Soptippen!!

Idag körde jag till jobbet med en fullknökad bil med en massa skräp. Mina kollegor måste tänkt en massa knasiga tankar om mig.
Men i själva verket så skulle jag köra till soptippen och slänga allt efter jobbet. Och det var ju egentligen bara en ren tur att jag "råkade" kolla öppettiderna i morse innan jag körde. Dom hade öppet till 18. Va bra tänkte jag, då kan jag ju packa bilen igen när jag kommer hem och köra med ett nytt lass i morgon igen. Men tji fick jag... , det är ju jävligt dumt att ha öppet till 18 varje dag. Istället stänger dom kl 16 så alla HÅRT arbetande ALDRIG ska få slänga sitt skräp utom på måndagar och lördagar... PYTTSAN!!!

                   

Ikväll är det Ullared på femman... Mamma sa det redan förra veckan men då hade jag ingen TV. Men jag trodde det var reprisavsnitt. Tänkte ändå att jag skulle kolla på det ikväll för att se om det var det eller ej!! Och det var naturligtvis inte det... Och  kom ångesten... Då kom jag precis på att när jag och Zandra var där med hennes mamma och syster kom ju han som intervjuar och kamerakillen fram emot oss och börjar prata!!! OH MY GOD!! Det hade jag ju fan förträngt... Så nu måste jag ju sitta klistrad varje måndag framöver för att se om man kommer med eller ej. Förmodligen klippte dom bort oss...Vi fastna inte på bild säkert...!!

                              

Snart är det slut för idag i alla fall och då ska jag koka lite makaroner till matlådan i morgon... Sen tänkte jag nog och lägga mig och "plugga" lite. Ska ha läst lite hjärt och lungräddning till på torsdag. Så det är bara att läsa på och även svara på lite frågor.
Har även fått hem en docka jag även ska öva på. Ett bra kunnande men tråkigt inlärande... Har tyvärr aldrig gillat HLR utbildningar, men fan så bra att kunna... Det säger jag verkligen ingenting om... Så därför får jag allt ta mig i kragen!!



Kalas...!!

Igår var en händelserik dag. Det började med att jag blev väckt av Zandra som ringde mig 9.15 ca. Vi bestämde att vi skulle ses på Väla och kolla efter en present till Patrik som vi skulle fira på kvällen, och självklart passa vi på att ta en fika.

När jag kom hem kavla jag upp ärmarna och gav huset en omgång med dammsugaren. DET var välbehövligt vill jag lova. Jag flänger ju och far hit och dit jämt så jag knappt hinner med mitt hem längre. Men den här helgen har jag varit hemma och fått rå om mig själv och då även mitt hem. Att ta hand om mig själv var även det välbehövligt.

Kl 16 var jag bjuden på kalas. Super trevligt... Här kommer lite bilder...

              
              
              
              
                                                          The Flying baby...

              
              

Sen blev det god middag. Hemmagjorda köttbullar, potatis och sås. Så jädrans goa!! För att snabba på det hela, för att hinna klart till melodifestivalen, så hjälptes alla åt i köket. Det var ju tur att dom hade en långt kök så vi fick plats allihopa!!

              

Talesättet "Ju fler kockar desto sämre soppa" stämmer inte riktigt tycker jag... För maten blev jättegod och jättebra...

              

Till och med karlarna lagade mat... STORT KORS I TAKET!!




               Tack för ett trevlig kalas...!!



Snacka om vårtecken. Hemma i min trädgård,...

resize_p1231_26- (MMS)

Snacka om vårtecken. Hemma i min trädgård, taget nu precis. Äntligen säger jag bara.


39,6

Ja man kan ju tro att jag har 39,6 i temp... Men så är ju såklart inte fallet... Jag har gått ner så mycket KG!! Liiiite störigt att jag nu 2 veckor i rad "bara" gått ner så pass så jag håller mig under 40 strecket!! Men nästa vecka SKA jag ha passerat 40 kilos sträcket... Så är det bara!!

Här kommer nytagna bilder, hittade upp mina glasögon igen. Kanske dags att börja anväda dom igen. Men jag vet inte... Känns som dom blivit lite förstora. Tyckte jag passade mycket bättre i dom innan än nu!!

              

              

Ikväll skulle jag betala räkningarna. Tänkte att det kunde va skönt att få gjort ikväll då jag egentligen inte har tid för det i morgon. För i morgon är jag en upptagen kvinna. Ska röja härhemma. Städa och slänga en massa skit och köra det till tippen. Men vad jag vet är inga räkningar betalda ikväll... FÖR DET GICK INTE!! Min dator eller mitt internet har varit så jädrans segt... Så fort jag laddat upp en räkning så stod det "Sidan kan inte visas". Till en början loggade jag bara in igen för att fortsätta där jag slutade (det är faktiskt rätt bra att dom sparas så man slipper lägga in dom igen), men när man gjort det ett par jävla gånger så ledsnar jag....!! Ingen höjdare alls...


Nähä... Nu ska jag nog ta och hoppa i bingen... Sitter och halvsover medans jag skriver...!! Najti Najt!!


Funderar...

Alltså jag funderar på att göra nåt jävligt skönt... Kl är halv nio och jag funderar på om jag ska gå och lägga mig. Är så förbannat trött ikväll!! Har redan suttit och nickat sen kl 20 ikväll och känner att jag inte blir piggare ju längre kvällen går.

Den här veckan har varit tung rätt så psykist. Inte mått så bra. Haft väldigt många tankar på Erik den här veckan. Årsdagen närmar sig med stormsteg. Snart bara en vecka kvar. Så det är inte konstigt att psyket får sig en knäpp!!

Dessutom gjorde det inte bättre att få ett tråkigt besked nu i veckan. Det har inte hänt mig något och vill inte gå in närmre på detta förutom att jag hoppas och verkligen tror att allt kommer bli bra. DET SKA DET GÖRA!! KOM IHÅG DET!! För jag vet att du läser det här...!! ♥

Så egentligen är det inte så konstigt att jag är trött... Det tar på en att må som en mört...!! Men som tur är har jag underbara människor omkring mig som bryr sig och som är förstående när man kanske inte orkar vissa saker...

Nämen usch... Nu till nåt mycket roligare. Mitt i allt det tråkiga så ploppade det ju ut en liten bebis i måndags, Marina fick ju sin lilla pojke så jag, Rikard och Zandra var upp på BB och hälsade på igår. Satt ute i hisshallen (man får ju inte komma in på BB längre och hälsa på om man inte är pappa och syskon) och mös. Så söt han är, det lilla livet...!! Vi hade köpt ett par byxor och en body... Sååå söta...!! Hade jag lätt velat ha till min bebbe...

              

Blev helt fel färg på byxorna. Här ser dom gula ut. Men på riktigt är dom neongröna... Så söta...!!

Sist men inte minst måste jag ju självklart säga Grattis till Patrik som fyller år idag... Grattis på födelsedagen PÖTRIK!!

               

Jaha... Nu har ju klockan hunnit bli 21 och jag är fortfarande vaken. Får kanske lägga mig nu i stället då. Är man trött så är man!!


TYST!!!

Ibland har man inte mycket att säga... Idag är en sån dag!! Därför är jag tyst idag och tänker inte blogga. Orkar helt enkelt inte...!!

                   


Jag har en TV!!!

Idag kom då äntligen antennNisse och fixade min trasiga parabol... Den var ju jättetrasig så han till och med fick byta ut den till en ny. Det är därför det har tagit så lång tid. Har inte haft någon TV på över 2 veckor nu. Så ikväll har jag zappat vill jag lova.
När han kom hit så gick jag ut och hälsa, såklart av artighetsskäl. Men som vädret just nu är i hela landet så är det ju sviiiinkallt!! Inget undantag just idag för att han skulle komma såklart. Blåste istappar tror jag. Snöade och såklart superkallt. Jag stog där och småpratade lite medan han monterade ihop parabolen på marken, innan han skulle klättra upp på taket. Tillslut såg jag att han var på väg att börja klättra upp, då passade jag på att gå in. Stod nog inte ens ute i 5 minuter, dessutom utan vantar, men med händerna i jackfickorna. När jag kommer in börjar mina händer klia och blåsor kommer fram...

              

Den ser ju fan helt svullen ut med. Men så fort händerna blir varma igen så försvinner blåsor, svullnaden och kliande i dom. Märkligt. Kan inte bli kall om händerna längre. Då blir det såhär!!

Slutade ju 12.45 idag. Skönt... Men har jag haft en skön eftermiddag. Jo lite faktiskt. Åkte ju direkt hem då AntennNisse skulle komma. Han var dock försenad så jag va hemma en stund och vänta på honom. 45 min senare kom han. Direkt när han åkt så drog även jag. Körde in till Helsingborg för ett möte med min jobbcoach. Har tyckt det varit lite jobbigt att gå dit innan, men idag var det riktigt intressant. Fick hjälp med tips och idéer på vad man ska tänka på och hur man skriver ett CV och personligt brev. Ingenting jag är så haj på så det var till stor hjälp faktiskt. OBSERVERA att jag INTE söker andra jobb, detta är bara nåt jag måste gå på, kan vara bra för framtida bruk.

Sen iväg till Väla för en träff med Zandra. Tog en fika (såklart, vad annars när vi är på Väla) men målet var att hitta en present till den lilla bebis som nu kommit.
Så därför säger jag stort Grattis Marina som fick sin lilla pojke igår kväll 22.28

Men idag säger jag även grattis till min moster som fyller år idag. 25 har jag för mig det var... Eller??

Nähä... Nu ska jag zappa vidare och sen gå och lägga mig.... Tänt gasolkaminen ikväll så det är varmt och skönt i sovrummet... Lyckades faktiskt byta gasoltub helt själv...!! Är man stor så är man!!




Prisa Gud för bearnaisesåsen!!

Jag var in och gjorde ett test på ICA:s hemsida idag. Där skulle man svara på 8 frågor där det fanns 4 svarsalternativ på varje fråga. Man skulle väl kort och gott se om man var en finsmakare eller raka motsatsen. Jag var nog raka motsatsen tror jag.

Rubriken på svaret står i rubriken på inlägget... Ha ha ha!! Och det stämmer ju så jäkla bra in på mig...!!
Jag är som Janet Husman stog det...
"Lagar ofta och gärna mycket mat så har man matlådor. Hon är gladlynt, rosig, har ett stort hjärta och jobbar med människor."

Men hallå skriver dom om mig eller...??

"Mest känd för paradrättern rotmos och flästläpp (Jents roligaste skämt) och storlekarna på smörklickarna. Margarin i mat är kriminellt.
Men maten har blivit dyr och lönen vill inte riktigt räcka till. Dagarna är ibland långa och livet kanske inte alltid så helfestligt.  För att pigga upp sig köper hon trisslotter eller nåt glittrigt, oäkta smycke på utförsäljning (ha ha, köpte ett halsband förra veckan för 30 spänn på Ur och Penn). Festmåltiden består av fläsknoietter med BEA, klyftpotatis och några glas billigt rött som får tänderna att skifta i blått. Vin är bra för blodet har hon hört, utan att tänks så noga på hur mycket."

Alltså detta är ju bara jag....

"Janet åker gärna på campingsemester och lyssnar på Christer Sjögrens dansbandsmusik och går på buggkurs på onsdagar, (ok, jag går inte på nån buggkurs, men spinning funkar kanske lika bra). Rejäl mat sitter fint, även om hon skulle vilja gå ner några kg (ja vem vill inte det, dock går det ju med en rasande fart för min del) Hon fikar gärna och ofta men kämpar med salladsbladen och tycker mest det smakar papper (så sant som det var sagt) och önskar att dammsugare var lika nyttigt gröna som dom ser ut...!!"

Fick mig många goa skratt när jag läste detta svaret och blev väldigt förvånad hur bra det stämde in på mig. Helt sinnes hur det blev...

Och tacka vet jag bearnaisesåsen... Finns ju ingen sås som bräcker den!!

                         Janet Husman


Ok, min starkaste sida här i livet kanske ...

resize_p1041_19- (MMS)

Ok, min starkaste sida här i livet kanske INTE är att koka ägg... Men ju kanske så mycket bättre på annat... He He....


Tidig eftermiddag!!

Idag hade jag min eftermiddag jag slutade tidigt. Den är alltid guld värt. Slutar 12.45 en gång i veckan!! Dessvärre har jag alltid nånting inbokat den dagen. Sånt man måste göra och passa på när man är ledig. Har sagt det förr och säger det igen... Känner faktiskt stor stress över detta. Så det är nånting jag ska tänka på. För nästa veckan jag slutar tidigt har jag fullt upp, men veckan därpå, alltså v 9 tror jag inte att jag har nåt inplanerat och så ska det få vara... MÅSTE låta mig själv få ta det lugnt en dag och få återhämta mig. Så är det bara!!

Men den här eftermiddagen har ändå varit mysig och lugn även om jag varit uppbokad. Jag var nämligen till Posh Shop och Sandra för att fixa mina naglar. I vanliga fall brukar det vara ca 3-4 veckor mellan gångerna. Den här gången hade det gått 6 veckor!! SJUUUUKT ju... Inte undra på att man hade en MEGAutväxt på nageln plus att naglarna var alldeles för långa. Nu är jag nästa lite ovan att skriva utan naglar. Jag gillar när dom är lite kortare...

              

Gjorde likadana som förra gången. Vill ha de diskreta då det inte passar sig riktigt i mitt jobb... Men var lite wild and crazy och satte ett hjärta på båda ringfingrarna... Lite måste man ju få piffa... Tack söta Sandra och Louise.

Efter naglarna åkte jag tillbaka till Ängelholm. Nu skulle det tränas igen... Jag och Zandra var inbokade som reserver idag och jag kände väl mer eller mindre att det hade varit jäkligt skönt om vi inte fick plats på passet... Så fruktansvärt trött idag. Men tji fick jag...!! Vi fick plats på passet så det var bara att masa sig dit och se glad ut... Och tur var väl det. För det var jätteskönt när man väl var där...
Sen hem, duscha, laga mat, äta mat, sätta igång diskmaskinen, prata med Hella i telen, blogga... NU SÄNGEN!!! I mitt VARMA sovrum....!! Hi hi!!

Sen vill jag bara säga ett stort grattis till Hellas kompis Carina som fick sig en liten son igår kväll...

              

            Så otroligt söt!!! Stort grattis till hela familjen!!




13-22

Och nej siffrorna är inte nån tid som jag jobbat eller nåt sånt... Utan jag tror det är mina grader i sovrummet. För några nätter sen hade jag ju svinkallt i mitt sovrum. Nu har jag ingen termometer därinne (skulle man egentligen ha bara för att exakt se) men jag skulle inte bli förvånad om det var ca 13 grader varmt därinne. Med tanke på hur jäkla kall vinden har varit dom sista dagarna så är det faktiskt inte en omöjlighet. Min madrass (den som ligger på den riktiga madrassen) är som en tempurmadrass som formar sig efter kroppen när man ligger. Den har varit STENHÅRD och det har varit som att sätta sig på en planka när man skulle lägga sig på kvällen...

Men NU...!! Igår kom jag på den briljanta idén att jag ju faktiskt har en gasolkamin. Varför använder jag inte den?? Den står ju på hjul så det var ju bara att rulla in den... Satte igång den när jag kom hem idag, alltså vad 18 tiden och den är fortfarande igång. Nu precis har jag varit därinne och hängt tvätt. Och varje gång jag hänger tvätt blir mina händer iskalla vilket i sin tur gör att jag får klåda på händerna... MEN INTE IDAG!!! När jag kom in i sovrummet för att gå in i tvättstugan var det en värme som slog emot mig. Blev så jäkla glad att det hunnit bli så varmt. Så nu när jag hängt tvätten är jag varm om händerna och jag nästan svettades... (Bara nästan, man ska ju inte överdriva)

Så om jag får uppskatta temeraturen nu så tror jag säkert att där är 22 grader varmt... Härligt!!

              

                                             Från kallt till varmt!!! NAJS!!

Och med dom orden tänker jag gå och lägga mig i det varma sovrummet och sova...!!



                   God Natt!!!



TV:n

Idag kom då den där antennNisse hem till mig... Han skulle fixa min parabol som jag trodde bara vridit sig av blåsten... Men det var värre än så tydligen. Hela "tallriken" hade gått sönder. Dels hade den spruckit och sen hade det blivit bucklor i den och då går det verkligen inte. Så det ända han kunde göra idag var att ta ner den och åka hem igen. Kommer igen nästa tisdag för att fixa till det och då samtidigt sätta den på en vägg i stället för att den ska sitta högst uppe på taknocken där det inte är lä nånstans för den.

              
                                  (Lånad bild)
En sån här kanske man skulle haft, så syns den inte... Ha ha!!

Känns rätt skönt ändå att det var ett sånt fel, då får man inte så dåligt samvete för att man ringer en sån om det var nåt man lätt kunnat ordna själv. Men det är ju klart. Det är sura pengar...!! Men men, då får jag å andra sidan igång min TV igen...!!

När AntennNisse (som i själva verket egentligen heter Leif tror jag) hade åkt drog jag till Väla för att träffa Zandra. Jag åt middag och hon tog en fika då hon redan ätit hemma. Det var så himla mysigt att sitta och bara prata. Det var ju sjuuuukt längesen sist vi var iväg och fika. Så det var verkligen på tiden!! Sen gick vi in en snabb runda in på IKEA, hon behövde handla lite...!! Och det säger man väl aldrig nej till...

Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig fick jag en chock... Sovrummet var som ett kylskåp, och då tar jag inte i, ibland kan man väl överdriva vissa saker, men det här var verkligen ingen överdrift. Det var så förbannat kallt att jag fick lägga mig med en hoodtröja, raggsockar och dubbla vintertäcken för att överhuvudtaget kunna bli varm. Sov så hela natten... Anledningen är ju såklart att det verkligen stormar här just nu. Både igår och idag har det blåst nåt vedervärdigt...

              
                                     (Lånad bild)

Hade inte varit nån större skillnad att sova på ishotellet eller i mitt sovrum.
Men ikväll har jag rullat in min gaskamin i sovrummet. Satte igång den vid halvnio och tänkte ha den igång tills jag går och lägger mig. Hoppas bara gasen räcker... Men med min tur har den väl tagit slut nu...

Nähä... Inget mer skitsnack!! Ska snart gå och lägga... I kylen!! Ha ha!!


3 gånger...

Jag måste bara få skryta lite... Jag och Zandra tränade faktiskt 3 gånger förra veckan. Känns så jäkla bra. Jag har i alla fall haft det som mål att kunna träna (och orka med) 3 gånger och det kändes bara så förbannat bra när man märkte att man till och med orkade!!! Vi klarar till och med att träna 2 dagar på raken vilket vi inte brukar göra. Försöker ha 1 dag emellan, men nu spinna vi för TerrorJens igår och spinncore idag. Och det är verkligen ett pass man behöver för där får man även, förutom lite spinning, även rygg och mage...

Igår var jag ju på Väla. Var ute efter en tröja att träna i, vilket jag även hittade. Bara en vanlig t-shirt. Men sen hittade jag även en vårtröja med en kofta till. Behöver både tröjor och koftor. Har många tunikor som man bara kan ha leggins till men känner att jag även vill ha nån tröja som man kan ha ett par byxor till eller nån kjol. Just nu har jag ingen kjol jag kan ha. Ska avvakta lite med det tills det blir varmare väder. Ingen idé nu när det är så kallt.
Och koftor behöver jag då jag blivit lite frusen. Har alltid varit varmblodig, men inte längre. Men vem vet. Det kanske stabiliserar sig när vikten stabiliserar sig med.

Den här bilden tog jag i morse, på språng iväg till jobbet...

              

                  Man ser ju lagom morgonsvullen och trött ut... Men det får ni ta..!!

Nu ska i alla fall jag hoppa i säng och överge dessa isbjörnar som går och stryker mot mina väggar... Burr... Det är kallt...!! NU VILL JAG HA VÅÅÅÅÅÅÅR!!!!


Busfabriken...

Igår var vi som sagt på busfabriken i Helsingborg. Tjo och tjim (stavas det så, ser konstigt ut) men HERREGUUUUD vad roligt vi hade... Jag, Rikard och Zandra tog med oss Nickolaj för att busa loss i några timmar. Vilken energi ungen har... Från det vi kom in till vi skulle hem lekte han oavbrutet bortsett från en kombinerad fika och kisspaus. Men annars så... Tänk om man hade den energin... Men vi var inte så dumma vi heller... Vi lekte minsann vi med. Kanske inte i samma takt som Nickolaj men ändå...
Här kommer lite bilder...

              
              
              
              
              

Efter busfabriken åkte vi hem till Birgitta och Bengt... Trött och slitna satt vi och mös... Men ack så roligt vi haft....!!

Idag var det återigen dags för träning. Jag och Zandra har faktiskt tränat 3 gånger den här veckan!! I morse stod det terror Jens på schemat... Men alltså jag säger bara SATAN I GATAN så kul det var... Sista låten han körde var en riktig röjarlåt och jag gav JÄRNET!! Jag hade LÄTT kunnat fortsätta minst 30 minuter till... Men en sak har jag lärt mig idag. Att jag ALDRIG mer ska smörja in mina händer direkt innan ett spinningpass... Fy så glatt det blev på handtagen, kändes som jag skulle halka av när man stod upp...

Sen efter lunch drog kosan in till Helsingborg och hem till Ronald och Roger... Fick kaffe och 7 sortes kakor... Vi hade inte setts sen strax efter min operation så det var verkligen ett kärt återseende. Tack för idag boys...!!

Sen drog jag till Väla... Köpte en träningströja. Har bara en och hinner inte riktigt tvätta upp den mellan passen. Så nu har jag åtminståne 2 tröjor.

När jag sen kom hem igen efter att dessutom ha veckohandlat så hängde jag tvätten som jag satte igång innan idag, bäddade rent i sängen och satte igång den tvätten, lagade mat och självklart åt av den... Så nu sitter jag här helt utslagen... Och apropå renbäddningen av sängen...

              

                         ♥ Är det alla hjärtans dag i morgon så är det...!!



LÖRDAG!!

Så jädrans najs att det är lördag idag.. Det är det ju inte varje dag och jag bara ÄLSKAR fredagar och lördagar... Och saken gör det ju inte så mycket svårare när det är så förbannat vackert väder idag. Hade dock hoppats på att våren skulle komma snart. Men kollar man ut så ser jag ett tunt täcke av snö ute. Inget jag gillar just nu men det är bara att gilla läget...!!

Idag ska jag, Rikard och Zandra ta med lille Nicco till busfabriken och busa av oss en skvätt...

              

Ska bli jätteroligt...!! Vi var där med honom för nästan exakt ett år sen, och vi vuxna tyckte det var minst lika skoj som barnen tyckte...!!

Ikväll har jag snyltat in mig hemma hos Rikard och Zandra igen... Det bara MÅSTE bli så eftersom att utan TV en melodifestivallördag inte klingar så bra i mina öron... Det GÅR ju bara inte...!!

Men för er som är nyfikna hur det går i ärendet "AntennNisse" så ser jag ljuset i tunneln... Jag ringde en reparatör igår som kan tänka sig komma på tisdag eftermiddag och hjälpa mig. Nästan precis när vi lagt på ringer den andra reparatören som jag ringde till tidigare i veckan och sa att han minsann kunde komma igår eftermiddag (alltså fredag eftermiddag), och det var han jag fick beskedet på att jag fick vänta i ca 3 veckor innan jag skulle få nån hjälp. Jaja... Från att inte ha nånting till att ha 2 antennNissar... Inte illa pinkat...!!

Och för er som blev oroliga nu så kan jag ju självklart meddela att jag såklart avbokade den ena... Så ni inte tror jag anlita båda... Så dum i hövve är jag inte... Ha ha ha!!





29

Ja jag fyllde ju 29 i december 2010. Det innebär ju alltså att jag är inne på mitt 30:onde levnadsår. SJUUUUKT!! Ja hur sjukt är inte det. Kan verkligen inte fatta det själv. Men det är inte just det det här inlägget ska handla om.

Jag har inte ens fyllt 30 än och har REDAN UPPTÄCKT GRÅA HÅRSTRÅN... Var faaaan är detta?? Och det är liksom inte bara ETT. Nä, det är ju jävligt dumt. Det är MINST 10 ST... Men VAR kom dom ifrån och NÄR kom dom...???? Ingen aning. Helt plötsligt sitter dom där MITT uppe på huvudet så alla ser dom och bara hånskrattar åt mig... Och inte får jag färga håret heller. Mitt hår är alldeles för känsligt just nu för att jag ska kunna färga det. Och jag kan ju verkligen inte ställa mig och rycka bort dom. Alla hårstrån jag har just nu är jag glad över. Men dom hade väl ändå kunnat välja en annan kulör...

Kommer väl sen ut såhär innan jag är 40...

              

Det här är jättevackert på en annan än mig... Vissa kan va skitsnygga i sitt gråa hår. MEN INTE JAG!! Jag VILL verkligen inte ha grått hår....

Nej usch så grått det här inlägget blev...

Föresten. Jag har ingen TV längre. I alla fall inga kanaler. För när det storma som sjuttsingen häronatten så gick min parabol åt fanders tror jag... Den sitter där men nånting har ju uppenbarligen hänt. Rinde en antennNisse idag. Och det var ju såklart inte BARA jag som hade problem. Väntetiden på att få det fixat är ca 3 veckor... GRATTIS!! Men tänk vad jag kan få gjort då när jag inte kan kolla på TV...





Hektiskt liv!!

Just nu tycker jag att mitt liv är ganska hektiskt... Jag jobbar till 17 varje dag utom en. (Ska verkligen inte klaga då många inte har några jobb) Och den dagen jag slutar tidigt har jag oftast något inbokat. Sånt man måste göra som man inte kan då man slutar 17. Och även dom dagar jag slutar kl 17 har jag oftast nåt inbokat. Oftast träning. Jag har skrivit det tidigare att jag lider lite av detta att inte ha nån kväll som man bara får komma hem och bara va. Det är bara stress stress stress hela tiden...

Idag till exempel... Slutade 12.45!! UNDERBART!! Men när kom jag hem?? Jo, senare än när jag slutar kl 17. Varför?? Jo, jag var först till läkaren. Och alla vet ju att man inte kommer in till läkaren FÖRE avsatt tid, eller jo, på vissa ställen gör man. Men inte jag idag i alla fall. Så jag satt och vänta. När jag väl varit därinne hade jag ganska mycket tid på mig till nästa ställe. Så jag drog till IKEA!! Så nu har jag äntligen införskaffat en papperkorg med lock på. OBSERVERA att jag rusa inne på IKEA så jag var klar därinne på 15 minuter. Och då gick jag på båda våningarna. Sen hade jag även 15 minuter på mig till nästa ställe... Vilket jag klarade!!

Sen iväg till Helsingborg för ett möte med min jobbcoach. Kom därifrån efter 17. Iväg och tanka bilen, hem och laga mat.

Men fatta att man blir matt som fasen. Igår var det träning och i morgon är det träning. Men på torsdag har jag fortfarande inget inplanerat så då ska jag bara hem. Och hör sen!!

Men just denna kväll då jag bestämt mig för att bara få slappa och kolla lite på TV, SÅ FUNKAR INTE DEN!! Tror baske mig stormen gjort nåt ohyggligt med den... Ha ha ha!! Ingen signal står det på den. JÄVLA SKIT!! Så står det bara om det blåser riktigt mycket vilket det har gjort, men inte längre. Blir så jäkla trött på saker som inte vill funka!!

Nu är det slut på klagerierna... Då vet ni...


SpinnCore!!

Ikväll var det dags för träning igen. Vi har börjat med SpinnCore på måndagar. Vi känner både jag och Zandra att vi inte bara kan träna spinning. Därför har vi börjat med detta och det känns redan nere i magen kan jag säga. Den nedre magen... Ha ha!!

Nu igår och idag har jag kännt en konstig lukt härhemma. Och det är ingen trevlig doft. Eller ska jag säga STANK!! Jag tror på fullaste allvar att det ligger en mus nånstans och är stendöd. Inte i nån av fällorna dock. Dom har väl tagit på sig en hjälm för att överleva...

              

     Hoppas den ljuvliga doften försvinner snart. För detta är fruktansvärt äckligt...!!

Nu ska jag snart hoppa isäng... För i morgon ska man jobba. Slutar visserligen tidigare men är som vanligt fullbokad. Börjar faktiskt bli lite less på det. Jag är alltid upptagen på kvällarna efter jobbet. Är det inte träning så är det alltid nåt annat. Känner att jag verkligen vill ha en fri kväll där jag inte har några måste alls. Den ända dagen den här veckan är på torsdag. Få se om det går att lova sig själv det att INTE boka in nåt. Men jag tror faktiskt att jag behöver det.


O här kommer frisyren...

resize_p1712_05- (MMS)

O här kommer frisyren...


Melodifestivalen 2011!!!

Ikväll är det alltså dags för årets melodifestival...

(Här skulle deras nya logga sitta, men den totalvägrar att visa sig... SKIT!!)

Med ny logga och allt... OCH JAG MISSAR DEN!!! Detta är katastrof!! För just ikväll ska jag bort på middag och vet inte alls om det folket är intresserad av att kolla på det. Och jag är ju faktiskt inte där för att kolla på teve!! Då kan jag lika gärna stanna hemma!!

Ja, som dom flesta vid det här laget vet (i alla fall mina vänner på fejjan) så klippte jag mig igår... Bild kommer senare eller så kan ni kika in på facebook!! Trivs än så länge bra, men det är väldigt kort och känns ovant!! Men det vänjer man sig vid med säkert...!!

Har bakat dumlekakor idag. Ska ta med dom på middan och hoppas för guds skull att dom är goda. Inte vågat smaka än!!

Nähä... Nu har jag inte alls tid med detta!!

Häpåer...


Köpt nya skor till jobbet. Så fula så dom ...

resize_p1257_03- (MMS)

Köpt nya skor till jobbet. Så fula så dom blir snygga. Men framför allt AS sköna...


Aj i trippel bemärkelse...

I måndags var jag och Zandra på SpinnCore... Skitkul så vi bestämde oss för att även gå nästa måndag. Magen däremot säger nånting heeeelt annat... Den säger bara AJ AJ AJ... Den vill inte alls att jag ska dit på måndag igen... Men den sa fan inte vinna över mig.. Nu var vi ju iväg på spinning ikväll, och där spänner man magen hela tiden vilket var en aningens problematiskt idag.

Men nu till det andra som gör ont just nu... När jag är på spinning och vi ska spinna loss (dvs cykla på som en idiot tills benen nästan åker av) har jag börjat märka att insidan på mina lår STUDSAR!!! Ha ha ha... Det är sant... Har blivit ganska slapp i huden just där, och huden "flyger" upp och ner för varje tramptag... Jag vet nu att en viss Patrik kommer sitta och asgarva nu... och tänka FLAPP FLAPP FLAPP... Och så är det verkligen!! Ha ha ha... Började faktiskt skratta mitt under spinningen för att jag kom att tänka på detta... Och det värsta är att det gör så jäkla ont... Aja!!

Och som om inte det vore nog... JAG HAR ONT I MUNNEN!! Inte tandvärk, men ont i tandköttet. Sitter precis längst in vid min visdomstand så jag kommer ju inte ens åt att dra med tandtråd eller nåt sånt. Så idag har jag garderat mig med FLUX från apoteket...

              

Hoppas det blir bättre med det. För som det är just nu har jag till och med huvudvärk av skiten!!

Igår hann jag verkligen inte blogga.... Direkt efter jobbet åkte jag hem till Angelica, Daniel och deras lilla Leon!! Han blir förövrigt 6 månader idag. Vi hade hur som helst jättemysigt och Leon var på topp humör. Han var inte blyg för fem öre och låg och jollra, prata och skratta för sig själv medans vi satt och åt. Hur sött är inte det... Så otroligt söt det lilla charmtrollet...!!


Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att träningsvärken behagar att inte ens komma...!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se