyffeln. Kanske dags att ta bort den nu?? Tror inte det kommer mer snö nu innan sommaren... Eller vad tror ni!!

Nu ska det lagas mat och tömma diskmaskinen samtidigt. Sen får den fyllas igen...




                                   Hej hopp... Nu är jag värd lite vila!!





Husvagnsfrälst!!!

Idag var jag och Zandra och hälsa på Ronald och Roger ute i husvagnen på Mölle camping!!! Men jag säger bara HUSVAAAAGN!!! Åhh vad underbart liv. Om jag träffar nån ny och en sisådär 1 miljard år så ska han vilja ha husvagn med mig. Fy fasiken va mysigt. Jag tror att när man säger husvagn till folk idag så åker alla piggar ut för alla för dom tänker på att det är trångt och jävligt!!! Men inte inte dagens fina husvagnar. Shit pommes alltså vilka husvagnar det finns. Den dom hade innehöll ett jättefint kök med ugn och en massa förvaring och kyl och till och med en BAR!!! Sen var där en sittgrupp där man även kunde bädda till säng. Men sen hade dom även sin dubbelsäng och till och med sonen fick ett eget rum...!! Men hallå!!! Skulle nog kunna bo så jämt!! Ha ha...

Tog tyvärr inte bild på utsidan, men här kommer dagens bilder!!
                   
      Roger sitter och är skitnöjd över bilden han la ut på facebook på mig och Ronald

                   
                                  Sötnosen Claudy, ser dock en aningen trött ut...

                   
                                                   Linslusen Zandra...

                   
Med den här vinöppnaren tänkte Ronald öppna en konservburk... Om han lyckades? Ha ha

                   
                        Så här fint ser det ut invändigt i husvagnen... Sååå fint!!!

Nu ska jag snart gå o lägga mig... Man blir ju så trött av campinglivet...Zzzz...



I morgon är det jobb igen...




Restaurangbesök...

Ikväll var jag, Rikard och Zandra på Cantina i Helsinborg!!! Så himla mysigt att bara gå ut och käka en kväll helt plötsligt. Tyvärr gör man inte det allt för ofta!!
Jag och Rikard tog Mexican Fiesta, som en buffé fast den är på vårt bord. Så det är ingenting man går och hämtar maten själv som vanliga bufféer. Och Zandra tog Black & White. Svinigt gott är det där. Kanske inte riktigt så mycket mat man tycker det borde vara med tanke på priset.

                      
                                                       (Bild lånad från nätet)

Nu kollar jag på Yrrol på Tv och den har man ju sett en miljard gånger så den känns lite tjatig. Får kanske gå och lägga sig.

I morgon blir det nog ett besök hos Ronald och Roger ute i husvagnen på Mölle camping!!! Har vi pratat om så länge så i morgon får det bli dags. Bara det bjuds på sol så är jag nöjd!!!


                     Kram och GodNatt...!!!



Slapplördag....

Idag vaknade jag halv elva nästan. Jaja... Jag behövde väl det. Men det var inget kul att vakna idag. Jag drömde så underbart inatt... Jag drömde att Erik levde igen, han hade blivit frisk. Han såg helt enkelt ut precis som vanligt. Han hade sin goa och runda mage, sitt tjocka mörka hår och såg helt enkelt helt strålande ut. Han hade haft cancer men blivit frisk igen. Vi var uppe och hälsade på hans storasyster på ett av alla kalas vi brukade åka på. Så stod vi och prata i köket han och jag, precis som vi gjorde den gången vi bestämde oss för att flytta ihop. Där pratade jag om att vi skulle sälja det här huset och köpa ett nytt för att kunna lägga det tråkiga bakom oss och börja på ett nytt liv.

Jag vaknade och blev så fruktansvärt ledsen. Det var ju bara en dröm, igen!! Har drömt nåt liknanade en gång tidigare och då fick jag förklarat för mig att det är Erik som försöker tala om för mig att han har det bra nu. Han slipper lida mer. Och när jag fick höra det så var det så självklart!! Så klart det är så...!!!

            
                                                              Miss you honey!!!


Jaja... Nu har jag fått skriva av mig lite igen... Tänk va skönt det är!!

Ikväll ska jag till Helsingborg med Rikard och Zandra och gå ut och äta nånstans. Vi har inte bestämt oss än var. Men vad det är blir så blir det nog bra...


Nähä... Ska fortsätta att inte göra nånting, kanske missat nåt av det jag inte har gjort... Ha ha!!


                    Ha det bäst!!




Våren!!!

Alltså jag måste bara säga att jag ÄLSKAR våren. Är inte den helt underbar när allt blir grönare och skönare... Ljusare ute på kvällen och det kommer blommor och allt är ju för det mesta helt underbart!!

MEN... Nu när man bor på landet, för det måste jag ändå säga att jag gör som stadstjej jag egentligen är!!! ALLA DESSA TRAKTORER GÖR MIG GAAAALEN...

Idag när jag hade varit och handlat på Maxi så körde jag på småvägarna hem. Ville slippa vägarbetet på           E4:an.... När jag kört mer än hälften hamnar jag bakom en megatraktor som kör långsammare än långsammast... Det var ju bara att invänta rätt tillfälle tills jag lyckades köra om honom... Yes tänkte jag och småflina för mig själv!! Där sitter jag bakom ratten är förbannat nöjd över omkörningen. Tills jag hamnar bakom ytterligare en jäkla traktor. Så det var bara att bita sig i tungan och invänta ytterligare ett perfekt tillfälle.... Och jag lyckades!!!

På Rix Morgon Zoo hissar och dissar dom... Jag hissar våren men fetdissar alla traktorer!!!

      
                                                            (Bild lånad från nätet)


Idag var jag på Siba och köpt mig en extern hårddisk. Jag har så förbaskat många bilder på datorn och vill inte riskera att dom försvinner. Speciellt inte bilderna jag har på Erik... Dom går ju verkligen inte att få tillbaka!! Men nu är den installerad och bilderna är överförda!!! Ca 7000 bilder... Det tog ett tag, men inte så länge jag trodde det skulle ta!!!
Skönt. Då var det dåliga samvetet ordnat!! Alltså inget dåligt samvete längre!!





                Ha en bra fredag... Det ska jag ha!!






Nya naglar!!

Idag har jag äntligen gjort om mina naglar. Det var sjukt längesen och väl behövligt. Dom hade börjat lossna lite varstans så dom var inte så vackra längre. Men nu är dom fina som aldrig förr....

         

                                                                Fina va!!!

Nu pratar jag med mamma i telen och efter det ska jag laga mat... Så det blir ett kort inlägg idag...!!!




           Tack å hej...





Kläder... och skor...!!

Idag var jag och Zandra på Väla... igen!! Jag var ute efter en stickad eller virkad bolero liknande sak... Jag har två klänningar som jag inte vill ha utan att ha nåt över axlarna och armarna. Så jag ville hitta nåt sånt. Så vi gick på spaning!! Vi gick in på Zizzi och där... Där hittade jag 2 st bolero´s och 1 st klänning... Men hallå. Min plan gick i stöpet direkt.

Jag provade och verkligen älskade allt.... Men jag hängde undan det för att tänka och bestämma mig medans vi gick runt i andra affärer... Bland annat på Sko Rönne... Där har jag ALDRIG hittat skor innan... Idag hitta jag en del i alla fall... Bland annat dessa godingar!! Tack vare Zandra finns dom nu i mina ägor!! Se och NJUUUUUT!!

                   

                   

Sen kommer vi tillbaka till det där med allt vad klänningar och bolero´s heter... JAG KÖPTE ALLA TRE!!! Jag vet jag är inte klok. Men jag är en så upptagen kvinna i maj så jag bara MÅSTE ha allt detta!! Så jag unnande mig det... Dock är det lite svårt att fota sig själv, har ju ingen hemma som kan hjälpa mig med det direkt!! Gjorde ett försök... Här kommer resten av bildern!!

                   
                  Ja ni ser ju att det inte är lätt att fota sig själv. Men ni ser lite i alla fall....

                   

                   

                   

Inte alls bra bild, men ni ser principen i alla fall... Den ska jag ha till min svarta fransklänning jag köpte får ett par månader sen...!!

Nähäpp, nu är det dags att hoppa isäng... Trött, rädd, exposed.... Ha ha ha!!!  Nej då. Men i alla fall jäkligt trött!!!





Kram på er alla underbara!!!






Fiskelycka och grillning...

Igår var en underbar dag. Vi var ett helt gäng ute i Mölle på Kullaberg och grillade och fiskade. Såå underbart väder. Sol hela dagen. Jag tänkte ju då att det skulle vara ganska varmt så jag tog enbart med mig en tunn kofta!!! DET fick jag sota för. Fy fan va kallt det var. Kanske inte i solen, men så fort man hamna i skuggan var det kört... Killarna fiskade och vi tjejer satt och njöt i solen och lekte med hundarna!!!

Här kommer återigen en bildkavalkad...

                

                

                

                

                

                

                

                

                

                

                

                

                

Precis när vi skulle packa ihop alla sakerna kommer tre killar och ska hoppa i plurret för att dyka!! Men hallå... Det var ju svinkallt ute och då hoppar dom i vattnet. Ok om klockan var mitt på dagen men nu var ändå klockan 18 ungefär!! Helt sjukt!!

Jo men herregud... Jag skulle kunna fortsätta länge till. Men antar att ni snart blir uttraåkade av alla bilder... Men för att fotat nästan 300 bilder igår så var det rätt bra gjort att bara ta ut dessa bilderna!!!

Nu är det hollywoodfruar!!!


                Kram på er och godnat...!!




Min Valborg!!

Igår var en låååång och stressig dag. Dagen började med ett fyratimmars pass på vårdcentralen... Man får ju inte arbeta ut sig... Ha ha!! Nej jag börjar med halvtid så får vi se hur det går.

Jag hade ju planerat in en liten tillställning till igår. När jag planerade den kvällen och skrev inbjudningsmailet var jag heltidssjukskriven och hade inte en tanke på att jag kanske faktiskt jobbade på Valborg. Och för det första tänkte jag inte ens på att man över huvudtaget jobbade en dag som denna!!! Uppsalabo som man varit hela livet är ju van vid en del festande just på valborg, HELA DAGEN!!!

Hur som helst så slutade jag kl 12. Sen bar det av direkt till affären och kompletteringshandla allt jag missade att handla dagen innan. Det kostade mer då än dagen innan... Hrm!!
Sen bar det av hem och kasta in alla varor i lylen (där det fick plats...) äta lunch, sen iväg till Matöppet och hämta ut ett rekommenderat brev till mig. Det var obduktionsrapporten och journalkopiorna från Erik. Usch vad jobbigt. Har bara ögnat igenom det. Ska sätta mig en dag och verkligen läsa ordentligt!! Efter det körde jag raka vägen hem till Svärmor för att låna bord och stolar... Sen hem. Städa klart, duka, påbörja maten, hinna med att duscha.... Redan här var jag slut som människa. Hur skulle jag orka en hel kväll med... Jag som alltid är så trött när jag jobbat nu för tiden!!

Hur som helt här kommer lite bilder från gårdagen....

                            
                              
 
                                 
                                       
                 Angelica och Daniels bebis!!!

Sådärja... Nu pallar jag inte lägga upp fler bilder... Tar ju sån tid....!!! Och jag måste väl gå och lägga mig nu, kl är ju faktiskt 00.35...

Hoppas i alla fall att ni alla hade en lika trevlig Valborg som jag hade!!!



                  Kram och godnatt på er.....





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se