Oooops!

Herregud vad fort tiden går. Jag har redan jobbat 1,5 vecka efter semestern. Känns som igår... Tiden går sjukt snabbt!! I helgen som var så var jag och Roger bjudna på kräftskiva hos Jenny o Micke. En stort partaj som inte kunde bli annat än trevligt. Vi var ca 20 st. Dom hade riggat upp ett stort tält i trädgården och dukat upp ett långbord. Vi alla hade superkul långt in på småtimmarna. Sist kvar var vi som skulle sova kvar. Och jag var den som hoppa i säng först. Då var kl 5 på morgonen. Därefter gick folk tydligen o la sig allt mellan 6-8. Herregud! Man är ju ingen ungdom längre. Vi var rätt så slitna på söndagen om man säger så. Kvällens tema var HATT. Alla skulle ha nån sorts hatt på sig. Kul idé.
Vi hade en ruskigt rolig kväll/natt/morgon. Längtar redan till nästa års kräftskiva!

Semestern är över...

När jag, för 4 veckor sen, gick på min enormt efterlängtade semester, trodde jag nästan aldrig att den här dagen skulle komma. Kvällen innan första arbetsdagen. Den är ju fruktansvärd. Så mycket som jag hatar den här dagen, lika mycket älskar jag sista arbetsdagen innan sin semester. Men men... i morgon vid frukosten kommer det kännas att man inte varit ifrån jobbet överhuvudtaget. Nu vågar jag skriva dom här känslorna, för innerst inne älskar jag egentligen mitt jobb. Men... när jag ser tillbaka på mina 4 veckor så kan jag verkligen inte klaga. Jag har haft det fantastiskt underbart. Här kommer en bildkavalkad från min sommar. Den började till och med 1 vecka innan semestern hade börjat. Som en liten aptitretare då Kerstin och Fredrik kom ner och hälsade på.
Ja ni ser själva... en väldigt händelserik semester. Har långt ifrån fått med allt. Men lite! Tack alla för just ni förgyllt min sommar!!

Tidningskändis...

Alltså... vill ni ha min autograf nu så har jag full förståelse för det. Jag har även full förståelse om det kommer va långa köer till mig i receptionen när jag börjar jobba på måndag, just för att få min autograf. Jag var nämligen med i tidningen igår. I alla fall på HD.se. Skulle ta tåget till Ängelholm för lite After Work och vad händer. Självklart signalfel! Så intervjuade dom lite olika resenärer. Däribland mig... eller ja, dom plocka väl bara alla snygga!! Ha ha ha...
Läs o begrunda... Autografen skrivs när vi träffas!!

Strandliv idag igen...

Äntligen kom solen tillbaka... Vaknade, såg att solen sken. Ahaaaa tänkte jag! Det får bli stranden idag. Bryggde kaffe, bredde mackor och packade väskan o drog. Så underbart väder. Intog min frukost här på stranden och njöt av fulla muggar på en då folktom strand. Det var bara jag, vågorna och solen.
Nu ska jag hem och göra min fin inför kvällens AW i Ängelholm med mina arbetskamrater.

Ljuvliga semester!

Jag älskar min semester. Det är så underbart att bara ta dagen som den kommer och göra vad man känner för. Igår stämde jag träff med Jenny o Jessika på Väla! Inte för att jag skulle ha nåt speciellt men bara trevligt att träffas, ta en fika och bara snacka en massa skit...
Vi ska ju på kräftskiva hos Jenny o Micke om ett par veckor och i år är det hatt tema. Så igår hittade jag en hatt som jag tror kommer passa perfekt!
Jag har pimpat den lite och resultatet kommer när det är dags för kräftskivan den 16 augusti. På kvällen körde jag till Ängelholm för att fira Regina som fyllde 50 (eller var det 25???) Överraskade henne genom att bara dyka upp där som gubben i lådan. Det blev en riktigt trevlig kväll med mat och fika. Jag som bara skulle gratta och lämna en blomma!!
Grattis igen fina Regina!!

Kopparhatten

När gästerna åkte i Söndags blev det så tomt o tyst här hemma så vi bestämde oss för att åka på en utflykt tillsammans bara jag och Roger. Den första gemensamma den här sommaren. Vi åkte till Söderåsens nationalpark och utsiktsplatsen Kopparhatten. Jag stekte pannkakor, koka kaffe och så packa vi väskan o drog iväg. Vilken utsikt... Helt otroligt vad långt man kunde se!
Har ni inte varit där så åk dit. Det finns olika vandringsleder, kortare och lite längre. Vi hade inte rätt kläder och skor för att vandra men åker nog gärna tillbaka för att gå runt där mer.

Uppsala besökare

I helgen har vi haft besök av Hella, Fredrik o deras lilla Moa. Mysig helg med bra väder. Vi starta med en promenad ner till Råå och till stranden. Jag var fortfarande hundvakt så även lilla Chicco fick följa med.
Lördagen körde vi ner till Malmö o gick vid Turning Torso och Bo01.
Söndag åkte gänget uppåt igen då deras tripp började för en vecka sedan med diverse stopp på vägen. En mysig helg som gick alldeles för fort.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se