Frissan...

Var ju till frissan igår. Har gått hos en och samma frisör i mer än ett år nu och är supernöjd. Går på Soul och Skönhet i Ängelholm. Och varje gång jag ska klippas får jag en så där underbar hårtvätt INKLUSIVE massage... Men dra mig baklänges så jäkla skönt det är.

Igår slog jag även på stort och slängde i lite färg... Blev riiiiktigt nöjd...!!

                                                     
               Valde en morotsfärgad nyans på håret... Tänkte få i mig lite färg såhär till våren...
 
 
                                                   
                                        Nääääärå... Valde en mörkare brun med guldtoner i...
 
 
                                                   
Men säg mig... Var tog guldet vägen?? Aja... Nöjd är jag i alla fall... Men frisyren kan jag inte göra så mycket år än. Är så jävulskt trött på mitt hår som ju är på utväxt. Men det var ju själva den vad långsamt det går...!!
 
 

Pildammsparken

Förra helgen när jag var hos Roger så grabba vi tag i båda våra kameror och begav oss ut på en fotorunda. Det var så vackert ute med all snö och så kallt...!!
Vi gick dock inte så länge pga kylan, den var riktigt bitande och vi var inte riktigt klädda för det. Men några bilder blev det och den här första bilden blev helt klart min favorit...!!
 
 
Ha ha... Sån underbar fågel. Han stod en stund på ena benet och såg sig omkring, efter en stund bytte han ben precis som om han behövde värma benen emellanåt. Så läckert, och nära kom man också. Inte rädda för fem öre...!!
 
 
Härliga vinter...!! Synd bara att det blivit plusgrader igen... Men nu blickar vi fram mot våren...!!
 
 

Eurovision song contest...

Måste ju bara påminna ALLA om att nu börjar ju faktiskt det bästa jippot på hela året... Nämligen MELODIFESTIVALEN... Men shit alltså, jag kan ju inte riktigt fatta att det redan är dags. Och jag har verkligen NOLL KOLL PÅ LÄGET!! Det är ju faktiskt katastrof. MÅSTE nog ta och läsa på inför helgen även fast jag, hör och häpna, MISSAR årets första delfinal!! Jag och Roger, samt mina kära vänner åker ju till Göteborg just precis på Lördag. Dålig planering, DÅLIG...!!
 
                                   
 
Hur som helst. Loreen gick ju och vann förra året och det innebär ju såklart att det är vi i Sverige som håller i hela skitet iår. Och vem blir då programledaren för iår...
 
                                                        
                                                               PETRA MEDE
 
Hur bra är inte hon lixom. Jag gillar henne och tror hon kommer klara det galant. Det ända jag kom att tänka på när man fick reda på detta. Ska hon vara ensam?? Brukar det inte vara 2 programledare... Jaja, tror hon klarar det utan större problem faktiskt!!

Kul...

Exakt såhär kul är det när man har en kliande hals, på gränsen till halsont, rinnande näsa o snytningar...



O precis såhär glad blir man när man håller på o blir förkyld o man ska till Göteborg i helgen...

Aja... Bara att bita ihop...

Måndagslyx

Idag har jag varit på utbildning... Men ack så passande att den var just i Malmö o gissa vem jag bott hos då... Men såklart, hemma hos Roger. O gissa om det var lyx att den bara varade fram till lunch o att jag var så förutseende att jag tog ledigt resten av dagen... Var iväg på liten nödvändighetsshoppingrunda...
O gissa vad jag då ser...



Två likadana bilar, som min egen... O ingen av dessa var min... Finns alltså fler än jag som har den spygröna färgen... Hahaha

Ikväll blev vi bjudna på middag av svärmor, bara sådär på en måndag. Väl hemma dog vi bara i soffan... Underbara måndag med andra ord...




Lugn helg helt enkelt...

Har inte gjort många knop den här helgen. Träffat Roger givetvis, myst hos Rikard o Zandra med lilla Olivia o idag blev det en tur till några vänner för en fika. Bara lugn o ro med andra ord.

Helgen avslutades med film o popcorn.




Sköna fredag...

Igår beställde vi faktiskt mat. Noll fantasi på mat o dessutom var orken borta.
Det bidde lite kinamat med ett glas vin till. Maten var hur god som helst... Kunde ätit ihjäl mig men det går ju inte. Det får ju inte plats så mycket ändå...



Resten av kvällen spenderades i soffan till nån film...

Idag däremot skulle jag betala räkningarna o öppnade ett av kuverten från CSN. Jag hade gett f-n i att öppna det då det bara var hur mycket man ska betala i månaden det kommande året. Men hallå... Till min lycka upptäckte jag att kontot stod på NOLL... Wohoooo




Tjejfest...

Det var ett tag sen vi hade tjejfest... Kanske vore dags snart igen brudar...




Men lägg av så bra...

Eller ja, bra o bra går ju att diskuteras. Inte så nyttigt kanske... Ni som följer bloggen vet att jag varit sugen på 2 saker ett tag nu... Inte längre...!! Detta har åtgärdats idag.

I eftermiddags intogs det semla, en halv åtminstone...



Det visste ni ju... O senare ikväll fick jag även den efterlängtade våfflan...




Så nu ska det nog inte behöva tjatas om det mer på ett tag... Hehe


Snart så...

Det börjar lite smått rätta upp sig med semel- o våffelsuget...




Ikväll blir det pannkakor, i allafall en släkting till våfflan...

Jag, tjatig...?? Nej, tänkte väl det...

Mysdag

Haft o har en lugn o mysig slappehelg. Igår gjorde vi absolut ingenting förrän vi åkte till Rogers syster på kalas vid halv 4. Mycket trevligt o ruskigt god mat, som alltid.

Idag skiner solen från en klarblå himmel o vi ska bege oss ut på en fototur. Ligger dock i soffan fortfarande men inte så länge till om jag får bestämma.




Suget har EJ stillats...

Förra veckan gjorde jag en statusuppdatering på facebook som löd såhär...
 
 
 

Vackert...

Måste bara berätta...!!
 
Igår när jag körde hem från jobbet fick jag stanna mitt på vägen...  Inte för att nån annan stannat, inte pga nån olycka och inte heller för att jag tyckte det var så skoj.
 
Nej, helt enkelt för att det hoppa fram några hjortar och spatserade över vägen... Och inte bara en eller två. Nej, utan säkert en sisådär 20-30 st. Dom bara hoppa fram en efter en i grupper om 2 eller 3.
 
                                            
 
                                                                  Hur häftigt som helst.

Spärren än bruten...

Alltås jag blev faktiskt rätt så full i skratt när jag läste en blogg tidigare nu i Januari. Nämligen Carinas blogg...
 
Jag kände mig så fruktansvärt träffad... Den handlade om nåt så simpelt som en helt vanlig fis. Men ÄR den så jäkla vanlig egentligen...??  Har aldrig haft problem på det planet med tidigare pojkvänner. FRAM TILL NU...!!
 
Men varför ska det vara så jäkla svårt för oss kvinnor att bara braka loss i soffan... Karlar har aldrig några som helst problem med detta. Nej OK, vissa har nog det föresten, men definitivt inte min karl.
 
Men jag är inte den som är den, jag bet ihop, tog tjuren vid hornen och brakade väl loss härhemma.... Ha ha ha!!
 
                                                        
       
                     Så jag säger bara det, FIIIIIS, det är ju så jäkla skönt när det är över...!! Ha ha ha

GRATTIS...

Idag fick jag ett riktigt roligt och glädjande telefonsamtal. Ett samtal som gjorde att både mina och min väns glädjetårar bara sprutade.
Nämligen från min kära barndomsvän Kerstin som födde sin lilla flicka igår.
 
 
                                             Jättegrattis till Er Kerstin och Fredrik...!!
 
 

Fortsättning på föregående inlägg...

Tänkte berätta hur det gick med mina stövlar som pajja. Kom ju hem en dag nu i veckan och känner, på kylan på foten, att stövlen gått sönder...!!
 
 
Riiiiktigt störigt när man lagt mycket pengar på ett par, som jag trodde, bra vinterstövlar. Det är dom, det vet jag. Men som vanligt får jag väl tag på måndagsexemplar. Vi har ju bara exemplet på min mobil, men det är ju en historia för sig.
 
Som tur var så hittade jag kvittot. Datumet var stämplat 15/12 ALLTSÅ inte ens en månad sen...
Men jag gick tillbaka till butiken och ber om att få reklamera. Inga problem, det var helt ok. Fick ett par nya istället. So far so good.
 
MEN...
Upptäcker att dom rear ut mina stövlar nu på halva priset vilket gör att även jag vill ha dom nya på halva priset. Men det fick jag såklart inte. Tills Zandra sa till mig att be om ett presentkort i stället för att sen kunna köpa dessa på halva priset sen. Visst, jag fick mig ett presentkort och bad sen att få köpa stövlarna igen... Men där gick jag bet. Nä, det gick inte...
 
Då tog Zandra ton i butiken och började argumentera SOM FAN, Ha ha ha... Vad skulle jag göra utan henne. Zandra menade på att jag har ju fått ett presentkort och vill handla ett par stövar i butiken. Sen att det råkar vara just dessa stövlar kan ju vara ren slump. Men just dessa fick jag inte handla på halva priset, men gärna allt annat.
Då menar hon att om jag kommer tillbaka till butiken nån timme senare och vill köpa mig ett par vinterstövlar så får jag köpa precis vilka jag vill utom dessa.
 
Förstår att hon går ju fetback på detta, men jag känner ändå att kunden alltid har rätt...!!
 
Om 10 kunder skulle komma in samma dag och reklamera olika skor och stövlar, och ville göra samma sak som jag, alltså köpa tillbaka dom på halva priset, säg mig då en sak. Hur F A N skulle hon kunna hålla reda på alla dessa, att den lämnade in dessa så hon får inte köpa dom, och han får inte köpa dessa för han lämnade in dessa. Men ni hajjar väl...!!
 
Men efter Zandras underbara argumentering så har jag ett par nya stövlar... PÅ HALVA PRISET...
 
 
OCH har ett presentkort hemma på resterande summa som jag kan handla snygga vårskor för...!!
 
Ha ha ha!! Yes...!!
 
                                                KUNDEN HAR ALLTID RÄTT!!

ARG...

När mamma o min moster var ner till mig o hälsade på så gick vi på stan inne i Helsingborg... Hittade ett par snygga, varma o goa vinterstövlar. O jag bara älskar dom. Supersköna o såklart varma o goa.

Idag upptäcker jag nåt väldigt oväntat...



Ett HÅL rätt igenom. Då har skinnet o sulan släppt. Tyckte väl att det drog lite väl mycket om foten...

Internet...

För nån vecka sen beställde jag mig ett vanligt hederligt bredband med router INKLUSIVE hemtelefon. Så nu har man gått tillbaka till vanlig telefon igen.

Idag kom mitt paket äntligen på posten. Självklart var jag tvungen att hämta ut det idag. Var taggad att få koppla ihop det...



Ok... Möts av den här synen av kablar o tillbehör...



Klia mig bland dom grå ett tag... O helt plötsligt ringer det på dörren...



Som en räddande ängel kommer Roger... O "poff" sa det, så var allt installerat o klart...
Självklart hade jag klarat det själv men lät honom fixa det, hrm...!!

Tvätto...

Jag hade en gång en tomtebrosch jag kunde ha på jobbet...



Om inte annat så är den ren o luktar gott i allafall...

FAAAAN

Årskrönika...

Har aldrig gjort någon årskrönika här på bloggen och tänkte att det kanske hade varit nåt...!! Det är ändå rätt så kul att blicka tillbaka och se vad man gjort under året. Vissa saker kommer jag knappt ihåg och vissa känns som det hände igår.
 
JANUARI:
 
Mamma och jag åkte till Thailand för semester och hälsa på min pappa och hans fru Lin. Underbara två veckor och längtar tillbaka igen, speciellt nu i dessa gråa, trista och kalla dagar.
 
 
 
Och även nåt som hände i Januari var att min barndomsvän Kerstin gick och fyllde 30 år. Det firades inte förrän i Februari.
 
FEBRUARI:
 
Jahapp. Då blev det en Uppsala tripp för att fira Kerstins 30 årsdag. Vi hade verkligen superkul. Hon bjöd oss på restaurang Magnussons som tyvärr har gått i konkurs. Hur tråkigt som helst för där var riktigt god mat. Ett favvoställe måste jag säga.
 
 
MARS:
 
Mars var en riktigt bra månad. En månad som jag sent kommer glömma. För det första var det 3 Mars som jag träffade min älskade Roger. En underbar date där vi tillbringade hela dagen och kvällen på, jag till och med hela natten. Bör tilläggas där att jag behöll full klädmundering på när vi skulle sova...!! Ha ha...!!
 
                                                              And I just love this man...!!
 
Kan bara inte fatta att vi snart varit tillsammans i ett år. Tiden går ju så fort.
 
Men sen var det ju dessutom en till stor händelse i Mars. Rikard och Zandra gick ju och blev föräldrar till lilla Olivia.
 
 
APRIL:
 
Hände kanske inte allt för mycket i April. Men nåt jag sent kommer glömma är att jag hade dubbeslidig öroninflammation. Det var fasen inte att leka med. Och om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt fortfarande bekymmer med mitt ena öra.
 
                          
 
Levde på mediciner och nyponsoppa där i några dagar. Fy faaaasen... Inget jag önskar någon...!!
 
Sen kom påsken och mamma kom ner och hälsade på. Och det är ju som alltid lika mysigt. Mysigt var det även för mamma som fick träffa Olivia för första gången.
 
                                               imag0909 (MMS)
 
MAJ:
 
Månade knallar på utan större ovationer. Träffar Roger så ofta jag kan och allt är bara så härligt...!!
 
Nåt stort som hände i Europa var ju att Loreen gick och tog hem hela jäkla segern i eurovision i Baku. Hur stor var inte det liksom. Och JUST DEN KÄLLEN VAR JAG IVÄG MED JOBBET. Vi var på Wallmans i Helsingborg (vilket i och för sig var riktigt bra och helt klart värt ett besök, men varför just den kvällen)
 
                                              
 
JUNI:
 
Hade det minst sagt lite hett om öronen här...!! Jag hade nämligen blivit bjuden på 1 års kalas, bröllop och dop. Åhhh vad mysigt. Problemet var bara att allt skulle ske på en och samma helg på 2 olika orter. 1 års kalas och bröllop på lördagen i Uppsala och dop nere i skåne på söndagen. Om jag hann?? Såklart jag gjorde...!!
 
Började med 1 års kalas för lilla Moa.
 
 
Sen var det bara att svida om för att gå på bröllop. Det var min kusin Nathalie som skulle gifta sig med sin Habib.
Ett fantastiskt bröllop...
 
 
Dagen därpå var det dags att hopp upp tidigt och ta sig hem med flyget till skåne igen. Verkligen en blixtvisit i Uppsala.
Den här dagen bjöds det på dop av lilla Olivia. Och det ville jag ju verkligen inte heller missa.
 
 
 Och en sak till hände just i Juni. Jag köpte min första bil, en sprillans ny Honda Civic. Är så glad och bara älskar min kära bil...!!
 
 
JULI:
 
Min sommarsemester började. Visserligen i slutet av juli. Men sommaren är ju bara för underbar. Många träffar av vänner, grillkvällar och rosévin.
Men för första gången här i Höganäs anordnade jag en sommarfest nere vid stranden. Alla fick ta med sig egen mat och dryck. Lite spel och annat man kan roa sig med. Vi hade dessutom väldigt tur med vädret. Sol hela kvällen, men tyvärr riktigt kallt.
 
 
Och nåt som var för jäkla roligt var när vi alla (Patrik, nej just det, Patrik var ju sjuk, Sandra, Rikard, Zandra, Roger och jag) våldgästade Ronald och Roger. Vi tog med oss all mat och fixa och dona. Kvällen tillbringades i deras "året-runt-pool". Så förbaskat skönt att man ba dog...
 
 
AUGUSTI:
 
Denna månaden åkte jag och Roger upp till Uppsala. Vår första semesterresa tillsammans. Vi tog bilen och bilade upp. Gjorde lite stopp då och då. Hur mysigt som helst.
Väl i Uppsala var det fullspäckat schema.
 
 
Semestern över lag var hur bra som helst. Mys med Roger, besök av Hella och Fredrik med lill Moa. Uppe i Uppsala träffade jag moster med man och vi åkte på kryssning med Hella och Fredrik. Med oss ner till Skåne igen hade vi mamma. Då det var smidigast att lösa det så i och med vår lilla Turkiet tripp sista semesterveckan.
 
                                                                Jag och mamma i Turkiet.
 
Sen var det återigen dags för det andra bröllopet för sommaren. Den här gången var det Ronald och Rogers tur att få säga JA till varandra.
 
 
Första stora tillställningen jag och Roger fick komma tillsammans. Kändes väldigt roligt att först bli bjuden och dessutom får ta med mig Roger. Det värmde djupt i mitt hjärta.
 
 
SEPTEMBER:
 
Den här månaden var det exakt 2 år sedan jag gjorde min gastric bypass. En operation jag aldrig ångrat. Bland det bästa jag gjort i mitt liv.
 
 
OKTOBER:
 
Jag och Roger åker på en liten weekend till Göteborg tillsammans. Bara en massa mys och slapp. Inget planerat, bara tog dagen som den kom helt enkelt.
 
 
 
NOVEMBER:
 
Hände kanske inte så mycket denna trista månad. November är väl ändå en onödig månad som borde plockas bort från kalendern. Den är alltid så grå, kall och tråkig.
Men nåt som förgyllde vardagen var ju en liten fest som Linda ordnat. En tidsepoksfest där man skulle klä sig tidstypiskt i någon tidsepok.
 
 
DECEMBER:
Min födelsedagsmånad och såklart julmånaden. Helt klart den bästa månaden på året. Älskar allt som har med julen att göra, och det är bara så kul att få pynta här hemma. Det blir så mysigt sken av alla dessa ljus och ljusstakar i fönstren. Underbart.
Och dessutom min och Rogers första jul. Den firades tyvärr inte ihop, men förhoppninsvis gör vi det nästa jul. Nyårsafton däremot firade vi tillsammans vilket var jättemysigt!!
 
                                    
 
Ett fullspäckat år med andra ord. Och som jag skrev förra året så tar jag en dag i taget, men blickar självklart framåt och hoppas att 2013 blir lika fantastiskt som 2013. Hoppas kanske på att få bli sambo igen. Med min underbara Roger den här gången!!
 
God fortsättning på er som orkat läsa ända ner till slutet... Ha ha!!

Zumba...

Men dra mig baklänges ett varv runt kvarteret så roligt jag haft ikväll... Har som ni kanske vid det här laget redan vet varit iväg och tränat. Ikväll satsade vi på Zumba... Men shitt pomfritt alltså. Hade jag fått så hade jag bara garvat helt passet, men man måste väl visa lite hänsyn.
 
 
Och exakt vad ville jag garva åt då... MIG SJÄLV...!! Varför... Men hey, läs och förstå mig här...
 
För det första var HEEEEELA ena sidan full med speglar, DON´T LIKE AT ALL...  Men men... Det är väl sånt man får ta. Man behöver ju inte titta på sig själv. Tränaren satte igång och började Zumba och ja jädrar vad hon kunde vick på höfterna. Jag tyckte verkligen verkligen att jag gjorde likadant som henne... Kände verkligen hur mina höfter for som hennes... Tills jag tittade på mig själv... Men hallå!! Syntes ju inte ens att mina egna höfter for omkring som hennes... Stelare höfter får man fan leta efter...!!
 
Det var bara ETT exempel på alla missar kvällens pass gav... Men på det igen bara... Fredag närmare bestämt...!!
 
                      

Nytt år, nya tag...

Jo, det är sant... Varje år skapar man sig alltid ett nyårslöfte... Vilket egentligen bara känns idiotiskt, åtminståne från min sida då jag ALDRIG kan hålla såna...!!
 
Innan jul gick jag och Zandra och köpte oss ett träningskort. Så nu är det ju bara att sätta igång med träningen med. Inte en dag för sent kan ju jag tycka...!! Men det är ju så... Såååå jäkla svårt att komma igång, och det är egentligen tack vare Zandra som vi hade det där kortet nu, för det var hon som var på att skaffa det. Tur jag har henne!!
 
                     
 
Så i morgon sätter vi igång med första träningspasset för året men även första träningspasset på Sportlife...!!
 
Hejja hejja Beach 2013... Hrm... Eller inte!!
 

Nyårsafton 2012/2013

Jahapp, då var det nytt år då... Det här året som gått har ju gått sjukt snabbt.
Men nu lägger vi det bakom oss o blickar framåt.

Igår gjorde jag o Roger en kompromiss. Jag ville gärna fira nyår med mina vänner o Roger med sina. Då bestämde vi oss för att först gå ut o käka med mina vänner. Det blev fondue på Oasen i Helsingborg. 3 rätters middag med fondue som varmrätt...






Hur gott som helst... Verkligen värt besöket.
Sen drog vi vidare till Rogers vänner i Furulund på nyårsfest. O lika trevligt o kul var det. Blev en sen kväll eller kanske får säga tidig morgon. Men men, det är bara nyår 1 gång om året.

Bidde dock inga bilder här så ni får föreställa er dom... Hahaha

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se