Black & Decker...

I julas fick jag en supersöt skrivdragare av mamma... Hur praktisk som helst och sååå bra storlek på den. Ser ut precis som en vanlig borrmaskin men en liten som passar precis i handen...

                                            

Hur söt som helst och smidig. Har till och med en liten ficklampa när man kör med den!!
Och denna lilla manick är ju helt underbar nu när man ska montera möbler. Förutsatt att man har batterier i den... Visserligen har den klarat sig utan att laddas en ända gång sen jag fick den, men just NU bara gick den och dog... Så all min energi jag hade, efter att somnat på soffan en timme, är som bortblåst nu bara för att batterierna tog slut... grrr... Aja... Det blir till att ta fram vanlig hederlig skrivmejsel helt enkelt...



Åter till mitt klaffbord...


IKEA

Idag har jag och Zandra varit på IKEA... Har äntligen hittat lite utemöbler till min "STOOOOOORA" balkong...!! Har typ ingen balkong så därför måste jag planera in i minsta detalj...!!

Har gått och funderat på att jag vill ha en bänk som man kan förvara saker i. Som en låda men som man ändå kan sitta på. Har inte hittat nånstans, men som sagt. Äntligen hitta jag på IKEA!!

ÄPPLARÖ Bänk med förvaring IKEA Förvara trädgårdstillbehör såsom trädgårdsredskap och krukor.
Älskarn... Inte så superrolig att montera ihop dock... Måååååånga fula grodor har hoppat ur truten ikväll och den är fortfarande inte klar... Får skylla på ljuset att jag inte ser mer, eller nåt...!!

Men, jag kan ju inte bara ha en bänk...

ÄPPLARÖ Klappstol IKEA Förbättrad och mer slitstark ytbehandling; tål utomhusbruk under en längre tid innan det måste laseras om.

En stol måste man ju ha såklart...

ÄPPLARÖ Slagbord IKEA Förbättrad och mer slitstark ytbehandling; tål utomhusbruk under en längre tid innan det måste laseras om.

Och så självklart ett bord... Köpte ett slagbord som man kan fälla ner klaffar på båda sidorna så den tar noll plats. Och fälls upp när man ska anväda det...

Alla möblerna är från en och samma serie, ÄPPLARÖ...!!


Åhhhh vad jag längtar till sommaren nu...!!
Just nu känns det som sommaren försvann lite lätt...!!

Aja... Nu är det snart sängdags... I morn slutar man tidigt och då hoppas jag på fint väder så man kanske kan städa sin lilla balkong...!!

Häpp häpp....


En dag i mölle...

Igår på dagen åkte jag och Roger till Mölle... Ett ställe jag MÅSTE åka till minst en gång per sommar. Hittills har jag varit där 2 gånger och det är fortfarande bara Maj.

Vädret var underbart vilket det faktiskt inte var när vi körde iväg. Då hade det hunnit bli mulet men så fort vi hoppa ur bilen så sprack det upp och solen sken hela dagen!!

               
              
              
              
              
              


När vi gick tillbaka till bilen såg vi den här häftiga "bänken..." Gjord av enbart bråte...
              


Och på ena brädan stod den en rätt så bra text som verkligen passade in...

              
                   "Den enes skräp är den andres skatt... Se livet med nya ögon...!!"


Innan vi åkte hem avsluta vi med en mysig våffelstund tillsammans...!!
              
              

                                        En underbar dag helt enkelt...!!


Fördelen med att bo nära havet... Man kan ...

imag1202 (MMS)

Fördelen med att bo nära havet... Man kan snabbt förflytta sig till stranden såna här underbara dagar...


Loreeeeeeeeen...!!

Ah men är hon bra eller är hon bra...!!??!!

Hur dålig planering är det inte när jag och mina arbetskamrater bestämt oss för att gå på Wallmans ihop...

                                    

Inga konstigheter om det INTE hade varit för att det var schlagerkväll igår...
Jag som alltid följer det slaviskt men tyckt det varit så trist dom senaste åren då Sverige kommit på riiiiktigt usla placeringar, ja med undantag för förra året.
Men just denna kväll tar Sverige och Loreen hem hela skiten!! VI VAAAAANN... Och Loreen är så förbannat bra...!! Hur kunde jag missa detta...??

Aja... Sitter som klistrad framför teven nu och kollar på reprisen. Håller ju såklart tummarna för att det ska gå lika bra iår... Verkar onekligen så då Sverige ligger etta i omröstningen... ha ha ha!!

                                       

                                    

                                                                      Loreen är ju klart bäst...

Hoppas det är slut snart för solen skiner och jag vill ut i solen och ha det gött...!!


Våffellunch i Mölle hamn... Hur mysigt är ...

imag1183 (MMS)

Våffellunch i Mölle hamn... Hur mysigt är inte det...


Då har man nya fina naglar igen då

imag1179 (MMS)

Då har man nya fina naglar igen då


Semi

I tisdags var det första semifinalen inför den stora eurovision finalen på lördag...!! Jag håller såklart STARKT på Loreen... Den låten är grym och tror faktiskt att hon har en stor chans på lördag... Men det är ju såklart bara om hon går vidare bland dom 10 bästa ikväll...

                                

Och går hon vidare ikväll så har hon nog ett tufft motstånd på lördag... Jag ljuger verkligen inte... Men jag tror faktiskt att våra söta ryska gummor är snorfarliga...


                               

Ingen under 90 år, ingen har tänder och alla är förmodligen under 150 cm långa, eller förlåt mig, korta!! Såååå söööööta... Och shit vilken refräng sen... Den sitter som en smäck första gången man hör den!!

Hejja hejja...!!


Svenska jordgubbar står på schemat ikväll....

imag1175 (MMS)

Svenska jordgubbar står på schemat ikväll... Synd att dom inte smakade bättre... Inte så söta o smakfulla... :-(


Hur skönt som helst... Så underbart väder ...

img_20120523_215 (MMS)

Hur skönt som helst... Så underbart väder just nu... Det innebär därför att min hjärna långsamt håller på o smälter sönder... Därav dålig uppdatering...


Det ser ut som att min groda inte mår så b...

imag1169 (MMS)

Det ser ut som att min groda inte mår så bra... Den sitter på min nyckelknippa till mina jobbnycklar... Snacka om att jag arbetar hårt så benen ryker... Hahaha


Efter en såhär värm dag avslutar jag med a...

imag1165 (MMS)

Efter en såhär värm dag avslutar jag med att smaka denna nyhet...


Är det fredag så är det...

imag1132 (MMS)

Är det fredag så är det...


Älskade mamma!!

Hur lycklig blir man inte när man får ett samtal på jobbet, mitt i all stress, och det är mamma som ringer... Hon undrade om inte jag hade fått ett sms av henne. Hade känt tidigare att burrade till i fickan men inte hunnit läsa det. Kollar mobilen medan vi pratar och läser: "Om jag kommer till dig på torsdag och åker hem på måndag, blir du glad då...??" But Helloooo... Glad var bara förnamnet...!!
Blev så himla glad över detta lilla telefonsamtal... Tänk vad så lite kan göra så mycket...!!

              
                                 


                                    Vad skulle man göra utan sin mamma...??


Hur är det möjligt... Jag är bjuden på 3 s...

imag1121 (MMS)

Hur är det möjligt... Jag är bjuden på 3 st festligheter... Så kul med alla dessa inbjudningar... Hör ju inte direkt till vanligheten... Kruxet är bara att alla tre är lagda på en o samma helg... Vad är oddsen lixom...?? Men jag är inte den som är den. Ska faktiskt försöka delta på alla 3. 2 st är i Uppsala o ett i Skåne... Shit pomftitt... Jäktigt värre... 1 års kalas, bröllop o dop på 2 dagar... Det ni...


Härlig dag i solen med mitt hjärta... Satt...

imag1101 (MMS)

Härlig dag i solen med mitt hjärta... Satt på bryggan vid bo 01 o turning torso i Malmö o snaska på glass... Hur mysigt som helst...!!


Fått hjälp idag att byta mina bromsar på b...

imag1078 (MMS)

Fått hjälp idag att byta mina bromsar på bilen av Roger o Micke medans jag o Jenny va på entré o roade oss... När vi kom tillbaka var min bil även skinande ren både invändigt o utvändigt... Tack för all hjälp...!! Som tack bjöd jag Roger på plockmat ikväll o mys i soffan...!!


Pearls of the sound...!!

Vissa av er vet om att jag började i en kör tidigt i våras som heter Pearls of the sound som kommer från Helsingborg. Det är en barbershopkör som dessutom är en tävlande kör...!!

Och apropå Tävlande kör...!!

I helgen var det nordiska mästerskap i just barbershop i Västerås... Jag var inte med då jag valde att hoppa av kören för den här terminen för att börja igen till hösten.
Det är så otroligt roligt att sjunga tillsammans... Och alla strävar för samma mål och man kämpar och kämpar för att minsta lilla ton ska låta PERFEKT.

Tisdagen den 1 Maj bjöds det till en genrepskonsert. Ett sk genrep för att få öva på hela tävlingspaketet inför publik. Hela kittet med kläder och smink... EXAKT som på tävlingarna med andra ord...!!

              
                        Det kom väldigt mycket folk... Mer än jag trodde faktiskt...!!

              
                                            Tarzan & Jane gästspelade...

Tradtionell barbershopp är "enkönat", men Tarzan & Jane har varit i Tyskland för en tid sen och tävlat i  VM i Mix kvartett, and guess what...!! Dom tog hem guldet!! Med andra ord blev dom världsmästare!! Hur coolt är inte det!!

Under en tävlingshelg så tävlar kvartetter på fredagen och körer på lördagen. så även kvartetterna fick möjlighet att köra sina "paket" på genrepet!!

              
                          
              
                                         

               

Tyvärr var det en kvartett som var sjuk på genrepet så nån bild blev det inte på dem...!!

När kvartetterna gjort sitt var det dags för kören och äntra scenen...!! Maffigt att stå där och få titta på...!! Men längtan att få stå där tillsammans MED dom blev om än mer större...!! Nu längtar jag såååå till hösten!!

              
              

Tanken med just det här inlägget är ju såklart att jag vill gratulera "Pärlorna"

Dom tog hem en fjärde placering med hela 605 poäng. Förra årets tog dom hem silvret med 602 poäng, det innbär att motståndet var riktigt tufft och att vinnarkören tog hem hela 749 otroliga poäng, tvåan fick 683 poäng...!!

MEN... Sen tävlas det även i olika kategorier, medelstorkör och liten kör. Och där tog faktiskt kören GULD i kategorin liten kör. Och med tanke på de höga poängen över lag så kvalificerades kören till att delta i VM på Hawaii 2013...!! Men hur roligt är inte det!! Det är ju helt FANTASTISKT!!

Stort grattis till Kören... Vi ses i höst...!!


Min helg...

Som ni säkert vet så har jag haft besök hela helgen... Inte av Roger den här gången... Utan av Kerstin!! Sååå roligt att få träffas igen och bara få rå om varandra över en hel helg inte bara över en bit mat i några timmar.

Hämtade henne på flygplatsen i fredags och vi drog direkt iväg till Väla för lite ögonshopping och lunch... Väl hemma i Höganäs körde vi till Lager 157... På kvällen tog vi det bara lite lugnt och snick-snackade...

Lördag tog vi en rask morgonpromenad innan frukost. Hem och tog det lugnt en stund innan vi återigen gav oss iväg på äventyr. Den här gången till Mölle... Blåsigt värre just denna dag, men trots allt så var det sol hela dagen, men kallt!!
Hade såklart kameran med mig... Nästan ett måste när man är i Mölle!!

              
              
              
                                           Jag ljuger inte... Folk BADADE...

              
              
              

Kvällen tillbringades i Helsingborg för en middag på mitt favvohak... BIG BUDDAH... Snoooooorgott...!!
På bussen på vägen hem bestämde vi lite hastigt och lustigt att vi skulle åka till Ullared på söndan... Sagt och gjort... Strax efter kl 8 söndag morgon sitter vi i bilen på väg mot Ullared...!!

              

Och som vanligt när man är där så hittade man ju massor...!! Hade kunnat gå där i flera timmar till, men både kroppen och plånboken längtade hem...!! Ha ha!!

              
              


Här är alla inköpen utam mina kläder och den rosa mattan jag äntligen hittade och dessutom köpte...!!

Det var en helt underbar helg... Och sååå roligt att träffas såhär...!!
Stort tack Kerstin för att du kom och hälsa på!!


Brevbärare vs undersköterska

Hmm... Jag jobbar som undersköterska. Får betalt som undersköterska, jobbar heltid som undersköterska, beter mig som en undersköterska är helt enkelt en undersköterska. Fattar ni... JAG ÄR UNDERSKÖTERSKA!!!

Jaha... Och exakt VAR vill jag komma med detta...?? Jo det ska jag minsann tala om...!!

Min brevbärare här hemma måste ha svårt med läsningen (absolut inget fel med det) för han kan inte skilja på mig och min granne...!!
Olyckligtvis heter vi nästan exakt likadant och bor ovanpå varandra. På min dörr står det M. Ohlsson och på hennes
A. Ohlsson.
Men jag är så förbannat trött på att få hennes post i brevlådan...

Som jag sa arbetar jag som undersköterska och INTE som brevbärare...!!

                                          

                                                              Och hör sen...



Big Buddah besök med Kerstin...

imag1056 (MMS)

Big Buddah besök med Kerstin...


Kerstin...

Åhh vad jag har längtat till just den här helgen... Jag ska nämligen få besök i helgen!! Och inte vem som helst. Utan av min barndomsvän Kerstin från Uppsala... Vi bokade in den här helgen för jättelängesen och båda tyckte att det var så långt fram till dess... Men nu så... I morgon är det fredag och jag ska hämta henne på flygplatsen!! Hoppas vi får en underbar helg och att vädergudarna är med oss...!!

              

Du är supervälkommen Kerstin... Hoppas helgen går lååååångsamt!! Har ni några förslag på vad vi kan hitta på så skriv gärna en kommentar!!

Nu ska jag snart hoppa i säng för att jobba 4 timmar i morgon!! Skön vecka helt enkelt...!!

Häppåer...


Lyx när man är på utbildning... Då får man...

imag1036 (MMS)

Lyx när man är på utbildning... Då får man sitta ute i solen o äta efterrätt...


3 Maj

Idag firar jag och mitt hjärta 2 HELA månader... Ha ha... Är man nykär så är man...!!

              
                                                  Grattis mitt hjärta!!



Det ska jag fira genom att sitta på utbildning hela dagen... Men hur roligt är det att sitta inne hela dagen när det är sånt strålande väder...

                                      
Fast å andra sidan... Då är jag ju hellre på utbildning för att ha en chans att se solen åtminståne genom fönstret. Hade jag varit på jobb hade jag inte ens sett den då jag EJ har några fönster i närheten av receptionen...

Nähäpp... På återseende hörrni!! Kommer lite bilder från Valborg sen...

Häpp häpp...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se