Vilken glädje

Haft 2 dagar nu som jag känt inte varit på topp. Mycket som kan spela in där men ibland är man ju helt enkelt inte på topp. Det kan ingen vara. Men så finns det personer som ser det (och kanske möjligtvis drabbas av mitt dåliga humör ) direkt och bara sådär snappar upp det. För idag, när jag minst anar det och springer iväg på nåt snabbt ärende på jobbet, står det helt plötsligt en godispåse på mitt skrivbord när jag kommer tillbaka igen.
Kan man bli annat än glad då undrar jag? Jag blev självklart superglad. Dessa gjorde ju min dag. Men det är inte slut här. När jag kommer hem ligger det ett vadderat kuvert till mig. Ser direkt att det är mamma som skickat.
Ha ha ha! Då har hon gått o köpt en chokladkalender till mig och SKICKAT hem den till mig. Du e för go mojjan min! Två överraskningar på samma dag. Det är inte illa det inte!

Har jag en grisfarm hemma månne..?

Nej då det är bara jag som fått en gammal avdankad grislampa. Men gissa hur glad jag är!!! Denna ska fixas till såklart! Bild kommer självklart när mitt projekt är klart! Vi får se vilket årtionde det blir!! Ha ha ha!!

Julskyltning på Råå!

Japp! Då känns det som julen är invigd nu då. Jag, Roger, Rikard, Zandra och barnen var på julskyltningen ikväll nere på Råå. Julkänslan infann sig kanske inte riktigt men mysigt att komma ut lite och göra nåt annat för en gång skull. Nästa Söndag är det ju första advent och julen är här på riktigt. Hoppas bara på lite snö så även Julkänslan kan få komma!
Väl hemma värmde vi oss med årets första glögg och pepparkakor. Och självklart dom där obligatoriska munkarna från marknaden.

Röj...

Idag tog vi en dag i källaren. Egentligen känns det mest som att vi bara stuvade om bland alla lådorna. Men det känns ändå rätt bra såhär nu i efterhand. Vi hittade några grejjer vi kan sälja av, lite vi kunde slänga samt kunde ställa in det i lite bättre ordning än innan. Så skönt att få lite mer ordning i kaoset. Här kommer lite av det vi vill sälja!
Kom å kööööp....

Starstruck

Alltså... Har längtat ihjäl mig efter denna lördagkväll. Så mycket bättre med Carola som huvudperson. Jag har gråtit som en gnu hela kvällen. Fråga mig inte varför, det har bara kommit liksom. Har faktiskt aldrig sett ett "Så-mycket-bättre" avsnitt/säsong där man känner igen alla låtarna som alla artisterna tolkar och som jag ej heller känner så mycket för.
I januari startar Carola sin turné i Helsingborg, och gissa vem som vill gå på den konserten? JO JAAAAAAG!!! Hade varit sjukt roligt! Det är en dröm jag haft i många år!! Vi får helt enkelt se om drömmen slår in!

Ibland måste man...

För 4 år sen ungefär gjorde jag min gastric bypass. Hela jag har förändrats enormt mycket. Inte bara kroppsligt utan även psykiskt och själsligt. Jag tycker själv att jag fått mycket bättre självförtroende, vågar mer och framförallt vågar synas på ett helt annat sätt. Jag har alltid tyckt det varit kul med kläder o smink för att nämna ett exempel. Men självklart är det mycket roligare nu när man kan ha kläder på en avdelning med "normala" storlekar. Känslan att kunna prova ett plagg och kanske till och med får gå ner en storlek är obeskrivlig. (För fortfarande idag tar jag ALLTID den största storleken in i provhytten) Men... Ändå finns dom där hjärnspökena där och klankar ner på en. Den säger att jag fortfarande är tjock. Min mage, mina lår etc. Innan operationen vågade jag knappt köpa godis eller andra onyttigheter utan att jag skulle känna blickar. Än idag känner jag samma skam i kroppen men försöker att slå ifrån mig mina spöken och tänka att jag inte ser ut så idag. Men det är verkligen inte lätt. Därför... Ibland måste jag verkligen gå tillbaka och titta på gamla bilder från förr. Det är då jag inser hur jag såg ut. För i mitt huvud ser jag likadan ut än idag fast jag såväl egentligen vet att jag inte gör det. Så just idag bjuder jag på före och efterbilder.

Störigt eller vad?

I lördags var jag till Ullared. Var definitivt inte ensam om det. Hur som helst skulle även mamma med fler åka dit på en bussresa fredag till lördag så vi bestämde att vi skulle ses där på lördagen. Sagt o gjort! Fick med mig Zandra som sällskap vilket var trevligt! Måste bara säga att jag är väldigt tacksam för att mamma var här förra helgen. För så lite vi träffades inne på Gekås trodde jag faktiskt inte vi skulle göra. Tråkigt bara att jag inte träffat min moster sen i somras. Men men... Det blir aldrig som man tänkt sig. Hur som helst hade jag såklart en lista på vad jag skulle handla. Bland annat den här stjärnan!
Men den fanns inte. Riktigt irriterande! Och nåt som var ännu mer irriterande var att en vän varit där idag och då fanns den igen. Åhhhhh..... Om det är någon som mot förmodan ska dit i dagarna nu innan jul. Vill ni skänka en tanke på mig då. Skulle såååå gärna vilja ha fatt på den!!

Mysig helg

Helgen som var så var mamma här nere på besök. Alltid lika mysigt med mamma på besök. Vi inledde helgen med en god lunch på saluhallen i Höganäs. Kollade runt i dom olika butikerna som ligger runt omkring.
På kvällen kom Rikard och Zandra med barnen på middagsbesök. Lördag var jag och Roger på fest som var planerat sen länge. Riktigt rolig fest måste jag säga. Det var Jenny som anordnat en överraskningsfest för hennes man Micke som fyller 40!
Söndag var jag liiiiite sliten. Men väluppfostrad som man är visades inte detta så tydligt eftersom jag hade kära mor här. Den dagen bara strosade vi runt och fördrev tiden. Måndag hade jag tagit semester och vi begav oss av till Lund. Mamma skulle på utbildning där i 2 dagar. Så medans hon var iväg på sitt satt jag faktiskt på hennes hotellrum och njöt. Det var visserligen bara 2 timmar. Men 2 ljuvliga timmar. Hade köpt med mig kaffe, godis och en tidning. Kröp upp i fåtöljen och bara va!!! I tystnad! Till och med slocknade nån timme tills jag väcktes av mammas knackningar på dörren. Tyckte dom 2 timmarna gick ruskigt snabbt helt plötsligt.
På kvällen gick hon o jag på ett thaihak i närheten av hotellet! Jättegott!
Det var den helgen det! Tänk vad snabbt det går!

Hotad...

Jag har en mamma som hotar med att sluta läsa min blogg om jag aldrig skriver nåt. Så jag får väl göra det då. Skyll dig själv mojjan men du bad om det...
Såhär varmt och skönt väder hade vi sist vi sågs. Det var sommar o slutet av Augusti. I morgon ses vi äntligen igen, och jag längtar så!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se