Gott nytt...

2cd1de21f39fe35b68db37d4213b1beb.png

Kolla varifrån!

Gott nytt år...


Burlöv!!

Idag hade jag tänkt att jag skulle åka till Burlöv Center i Malmö, eller en liten bit utanför. Men jag är inte så sugen på att köra dit själv.

När jag satt vid datorn och surfa runt (som vanligt) fick jag ett spontanbesök, av Marina... Eriks syster!! Hon och jag spela lite Wii och sen åt jag frukost och för henne blev det väl en blandning mellan mellanmål och lunch!! Jag frågade henne om hon hade lust att åka dit med mig. Och det ville hon så hon körde iväg och hämta Nickolaj på dagis och sen drog vi!!

Jag hade med mig GPS:en så vi inte skulle åka vilse... Jag är ingen hejjare på Malmö.. Jag skulle ju till Zizzi och kolla efter strumpbyxor men åkte hela långa vägen förgäves!!! Dom hade inga... Typiskt. Fick bli en nagelborste i stället på TIGER!! Ha ha ha... Och 3 st stansar som man kan stansa ut figurer på papper... Köpte en fjärilsstans och fyrklöver och en stjärna...

                         
                                             (Bilden är lånad)
                                          Alla för 10:- styck...


Däremot såg jag en jättehäftig klänning på Zizzi som var röd och en som var svart.... Båda helprydda med paljetter i samma färg som klänningen!!! Skithäftiga... Hade helt klart velat ha den svarta!!! Ja, den röda med så klart men det känns som att den svarta har man mer nytta av!!!

       
                                         (Bilden är lånad från Zizziz hemsida)
                 Här är den svarta klänningen... Det är en klänning med smala axelband...


Sen fanns det även en "bolero/jacka" (svart) även den full med paljetter... Såå snygg, hade passat skitbra till min klänning jag ska ha i morgon...

Nu ikväll har Erik varit på hockey. Det var jättelängesen han var iväg. Dels har han varit sjuk flera av matcherna och sen har det varit lite upphåll under julen så det har inte varit så många matcher.... Men nu har det satt i gång igen... Tyvärr förlora Rögle mot Djurgården....

Nu kommer snart älsklingen hem och då ska vi ha "fredagsmys" på en onsdag... Myyyyys....!!



                  Hej på er...



Tvättmaskinen...

Idag har jag i alla fall fått en del uträttat... Direkt när jag gick upp i morse (eller, kl 10 närmare bestämt) hoppa jag direkt in i duschen... Jag vet hur jag är, gör jag inte det på en gång så drar jag bara ut på det och till slut har tiden gått så fort så jag bara måste stressa. Och är det nåt jag hatar så är det att stressa när man ska ducha!!

Tvättmaskinsnisse skulle ju komma idag mellan 13-14. Så innan ville jag ju röja upp lite. Så jag passa på att diska, slänga soporna i bilen och allmänt plocka lite. Sen kom han kl 13.50 typ. Jaja, han var här inom avtalad tid i alla fall!! Så nu har jag en tvättmaskin igen... Underbart!!! Tvättat en tom maskin och sen en med tvätt i. Det har ju stått lite vatten i maskinen sen det sluta funka så det lukta inte så gott i den. Men jag hoppas det försvann när jag körde en tom med tvättmedel och sköljmedel i.

Varit och handlat nyårs maten och drickat. Körde ut det direkt hem till Rikard och Zandra så är den på plats... Körde sen tillbaka igen till affären för att handla vad vi skulle äta idag och i morgon. Pust och stön... Men nu är det gjort!! Nu är det bara att invänta nyårsafton!!




                        


I morgon ska jag eventuellt åka till Burlöv utanför Malmö. Ska kolla in Zizzi butiken som ligger där. Den i Hyllinge lägger tyvärr ner så det vill till att köra till Malmö varje gång man ska dit!!! Ska se om dom har ett par snygga strumpbyxor. Köpte ju ett par förut men jag var ju sån klant och rev en maska dirket på dom när jag satte på mig dom... Typiskt mig!!!
Måste ha ett par till nyårsafton...!!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig om jag inte ska ta och försöka klara av den där j-vla banan på Nintendo Wii, Super Mario!!! Jag blir ju så galen när jag bara dör... Eller så lägger jag mig i sängen och läser min bok..,!!!



                                                     Go natt på er!!!



SNÖÖÖ...

... Vi har ingen snö alls längre... Jag blev så glad i morse när jag prata med Helena på telen och såg att det var handflator som föll ner från himlen... Eller ja, riktigt så stor flingor var det inte men nära på...

Jag vill ha vinter, kallt, massa snö och sol!!! Kan jag få det eller... Nähä... Inte då!! Då får man bara regn, grått, blask, mörkt, lite regn igen.... Skit tråkigt!!!

    

Den här istappen tog jag kort på före jul... Alltså för nån vecka sen ingefär... Men nu är det ingen snö alls kvar här hemma... Riktigt tråkigt!!! Skulle vilja har säsongs boende... På sommaren bor man här nere i Skåne, och på vintern kan man bo i norrland...


                   Jag ÄLSKAR snö....!!!


 


Slappar dag...

Idag har jag inte gjort ett skit... Första dagen efter jul som Erik jobbade och jag blev ensam kvar, som vanligt... Känns som en vana nu när man bara går hemma.
Men efter nyår ska Erik vara hemma fram till den 11 januari, det ska bli mysigt att bara få rå om varandra!!

Ja som sagt har jag inte gjort ett skit. Telefonen har ringt gånger flera. Jag har spelat super mario, men jag ger upp för jag blir så förbannad när jag sitter där och spelar. Jag kan vara precis vid mål, så dör jag!!! Åhhhhhh!!!! Sånt gör mig galen... det bara kokar inom mig. Så jag la ifrån mig kontrollen innan den for genom fönstret!!

Dom ringde om tvättmaskinen idag. Så i morgon kommer dom mella 13-14 och lagar den... Hoppas bara att dom hittar felet... För jag behöver tvätta igen... Var ju hos svärmor och tvättade och hade väl tänkt våldgästa nån annan den här veckan för att tvätta igen, men då kanske jag slipper det... Så skönt!!

Erik kolla på hockey ikväll, här hemma alltså!! Dom sänder nån match från Ullevi i Göteborg där dom spelar utomhus. Hade tydligen inte hänt på 42 år tyckte jag dom sa!!! Coolt... Som har verkligen vädergudarna med sig. -5 grader och stjärnklar himmel... Kan ju inte bli bättre för dom stackars pojkarna som fajtas om den lilla pucken på isen...

Nu ska jag gå in i sovrummet och kolla på kungafamiljens år 2009!!! Sånt tycker jag är roligt!!!




                    Hej...



Mellandagsrea!!!

Pust och stön... Varit iväg både idag och igår på mellandagsrean. Igår var jag och Zandra på Familia och kolla runt. Hon skulle se om hon hitta en jacka, vilket hon INTE gjorde. Jag hade lagt undan ett linne på Zizzi som jag skulle köpa. Jag köpte det linnet, ett par byxor och ett linne till. Det jag lagt undan var lite finare man kan ha på fest och det andra var bara ett vanligt bomulls linne lite längre som man kan ha till vardags. Lägger ut bilder sen!!

Zandra hitta ett par jeans och sen kommer jag inte ihåg om hon köpte nåt mer.

Idag var vi iväg till Väla. Hon var tvungen att hitta en jacka innan nyår och jag tänkte att det kommer aldrig att funka. Men.... 3 timmar och sjuhundraelvatusen butiker senare hitta hon en... Prova den och sa att hon skulle ha den. Det var den första hon ens har provat... Den var verkligen skitsnygg o dessutom på rea!!! OCh det gör ju inget!!

Nu ska jag gå och sätta på en diskmaskin..... Ingen har gjort det här hemma sen julafton så det behövs....




                              Tack och hej....



Vilken jul...

...det har varit...!! Jag har haft en underbart jul med Erik och sen med hans familj. Kunde inte bli bättre. Dock saknade jag ju min egen familj men jag får träffa dom snart hoppas jag. Vi prata i alla fall på telen...!!

På julafton var jag och Erik själva. Hur mysigt som helst!! Vi åt frukost tillsammans, gick sen ut på en stärkande promenad i ca 40 minuter. Hur skönt som helst. Tyvär har det blivit plusgrader här, så den snön vi hade fått är helt borta nu, men vi hann i alla fall ha en vit jul. Dock en töande jul!!!

Sen kolla vi på Kalle Anka.... Ett måste säger jag, Erik halvsov i soffan men jag prata hela tiden så jag tror inte han hann somna faktiskt.... Fniss...!!

                                Tjuren Ferdinand...

                          En halvsovandes karl....

När kalle var slut började vi med maten. Vi var ju bara två så jag hade bara handlat hem det allra nödvändigaste på ett julbord och det som vi gillar allra mest.. Sill, ägghalvor med räkor, julskinka, lax med hovmästarsås, vörtbröd, rödbetssallad, köttbullar prinskorvar etc...!! Lite av varje helt enkelt!!!



Efter maten var det dags för julklappsöppningen... Vi blev lite halvt stressade för kl 19 ville jag kolla på Karl-Bertil Jonssons jul, jag har aldrig sett den innan. Så nu skulle jag passa på när vi ändå var själva!!! Och jag tyckte den var jättefin. En söt liten berättelse...!!



Fick ett jättefint halsband av mamma... Jag som inte skulle få några julklappar eftersom att jag fick kameran när jag fyllde år. Men tack så mycket mojjan!! Jag har jättelänge velat ha ett låååångt halsband!!! Och detta var lååååångt!!! Hade det på mig idag och det var perfekt!!! Som hänge är det en flygande söt fågel!!!

Wiiiiiiiiiiii!!!! Jag och Erik pratade långt innan jul (innan jag blev sjukskriven från jobbet) att vi skulle ge varandra Nintendo Wii i julklapp. Men så ändrade vi oss då jag blev sjukskriven och ekonomin inte var på topp. Men så har han tydligen gått och köpt ett till oss i alla fall den lilla luringen!!! Blev verkligen skitglad. Han köpte även ett extra spel, Super Mario Bros, extra handkontroller och även en dockningsstation för att ladda kontrollerna!!! Tack älskling!!



Erik fick av mig en bok, ja ni ser ju själva vilken på bilden och Ps2 spel...



...och flickan som lekte med elden... MÅSTE SE DEN SNAAAAART!!!

Kvällen avslutades med att vi kollade på Svensson Svensson firar jul och sen Göta Kanal (första filmen), eller ja, JAG så den filmen för Erik somna kvart över nio. Han mådde faktiskt inte bra så jag sa att det var ok om han sov lite på soffan under filmen. Sen piggna han på sig igen!!

Sen dagen efter, på Juldagen, var vi hem till Eriks mamma och hennes man!!!
I Eriks familj firas det jul varannat år på julafton och varannat på juldagen, så i år var det alltså dags för juldagen!! Det är för vi ska klaffa det ihop med Eriks ena systers familj. Så har dom tydligen gjort i flera år och det funkar jättebra!!!

När vi kom dit var det först en massa prat i köket!!! Blir alltid så när man kommer hem till dom. Man samlas i köket och pratar av sig lite, inte så ofta vi träffas allihopa på en gång...!!



               Snyggaste brudarna.... Ha ha ha!!!



             Här sitter en och väntar på tomten tror ja.....

Sen var det dags för mat. Eftersom att det var på juldagen i år så är det egentligen ingen julmat som serveras utan lutfisk, och jag vet, det är julmat men definitivt inte för mig, så jag hade flirtat till mig lite köttbullar och prinskorv redan i söndags. Som tur var så hade hon dukat fram all julmaten som hon hade så jag blev nöjd ändå... Det är nog fler än jag som inte äter lutfisk...!!











Efter en massa mat och prat och skratt och dans och kramar och foton och allt man kan tänka sig... Eller ja, i alla fall mat och prat, så var det äntligen dags för julklapparna...!!

   
                    


 

Jag skulle kunna hålla på hela natten och lägga upp bilden... Jag hade några när jag kom hem, snarare 270 st. Men vissa kan man bara slänga för dom blev dåliga eller så.

Summa sumarum har jag och Erik haft en bra och mycket trevlig jul. Jag fick ett presentkort på EM möbler (har hittat ett par ljusstakar där, och har dom inte kvar dom så finns där så mycket annat fint för 500:- som man kan tänka sig) och Erik fick på bauhaus... Tvättrummet ska ju göras i ordning...!!!

Nähä... Nu är klockan sviningt mycket... Jag måste gå och lägga mig nu. Annars kommer jag sova bort hela dagen i morgon!!!

 

                                          God natt på er alla trötta julfirare....!!

 




Ingen julafton...

0-2141c4ee6cff0fef5e43d43dc033c584.png

Kolla varifrån!

Ingen julafton utan glögg o lussebullar. Mysigt... Om en timme är det Kalle o jag bara vill öppna julklapparna... God Jul på er alla...


Dan före dan....

Idag är det dan före doppare dan.... Tänk va fort det gått... Jag tyckte det var nyss man låg på stranden och sola och bada... Helt sjukt...!!

Men i år har jag och Erik faktiskt varit ute i god tid med allt. Jag brukar vara den som köper julklapparna sista dagen. Som idag alltså... Men det resulterar alltid i att det man tänkt köpa alltid är slut. Då gäller det att snabbt tänka om i sin planering... Det är ju inte så att man är ensam i affärerna så man i lugn och ro kan stå och tänka om... USCH NEJ!!! Idag ska jag eventuellt följa med Zandra när hon ska göra sina julklapps inköp. Pju... Det kommer nog inte vara en rolig upplevelse. Jag hoppas hon vet vad hon ska ha!!!

Jag vet inte hur uppdateringen här på bloggen kommer att bli under julen. Jag och Erik ska fira själva i morgon på julafton. Ska bli så mysigt och framförallt skönt att slippa ta sig iväg nånstans i all snö...!! Sen på juldagen ska vi hem till Eriks mamma och fira med hans familj. Vi blir MÅÅÅNGA!! 16 st tror jag vi blir med alla barnen med. Sen kommer det förmodligen vara 4 hundar. OK, gäller att packa allt vad astma mediciner heter!!! Hua!!!

Idag har vi tyvär plusgrader. All snö som legat så fint på våra buskar har smält bort. Jag hoppas för tusan att det blir kallt snart igen!!! Visserligen skönt att slippa skrapa rutorna på bilen, men visserligen gör jag nästan hellre det och har kallt än att det redan ska bli blaskigt ute.... Nej det är ingen höjdare!!






                          


                         Vill önska alla er en riktigt GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!!!!


På återseende...

Det snöar i Skåne...!!

Det är ju verkligen ingen vanlig syn här nere så här års att det är vitt ute, och att det dessutom snöar...!! Om det kommer snö ända ner hit till Skåne så brukar den komma i februari mars nångång då man bara vill ha vår!!! Men jag är sååå lycklig över detta vita landskap och att vi troligtvis kommer få en vit jul i år. Tänkte efter när man hade en vit jul senast!! 

          


                                                 Kommer ni ihåg det???



Igår kväll såg jag en mus här hemma... Och ingen liten rackare heller... Vi riggade upp två musfällor i köket och väntade på spänning på resultatet... Eller ja, vi gick och la oss och sov...!! Ha ha...

Men i morse vakna man av att Erik tände taklampan i sovrummet och i tvättrummet och dessutom i köket... Kolla upp på honom och får en underbar syn... Erik står där i kallingar, t-shirt och ett dammsugarmunstycke i högsta hugg... Jag går upp och kollar vad han sysslar med. Då sitter den där musen mitt på köksgolvet. Den är nog skadad för den sprang inte iväg när vi stod där och kolla. Erik sa att den hade suttit där ett tag. Så han var tvungen att döda den med munstycket... Han sopa sen upp den i en hink och slängde ut den!!! Men det är bara det att jag knappt vågar vistas i köket nu för jag bara tror att det ska komma fler och attakera mig!!!


                 

                     Den ser inte så stor ut, men jag kan intyga att den var det....

Ni ser ju att den i alla fall tar upp 1/4 av hinken... Och så stor mus har jag faktiskt aldrig sett innan... Dom vi hitta i garaget i höstas var ju små musbarn så dom var ju jättesmå, men även när vi haft möss inne så har dom varit mindre!!! Det här måste har varit en kors blanding av råtta och mus.... Ha ha ha!!!




                     Nu ska jag ta och griljera skinkan och trilla köttbullarna!!!



Bakat...

...och handlat idag...!! Jag skulle vara jätteduktig idag och julhandla på förmiddan idag. Min förhoppning var att komma iväg tidigt så att man kunde vara typ själv på Maxi!!! Men som vanligt får jag aldrig arslet ur vagnen och kommer iväg. Så kl 12 åkte jag iväg för att handla!!! Men hallå... Hela parkeringen var lika full som den brukar vara på en lönehelg ungefär. Det var inte bara jag som ville julhandla just idag!!! Åhhh....

Hur som helst, när jag är därinne (nånstans i början av affären) är det ett äldre par som fullständigt stinker ingrott gammal cigarettrök. Jag bara kände hur lungorna knöt ihop sig och sa att "Maria, om du inte går ifrån dom nu så kommer vi aldrig att knyta upp oss igen"...!! Så jag gick, bort från dom. Hostan som jag ett tag tyckte hade blivit bättre blev ju genast sämre igen. Och vilka följer efter. OM INTE DOM!!! Självklart skulle dom va precis där jag var...!! Spelade ingen roll hur fort jag än gick så nog fan var dom mig hack i häl.... Jaja... Jag fick i alla fall handlat och det gick med en farlig fart!!

Sen var det bara hem och lassa in skiten!! Stackars den som öppnar kylen nästa gång kommer få allt på sig... Det lär väl bli jag själv!!

Sen bar det iväg hem till Rikard och Zandra för lite Rocky Roadbak... 

           

                                    Ett måste i juletider... För recept klicka här...


Satt sen och bara mös i soffan med lite kaffe och lussebullar jag hade med mig... Jag tycker i alla fall att dom är goda och inte alls så torra som vissa andra tycker... Nämner inga namn men jag var där och baka idag...!! Ha ha!!

Innan jag åkte så skulle jag knäppa kort på en droppande istapp vi har på huset... Tror jag knäppte en sisådär 10-11 kort på bara den där nedrans istappen för att fånga droppen som droppade. Men icke, antingen var jag för snabb eller för långsam... Men bilderna blev fina ändå!!!

            

 Den är jättelång, men jag har inte klurat ut hur jag får liggande bilder till stående,
                           i datorn än.... Så jag fick inte med hela...!!


Nähä... Undrar om man ska ta en värmande dusch, eller kanske bara ska lägga mig under täcket och bli varm i sängen!!! Kanske rent av ska värma en kopp glögg... Det alternativet ska jag nog börja med!!!

                                                              

                                                God natt mina vänner...!!



Tvättat...

Idag har jag fått en del gjort i alla fall... Eller ja. Det kanske inte är så mycket men det känns mycket för det tog sån tid.
Först efter frukosten åkte jag till Väla (igen, jag nöter nog ut vägen där snart) för att köpa den nya längre kedjan till halsbandet jag fick av Erik när jag fyllde år. Det var bara det att jag var inte ensam om att ha en sån briljant idé som att åka till Väla på en söndag...!!! Men mitt ärende gick väl ändå hyfsat snabbt. Det var värre och hitta en parkering, närmare bestämt en halvtimme tog det...!!

Innan jag åkte dit hade jag ringt till Birgitta, min kära svärmor och frågat om jag fick våldgästa dom och låna deras tvättmaskin... Vår har ju tyvär gått sönder...!!! Hoppas på hjälp med den innan jul, men det kan jag nog bara glömma...!! Innan jag fyllde år, alltså för precis 1 veckan sedan, hängde jag ut tvätten på vår torkvinda...

                 

      Så här grönt och fint var det inte då minsann... Nej, idag var tvätten täckt av snö!!

Så det var till att knata ut i snön och bända av all tvätt från vindan. Jag mitt pantade dumhuvud tog inga vantar på dig och dessutom borsta av hela bilen, UTAN VANTAR!!! Dom var som isbitar när jag var klar!!! Är man idiot så är man...!! När jag väl var klar med nedpackningen av tvätt och ärenden klara på VÄLA bar det av till Höganäs för tvättning...

När jag kom hem till Birigtta och Bengt möttes man av doften av nygräddade pepparkakor... Så underbart!!! Åhhh vilken julkänsla. Där satt Nickolaj, Marina och Birgitta och bakade för fulla muggar....

                   

                     Pepparkaksdegen ser lite blek ut, ingen synvilla, den ÄR blek...
                                 INGEN KANEL i... Men smakade gott ändå!!!

Jaha... Det var ju bara för mig att börja tvätta...!! 2 maskiner blev det... Och mellan maskinerna passade jag på att fota en massa... Självklart var kameran med. Busade lite med Nickolaj och vi fikade, såklart dom nya pepparkakorna!!!

                   

                                    Nickolaj i full koncentration på bakningen...


                    

                                En stolt ägare till ett stort pepparkakshjärta!!!

När kaffet var urdrucket och tvätten ren (och blöt) var det bara att bege sig hemmåt igen i mörkret... Kom hem runt 19 tiden... Så det känns som man gjort massor fast det egentligen bara är 2 saker... Ok, 3 om man räknar att hänga upp skiten på tork!!

Nu ska jag gå och lägga mig... I morgon ska det julmathandlas... Ska försöka komma iväg tidigt. Min förhoppning är att dom flesta jobbar och jag får springa runt själv inne på Maxi....

 

                          God natt alla lyckliga som får åka till sina arbeten i morgon!!!



Nya kameran...

...Nu har jag äntligen fått in mina bilder från nya kameran i datorn... Har knäppt en hel del som ni kanske förstår!! Men det är ju mest testbilder för att testa alla finesser som finns... Var på frukostkalas i morse och där visade Rickard (Eriks systers man) en massa klurigheter!!! Jag HATAR nämligen allt vad manualer heter... Jag har suttit och läst i den där förbannade boken men jag blir så trött på en gång. För det står ju så konstiga ord och sånt så jag fattar ju knappt hälften!! Men jag har gett mig den på att jag ska lära mig den!!! Och det går framåt!!

Var ju som sagt på frukostkalas för Rikard (den här gången Eriks bror) som fyllde 25 i veckan!! Dom var i Berlin på hans riktiga födelsedag så därför firades det idag med frulle... Hur mysigt som helst... Och det bästa av allt var ju att det var hemma hos Zandras föräldrar i Kvidinge... Det blev ju gångavstånd för vår del!!!

Här kommer lite bilder.... (från NYA kameran!!!)


                   

Vi ser ju måttligt roade ut... Men det var den bästa bilden jag hitta på Rikard!!! Ha ha...



                   

                                           Marina gosar med Chicco!!!


                     

                                      En superglad 5-åring... Lilla Nickolaj!!!



                    

                                       Katten Legolas favvoplats... I fönstret!!


                    

                                     Nickolaj med sin favoritmoster, Zandra!!!


                    

             Vi tog en vinterpromenad med Chicco, Zandra och hennes syster Angelica!!!


                    

                                                      Min favoritbild...!!!


                     

            Zandra gjorde allt för att få Chicco att börja leka, men han totalignorera henne...

Det var min dag i korta drag... Termometern visade -14 i morse vilket jag tyckte var svinkallt, till jag kollar på Hellas blogg där hon skriver att dom haft -22 grader i gårkväll/natt... Hmm... Aja.. Man får vara glad för det lilla!!

Ska fortsätta fota och göra effekter som jag kan lägga in på bloggen sen... En är lite häftig tycker jag... Mer säger jag inte!!!



                                        Ha en bra kväll och natt.... GOD NATT!!!


Ok, julstämning...

55c7f92d3ea76012ccda638fceb9e714.png

Kolla varifrån!

Ok, julstämning på topp. Precis druckit en varm stor kopp glögg o termometern visar -10 grader. Åh vad det är underbart med jul o vinter. God natt på er...


Klart!!

Nu är jag äntligen helt klar med alla julklappar... Känns såååå underbat. Nu är alla inslagna och ligger i tryggt förvar under granen....

Igår köpte jag ju en ljuslykta på IKEA... En bild utlovades och här kommer den....

                        

                                                   Fin va...!! Jag blev toknöjd...!!

Nu kom precis Erik hem. Han hade med sig en julklapp hem som han fått av en kund. 1 kg kallrökt lax... Fy fan va gott!!! Då behöver man ju inte köpa det till jul i alla fall!!! Så bra!!

Idag på Maxi fick jag avstämning... Skönt att jag bara hade handlat en halv papperskasse. Jag brukar alltid ha turen att få avstämning när man storhandlat, eller som förra julen när jag hade en hel j-vla kundvagn full!!! Då får man en avstämning!!! Typiskt.... Men nu fick jag ju en idag och då hoppas jag att jag slipper det när man ska julhandla iår!!! Håll tummarna!!!



                                       Nähä... Nu ska maten lagas!!! VRÅLHUNGRIG!!!!

VÄLA

Idag har jag pratat med facket igen... Jag orkar inte mer.... Det står inte på förrän jag ger upp och säger upp mig. Inget roligt men vad ska man göra när ända utvägen verkar vara att gå tillbaka till Hospice, och nu inte ens med andra arbetsuppgifter! Nej nu vill dom att jag ska tillbaka som vanligt men med handledning och samtal så att jag klarar av det hela psykiskt. Jaja...
Jag söker andra jobb för fulla muggar. Jag hoppas verkligen på ett napp från nån av dom. Jag har sökt ett jobb på demensboende och är villig att ta det i stället. Sen har jag bara sökt receptionistjobb. Känner att jag vill bort från vården ett tag. Det har blivit lite mycket med allt detta!!!

På eftermiddan var jag och Zandra på VÄLA och IKEA. Och nej Patrik, vi fikade inte, vi tog en lunch....!!! En väldigt sen sådan.

På IKEA köpte jag en "vas/ljuslykta" och ett blockljus till som jag ska hälla i dekorationsstenar i. Hoppas det blir fint. Lägger ut bild sen.... Har inte tid just nu. Har varit och handlat mat (utan matlista) så vi får se hur mycket jag glömt. Ska packa upp det nu...

      
Just det... När kan man köpa julskinkan... Kan man köpa den i morgon och griljera i helgen???



Skönt...!!

I morse var jag med Erik till Vårdcentralen igen. Kollade blodtrycket åt honom. Istället för att boka en tid för det så kan ju jag utföra det i stället...!! Bra va!! Samtidigt när jag ändå var där skulle jag få tag på en doktor som eventuellt kunde skriva ett nytt sjukintyg till mig. Mitt går ut på måndag och det har fortfarande inte löst sig med mitt jobb. Han hade inte tid då när jag var där så han frågade om jag kunde komma tillbaka kl 12. Sagt och gjort!!!

Klockan 12 åkte jag tillbaka igen och prata med doktorn. Han sjukskrev mig en månad till. Känns både skönt men samtidigt tråkigt. Jag vill ju inget hellre än att jobba, men ändå skönt för då har vi längre tid på oss att lösa det här...

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jag har skitont i halsen och känner mig lite hängig idag faktiskt... Dock ingen feber... Vilket är skönt.

Jag ska försöka sätta mig ner med min nya kamera och kolla in lite nya finesser som jag inte lärt mig än... och installera det medföljande programmet i datorn... Men först ska jag nog gå ut och fota min buske som vi har ljusslinga i. Ljuset ute är perfekt tror jag... Det börjar bli mörkt fast det fortfarande är ljust... Fattar ni!!!



             Hej...


Ett tag sen...

Nu var det ett par dagar sen jag bloggade men det hade jag redan talat om att det ev. kunde bli så. Mamma är fortfarande här men åker hem ikväll...!! Vi har haft det jättemysigt!! I fredags när hon kom hit gjorde vi inte så mycket. Mest bara sitta och snacka. Hon var ju inte i Ängleholm förrän kl 21.25. Men sen på lördagen så åkte vi in till Helsingborg och strosade på söder. Hitta inget roligt så vi gick tillbaka och in på Ebbas fik och åt en lite senare lunch!! Smarrigt värre!!

På söndagen var vi upp med tuppen och kolla på luciamorgon på svt. Det är tradition att göra det då jag även fyller år på lucia. Så vi tände en massa ljus, kolla på lucia och jag fick presenter av mamma och familjen. Erik låg och sov...!! Fick ett halsband av mamma, ett jättefint hjärta i stål med en svart rem som kedja. Riktigt snyggt och enkelt. Tydligen en på hennes jobb som gjort det...!! Sen fick jag ett kuvert av mormor och morfar med ett kort och 500 kr i. Jättegulligt!! Och sen... EN SYSTEMKAMERA!!! Wow... Jag höll ju fullkomligt på att dö när jag såg kartongen när jag fått bort pappret... Ja jag är ju så blödig så jag började ju böla på en gång... Blev verkligen skitglad... Så nu gör jag inget annat än och fotar hela tiden... Mest bara struntsaker för att lära mig. Men när mamma åkt ska jag sätta mig ner och läsa igenom manualen så jag lär mig alla finesserna...

                      

                                     Här syns även mitt halsband, i alla fall en aning...!!

                       

           Tada....!! En Nikon D3000. Vet inte vad det innebär men den var bra i alla fall!! Ha ha...!

Sen efter frukosten kom Erik med sin present...

                        

Ett halsband som jag kollat ut och verkligen önskade mig. Från Fossil... Tyvär är kedjan lite kort så jag ska kolla om det går att förlänga eller byta kedjan helt. Man är ju lite tjockhalsad...!!

Igår var jag och mamma både till Väla och till Familia. På Väla köpte jag ett par leggins med ormskinnsmönster, låter förj-vligt men var riktigt häftiga. Jag hittade nämligen ett presentkort på Väla hemma som var Eriks med 151 kr kvar på och det går ut idag. Så istället för att dom pengarna skulle brinna inne så tog jag det och köpte legginsarna för det.
På Familia hittade jag ett par "stövlar" som jag äntligen provade och dessutom kunde ha. Kommer bild på dom sen. Köpte faktiskt dom fast jag kanske egentligen inte hade råd. Men snygga var dom i alla fall!!! 




                       Nu ska jag gå och roa mamma sista timmarna innan hon ska åka hem....!!




En sån...

1118d7e3e12e39dbd7578b43336bdbe6.png

Kolla varifrån!

En sån här skulle man haft....


Nu väntar...

0-733fb9196b2f05395a132bb92294057c.png

Kolla varifrån!

Nu väntar jag i bilen på flygplatsen i Ängelholm. Väntar på att mammas plan ska landa... O inte kollar jag på nån idol final heller... Kanske blir dålig uppdatering i helgen men desto mer sen...


USCH!!!

Ha ha ha... Erik börjar bli precis som mig... Han fotar han med, så det så... Jag knäpper ju kort på allt och alla helst jämt....!! Endel tycker det är jobbigt endel tycker det är kul... Vissa tycker bara att jag är knäpp!!! Det är alltså Erik som knäppt kort på musen, inte jag!!!

Så här är det, igår, var jag hemma som vanligt, hade på radion på datorn och jag hade en tvättmaskin igång och en diskmaskin... Samtidigt, vilket jag haft förr... Så gick det en säkring... Jaha... Vi det tillfället hade jag dragit ner brallorna och var halvvägs ner på toaletten när det bara slockna!! Men hallå tänkte jag... Så jag fick ju kolla vad det kunde vara... Det var väl bara nån propp som gått. Så jag kolla proppskåpet men alla såg hela ut. Inget konstigt. Men jag provade i alla fall att byta några utan nåt resultat. Jag var ju inte så orolig över en lampa bara i badrummet det var värre att kylen och frysen inte funka... Men jag hade lite bråttom så jag fick kolla mer hemma sen... Men väl hemma hitta jag inget fel då heller...

På kvällen när Erik kom hem så hitta han heller inte problemet. Däremot hade han dragit om kylen och frysen till ett annat uttag som funkade så vi i alla fall fick det till att funka...  Men våra banor gick i alla det var en mus eller två som letat sig in och antingen biti av en del utav kabeln eller att en mus hade letat sig in inuti proppskåpet som man inte ser när man bara byter proppar!!!

Men Erik tog bort den kåpan på proppskåpet idag när jag inte var hemma och vad fick vi se där....!!

                

                                                        EN MUS!!!!!


Mycket riktigt hade det smygit sig in en liten mus bland alla kablar och proppar, men han var ju stendöd... Hade väl grillats till döds där... USCH!!! Men det konstiga är att man inte känt nån sån konstig stank som alltid blir av såna...

Men tyvär var det inte det som var felet... Så tillslut fick Erik ringa en elektriker han känner och fråga va fan man ska göra.... Han fråga om vi hade kollat huvudsäkringarna...  Nej det hade vi ju inte gjort... Mycket riktigt!!! Där hade vi nåt en som gått!! Så nu är Erik på väg och kör till affären och köper nya... Så vi får hålla tummarna att det "bara" är det som är felet...!!! Ingen rolig historia men sånt händer...

                       Dessutom fick jag duscha i kallvatten idag... Ingen höjdare!!!


Men äntligen....

...nu verkar det som att jag fått till en bra bloggmall... Hoppas ni alla kan se allt FÖR DET KAN JAG!!!! Wihiiii.... Blev sååå nöjd!!! Det ända som försvann nu var klockan, men det kan jag lägga till senare... Huvudsaken att allt är som det ska!!!


Nu ska jag bara göra det sista här hemma innan mor min kan komma....!!!





                                              Hej hopp...


Nu sitter...

75487c2bd9301ca9e9cd7064bdb1d81e.png

Kolla varifrån!

Nu sitter jag o Zandra o fikar och just nu håller hon på och försöker få på sig ett armband som hon har köpt... Men det går inge bra... Ha ha ha.... Hej...


Sitter här...

0-7c7e01692cf3df3f7b89b2b202702091.png

Kolla varifrån!

Sitter här med tända ljus. Proppar har gått här hemma. Precis innan jag skulle iväg blev det lite mörkt här hemma. Tur det finns ljus. Har prova att byta, men hittar inte felet. O nu drar jag till Väla för att träffa Zandra. Kanske kommer en bild sen. Det får vi se! Hej...


Pyntat liiiite...

Jag får ingen ordning alls på min blogg nu ikväll... Jag ser inte min egen bild samt klockan uppe i vänstra delen. Men jag vet att andra kan se det... Vad är felet. Vissa påstår att det är upplösningen på min dator som inte stämmer och andra säger att så är det INTE... Men vad är då problemet... Åhhh... Jag hatar när det inte är perfekt!!! Men ikväll är jag för trött för att hålla på... Jag har sparat ner hela min stilmall ifall nåt skulle gå helt galet så kan jag kopiera in den igen om det skulle gå snett...

I alla fall så har jag i alla fall julpyntat lite idag... Och då menar jag liiiite.... Det kommer bli mer sen, det vill jag lova!!!
Jag har dammat i alla fall fast det inte syns på den ena bilden jag kommer lägga upp snart... Men jag lovar jag ska göra om det i morgon igen!!!

             

             

                                           Min lilla julstjärna på min "öppna spis"

                 

                          "GOD JUL" bokstäverna som alla skrattar åt... Men jag gillar dom...!!

Kan ni slänga in en kommentar om ni ser min bild och klocka samt arkiv etc högst upp så jag vet det... För om alla andra ser det så är det ju min dator det är knas på!!!!

Nu ska jag nog gå och se slutet på "I hennes skor" En av mina favoritfilmer faktiskt...

 




                                                              GOD NATT!!




Nämen...

Vad har hänt här då... Tänk vad jag håller på... Men nu försvann min bild, och klockan!! Får se om jag får till det... Snyft...




                         Vad tycker ni nu då??? Har lite svårt att bestämma mig!!


Ny design...

Jag fick en kommentar på min blogg, där stod det om en tävling sär man kunde vinna en nya design på sin blogg... Jag blev ju självklart asintresserad... Har ju länge velat har ett annat utseenende på bloggen men inte lyckats riktigt på egen hand....

Jag är alltså med och TÄVLAR om en ny design.

Hoppas på att jag vinner.... Håll ena tummen för min skull!!

Tack och hej....

DUNI

Alltså jag ÄLSKAR Eriks jobb... Han jobbar ju på Duni. Och för ett tag sen fick personalen beställa billigare. Han är ju inte så intresserad av ljus och servetter och sånt så han tog hem listan så fick jag beställa åt honom... Men Guuuuud.... Jag hade ju kunnat köpt ALLT!!! Det var ju så billigt!!

Men här kommer våra saker som vi beställt...

                   
                  Tyvär är det BARA för anställda, därför frågar jag inte runt om fler vill ha!!

Överst 2 st löpare i rullar.
Från vänster "mellan" raden 2 frp julservetter, 1 frp med 40 vanliga kronljus, 1 frp vanliga servetter i champagne färg.
Sen har vi "nedersta" raden fr vä. 2 frp röda stearinljus, 2 förp värmeljushållare färgerna smoked och röda och sist guldfärgade klotljus.
Allt detta för endast 130:- och då ligger jag nog lite i överkant!!



                 Nu vet jag vad jag ska duka med på Söndag när jag ska ha kalas...


Hemma igen...

Nu har jag kommit hem efter min Välatripp... Det var inte så roligt när jag väl kom dit. Men man börjar verkligen känna av julhandeln... S-tan va med folk det var. Jag gick bara in i 2 affärer sen var jag less... Först var jag in op Lyxxa, en smyckesbutik som har skitsnygga smycken. Har sett ett halsband där som jag önskar mig av Erik. Hade sett det på nätet och gick in för att se hur det såg ut i verkligheten. SKITSNYGGT!!! Vill verkligen ha det... Vi får se om man varit snäll iår...

                        

Det blev inte så bra bild. Fotat på dataskärmen... Men jag gillar det där halsbandet skarpt. Märket är Fossil...

Sen in på H&M och hitta 2 par mjukisar... Älskar verkligen dom när man går hemma. Och dessutom går det att ha dom utomhus om det skulle krisa sig. Hade ett par svarta innan men dom har gått sönder...!! Har bara ett par kvar och dom går nog sönder vilken dag som helst. Och dessutom röda, inte så kul att gå utomhus med...

                        

Sen var jag in på Rusta när jag ändå var där ute och härjade... Hittade skitsnyggt presentpapper för bara 10 kr st. Köpte 2 st. Och även julkort!! Men det vill jag inte lägga ut bild på... Så det så!!
Däremot hittade jag 2 lampskärmar för 40:-/st så jag köpte 2 st och ska byta ut dom som vi har på våra sängbord... Dessa gillade jag.. Dom hade faktiskt riktigt snygga skärmar!!!

                        

Fina va!! Fanns även i gammelrosa med svarta sammets mönster på... Men jag fick en känsla av att Erik inte skulle uppskatta dom lika mycket som dom här...


                                      Nu ska jag göra kasslergratäng...!!


Nu är...

0-10f8c07392e1eab7e232f21b1305c797.png

Kolla varifrån!

Nu är jag på Väla! Måste hitta nya byxor. Kris! Hej...


Julmusik dygnet runt....



Hittat en webradio som BARA spekar julmusik, dygnet runt... Julradio Gå in där och du får garanterat julstämning...

                     

                                        


                                                Det har jag fått i alla fall...!!

Ängel...!!

Då har man gjort en annan persons dag idag... Känns alltid lika bra!!
Jag satt i godan ro och prata med Hella i telen... Så ringer plötsligt min mobil!! Det var försäkringskassan som ringde!! Hon undrade vad jag tjänade på ett år. För när jag skickade in min sjukanmälan har jag av nån anledning glömt att fylla i det...!! Kan inte fatta varför.

Hur som helst tog hon numret till min löneassistent och fråga helt enkelt. Sen ringde hon tillbaka till mig så jag fick bekräfta att dom uppgifterna stämde. Och det gjorde dom ju, så klart... Men hon sa det att hon fick ringa till växeln och bli kopplad till nån annan assistent för hos min var det bara upptaget... Jo jag vet tänkte jag... Jag har själv försökt få tag på henne i 1 veckan utan att klara det...!!

Så frågade jag om man får nån utbetalning eller om dom drar in på det. Man hör ju så mycket nu för tiden att folk inte får sina sjukpenningar etc. Men jag kunde va lugn sa hon. Jag har mina pengar på kontot om 2 dagar!!!

Wiihiii.... Du är en ängel sa jag till henne då... Tyckte jag var rätt så snällt av mig. Tror inte det är så ofta dom får höra såna snälla ord....!!

                                    


                                                Så nu är julen räddad!!!


Glaaaaad!!!

Jag gick upp, för mig, väldigt tidigt idag!!! Vill inte  ligga och sova bort hela dagarna när man bara går hemma!!
När jag kommit upp så slog jag på datorn i vanlig ordning. Kollade facebook, precis som vanligt, kolla alla blogga jag följer, precis som vanligt, sen kolla jag mailen, precis som vanligt!!!

Jag hade faktiskt fått ett mail!! Av mamma!!! Hon frågade om jag ville att hon kommer ner till oss i helgen.... Men hallå vilken dum fråga!! Det är väl självklart jag vill. Vi kommer ju inte ses nåt i jul så det är ju klart jag vill att mamsen ska komma!! Hon ville så gärna vara med och fira min födelsedag!!! Och det är ju klart hon ska få det!!

Så på Fredag är det nån som ska köra till Ängelholm och hämta henne 21.25... Mitt i fredagsmyset... Men det gör verkligen ingeting!!! Du är sååååå välkommen!!!

                                   


                                 Då är det bara att sätta igång och städa nu då!!! He he...




Min älskade julblomma!!!

Det finns massor med saker som jag MÅSTE ha när det är jul... Jag verkligen ÄLSKAR julen... Men en sak jag alltid måste ha är Amaryllis...

Dom är så otroligt vackra...

  



                                 Kolla själva... Är den inte fin... Min lilla Amaryllis...!!




Ljusslingorna...!!

Idag gjorde jag slag i saken och satte äntligen upp mina ljusslingor ute... Erik är fortfarande trött efter hans hosta så han orkade inte... Man är ju faktiskt väldigt orkeslös när man varit sjuk och dessutom när man anstränger sig för mycket blrjar man hosta igen... Ingen höjdare med hostor!!!

Jag tänkte att, va fan, jag kan väl klara mig själv. Varför ska jag alltid ta hjälp av nån bara för att jag inte VET om jag kan eller ej. Men jag har ju inte försökt. Så jag tog fram den ena slingan, linda upp den, kolla så den funka, gick ut och kasta den på en buske... Ha, hur svårt var det egentligen... Inte alls!! Sen satte jag den i en timer så den inte lyser dygnet runt. Lite onödigt under dagen kan jag tycka!!



                   



Ok, jag lovar, det är en ljusslinga där om man kollar riktigt ordentligt. Kunde inte hålla mig och fota tills det blev mörkt...!! Men ni ser väl??

Sen gick jag in och började med den andra. Det var lite värre... Det är en sån man sätter på väggen, en rak slinga men det hänger kortare slingor ner för den raka... Fattar ni.. Jaja, ni får se på bilden i så fall... Men i och med att det är så många slingor hit och dit så var det lite svårt att reda ut nystanet... För den som slängde ner den har nog bara kastat ner den i lådan och ja, då kan ni tänka er själva... Hur som helst satt jag en stund och pula med det, rätt var det var så var den uppnystad!! Och på väggen!!!

                       

                   



Som ni ser så är det en hel del lampor som är trasiga. Säg mig, hur fan kan dom bara gå sönder sådär...?? Men om jag nu kommer ihåg rätt så sist vi hade den uppe ( ca 2 år sen, vi hade den aldrig uppe förra året) så hade vi nog en storm här eller nåt. Jag tror faktiskt att dom flesta gick sönder då... Men jag kommer ju inte ihåg att det var så MÅNGA som gick sönder... närmare bestämt 115 st... Jag hade till och med tagit med mig extra lamporna ut så jag skulle byta ut dom som var trasiga. Jo men tjena, i den lilla påsen fick det väl plats kanske 5 st... Det hade inte räckt långt!!

               


Nu ska jag och Erik sitta i soffan och fika lite lussebullar och kaffe...
Jag blev lite frusen när jag var ute...!!




Ja, jag säger då det....

Idag har jag ju varit på kalas.... Men... Var är bilderna... Jo, så här ligger det till!!! Jag som ALLTID och då menar jag ALLTID har kameran med mig på såna här tillställningar GLÖMDE den hemma... Och inte bara den!!

Det började med att Eriks bror Rikard kom och hämta mig... Han stressa mig som fan (Erik va inte med då han låg hemma och va sjuk) så när jag gjort mig klar och fått på mig skor och jacka så drog vi...

UTAN varken:

 -Mobil
 
 -Kamera

 -Glasögon (tur att jag inte körde)

 -Astmamedicin (ett måste i Eriks familj då ALLA har djur)


Men hallå... Vad hade jag i hjärnan, ingenting eller... Tur man inte körde själv för då vete fan var man hade hamnat!!!

Därav inga bilder....
                                                            

                                                       Nu ska jag kolla på film...




Kalas idag!!

Igår fyllde lilla Nickolaj 5 år. Eriks systerson. Så idag har dom kalas för honom. Jag ska dit idag men inte Erik.... För det första är det hockey så vi visste redan från början att han inte skull gå... Men han är ju inte riktigt kry än så vi får se om han ens kommer iväg på hockeyn... Han bara hostar och hostar. Fick ju hostmedicin hos läkaren och den hjälper faktiskt. Han är bättre men är inte pigg... Inatt har han i alla fall sovit i sängen. Det har han inte gjort på hela veckan... Så det var nog skönt för honom!!

Nähä... Kanske ska hoppa in i duschen snart så man är redo när väl kalaset börjar. Det är kl 14....!!

Hej...

Sony Ericsson Satio

Nu kan man tävla om en Sony Ericsson Satio. Det är inte jag som har tävlingen så jag ger inga priser. Men gå in på länken nedan och tävla själva genom en tipspromenad. Finns fyra frågor gömda i bilden på mobilen. Det gäller att zooma in så mycket så man kan hitta frågorna. Svara i fältet nedanför.
Super enkelt. Det här är det sista tävlingen dom har så passa på nu!!!

http://www.tre.se/templates/FullSizePage.aspx?id=39297

                                                            


                                                                      Lycka till!!!






Nytt tema igen...

Som ni märker så kan jag inte bestämma mig för hur jag vill ha min blogg... Så jag bytte, igen...

Jag lessnar så himla snabbt på saker och ting!! Och jag tyckte det blev himla bra faktiskt!!!

                                               

                                                     Vad tycker ni??

 


Bakdag...

Idag har jag som sagt bakat lussisar... Inget roligt när man väl står där med en dubbel sats som jäst till miljader gånger större än den var innan den jäste...!! Men nu är alla bullarna klara och det känns fruktansvärt skönt. Jag är lite lat när jag gör lussebullar. Jag gör dom som runda släta bullar istället för dom där snirkliga. Dels pallade jag inte det och sen gick det mycket bättre att göra såna med tanke på handen...

                                 

Det blev 144 st bullar och 9 såna här påsar att knöla in i den redan så fulla kylen...!!

Känns bra, nu är julen räddad!!

Jag var till arbetsterapeuten idag i Ängelholm. Hon friskförklarade mig i handen nu!! Känns ju skönt... Satt precis och kollade ärret och det ser riktigt fint ut. Utom på ett ställe. Det har inte riktigt läkt ihop där än, men det andra stället gick skitsnabbt så det gör nog det här med...!!

                                 

                                           

                                             Se så fint.... Men lite ömt är det fortfarande...!!


Min antika...

212052486fb1af63c3196956b41ba433.png

Kolla varifrån!

Min antika bak assistent funkar fortfarande. Tror den är från typ 60 talet. Min mormor har i alla fall haft den. Sen mamma o nu jag sen några år! Funkar perfekt!


Utan titel

0-6bf32d53c9369bf8144fe9af0f3e3702.png

Kolla varifrån!


Hektiskt...

I morse gick jag upp kl 7.50!! Gick upp och hörde hur Erik fullständigt höll på att hosta upp sina lungor. Ringde till vårdcentralen och fick en tid kl 9.30!!! Kl 9 skulle vi lämna in min bil till verkstan. Jag koka lite kaffe när jag pratat med vårdcentralen, Erik hoppa in i duschen, Hella ringde, jag klädde på mig samtidigt som vi prata. Vi sluta prata och jag gick ut och satte igång bilarna och börja skrapa rutorna (MINUS 4 GRADER IDAG!!!) Erik kom och skrapa han med. Iväg till Klippan med två bilar och lämnade min. direkt därifrån till Åstorp och kasta av Erik. Jag vidare och köpte frallor (vi hann ju inte äta nåt, bara dricka kaffe) sen till affären och handla pålägg, vidare till vårdcentralen och mötte upp Erik. Han var inne hos dr när jag kom så jag passa på att snacka med alla som hade tid då... Sen efter besöket vidare till apoteket. Sen hem gjorde frukost. Efter frukost ringde jag facket. Inget roligt besked, men hon kämpar (min fackliga hjälp), Nu sitter jag här och skriver.... Pju!!!

                                                 



                                               Inte konstigt folk stressar ihjäl sig.....


3 tända ljus...

Idag, i alla fall enligt vad jag sett på facebook, skulle  man tända 3 ljus för alla dom som har eller har haft cancer. Så jag är inte den som är den, utan jag tände 3 ljus... Det ärju mysigt med tända ljus med. Men jag tyckte det var en bra idé att tända 3 ljus och samtidigt ägna en tanke för alla drabbade.

                  

                                       God natt alla... I morgon är en annan dag...!!


Annetorp...!!

Idag har jag mest slappat. Inte fått mycket gjort. Jag har satt ner en diskmaskin och tvättat en tvättmaskin!! Det är ju alltid nånting. Men sen på eftermiddan ringde jag Helena. Men vi prata inte länge förrän jag fick besök. Marina, Eriks syster, kom och hälsa på. Vi drack lite kaffe och te och bara satt och snacka lite...!! Sen kom även Zandra över. Hon och jag hade tänkt vi skulle åka till Annetorp. En butiksinvigning ute på landet. Jättemysigt!!! Det är Sandras syster som startat den gårdbutiken.

                              

                              

Hade kameran med mig och till och med frågade Linda (som äger butiken) om det var ok om jag fotade och la ut på min blogg. Och det var helt ok. Så gick vi... Men hallå sa jag till Zandra... Jag glömde ju fota!!! Så då tog jag dessa två fotona utomhus... Bättre än ingen ting. Men jag tyckte det var jättemysig butik och samma här på utsidan!!!

Jag köpte 2 röda ljus och 2 svarta för 30:-!!!

                                 Nu ska jag snart börja med maten... Jag är vrålhungrig!!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se