Götet igen...

Jaha då har man varit i Göteborg igen. Den här gången med min älskling, Roger. Vi har haft urmysigt! Ville inte riktigt att helgen skulle ta slut. Det började väldigt bra! Vi kom upp vid 14 tiden och gick en runda på Avenyn. Tanken var shopping, men ingen av oss hittade nåt speciellt så vi hamnade på samma café vi gick på förra gången vi var i Göteborg, Eva Paley. Jag tog en Kaffe Karlsson och Roger en Irish Coffee.
När vi sen kom till hotellet och checkade in får jag mig en överraskning.
Men snacka om att jag blev glad! Så mysigt att få korka upp, äta av alla frukter och bara sitta och prata med varandra till en underbar utsikt.
Vi bodde allra högst upp på våning 13. Oh my god va högt upp!!
Vi fixade oss för att sen gå ut o käka! Tillbaka till hotellet igen för att göra det vi kom till Göteborg för att göra... Målet med resan var nämligen att gå och se Under Ytan med Mårten Andersson! Ståupp komiker som gör sin första solo turné och som blivit väldigt populär. Den handlar om hans vilda liv med sprit, fester och brudar fast han egentligen bara drömmer om det där perfekta livet med fru, barn och ett hus på landet. Det var tydligen inte lika lätt som han önskade. Idag är han nykterist och vaknat ur den där bubblan av fester. En riktig inspirationskälla!
Underbar kväll... Träningvärk i både mage och kinder! Idag åt vi den obligatoriska hotellfrukosten. Mmmm... Upp och packa, checka ut och sen ett nytt försök till shopping! Idag gick det bättre. Nu är vi hemma igen vilket innerst inne är rätt så skönt. Borta bra men hemma bäst sägs det ju!!

Kickoff i Götet...

Fredag till Lördag var nästan hela styrkan på jobbet iväg till Göteborg på Kickoff. Vi hade det verkligen jättebra! Tog tåget från Helsingborg kl 7.53 och vi var uppe redan strax innan halv elva. Väl uppe blev det ett besök på huvudkontoret! Föreläsning och rundvandring på stället. Riktigt kul att få ett ansikte på personer man annars bara mailar och pratar i telefon med. Vi fick underbar lunch i husets lunchrestaurang.
Pulled Pork som var skit god rent ut sagt! Med en enorm salladsbuffé. Innan vi checkade in på hotellet hann vi med lite shopping. Jag handlade ingenting men titta kostar ju inget. Efter incheckning fixade vi oss för att sen ses inne i ett av våra rum för lite mingel.
På kvällen gick vi till Park Lane på Avenyn för middag och 80-talsshow! Mycket bra underhållning men maten var riktigt dålig. Tyvärr!!
Det bästa med hotell är ju självklart frukosten. Jag skulle kunna sitta i timmar och bara plocka frukost hela tiden. Tyvärr klarar inte jag det, men jag njuter av varenda tugga. Innan vi åkte hem blev det ytterligare lite shoppingrundor och en fika hann vi med. Så skön dag och bara få slappa lite på stan och knappt ha någon tid att passa. I alla fall inte på ett tag.
Tack alla kära kollegor för trevliga 2 dagar!

1 År

Idag säger vi grattis till lille Elmer som redan blir 1 år. Helt sjukt vad tiden går fort. Lite för fort i min smak.
Grattis sötis!

HLR

Förra veckan hade vi HLR-utbildning på jobbet. Halva styrkan i allafall så har andra halvan det i nästa vecka. Bara det att när jag skulle slänga lite sekretesspapper idag håller fullständigt hjärtat på att stanna!! Där sitter dockan, som är i samma storlek som en människa, och då menar jag verkligen samma såsom längd o dessutom vikt. Där sitter han helt likblek och bara stirrar rätt ut... Konstigt man blir vettskrämd! Men när hjärtat väl satte igång att slå igen så var han ju inte så farlig...
Slutet gott allting gott!

IKEA

Smet tidigare från jobbet idag för att uträtta lite jobbärenden. Dvs jag körde till IKEA för att inhandla några stolar till vårt väntrum. När jag kommer ut till lageravdelningen ser jag det... Det där som ständigt återkommer från år till år om inte tidigare och tidigare varje år...
Jo visst... Julen........... Nu börjar det! God jul på er!!

Bakluckeloppis

I morse ringde klockan tidigt... Exakt lika tidigt som om jag skulle upp och jobba!! Anledningen... Jag skulle ut och stå och sälja på bakluckeloppis! Men faaaaan vad hon tjatar om detta tänker ni, skriver på Facebook, insta och nu även på bloggen!! Men det här är stort för mig!! För det första har jag alltid avskytt loppis över huvudtaget men börjar så smått ändra mig. Och för det andra så har jag heller aldrig själv stått o sålt. Men jisses vad kul det var. Jag stod tillsammans med Jenny så vi hade åtminstone varandra att snacka med när det blev dödtid. Vilket det faktiskt inte blev så ofta.
Efteråt längtade jag bara tills vi kom hem till dom så man fick räkna alla pengar. Det är en del av tjusningen kan jag tycka. Även om man tycker att man får iväg saker för små summor så får man ändå ihop ganska mycket.
Nu är jag slut i huvud och kropp efter en härlig grill och filmkväll hos Jenny o Micke! Roger har varit hos Micke under tiden vi var på loppisen!! Ser redan fram emot nästa loppis!!

Elmer 1 år

Idag har vi varit på kalas för den lilla killen som helt plötsligt blivit så stor. Helt otroligt vad ett år går snabbt. Jag gjorde en fotobok till Olivia när hon fyllde 1 år så då ville jag ju såklart ge Elmer samma sak. Så detta året var det lätt att komma på födelsedags present. Blir värre till alla andra åren. Ha ha ha... Vi bjöds på fika och trevligt sällskap! Låter bilderna tala för sig själva!
Tack för ett mycket trevligt och väldigt gott kalas!!!

Vad gör man inte!

Igår kväll var hela jobbet hemma hos en jobbarkompis på lite umgänge och mat. Vi körde knyte med italienskt tema. Riktigt gott var det. Folk är så jävulskt påhittiga. Jag hade hur som helst bestämt mig för att köra just för att slippa ta tåget kl 6 på morgonen. Vad händer...
Det slutar med att jag och en till ringde våra män för att be om skjuts så även vi kunde ta ett glas el 3... Så nu sitter man här...
Kl 06.01 gick bussen hemifrån och passar även på att ta en smygselfie!! Ha ha! Behöver jag säga att jag är trött idag? Tur man kör kort fredag idag! Men ack vad trevligt vi hade det!!

Redan Torsdag!

Alltså jag fattar inte var veckorna tar vägen. Det går så sjukt snabbt. Förra veckan tyckte jag det var måndag och vips var det fredag. Samma den här veckan. Det är redan torsdag i morgon. Den här veckan kan det ju faktiskt bero på att jag inte varit hemma förrän senare än vanligt varje dag. Måndag efter jobbet blev det en tur till Väla. Var hemma efter kl 20. Tisdag var det träning som stod på schemat tillsammans med Zandra. Spinning och tabata! Jag var i riktigt bra form och körde verkligen järnet! Ikväll stod träning på schemat igen. Tabata återigen! Inte lika bra pass men det var dock träning. Även det tillsammans med Zandra.
I morgonkväll ska jag iväg med jobbet. Äta lite gott och en massa skitsnack. Jag kör bil så dom andra får hinka vin för mig. Inte konstigt veckorna går fort. Full fart mot helgen! Då är det kalas för lilla Elmer som redan bli 1 år.

Oktober

Japp Oktober är här o hösten är ett faktum. Saknar sommaren enormt mycket. Minns värmen vi hade som höll i sig flera veckor. Bara känslan av att kunna gå ut på kvällen och slippa tänka på att ens ta en kofta med sig. Ljuvligt!! Men nu var det som sagt Oktober och det innebär ju även den rosa månaden. Kampanj för bröstcancer. Känns som nåt extra viktigt just nu. Fick hem ett paket av mamma idag med ett armband, gjort av hennes väninnas dotter.
Självklart går pengarna till cancerfonden!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se