Haircut...

Jag har varit så otroligt less på mitt hår under en längre tid. Tidigare var jag väldigt kortklippt men ledsnade efter ett tag (läs ett par år) och började låta det växa. Men nu har jag insett att jag inte kan ha längre hår. Jag har så tunt hår så det ser bara konstigt ut. Så nu i fredags hade jag en klipptid. Vad hände? Tog mitt förnuft tillfånga och klippte av det...
Har än så länge inte vant mig riktigt! Förra gången jag klippte mig så kort så hade jag redan en ganska kort page så skillnaden blev inte så markant. Denna gången blev det så plötsligt på nåt vis. Men ruskigt skönt vill jag lova med den fria nacken. Lovely!

Valet 2014

Men gissa om jag är trött på allt valsnack nu. I varenda vrå pratas det om valet. Jag är så sjukt ointresserad (tyvärr) och visste fram till idag inte vilka jag skulle rösta på. Men nu är det k alla fall gjort. Jag och Roger släpade oss iväg till vallokalen och gjorde oss hörda!
Så nu så! Nu återstår det att se hur det blir!

Igår minsann!

Zandra ville till Ullared och ville ha sällskap! Hon frågade om jag ville följa med och sa ja! Min tanke var att endast vara med som sällskap och satte därför en strikt budget för mig. 500 hade jag att röra mig med. Inte ett öre mer. Hur det gick? Skit bra! 426 kr blev mitt så det var goda mått! Jag ska nämligen upp senare iår och kör mitt race då i stället.
Stod o hängde lite med dom här grabbarna! Trevliga prickar! Ha ha ha
Blev så supernöjd med min handväska jag hittade. Köpte även ett armband och en kaffeburk från Cult som dessvärre var trasig när jag väl kom hem. Suck! Jaja bara att byta när jag väl kommer upp nästa gång!

Grillkväll!!

Roger har lämnat mig! Eller nej, väldigt fel ordval här! Han har åkt bort över helgen och lämnat mig kvar här hemma fram till söndag kväll rättare sagt! Skönt tycker jag att bara få rå om sitt eget för en helg men sen är det lika skönt när han kommer hem igen. För att jag inte skulle sitta ensam var Zandra väldigt snabb med att locka mig med en liten grillkväll. Och jag ångrar verkligen inte att jag tackade ja! Shit pomfritt vad gott det var!! Rikard e grym på grillat.
Tusen tack för en mysig kväll mina vänner!!

INSTÄLLT!

Som sagt har jag och Zandra verkligen kommit igång med träningen. Och det känns sjukt bra! Just nu har jag sån sjuk träningsvärk så jag knappt vet var jag ska ta vägen. Men det är ju en skön smärta som gör gott och som tur var är övergående. Idag var det spinning som stod på schemat. Jag var verkligen inte på hugget och inte ett dugg taggad. Men jag gav mig den på att jag verkligen inte skulle avboka passet. Tog mig i kragen och bytte om. Ikväll var det i Höganäs så jag gick ut till bilen o körde iväg. När jag kommer till Viken (lite mer än halvvägs) ringer mobilen. Det var gymmet!! Passet inställt!!! Meeeeeeen!!!!! Det var bara vrida på ratten och styra kosan hemåt igen! Ringde Zandra som heller inte var på hugget idag men hade samma inställning som mig, att INTE avboka!! Jaja... det var bara att ta sig hemåt igen och umgås lite med sitt hjärta!

Livet susar fram...

Det går väldigt fort nu... Jag hinner inte med. Sist jag bloggade var om kräftskivan jag o Roger var på. Herregud det var ju nästan 3 veckor sen!! Vad har hänt sen dess kan man undra? Inte mycket. Jag har jobbat o jobbat o tränat lite emellanåt. Jag o Zandra har blivit riktigt duktiga o följer strikt våra pass. Tidigare kunde vi avboka samma dag o bara skita i det. Inte nu. Nu kör vi fast det kan kännas lite motigt.
Jag var på en kräftskiva till nu i helgen som var! Hos Rikard o Zandra! Hur trevligt som helst.
Ja ni kanske förstår min bloggtorka. Det händer inte så mycket här just nu.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se