Jag vet jag vet jag vet...

Skitdålig uppdatering... Jag vet det...!! Men hr verkligen inte haft tid. Körde ju hem från Uppsala i onsdags. På rekordfart dessutom. Upp till Uppsala tog det 7,5 timmar. Hem tog det bara 6,5 timme... Sinnes, jag vet...!! Men allt gick så bra utom i Jönsköping då jag kände hur mina ögon hellre ville vara igenstängda än öppna... Till min stora förvåning nickade jag även till i nån sekund, blev naturligtvis skitskraj och fick stanna vid en mack... Resten av resan var jag klarvaken... Fattas bara annat...

I tisdags var jag till Stockholm och hälsade på Kerstin och hennes kill Fredrik... Berättar mer om det senare... Nu måste jag nämligen ställa tillrätta mitt lilla misstag... Eller ja, lilla och lilla...
Jag och Zandra var och handlade all mat igår som vi ska ha ikväll. Min uppgift är att göra pannacotta. Efter vår dag följde jag med henne hem och blev bjuden på tacomiddag... När jag åkte hem fick jag ju ta med ingredienserna till pannacottan hem till mig. Bara det att i morse vaknade jag med ett ryck och sa högt och ljudligt för mig själv "HELVETE", då kom jag på att jag glömt ställa in grädden och hallonen i kylen när jag kom hem...!! FAAAAAN!! Så jäkla klantigt...
Så det är bara att dra på sig palterna och iväg till affären för att köpa ny, dessutom laktosfri grädde, och hallon!! Hoppas bara där finns kvar!! Får ju passa på att hämta köttet jag beställt med så slipper jag åka inom affären igen... Rätt så onödigt kan man ju tycka!!

Bilder från kvällen kommer i morgon!!

      

Vill passa på att önska alla ett gott nytt år med en förhoppning från min sida att 2011 kommer att bli så mycket bättre än hur det här året började för mig!! Tiden har verkligen runnit iväg iår. Kommer ihåg förra nyårsafton som om det vore igår...

                                                        GOTT NYTT ÅR!!



Snöskyffel...

Idag drog jag och mamma iväg för att kolla mellandagsrean... Inget fynd... Vi var i och för sig inte på några klädaffärer eller nåt sånt... Däremot var vi till Chilli... Världens bästa inredningsbutik!! Eller nej, kanske inte världens bästa, men dom har väldigt mycket snyggt där...

Senare drog vi vidare till Biltema för jag behövde köpa på mig lite spolarvätska tills jag ska köra hem på onsdag... Har visserligen påfyllt men jag har ingen lampa som indikerar att den börjar ta slut, så det är ju bra att ha ifall den skulle ta slut mitt på vägen!!
Behövde även en snöskyffel, upptäckte att det inte bara var jag som behövde det. Det var helt slut...!! Och mamma köpte en ny borste till mig så man kan borsta av bilen med, ifrån snö alltså, hon måste tyckt min var mesig eller nåt...!! Ha ha ha!!

Ikväll åkte vi återigen hem till min moster. Mamma har lånat ett köksbord av henne i några år och det behöver hon inte längre. Då passa vi på att köra ut med det när vi ändå hade bil!! Smart... Jag vet!!

Och då hade man ju återigen en chans att få gosa lite med Bullen...

              

Och nu sitter jag och mamma återigen med en varsin dator i knät och spelar Mahjong!! Skitkul...!!


Annandagen...

Dagen börja med att jag sov till kl 10 idag... MEN FATTA va länge!! Till och med mamma, som i vanliga fall vaknar jättetidigt, vaknade hon med kl 10... Hur som helst satt vi och åt en god frukost...!!

Sen var det dags för Gränby Centrum för årets mellandagsrea!! Kom tomhänt därifrån. Om man ska va ärlig så var jag inte ute efter något och vi hade inte så mycket tid på oss. Vi gick in på Kvantum och handla mat sen körde vi vidare!!

Hämtade mormor och morfar hemma hos dom och sen vidare ut på landet till min moster och henns man!! Fika lite glögg och pepparkakor när vi kom dit och senare blev det god middag... Paella med minibaguette till... Ofin, som man måste vara nu för tiden, var jag tvungen att fråga om det blev efterrätt med (vilket jag misstänkte) och det var det ju, man måste ju planera intaget av mängden föda nu för tiden!! Ha ha ha... Skit jobbigt ju!! Till efterrätt blev det chokladmousse och hallon med en klick grädde på toppen!! Kan ju inte påstå att jag är så speciellt hungrig nu...

              

              

Blev tyvär inte så många bra bilder idag, många mörka!! Så ni får nöja er med dessa!!

Nu ikväll stannade jag och mamma till på affären och köpte sprite... Blev så jäkla sugen på en Lennart!! Man blandar Xanté och Sprite... Såååå gott!! Det satt jag och mamma och drack varje kväll på balkongen i grekland!!



Oj några kilon fler men en aningens brunare OCH en Lennart i handen...!! Härliga tider...

Apropå några kg fler... Jag vägde mig i onsdags, samma dag som jag körde till Uppsala!! Hade ju som ett litet mål att gå ner 30 kg innan jul. Veckan innan jul hade jag gått ner 29,9 kg, shit tänkte jag. Bara 1 hg kvar innan jul... Onsdagen vägde jag mig ju igen... -1kg!! Så därför är jag nu nere på 30,9 kg!!! Klarade mitt mål!! JIPPIIIIII!! Julen var räddad!!


Juldagen...

Den här dagen har gått snabbt även den. Jag hade bestämt med Hella att vi skulle träffas idag...!! Och dom har ju nästan precis flyttat in i deras hus... Var så spännande och se hur dom bor!! Och jag kan säga att dom bor jätte jättefint... Helt perfekt för dom!! 

              

Ha ha... Båda två hade fått en varsin T-Shirt när dom flyttat till Uppsala igen av Uppsala Kommun!! Snällt va.. (Hade ju jag velat ha när jag flytta till Kvidinge, men icke ha ha!!) Så dom såg ju mer eller mindre ut som ett pensionärspar... Ha ha!! Nej då!!

Blev bjuden på lite tacoslunch och efter det lite fika i form av Vienettaglass, kakor och kaffe...!! Mums!!

När vi ätit bytte vi lite julklappar... Jag hade med mig en inflyttningsjulklapp till dom och hade INTE räknat med någon julklapp tillbaka...Men det fick jag och glad blev jag. Fick en jättesöt ängel som hänger med en text som verkligen stämde in på mig!! Har den nerpackad så jag har inte fotat den, men ska naturligtvis göra det när jag kommer hem!! 
Tack gulliga ni!!

Efter julklapparna var det då dags för fikat... Var fortfarande lite mätt efter maten men är ju inte den som är den så det är klart man kan få i sig lite glass...

              

Ha ha ha... Ser ni skillnad på glasshög... Säger INTE vilken tallrik som är min!! He he...

Men gott var det...!! 

När jag kom hem gjorde jag och mamma (dock efter en bra stund) lite julmat och satt och festa på det..!! Supergod sill och annat gott!!

Nu blir det bara lite slapp framför teven... Och i morgon blir det besök hos moster och hennes man!! Ska blir superkul att komma hem dit!!

Vem har sagt att man ska slappa på julen när man kan göra saker PRECIS HEEEELA TIDEN!!! But I love it...!! Kan inte hjälpa´t...




Julafton...

Nu är glada julen slut slut slut... Tralalalala...

Då var den här julaftonen över för iår. Det har faktiskt gått förvånadsvärt bra. Trodde den skulle vara mycket jobbigare då det är första julen utan Erik. Själklart kändes det lite konstigt att inte fira med honom, tomt... Men allt har ändå gått bra!!

Gick hem till mormor och morfar vid lunchtid och vi drack lite glögg tillsammans. Sen blev det julmat för hela slanten... Efter maten blev det "Kalle" och senare kaffe..!! Vi köper inte julklappar till varandra längre men varken mormor eller moster kunde låta bli det... Så av mormor fick vi alla en varsin dubbeltrisslott och jag vann 50:- och av moster och Mats fick jag och mamma en varsin julprydnad som man ska hänga nånstans... Har inte packat upp den än och gör inte det förrän jag kommer hem till mig!! Gick hem igen halv sex på kvällen!!

              
              
              
              
              

Så här vackert var Uppsala när vi gick hem... Helt folktomt och en massa snö överallt...!!

Här var några bilder från min julafton!!

När jag och mamma kom hem hade vi lite egen julklappsutdelning... Lägger ut bilder på mina saker en annan dag..!!

Nu sitter jag och mamma och kollar "tomten är far till alla barnen..." En rolig julfilm som man nästan måste se...!! Önskar dock aldrig att jag får en sån familj!!

I morgon ska jag hem till Hella och Fredrik. Har aldrig varit hemma i deras nya hus dom köpt så det ska bli jätteskoj!!!


Dan före dan...

Idag är det då alltså dagen innan julafton!! Kan inte förstå att det redan är julafton i morgon!! Tiden går så sjukt fort!!!

Igår körde jag ju till Uppsala på ca 7,5 timmar, men det stoppar inte mig från en liten shoppingrunda med mamma på Gränby Centrum!!  Jag behövde verkligen ett par varmare skor... Hittade dessa...

              

Var dom varma... NEJ!! Däremot en julklapp till mig själv då jag fått 500 kr och dessa var till och med på rea!!

Men här kommer dom riktiga kängorna som är varma och till och med vattentäta!!

              

Bara det att jag prova dom i affären, den ena var skylt exet och den andra var den som låg i kartongen. Men när jag köpte dom fick jag ta sprillans... Hänger ni med, knappt jag gört!!
När vi äntligen kom hem, ca 20.30 på kvällen så ville mamma prova dom... Då upptcker hon att ena sulan inne i skon är borta... VA FAAAAN!! Jaha.. Det var bara att ta sig in dit idag igen för att påpeka detta och få en sula till min sko!! Bara det att det var FULLT med folk. Hitta baske mig ingen parkering, dessutom var jag lite stressad då jag skulle hem till Sara, Jonas och deras lilla Wilda... Hon var så otroligt supersöt...
Tack för idag vänner och tack så mycket igen för julklappen!! För er som undrar fick jag espressokoppar på ställning med tillhörande koppar!!
 
Nu ikväll har jag och mamma haft en liten tacokväll... Supermumsigt och nu sitter vi och kollar (och till och med spelar) på uppesittarkvällen!! Var en siffra ifrån att vinna en resa till Gran Canaria värt 20.000kr!! Skit oxå att jag inte vann...

              

Ja ni ser rätt... Har gjort den årliga Rocky Roaden...!! Sviiiinigt gott!!

Nu ska jag va lite trevlig och kolla lite på uppesittarkvällen med mamma... Och dricka upp mitt vin!!

Ha nu en underbar jul alla mina nära och kära...!! Blir kanske inte så mycket bloggande i morgon!!

              

                                                         GOD JUL!!!


Äntligen framme...!!

Tog "bara" 7,5 timmar... Men det känns som två!! MAX!! Bilen bara susa iväg över landet upp mot Uppsala!! Jättefina vägar på mototvägen. Inga problem nånstans!! Lite svårt på sina ställen i omkörningfilen då det var lite snöigt, men annars SKITBRA!!

Hade ju lånat en talbok av Zandra jag skulle lyssna på hade jag tänkt. Kom igenom proligen, sen växla jag tillbaka till radion igen... GÅR INTE!! Jag bara somnar om jag ska lyssna på en bok... Och det kan man ju verkligen inte göra när man kör bil!!

Idag blir det ett kort inlägg... Riktigt trött nu!! Ska faktiskt gå och lägga mig...

I morgon blir det ett besök hemma hos Sara o lilla Wilda!! Ska bli så roligt att träffa dom. Hon föddes i augusti och jag har inte träffat henne än!!

Nu ska jag sova... Hej på er...!!


Har termometern fått fnatt eller är det ve...

resize_p0849_22- (MMS)

Har termometern fått fnatt eller är det verkligen såhär kallt.... burr... Nu drar jag till Uppsala!


Är nog världens lyckligaste!!

2010 har, som ni vid det här laget säkert redan vet, varit ett väldigt händelserikt år för mig... Har varit mycket tråkigheter i mitt liv. Inte bara allt som hänt med Erik utan även på jobbfronten.

Som jag skrivit tidigare här i bloggen blev jag ju uppsagd från mitt jobb på hospice. Efter allt som hänt orkade jag inte med ett sånt arbete, det gjorde jag visserligen inte innan heller då det är så speciellt arbete. Hur som helst ville/kunde dom inte omplacera mig med motivationen att jag inte klarade det arbetet innan Erik blev sjuk. Idioti kan man tycka och jag har svurit många gånger åt detta ska ni veta...!! Men samtidigt som jag skrev på papprena om uppsägningen kändes det ändå rätt så skönt då jag slapp den ångesten över att komma tillbaka till hospice igen, få slippa att återigen se en cancersjuk patient med sitt speciella utséende, kanske så som Erik såg ut sista tiden, det hade jag inte klarat av. Och heller inte klarat av att se en död person igen... Känns alldeles för jobbigt!!

Men nog med tråkigheter... För som jag skrev i rubriken så är jag nog världens lyckligaste idag...!! Vinden har verkligen vänt för mig...  Fick nämligen en fast tjänst på 100% idag... VILKEN JULKLAPP!! Jag är så otroligt glad över detta och det känns så skönt att det löst sig...!! I´m so happy...!!

Nu blev det mycket text, jag vet, men jag kände att jag behövde skriva av mig lite...

Idag är det kallt... Höll på att trilla av stolen är jag såg att det var -17 jäkla grader ute... MEN FATTA!! Är det kallt eller är det KAAAAAALLT!!! Jag röstar för att det är JÄVLIGT KALLT!!

              

Så idag åkte mössan på... Duschade i morse och åkte iväg med blött hår så då måste man ha mössa på sig.. Bara det att luggen var TOTALT platt när jag kom fram, jag menar inte bara vanligt platt utan tänk er så platt så det la sig till samma läge igen hur många gånger jag än körde fingrarna i håret... Det är DET som gör att jag inte gillar att ha mössa... Håret ser ju för täskigt ut sen... Aja... dagens I-lands problem antar jag!!

Och just nu i skrivande stund tar dessutom gasolen slut i min gasolkamin.... FAAAAN!!! Inte NU när det är så kallt ute...!!

Nu ska jag packa... Drar till mitt Uppsala i morgon för att sen fira jul där uppe med min familj. Ska bli supermysigt!! Tar nog med mig datorn så jag kan lägga in bilder eftersom...


Terror... Svar NEJ!!

Idag var tanken att jag och Zandra skulle på julspinning... Som ett litet "avslut" på spinningen innan jul. Vi hade båda verkligen sett fram emot det... Det skulle ju dessutom vara i 75 minuter och vi var taggade till tänderna... Men så händer det som inte fick hända... Zandra blev dunderförkyld och jag megavärk i magen!! Vi blev båda lite besvikna, men det är INTE bra att träna när man är sjuk... (Tänker då på Zandras förkylning).

Istället bar det av till Ängelholm för inhandling av sista julklapparna.... Känns så jäkla skönt. Nu är jag helt klar!! Bara inslagningen kvar... Suck!! När jag betalt den sista kom jag på att jag inte vet om jag har nåt julpapper så det räcker till allt... Det återstår att se helt enkelt!!

Köpte faktiskt en liiiiiten julklapp till mig själv med...

              

Av Mia Skäringer!! Har bara hört bra om den och velat ha den ett tag men inte kommit mig för att köpa den!! Men nu är den min!! Ska nog börja läsa redan ikväll!!

Har även fått låna en talbok av Zandra som jag tänkte lyssna på när jag kör till Uppsala!!

              

Jag är inget fan av talböcker... Har en tendens att bli trött av dom, men jag ska ge det ett nytt försök. Har kanske inte hittat böcker som faller mig i smaken!! Ibland när man kör så långt kan man bli så otroligt trött på att bara lyssna på musik hela tiden!!


Alltså jag måste bara säga att jag tycker tiden går så jäkla snabbt!!

              

Det är bara 4 dagar kvar till julafton, i söndags var det fjärde advent (jag vet, ettan och tvåan har trillat ner, nålen åkte ut ju längre ljuset brann, skit oxå!!!) och jag säger som en kompis på facebook skrev, "var fan tog andra och tredje advent vägen??" Tiden bara rusar, man hinner ju baske mig inte med sig själv snart!!

Färdigklagat...



Dop!!

Igår var jag iväg nästan hela dagen kändes det som!! Jag gjorde ju mina naglar i fredags och blev jättenöjd över dom. Superfina!! Men när jag kom hem och börja fejja och dona här hemma upptäckte jag att min ena tumnagel hade spruckit... FAN!! Ringde Sandra och fråga vad jag skulle göra... Gulliga hon tog sig tid och laga den till mig redan på lördagen dagen efter...!! Tack söta du!! Vi skulle ju iväg på dop sen vid 14 tiden så det var lite jäktigt.

Jag hade fixat mig redan innan jag åkte till salongen för jag skulle köra hem Sandra efteråt så åkte vi till kyrkan tillsammans efter att hon och Patrik gjort sig i ordning!!

Dopet var jättefint. Det var såklart lilla Leon som blev döpt. Patrik var Gudfar och en kompis till Angelica, Katrin var Gudmor.

              
              
              
                                         Leon verkar gilla rosetten!!

              
              
              
              
              
                                              Det härliga presentbordet!!

              
              
                             Huvudpersonen för dagen!! Lilla söta Leon!!


Det var lite bilder i alla fall.... Som vanligt togs en massa!! Går inte att lägga ut allt... Då hade jag ju aldrig blivit klar med det här inlägget....!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig... Är ganska trött idag så kolla filmen på trean i sängen lockar ganka mycket måste jag säga.
Ska jobba mellan 8-17 i morgon och kör direkt från jobbet till spinningen... Det är ju julspinning i morgon på 75 minuter. Jag vet... Jag har INGEN ANING om vad jag gett mig in på... Lär ju kliva av cykeln med darrande armar och skakande knän, som min mamma sa ikväll...

God natt...



Fel på bloggen!!

Skulle blogga igår, men ack vad jag bedrog mig... Det gick inte ens att logga in... Tydligen var det inte bara jag som haft problem med det... Nog om det!!

Igår jobbade jag i Ängelholm hela dagen!! När jag kom till jobb hade det kommit ca 5 cm nysnö som låg jättevackert på marken!! SKITVACKERT när man har bråttom och redan är lite sen pga vädret och dessutom går och trillar.... Jo, jag har gjort det igen!! För ca 2 veckor sen ramlade jag ju när jag åkte skridskor och slog i mitt revben, vilket jag fortfarande har ont i. Varför skulle inte det räcka med det... Nä, då tar jag och tokramlar igen och faller rätt ner på mitt vänstra knä. All tyngd på knäet... Visserligen har man ju gått ner 30 kg men det är ju fortfarande rätt mycket tyngd kvar för ett stackars knä!! Dessutom knäckte jag ryggen!!
Låg där på marken och kom fasen inte upp... Kom ingen heller som kunde hjälpa mig!! Tillslut tog jag mig upp själv efter lite tvång!!

In på jobbet halt och lytt och jobba en hel dag.. Fick jag åka hem sen då?? Nej!! Vi skulle ut och äta middag med jobbet på en jättemysig restaurang i Ängelholm som heter "BaraTapas". SUUUUUPER god mat och jättemysigt ställe...!! Kan varmt rekomenderas!! Dom hade ju såklart tapas, det förstår man ju kanske på namnet!! Man fick menyer och en varsin penna, så fick man sätta sig och kryssa för dom rätter man ville ha!! Så kom dom sen ut med en salig massa rätter... På löpande band!!

Kom inte hem förrän 21.30 på kvällen!! Skönt man inte skulle jobba dagen efter..!! Idag Fredag har jag varit och gjort mina naglar!! Tack Sandra... Dom blev superfina och vintriga!!

              

Efter nagelturen drog jag en snabbis till Väla... Jag som levt i kjol nu i 2 månader är gaaaaanska less på det... Köpte faktiskt mig ett par jeans. Guuud så skönt att slippa känna att man hela tiden MÅSTE ha kjol!!

I onsdags var jag ju till Bjällerklang!! Det tjatade jag ju om några gånger den dagen!! La aldrig ut nån bild därifrån av det jag handlade.... Hittade inte så mycket. Var ganska utplockat... Men jag köpte i alla fall dessa söta skålar!!

              

Två hjärtformade skålar!!! Tyckte dom var så fina när man kunde sätta ihop dom sådär.... Tack Lotta för tipset!!


Kul att komma hem till detta...

resize_p2130_16- (MMS)

Kul att komma hem till detta...


Skönt!!

Tänk att jag kan sitta och titta på TV en kväll med ca -8 grader ute UTAN att frysa så mycket inomhus... För är det så kallt ute så blir det svinkallt härhemma!! Dels är det ju stenväggar och dom blir svinkalla för ingenting men sen har jag ju börjat frysa mer och mer nu när jag gått ner så mycket i vikt...!!

Orsaken till varför jag inte fryser längre är såklart min gasolkamin!!

              
                Min kamin heter Manhattan!!

Hade ju som ni kanske vet vissa svårigheter att koppla ihop den... Egentligen kanske det inte var så svårt att koppla ihop den, men grejen är bara att jag har sån respekt för gasol och är livrädd att det ska bli fel... Men idag kom räddaren i nöden... Fick hjälp att montera den och såklart även starta den... Och fan va skönt det blir här hemma... Den värmer jätte jättebra... Känner i och för sig ingen värme från den då jag sitter i soffan. Det är först när man kommer närmre, men det sprider ändå värme i rummet vilket VERKLIGEN behövs!!

En sak är i alla fall säker nu... Jag längtar till sommaren, då är det inte så kallt ute...

Ikväll träffade jag Lotta på Bjällerklang... Hittade två hjärtformade skålar. Lägger ut bild sen när jag har nåt att stoppa i skålarna... Ser lite tråkigt ut bara som dom är... Annars hittade jag inget speciellt...


Bjällerklang...!!

Ikväll ska jag träffa Lotta som jag jobbade med i Åstorp innan... 1 gång om året går vi till en julbutik i Billesholm som heter Bjällerklang. Och den är bara öppen under juletid...!! Tror den öppnar till 1:advent och stänger lillejul, dvs 23 december... Vet ju att ni Uppsalabor inte riktigt säger lillejulafton!!

              
                            Bilden är lånad och det är INTE från Bjällerklang!!

Ungefär såhär ser det ut.... MASSOR av jul och massor av tomtar, lyktor, änglar etc i överflöd... Man skulle kunna gå där i timmar, men det går ju inte...!!

Får se om man hittar nåt skoj idag...



Ännu ett år äldre...

Jaha... Då har man fyllt år igen. Ytterligare ett år närmare pensionen... Ha ha... Men gud så tråkigt och hemskt det där lät då. Men så sant om man tänker efter. Förhoppningsvis kommer jag ju jobba i mååååånga år till. Har ju hittat ett så roligt jobb nu, där jag går på timmar, och hoppas verkligen på att få mer där. Skrev förra veckan att jag skulle iväg på en hemlig sak i Helsingborg, var på en anställningsintervju. Var vill jag inte tala om, men tyvärr fick jag inte jobbet. Däremot ville dom ha mig på timmar. Och det tackade jag såklart JA till...

              

Måste få passa på att tacka för alla fina kommentarer jag fått på facebook, sms, er som ringt och även grattat in real life!! Det värmer otroligt mycket...!!
I present fick jag till min stora förvåning en spaweekend på Ystad saltsjöbad... Presentkort från H&M (fick dock ringa till mamma, som gav mig det, för att fråga efter summan som hon glömt skriva dit ha ha) och några trisslotter... Vunnit sammanlagt 100kr. Inte illa pinkat tycker jag. Dessutom blev jag bjuden på födelsedagsmiddag hemma hos Rikard och Zandra, fick dock laga till den själv då husägarna byggde sin övervåning och städade... Så jag erbjöd mig själv faktiskt!! Sen kom Birgitta och Bengt, Marina och lille Nickolaj dit och fikade... Rikard fyller år i morgon så dom ville såklart passa på att fira honom!!

Idag har jag jobbat i Ängelholm. Var inte så mycket att göra idag så jag kunde smita iväg redan kl 14 istället för kl 17. Skitskönt... Skönt med en fri eftermiddag faktiskt...

Just nu håller jag på och fryser ihjäl långsamt men säkert... Har ju köpt en gasolkamin men får baske mig inte ordning på den. Den står bara där och hånflinar åt mig just nu och jag är bra nära att slänga ut skiten så jag slipper sen det jäkla leendet!! Hade ju varit skönt att bara få tända den och sitta här i soffan och få bli varm... MEN ICKE!!!

              
                              Ser ni hånflinet i den.... DET LILLA ASET!!!

För er som följer mig på facebook har sett en status i helgen som löd såhär... Ungefär... "Jag är kung på pannacotta"  Kanske lite i överkant om jag ska va ärlig... Men goda var dom i alla fall... Och kolla in det dubbla lagret...

              

I botten hade jag vanlig vaniljpannacotta med lite stänk av Xante i, i den rosa lagret kokade jag hallon och socker med några droppar lime, slog över grädde och gelatinblad och hällde såklart inte på den rosa förrän den vita stelnat lite. Övanpå hade jag bara frysta hallon som fick tina med lite socker... Då blev det såhär fint...



Nu är det jul...

Nu ÄNTLIGEN har jag verkligen fått upp alla mina ljusstakar... Skröt ju sådant innan det ens var 1:a advent att jag minsann hade fått upp min advent. Men jag ljög..!! Köket var kvar. Den staken jag brukar ha där funkade inte för mig iår... Synd, jag älskar verkligen den ljusstaken. En gammal som inte ser ut som alla andra... Men men... nu får den gå i graven så idag var jag på Maxi och köpte mig en ny... Det konstiga är att jag inte ens tänkt på att jag inte haft någon stake i köket alls, inte ens julgardiner. Sånt är skitviktigt för mig i vanliga fall att just köket är juligt... Vet inte vad som hänt med mig iår. Men nu är det jul även i mitt lilla kök!! Och jag har dessutom varit emot såna lite mordernare stakar... Men inte längre...

              
              

Lyser kanske inte lika mycket som en vanlig brukar göra!! Men det gör ju inget...!! För jag lyser ju upp vardagen så bra själv... ha ha ha ha!!!
Fanns i vitt och rött!! Tyckte den vita passade bättre än den röda hemma hos mig...!! Dah... uppenbarligen eftersom jag köpte den vita!! Blir så trött på mig själv ibland!!

Snart kommer Rikard och Zandra hit på lite idolfinalmys!! Blir middag och sen glöggmys i soffan!!

Bäst jag sätter igång med maten snart då... Lovade ha den klar tills dom kom!!


FIKA!!

Idag har jag varit helt död... Trött trött trött!!! Men ikväll ska det spinnas så man piggnar på sig en aning igen!! Varit till Ängelholm och tagit en fika med Zandra. Vi gick INTE till mormor Olgas idag... Jag var lite hungrig och då passade det bättre med ett annat ställe där dom har goda smörgåstårtor... Dessvärre vääääldigt stora bitar. Efter ett par tuggor började jag mår fruktansvärt illa. Ingen höjdare och jag ångrade genast det valet!! Kan nog inte äta sånt längre. För stabbigt för mig!!

Igår skulle jag göra nåt, vilket jag inte kommer vad, så gick min ena nagel av!! Gjorde som tur va INTE ont vilket det kan göra. HATAR... Blev så jäkla paff bara... Tur jag har en ny tid nästa vecka!!

              

Nähä... Här har inte jag tid att sitta och häcka... Måste byta om nu för ett Spinningpass med terror Jens!! Pallar inte riktigt ikväll bara men det är väl bara att bita i det sura äpplet antar jag och köra dit... Lite rädd om mitt onda revben bara... Man kan ju andas rätt så häftigt där ibland och då gör det ont...!! Men det är väl bara att bita ihop där med antar jag....

Nähä... Byta om var det ja!!


Jamie Oliver!!

Började ett program på femman idag med Jamie Oliver. Han är i Stockholm och gör en massa mat från Sverige... Brukar tycka att hans program är ganska jobbiga att titta på för det är så stimmigt. Kameran är nära det som ska filmas och följer varenda armrörelse. Men det här programmet är faktiskt bättre... Riktigt bra faktiskt!!

         

På just den här bilden testar han surströmming... Såg faktiskt riktigt gott ut men jag hade fan aldrig stått ut med stanken!! Det hade nog bara vänt sig i magen på mig...!!

Nu har jag inget mer kul att berätta... Jobbat idag ju och konstaterade igår redan att man inte har nåt att skriva om när man jobbar...!!

Häpåer....



Inge roligt...

Har verkligen inge roligt att berätta idag... Jobbat 8-17, körde sen direkt till NP Nilsson (nån järnhandel) och köpte min gasolkamin jag beställde förra veckan!! Körde sen iväg och tanka och handla... Och sen hem och äta mat...!! Japp, det var min dag det...!! Hur roligt var det. Känns som jag hade mer att berätta när jag var arbetslös än när jag jobbar. Så klart jag har egentligen, för det mesta som händer på jobbet kan jag ju inte berätta... Kallas tydligen tystnadsplikt... Så jag får ju stå ut med det... Föresten var där inget roligt att berätta där ifrån i alla fall... 

Har inga bilder så jag slänger in några på min underbara "gudson"... Ha ha!!! Chicco, Rikard och Zandras hund... Det är nåt speciellt mellan honom och mig... Äääääälskar min lilla Chicco!!!

              
                   Kanske inte den vackraste bilden på oss... Men dock en bild...

              
              
              
              

Sötaste... Synd bara att jag inte tål honom... ha ha ha!!! MEN DET SKITER JAG I!!!



Bildregn...

Som ni verkligen vid det här laget vet gjorde jag ju en gastric bypass den 15 september. Har nog inte undgått någon...!! Och under vägens gång har det blivit några bilder... Inte så många men ändå några... Har ju lagt ut några men tänkte att jag återigen skulle lägga ut dom för att mer se en liten skillnad...!!

              
              
              
              
              

Har tyvär inga tidigare helkroppsbilder än den första... Eller jo, har faktiskt från dagen innan operationen men iklädd ENDAST Bh och trosor... Och jag tänkte spara er den synen... Vill ju inte förstöra hornhinnan på er ju... ha ha ha!! Nä, det är jag verklige inte mogen för, om jag någonsin kommer bli det!!


Snöskottning...!!

Idag var jag ju som väntat jääääävligt mörbultad!! Har inte kunnat sova på den sida jag alltid sover på, dvs vänster sida!! Ont ont ont!! Men har inte märkt av det så mycket i natt i alla fall... Skönt!! Behöver inte ta några värktabletter heller vilket jag inte gillar att göra...!!

Hur som helst har det snöat inatt och även hela dagen igår, så idag var det tvunget att gå ut och skotta!! Gick ganska bra faktiskt. Som vanligt vid den här årstiden kommer jag inte in i mitt garage. Tänkte jag skulle försöka sopa bort den snö som låg löst! Men sopborsten är inne i garaget. Rena turen att mastodontskyffeln låg ute!! Så jag fick slita och dra med den i stället...!! Gick faktiskt skitbra. Inga svordommar (vilket kom en hel del förra året då jag skulle iväg till sjukhuset med Erik och allt var bara en enda röra i huvet) men idag gick det som smort!!

Såg även den här lilla istappen droppandes från mitt hus...

              

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig in till Helsingborg... Vill inte tala om än vad jag ska göra där. Kanske kommer ni få reda på det sen...
Sen efter mitt hemliga besök ska jag träffa Zandra på Väla för en fika (otippat som sjutton) och där ska jag även kolla efter lite julklappar... Det är ju såna tider nu har jag hört... he he!!


Inte så jävla kaxig just nu...

I helgen har det hänt grejjer... Igen!! Som alltid händer det mycket nu varje helg fram till nyår.. Men det är kul!!

Igår var vi på kalas för två st födelsedagsgrisar (observera, EJ mina ord...!!) En som fyllde igår och en som fyllde tidigare i höst... Kalasen har blivit inställda 2 gånger pga sjukdom så kalasen slogs ihop!! Smart tycker jag...!! När det inte kunde lösas på annat sätt!! Vi var hemma hos Birgitta och Bengt i Höganäs då dom har störst plats, vi är ju en del när vi ses, närmsta familjen... Och fler och fler blir det...!! 12 vuxna och 4 barn...!! Och ibland även 3 hundar och numera även en katt!! Ha ha... Många blir det!!

Här kommer lite bilder från gårdagen!!!

              
      Zandra, Leon och nån... vad heter han nu igen... Ja just det, Patrik tror jag...!!

              
                                                 Födelsedagsgris nr 1

              
                                                 Födelsedagsgris nr 2

              
                                               Finner inga ord...

              
                                                         Kusinerna!!

              
                                               Gudfar och gudson...!!

Nickolaj fick i present av oss att åka iväg idag och åka skridskor!! Han har aldrig stått på ett par skridskor så det tyckte han skulle bli jätteskoj!! Och vi med...!!

Så idag bar det iväg mot Helsingborg i snöyran!! Hämtade först upp lilleman sen var det skridskor för heeeela slanten!!
Jag som älskade att åka skridskor som barn och upp i tonåren tyckte ju detta skulle bli såååå roligt...!! Mitt mål var ju att göra en piruett... eller två eller tre... Var lite ringrostig till en början men det tog sig. Inte stått på nåt dyligt på säkert 10-13 år!! Men efter några minuters åkande tog jag mitt förnuft tillfånga och gjorde en piruett... Gick bra första gången och andra och även tredje och fjärde gången!!! Tills Sandra ville se den... Ja visst självklart säger jag då och sätter igång och tappar balansen, hittar den inte igen utan känner att jag är på väg att falla framåt. Normala människor hade tagit händerna till hjälp och tagit emot sig i fallet UTOM fröken Ohlsson!! Nä, hon sträcker ut armarna rakt ut och landar raklång på magen!! Bara det att magen inte är lika fyllig längre så revbenet tar JÄÄÄÄÄVLIGT med stryk!! Så nu sitter jag här hemma som en invalid med ett MYCKET ömmande revben och ett blåmärke på knät...!! Det ÄR mig det är synd om!!
Här kommer i alla fall bilder från dagen!! Dock inte från mitt fall...!!

              
              
              
              
              
              
              
                                         Herr och fru Mössa!! Ha ha

              
              
              

Många bilder blev det...!!

Nu ska jag ta min sarjade kropp och dumpa ner den i sängen!! Kommer nog sova gott inatt...!! Så härligt när man gjort nåt sånt här på dagen, även om vi var inomhus känns det som vi fått en massa friskluft idag...!! Så roligt!! Detta måste göras om igen!!! Då ska jag hålla mig stående hela tiden!! LOVAR!!!


Trött...

Varit på kalas idag för att fira Nickolaj som fyller år just idag... och Maximilian som fyllde år för länge sen men där kalasen fått skjutas på då familjen varit sjuka... Superkul att träffa alla... Nästan, Sandra var inte där då hon jobbade men sen var alla där faktiskt... Daniel hade jobbat så han dök upp lite senare!!

Bilder kommer i morgon!! Orkar inte gå och hämta kameran, föra över dom i datorn, redigera varenda bild, kolla vilka man kan lägga ut och vilka man INTE vill lägga ut... Ja, så håller jag på VARJE gång jag ska lägga ut bilder... MÅSTE redigera dom innan...!! Gör dom ju naturligtvis inte oäkta, lägger på lite mer kontrast och i vissa fall även mer färg!! Ser snyggare ut...!!

Nickolaj fick som present ett par raggsockar och ett par termobyxor... Han tyckte väl att det var sådär att få dom kan jag tänka mig, men när vi frågade honom vad man kunde göra ute på vintern så började hans tankegångar gå... Så tillslut sken han upp och sa SKRIDSKOR... Ja, rätt... Så i morgon (Söndag) ska vi ta med honom och få åka skridskor. Han blev riktigt glad men samtidigt tveksam då han aldrig åkt det tidigare. Men vi ska lära honom...!! Ska bli såå mysigt i morgon!! Vi ska ju naturligtvis åka vi med... Ska ju bli intressant och se om man ens kan stå på ett par skridskor nu för tiden!! Tyckte det var riktigt skoj när jag var barn... Får se... Kanske hamnar på akuten med både brutna ben och armar, kanske mest troligt en bruten rumpa!! Ha ha...!!

Nähä... Nu är det kallt, sängen kallar!!


Fullt upp...

Och nästan slut som människa... Bara nästan!! Igår starta jag inte ens datorn, och DET är ju förbannat ovanligt...!! Nu när jag börjat jobba så åker man 7 på morgonen ungefär och kommer inte hem förrän 18... Långa dagar och igår åkte jag dessutom direkt iväg från jobbet till Helsingborg för att hjälpa Sandra och Louise på Posh Shop på deras kundkväll. Supertrevligt och vi hade så skoj dessutom. Modevisning, rea på kläder och fika... Bara det att strömmen gick 10 minuter innan öppning... Men som alltid, dock efter lite kliande skallar, löser sig det mesta!! Den kom tillbaka!!

Efter stängningen provade jag lite kläder... Har inte kunnat ha deras kläder innan, men äntligen!! Så jäkla kul!! Lägger ut bild i morgon på en av tunikorna jag köpte. Ska på kalas i Höganäs i morgon och tänkte ha den ena då!! Även dags för en helkroppsbild snart igen!! Det var ju vägdag igår, det glömde jag INTE, även om jag velat glömma när jag såg resultatet... -0,1kg!! WHAT THE FUCK!! Trodde ju jag skulle gått ner mer.... Men ICKE!! Jaja, nya tag nu i veckan!! Blir lite bättre nu när man börjat jobba och får in rutiner... Tyvär jobbar jag ju inte varje dag...!! I väntan på helkroppsbild tänkte jag bjuda er på en FÖRE och en EFTER bild...!! Håll i er för detta är inte nådigt... ha ha!!

              
                                                Sommaren 2010

              
                                                     Vintern 2010

Kan inte fatta själv att det blivit sån skillnad... Hittade den första bilden i min gamla digitalkamera för ett tag sen och fick mig en chock!! Tänk att det bara är några månader sen man såg ut sådär... SJUUUUKT!! Som mina nära och kära vet så har jag haft väldigt svårt att se någon skillnad, men nu ser jag utan tvekan en stor skillnad!!

Nähä... Sängen kallar...



En bra mössa helt enkelt...

Alltså jag är ju bara för bra... Idag när jag körde hem från träningen ringde jag mamma... Hade min underbart varma och sköna mössa på mig... Men alla vet ju att det verkligen inte är bra att köra bil och prata i telefonen samtidigt. Därför åtgärdade jag det... Kolla in detta!!

              

Ah men det är ju genialt... Trycka fast den mellan örat och mössan!! Kunde inte kommit på ett bättre sätt faktiskt.. ha ha ha!!! Ser ju dock inte riktigt klok ut på den här bilden!! UCSH!!

Nu till min första dag på jobbet...!! Den var skitbra...!! Så himla skönt att komma iväg och jobba igen!! Satte igång direkt när jag kom, hann knappt byta om innan det var dags... Första patienterna stod och väntade på att få betala innan deras läkarbesök och jag lärde mig kassan ganska snabbt. Men bara om dom vill betala eller har frikort, inga problem, bara dom inte kommer med en massa konstigheter då kör jag fast!! Kommer väl det med...!!

Sen har jag varit på labbet med och tagit prover på folk. Var väääldigt ringrostig och missade kärlen flera gånger och en patient fick jag sticka 3 gånger innan blodet behagade komma... Inte OK...!!

Dagen gick ganska snabbt och informationen som lagras i mitt huvud nu kommer nog snurra runt i natt!! Om det kommer bli svårt att somna tror jag INTE... Skulle i så fall va för att jag fryser, som vanligt nu för tiden!!

Var faktiskt till en järnhandel idag och beställde en gasolkamin, MÅSTE få lite värme i mitt hem!! När jag ligger i sängen och ska sova känner jag hur det viner i ansiktet, den pyttelilla del av ansiktet som syns när jag har täcket över mig...!! Tror allvarligt alltså att endast mun och näsa syns utanför täcket!! Ha ha ha!!!

Nä, nu måste man väl kanske gå och lägga sig, jag ska ju upp och jobba i morgon, igen!!

Och i morgon är det vägardag igen!!! SÅÅÅÅ SPÄNNANDE!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se