Skön jul...

Jahapp!! Julen e över med allt vad det innebär. Jag ska bespara er alla julbilder. Var man än tittar, Facebook, insta eller bloggar så var det den ena mysiga julbilden efter den andre. Jag har helt enkelt fått nog. Ha ha! Hur som helst så har jag gått och funderat lite på ett aktivitetsarmband till mig själv. Köpte ett till Roger i julklapp och måste ju erkänna att jag med ville ha ett. Sagt och gjort. I lördags var jag till Väla och skaffade ett jag med. Fick lite pengar i julklapp så vad passade väl bättre..?
Är än så länge nöjd i allafall. Så igår kände jag att jag var tvungen att röra lite på fläsket och tog mig ut på en runda PW/jogg. Riktigt skönt att komma ut i kylan!
Tyvärr har min gps i telefonen lagt av så jag vet inte hur långt jag gick, men i 46 minuter i allafall! Känns i kroppen idag kan jag säga! Nu blir det sängen och hoppas på en hel natts sömn. Grannens lilla pojke verkar ha mardrömmar om nätterna och gallskriker nästan varje natt. Stackars liten!

Uppsala

Äntligen är det snart jul vilket då även innebär att jag och Roger dragit kosan norrut till Uppsala. Resan gick jättebra. Vi körde i går och tog ca 6,5 timmar totalt. Vi stannade till i Stockholm för ett besök med mat o fika hos Kerstin och Fredrik. Jättemysigt att få träffas igen. Sen styrde vi kosan vidare till Uppsala o min kära mor.
Fick sån otrolig julkänsla när vi kom hit. Det var minusgrader, snö (inte så mycket, men ändå snö) och mammas julpyntade hem. Såååååå mysigt. Idag har mamma jobbat och jag o Roger fick äran att julhandla. Gjorde oss ingenting då vi hade ett par julklappar kvar att handla. Faktiskt inte överdrivet mycket folk där. Skönt!
Nu e skinkan griljerad och middan ska strax fixas. Sen får julen gärna komma! God jul på er!

Garage

Nej nej nej.... tro nu inte att jag gått o blitt sån där bil o garagebrutta som älskar att hänga i garaget. Nej, det har inte hänt o kommer nog inte hända heller. Jag, Zandra och några tjejkompisar till henne var ute o käka på ett ställe som heter just Garage o ligger i Höganäs. Riktigt trevligt o coolt ställe. Vi satt o käka o snackade hela kvällen o långt in på natten faktiskt. Ringde Roger vid 22 tiden, att vi förmodligen bara sitter nån timme till. 0.30 ringde jag o bad om hämtning. Ha ha!! Då har man haft trevligt!!
Trodde för en stund när jag kollade bilderna i mobilen idag att jag inte var vid mina sinnes fulla bruk när fotot togs... Men nej då, granen satt verkligen i taket!!!

Julfest

Ikväll har vi haft en liten julfest på jobbet. Lite modernare variant av julmat som var hämtad från Enemans i Båstad. Riktigt god mat måste jag säga, men måste samtidigt få erkänna att jag nog gillar det traditionella julbordet. Vi hade ordnat med lite glögg och pepparkakor, mat o vin, lite fika och julklappsspel. Det blev riktigt uppskattat av alla och alla var lika ivriga om att få så många julklappar som möjligt. Jag fick 1 julklapp... Alla skulle köpa 2 st julklappar var för 25 kr st. Vad vann då jag? En lott MED vinst på 25 kr! Kul va! Så får vi se vad nästa lott ger mig. Men med min tur blir det nitlott.
Vi i personlen hade gått ihop med en julklapp till vår chef, o vår chef kom med julklapp även till oss.
Tusen tack för en trevlig kväll och tack för fina julklappar!

Födelsedagshelg...

Jahapp! Så var man 33 då! Lucia igår vilket betyder min födelsedag! Jag är som ett barn när det kommer till att fylla år. Jag älskar verkligen presenter och bara själva grejjen med att fylla år. Känns lite lyxigt på nåt vis. Tjuvstartade lite genom att gå på massage. Fick ett presentkort nämligen när jag fyllde 30 år av mina arbetskamrater som endast var giltigt i 3 år. Alltså skulle det gå ut i fredags. Så typiskt mig att alltid vara ute i sista minuten.
Men riktigt skönt var det! Lördag ställdes klockan på 06.45 för att då gå upp o göra frukost och bänka mig framför teven och luciamorgon. Kröp in under täcket, åt min frukost och bara njöt med tända ljus.
Mamma hade skickat ett kuvert till mig som låg i brevlådan i fredags. Självklart kunde jag ju inte hålla mig till lördag så jag öppnade. Men... tji fick jag! (Detta är verkligen på att hon känner mig innan o utan) För i det kuvertet låg ett till kuvert. Med texten...
Tro det eller ej... Men jag höll mig. Öppnade inte förrän lördag morgon vid teven.
Ett par supersköna byxor som jag knappt tagit av mig sen jag fick dom. Av Roger fick jag ett jättefint halsband från Edblad
Rikard o Zandra med barnen kom på en fika under dagen. Det var riktigt mysigt. Sen skulle dom iväg på fest på kvällen så vi körde på fika denna dag. Fick en skiiiiitsnygg korg i koppar. Den där Zandra hade tydligen snappat upp att jag tyckte den var snygg sist vi var på väla.
När dom åkt iväg sen på festen blev jag utbjuden av min älskling på middag. På Big Buddah i Helsingborg. Jag älskar det stället. Såååå god mat. Så det var ju inte med tvång han fick ta dit mig direkt. Ha ha
När vi kom hem kom Jenny och Micke över på lite fika. Idag har vi haft kalas med Rogers mamma och syster med familj. Bjöd på lite mat och fika. Mycket trevligt och maten blev superbra. Fick ett superfint armband, även det från Edblad.
Efter en sån här underbar helg så ligger vi nu i varsin ände av soffan och bara slappar. Tusen tack för alla som uppvaktat mig på alla möjliga vis. Tack!

2:a advent

Det går fort nu. Om 17 dagar är det jul... Kan inte fatta att det gått så fort. Känns som man nyligen gick upp relativt tidigt på morgonen för att packa picknick korgen och dra ner till stranden. Och nu är det snart jul och december! Idag ska här göras julgodis i form av chokladkola och lakritsknäck. Får se hur det blir, aldrig testat tidigare... Ha nu en trevlig andra advent!

Fredagkväll

Igårkväll skulle vi egentligen iväg på middag hos Rikard o Zandra men fick ställa in då Roger blivit förkyld och mådde skit. Vi fick en väldigt sen lunch så nån fredagsmiddag blev det aldrig tal om. 19.30 ungefär blev det lite kaffe o mackor. Men mysigt det med. Sen blev det ju självklart idol finalen. Så jämnt och så spännande. Skilde 1% mellan dom. Dit jag vill komma med det här inlägget är att "alla" lägger ut perfekta bilder jämt på deras fredagsmys eller mys överhuvudtaget. Men är det alltid så glamoröst som alla ger intryck av. Såhär såg vår kväll ut
Ljusen släckta, kabel på bordet, godispapper slängt överallt och fötterna på bordet MED raggsockor. Så glamoröst hade vi det igår!

ARG

Nu måste jag bara få kräka av mig. Helgen när jag och Zandra körde till Ullared upptäckte jag att min bil blivit påkörd medans vi gick inne på Gekås o roade oss. Det som gör mig så förbannad är att denne någon är så urbota dum och egoistisk Som inte lämnar några som helst uppgifter på vem denne är utan bara kört iväg som inget hänt. Allt detta har inneburit en sjuherrans massa telefonsamtal. Till försäkringsbolaget för en anmälan, blir sen hänvisad till ett annat försäkringsbolag då jag har så ny bil och har därför en vagnskadegaranti. Ringer dessa o gör även en anmälan där. Då skickas ett brev till Zandra som funkar som vittne för mig som kan tala om att bilen inte var skadad innan. Sen måste ju en polisanmälan göras. Ringer och blir kopplad till Helsingborgs polisen, eftersom jag bor där. Nej nej nej... "brottet" (?) har skett i annat län, Hallands län därför måste anmälan ske där. Ringer dit och pratar med en nöt som säger att jag måste göra anmälan i Helsingborg, ringer dit igen och får exakt samma svar igen. Alltså att anmälan måste göras i Halland län. Just vid det tillfället lacka jag ur. Ordentligt! (Jo även jag kan bli förbannad även om inte många kan tro det) Hann väl knappt säga klart min harang av fula ord så var anmälan gjord. Fick ett diarienr som försäkringsbolaget behöver. När jag slutade tidigare i torsdags körde jag till Bilpartner i Helsingborg för att visa upp skadan. Får en tid nu på måndag. Behöver en hyrbil! Blir hänvisad till mitt försäkringsbolag och ber om detta. Får själv ringa biluthyraren och själv hämta den bilen. Mitt besked från bilpartner ang hyrbil var att det bara var att ringa försäkringsbolaget så fixar dom med det och att det dessutom skulle ordnas så hyrbilen fanns parkerad på bilpartner när jag lämnar min egen. Men ni hör väl vilken jäkla soppa. Förstår om ni inte hänger med. Detta är dessutom en förenklad variant! Verkligheten ser annorlunda ut. Den är värre.... Nu till det som gör mig så förbannad. Allt detta helvete för att någon kört på min parkerade bil och kört därifrån och bara rent ut sagt skiter i det. Och för detta får jag betala 2200 kr. Hade nu inte Zandra varit med som vittne hade min självrisk legat på över 5000 kr. Som sagt, för nåt jag inte har gjort.
God Jul Maria

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se