Tidig dag...

Idag är det Tisdag och jag slutade som vanligt tidigt. Jag och Zandra hade bestämt att vi skulle ses inne i Helsingborg idag. Sagt och gjort.

Vi gick runt och kolla lite, hittade ett par sandaler som jag tyckte var skithäftiga. Det var 10% rea på dom, men jag tyckte ändå att dom var dyra. Så det blev inget köp. kosta 499:- på rean!!! Inget kap direkt.

Zandra däremot hitta 2 jättefina klänningar. Det var verkligen hennes dag idag. Vi gick förbi en skoaffär där hon såg expediten hade en skitsöt klänning på sig. Hon flög in och fråga var hon köpt den, på MQ tidigare i vår. Jaha, tänkte vi, då finns den säkert inte kvar. Men vi gick in där. Och vad hände där om inte klänningen, i rätt storlek dessutom!! Och det bästa av allt. 50% rabatt!! Satt som en smäck!!! Hon blev jättefin i den.... så det blev ett köp där!!! Kul...

Nä nu ska jag och Erik kolla på film... "Vi hade i alla fall tur med vädret" Jag har aldrig sett den så det ska bli kul, vill nämligen se tvåan men då känns det som att man måste se ettan först!!!

Ha det



Soliga dagar är bra dagar!!!

hNy vecka och nya tag...

Nu är det bara 19 arbetsdagar kvar till semestern, med andra ord 3 veckor och 4 dagar. Pust och stön. Inget vidare att jobba i denna hetta!! Man ska absolut inte klaga, men det är varmt. Hörde på morgonnyheterna i morse att det var rekord varmt i lördags, med det rekordet varade inte så länge för det rekordet slogs dagen efter, det var tydligen ännu varmare igår.
Där ser man, härliga sommar!!!



På lördag ska jag göra mina naglar inför semestern. Ska ju jobba som undersköterska den här veckan och sen i receptionen resten av veckorna fram till min semester. Så då kan man väl få passa på att vara lite snygg om naglarna!!! Har ju inte direkt nån närkontakt med patienterna!!!


Sist hade jag såna här färgglada naglar, tyvärr fick jag slita av dom (vilket jag inte rekomenderar)
då jag skulle jobba på labb... Grrr....

Undrar lite var min kära sambo har tagit vägen, skulle liksom vilja äta snart. Håller nog på att hungrar ihjäl. Eller ja, det tror jag i och för sig inte, men hungrig är jag i alla fall!!!

Solar...

Åhh vad det är underbart väder idag. Ligger ute på en filt på gräsmattan och bara slappar. Hur skönt som helst. Ska inte göra ett skit idag. Den ända ansträngningen jag ska göra är att jag ska till affären och köpa jordgubbar!!! Ibland behöver man såna dagar då man inte gör nånting, och en sån dag är idag.

Jag har 4 veckor kvar att jobbar till min semester, känns som en hel evighet. Men jag tror att det kommer gå ganska snabbt faktiskt!! Jag jobbar som undersköterska 1 vecka till sen ska jag sitta i kassan på heltid då hon som brukar sitta där går på semester!! Och då rinner dagarna förbi vill jag lova!!!

Nähä, nu ska jag ut och lägga mig igen på filten, så kanske man kan få en gnutta färg på sig i alla fall...

söta bilder

Hörs igen senare...

Glöggfesten...

Igår var jag ju på glöggfest hemma hos en gammal jobbarkompis!!! Så galet med glögg mitt i sommaren. Som om inte det vore nog så hade vi julmust (visserligen var det påskmust men det är ju samma sak) köttbullar med rödbetssallad, sill etc. etc... Ni fattar, ett riktigt julbord med andra ord.
Vi hade såå trevligt. Dom bor ute på landet och har en stor lada på tomten, så det var dukat inne i ladan!!! Där stod granen pyntad, adventsljustakarna på plats och till och med hade hon kvar en julstjärna från i julas som hon hade på bordet (blomman) Riktigt häftigt. Juldukar och julservetter!!! Helst otroligt!! Mitt i sommaren. Men jag måste säga att det var märkligt att dricka glögg nu. Det var inte riktigt samma som på julen!!! Men det var gott...

Här kommer lite bilder...


Madaroarna sjöng en liten välkomstsång till oss...


Julmaten...


Julstjärna och julduk är på plats...


Självklart kom tomten, alla hade med sig en varsin julklapp så alla fick ju sig
en julklapp med sig hem. Jag fick en sparbössa som man inte kan öppna
annat än med en konservöppnare, bra va!!!


Sita verkar i alla fall ha skitroligt!!!


Min julklapp... som sagt, en sparbössa, med nalle phu tryck på...


Inger verkade i alla fall bli glad över sin julkapp, kommer inte ihåg vad hon fick...


Yvonne fick nån liten liten plåtburk och ett mobilsmycke tror jag...


Marie och Peter... sjöng en liten trudilutt...


Som avslutning innan vi gick in och drack lite kaffe, innan alla knott hade ätit
upp oss, fick vi se en liten eldshow!!! Riktigt bra och mycket uppskattat!!!

Det var den festen, kul hade vi i alla fall. Tack så mycket för en jätte bra kväll, måste göras om igen!!! Kanske midsommarfirande i jul???

Nu har jag och Erik kört massa skräp till återvinningen. Känns skönt att bli av med en massa skräp som bara står och tar plats. Nu ska jag nog göra rent i kylskåpet och sen måste man väl ta tag i räkningarna!!! Usch.. men det är ju ett måste varje månad.

Ha det så skriver jag igen... nån gång...

Tjing så länge!!

Mysteriet löst...

Jag kom på vad som var fel när jag inte hade pengar på kortet. Då hade banken själv så snällt tagit 200:- för att jag använder internetbanken. Jaja!! Det var ju skönt att det löste sig i alla fall...

När Erik kom hem så lagade han faktiskt middagen ikväll. Då körde jag iväg och handlade jordgubbar... Vi har ett ställe utefter den stora vägen som går utanför oss, som alltid säljer jordgubbar, varje år. Dom har även morötter, gurkor potatis, saft etc... Det är så himla mysigt att handla där, och dessutom är jordgubbarna så J-VLA goda!!! Stora, jätteröda och mycket smak!!! Älskar dessa gubbar!!!


Mmmm.....

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Lite trött!!! I morgon ska jag jobba hela dagen och sen på kvällen ska jag ju på glöggfest!!! Ska bli jätteroligt faktikst. Jag måste bara gå ut på lunchen i morgon och köpa en lite present. Marie, som vi ska vara hemma hos, har nämligen ordnat en tomte, till och med en tomte, så vi ska köpa julklappar!!! Kommer med bilder sen!!!

God natt...

Ny handväska!!!

Idag slutade jag kl 15. Skönt. Men när jag slutade gick solen i moln, typiskt. Jaja, det är varmt i alla fall!!!

I tisdags när jag slutade 12 gick jag till en väskaffär här i Åstorp. Hittade en superfin väska som jag jättegärna vill ha!! Det var dessutom rea på den!! Jag hängde undan den till idag, så nu har jag varit dit och köpt den. Kul va!!!



En sån som hänger diagonalt över kroppen, en tantväska helt enkelt...

Men det var så pinsamt. Igår hade jag kollat så att jag hade pengar på kontot. Jag får ju trots allt lön i morgon!!! Och det fanns pengar där. Så när jag skulle betala väskan så gick inte köpet igenom. Och panik fick jag, vi provar igen tyckte jag, nähä, "medges ej" igen. Fy f-n va pinsamt. Så jag går ut och ringer mitt konto och kollar, och precis när jag ringer kommer en gamal jobbarkompis och börjar prata så jag kommer av mig i kontoringandet. Men jag fortsatte (tänkte att jag pratar med henne sen när jag är klar) så hör jag hur hon i telefonen säger "tillgängligt belopp på kontot är: 0:- MEN HALLÅ!!! Ok att man kanske inte har pengarpå kortet men det brukar ju aldrig vara exakt noll!!!
Ännu mer panik fick jag. Så jag fick ju rusa in på banken och kolla vad som hänt. Men när jag går dit så kommer jag på att jag nog tryckt på fel konto kod!!! Så jag ringer banken igen och slog rätt kontokod och då fanns där pengar, men inte tillräckligt för min väska!!! Så jag ska ta och kolla det nu!!!

En lång berättelse blev det, men nu är väskan min!!!

Hej på er!!!

Jaha...

Kom absolut inte på vilken rubrik jag skulle ha!! Jaja, så kan det vara ibland!!!

Ha ha ha!!! Jag satt och kolla igenom lite bilder i datorn och får upp denna!!!


Ha ha ha!!! Men gud, detta hade jag förträngt. Snacka om att jag hade tråkigt en dag!!!

Vi har haft så otroligt härligt väder här idag. Tror att dom flesta ställena i landet haft sånt här riktigt sommar väder idag. Underbart i alla fall... Och då måste man vara inomhus och jobba!!! Det är ju för hemskt!!  Och fyra lååånga veckor kvar till semestern!!! Pust...

Underbart semesterväder för er som har det  nu...

Kram på er...

God morgon!!!

Har vaknat för ungefär 1 timme sen. Fixat mig, har dock inte hunnit äta nån frukost!!! Fyyyy på mig. Jag som brukar vara så duktig med det nu för tiden, men ibland räcker inte tiden till!!! Kom på att jag var ju tvungen att föra över pengar till mitt konto idag, jag ska ju handla efter jobbet. Det brukar ju underlätta att ha pengar på kontot när man ska handla!!!
Så passar jag på att blogga lite.

Jag slutar tolv idag, men jag ska tillbaka 15.15 till vårdcentralen. Fick tid hos min arbetsterapeut idag. Jag har så förbaskat ont i min hand, det till och med har blivit så att det ilar upp i hela armen. Så hon ska se om hon kan göra nån sorts skena till mig som jag kan ha på natten, för den jag har redan är inte bra alls längre. Den gör det bara värre!! USCH!!! Haft så här ont sen i Lördags. Och det värsta av allt är att inga värktabletter hjälper. I alla fall inga receptfria!!!

Nähä, dags att åka till jobbet!!! Sen ska jag och Zandra ner till stranden innan det är dags för vårdcentralen igen!!! HÄRLIGT!!!


Ha det

Bilder...

Här kommer lite bilder från midsommar och middagen i lördags!!!


Anders och Mariette tog med sig kött och grillade...


Micke och Per segar med en varsin tidning efter maten...


Efter maten blev det ingen kubb... Däremot en massa Wii....


Baseboll...


Sen singstar och jag rockade!!!! Slog alla!!!  He he he...


Midsommartårta!!!

Middagen hemma hos mig och Erik i Lördags!!!

Ehhh... nu har det uppstått ett STORT problem!!! Bilderna är borta!!! Vet faktiskt inte ens om dom blivit sparade. F-n oxå!!! Jaja, jag hade i alla fall trevligt, ni får väl lita på mitt ord i stället!! Sorry!!!

Kram på er!!!

Ny bakgrund...

Suttit och ändrat lite i bloggen... var less på den gamla.


Midsommaren är över för denna gång. Var en rätt så lugn tillställning i år faktiskt. Det var rätt så skönt att det var lugnt!!!

Helgen som varit har varit väldigt lugn. Jag och Erik har skaffat oss ett beroende. Vi har köpt LOST serien. Vi har säsong 1 och 2 sen innan så nu har vi köpt säsong 3 och 4. Jag tror vi har sett hela säsong 3 på 3 dagar. Helt otroligt. Som en drog. Bara ett avsnitt till, så när det var slut, men bara ett avsnitt till. Åhhh man fastnar liksom. Nu är vi inne på 4:de säsongen... Lääängtar till i morgon!!! Då kollas det nog på ännu ett avsnitt, eller 2. He he he!!!

Igår kom i alla fall Rikard och Zandra och Patrik och Sandra över på middag. Det var mycket trevligt. Och det bästa av allt är att jag lyckades så himla bra med maten!! Jag gjorde kreolsk gryta. Har gjort den en gång innan och blev inte alls så god. Men igår gjorde jag den ca två timmar innan dom skulle komma. Så värmde jag bara upp den när dom kom. Köttet blev jätte mört och gott.
Efter maten tillbringade vi med att spela kort. Som alltid. Det blev faktiskt en rätt så tidig kväll. Dom åkte hem ca kl 23. Gissa vad jag och Erik gjorde då. Jo, kolla på 2 avsnitt av LOST!!! Ha ha ha!!!
Nu ska jag borsta tänderna och kolla klart på filmen på TV 4 i sängen. Hanibal Rising!!! Spännande...
God natt på er. Kommer bilder sen från midsommar och middagen i går.
Kram

Vill önska...

...alla en trevlig midsommar. Dock en aningens våt midsommar. Har varit ett växlande väder hela dagen, först mulet sen regn med stormvindar, det lugnade ner sig och blev sol, nu regn igen, dock ingen blåst, i skrivandes stund inget regn och jag hoppas på bättre väder!!!

Det var midsommaren 2009!!!

Nu ska vi till Eriks kompis Daniel och antagligen sitta inomhus!!!

Skriver om det i morgon!!! Då jag även ska prova min nya idé... jag har nämligen gjort Martini isglass!!! Mmmm.....

Hej på er!!!


Läkaren...

Idag slutade jag kl 12. Flexade faktiskt lite så jag gick redan halv tolv. Känns så himla skönt att 1 dag i veckan ha en ledig eftermiddag. Önskade ju egentligen att det kunde vara på fredagar. Men man kan ju inte få allt.

Idag ska jag till doktorn. Jag har ju en hand som domnar bort för jämnan så jag ska kolla upp det. Jag ahr varit hos en arbetsterapeut på jobbet. Så jag har fått skena som jag har på nätterna och även en lite nättare handled grej som jag har när jag jobbar. Men nu kan hon inte hjälpa mig mer så hon tyckte jag skulle boka tid hos dr. Sagt och gjort. Nu ska jag dit. 15.45 idag. Och det är ju på mitt jobb så det känns ju inte så spännande att åka tillbaka dit när man en gång gått hem därifrån idag. Men men...

Vi får se vad hon säger min dr.

Nu ska jag leta upp ett par sommar byxor som jag hade förra sommaren, ska se om dom fortfarande passar, he he!!! Ska ha ett par röda och ett par svarta!!!

Ha det så bra!!! Kanske skriver sen hur det gick hos dr.

Tjing

Tänat...

Idag har jag... håll i er... tränat!!!!! Var faktiskt kvar efter jobbet och tränade i vår träningslokal på sjukgymnastiken!!! Det är ju skit bra!!! Fattar inte varför jag inte gjort det mer tidigare. Har ju ett helt gym alldeles gratis!!! Idag har jag i alla fall tagit mig i kragen och börjat lite smått. Dom har en vibrations maskin som jag testade idag.
Gjorde olika övningar på maskinen i ca 10 minuter. Man får inte hålla på för länge första gångerna tydligen. Varför vet jag inte riktigt.

Den är även rundad i botten så man samtidigt
tränar balansen.

Efter det satt jag på en rodd maskin i 15 min ca. Låter kanske inte så mycket med det var skitjobbigt.


I den blå behållaren är det vatten i för motstånd.

Sen efter det "joggade" jag 10 min


Den här ser dock lite lyxig ut. Den vi har är dock utan TV!!!

Får se hur mycket träningsvärk man har i morgon!!! Känner redan av en del. Och det brukar ju alltid bli värre och värre. Onsdag är nog inte så kul!!!

Nu ska jag läsa lite om vibrationsmaskinen vad man kan göra för olika övningar!!!

Ha det så bra!!!
Hej

Tack för hjälpen...

Tack för alla otroligt fina kommentarer med tips om recept till vår middag. Det verkar som att alla har ett liv idag, ALLA UTOM JAG!!! Ingen har skrivit nåt i sina bloggar idag medans jag haft skittråkigt och BARA velat läsa bloggar hela dagen.

Eftersom att ingen behaga tipsa mig blev det hämtmat. Tack för det...
Men j-vligt gott var det. Kolla!!!



Har haft den här bilden förut, och det betyder ju med andra ord att jag ätit den här rätten förut med. Men det är så förbaskat gott. Den heter fetaspäckad Oxfilé med bacon och bea sås.

Nu ska jag nog ta mig en god drink, tyvär inte Kaffe Karlsson, har inte inhandlat dom ingredienserna.
Det får nog bli en Martini med Sprite i!!! Såååå gott!!!

Ha det alla glada!!!! Kram!!!

Idétorka...

Har absolut ingen aning vad vi ska äta till middag ikväll. Inget vidare grillväder som vi egentligen hade palnerat att göra ikväll!! Men det är uteslutet idag. Så jag och Erik och funderat ut hela dagen vad vi ska äta ikväll. Har absolut ingen aning nån av oss. Man vill ju äta lite godare och lite lyxigare mat när det är helg och inte vanlig falukorv med makaroner typ...

Har ni några fina föslag på vad jag och min kära kan stoppa in i aphuvudena ikväll!!!

HJÄLP!!!!!

Tjing så länge!!!

Kaffe Karlsson!!!

I Tisdags var jag ute med mina arbetskamrater på middag. Vi Turade. Då åker man med färjan fram och tillbaka hela tiden mellan Helsingborg och Helsingör. Men man kliver aldrig av förrän man ätit klart. Det är så himla mysigt. Tillslut när man suttit och pratat och ätit och haft jätte trevligt vet man inte var man är. Om man är i Sverige eller Danmark, då är det lyckat. Precis så var det i Tisdags.

Vi firade av 3 stycken som ska sluta hos oss. Tråkigt men sant. Det är aldrig roligt när folk slutar på ett ställe men det är ju sånt som händer. Jag kommer sakna er alla!!!

Efter maten bestämde vi oss, en del (bla jag) att vi ville ha en drink!!! Då kom en på att hon druckit Kaffe Karlsson och att det var jätte gott. Sagt och gjort, det beställde vi in. Guuuuud sån underbar kaffedrink!!! Här kommer receptet!!!

 

Kaffe Karlsson


1 cl Cointreau
3 cl Baileys
kaffe
grädde

Häll ingredienserna i ordningen ovan i ett vinglas
Toppa med ca en centimeter grädde
Strö lite brun farin överst

Smakar lite som romerska bågar


Prova detta hemma!!! Jag ska det helt klart!!!

Nu ska jag bara invänta herren i huset, om han behagar komma hem nån gång så ska vi äta middag!!!
Ha det bra

Tjinge...

Huvudvärk...

Inget bra med huvudvärk. Blev lite upprörd på jobbet idag och sen dess har jag haft lite skallebang. Jaja, det finns ju bot för det.

Just nu håller jag på och lagar middag!! Köttfärssås och spagetti!!


Det är väl en underbar rätt som man aldrig blir less på!!! Man kan ju dessutom göra den på så många olika sätt. Eller hur Hella. Jag är ju asbra på denna rätt... Not... Fast jag har faktiskt lärt mig att göra rätt nu!! Och till och med Erik gillar den!!!

Nu är maten klar så det är väl bara att hugga i!!!

Kram på er!!!

Nationaldagen...

Igår var det ju nationaldagen, firades inte med nåt speciellt hemma hos oss. Åkte till Familia (köpcentrum) med Zandra och inhandlade ett par sandaler... Typ Jesus sandaler fast inte riktigt!!!


URSKÖNA SANDALER!!!!!

Kvällen tillbringade vi hemma hos Rikard och Zandra. Inte för att fira nationaldagen utan för att se på fotbollen. BORING!!! Men men... dom kommer ju till oss när det är schlagerfest så jag fick bita ihop!!! He he he!!! Och inge bra gick det heller. 0-1 till Danmark för er som missat det.


Upptäckte att detta är den ända fotbollskvälls bilden jag tog.


Vad är en fotbollskväll utan snacks!!!


Naaaw!!!!!


Och självklart ett parti kort innan hemfärd...

Tack för en trevlig kväll!!!

Tjing

Shopping...

Jag har gjort det igen... jag har köpt kläder. Men roligt var det!!!
Här är dom...




Linne, dock inte nån kjol som en viss person kommer att tycka!!!


Köpte även den här söta rosen som man kan ha som broch eller i håret.
Passade faktiskt jättebra ihop med både linnet och tröjan!!!

Köpte faktiskt en till tröja, men den vet jag inte om jag tycker om så jag lägger inte ut den. Kanske kommer en annan gång när jag bestämt mig.

På morsdag var jag hemma hos Eriks mamma. Själv... Erik låg faktiskt hemma och var sjuk, han ringde faktiskt till henne och prata i alla fall!!! Men jag var där. När jag skulle handla en blomma till henne kom Rikard och Zandra in. Guuud va bra tänkte jag. Då kunde vi ju dela på nåt. Zandra sa att hon inte ville ha några blommor (med tanke på att hela huset och trädgården är full av blommor) så vi köpte 4 bordstabletter och 2 tillhörande kökshanddukar. Skitsnygga!!!

Dagen till ära hade Zandra gjort sina naglar!!! Passande nog...

Jag saknar mina naglar så jag ska nog göra nya till semestern!!!

Nu ska jag kolla på sista programmet av Room Service. För den här säsongen i alla fall!!!

Ha det alla glada!!!
Kram

Städning...

Idag efter jobbet fick jag sånt fruktansvärt konstigt ryck. Jag tog fram dammsugaren och började städa och efter det moppa golvet. Det rycket tyckte jag var rätt så roligt att få med tanke på hur ofta jag städar. Jag skulle vilja få ett sånt ryck 1 gång om dagen så man städar lite varje dag.

I torsdags kom jultomten till mitt jobb, Han måste misstagit sig om årstiden, klimatet här nere i Skåne måste ha förvillat honom och trott att han var i nåt varmare land eller nåt. Hur som helst hade han solsting. Vi fick en present av vår chef förra veckan. En varsin stegräknare. Snällt va!!! Har haft på mig den på jobbet både i fredags och idag. Men hallå, måste vara nåt fel på den för i fredags eftermiddag vid fikarasten stod den på 1700 steg ungefär. Men HALLÅ!!! Det är ju ingenting. Sitter man bara på arslet hela dagarna eller. Tydligen. Idag var jag visserligen på labb och då låg den i alla fall på nästan 4000 steg. Men det är ju verkligen inte tillräckligt. Grrr...

Jaja, ut och promenera säger jag bara. Vad är det man ska ha, 10 000 steg OM DAGEN!!! Pinsamt.

Nu ska jag skriva handlingslita för i morgon!!!

Kram på er...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se