Asså vilket drinksnack...

Zandra berättade för mig för ett tag sen att hennes faster hade drinkafton... Där alla som kom skulle bjuda på en varsin drink. Så fick man se vilken som va godast...!! Och drinkar är nåt jag tycker man dricker alldeles för sällan, eller rättare sagt ALDRIG. Jag kan inga recept på drinkar och vill helst inte att det ska va så krångligt. Oftast är det ju så många olika ingredienser i en drink och då måste man köpa så många flaskor som sen kanske bara står...!!

Men på jobbet häromdagen satt vi och prata om just det, DRINKAR!! Vi prata en massa till en av oss, kommer dock inte ihåg vem, sa att det finns färdigblandad COSMOPOLITAN. Sån som dom dricker i "Sex And The City" och den är ju fullständigt SVIIIINGOD!! Därför körde jag till systemet idag och köpte mig en sån...

              

Har ingen aning om hur den smakar... Den riktiga drinken är ju jättegod (har väl i ärlighetens namn bara druckit den 1 gång innan men just den var ASGOD) så jag hoppas ju verkligen att den här är lika god!!
I morgon får jag svaret!!

Nu ska jag gå och packa... Ska hem till Marcus i morgon direkt efter jobbet...!! Slutar 12.45 och ska bli sååå skönt!! Sen åker han till fjällen tidigt på söndag morgon så det blir en kort helg vi kan ses...!! Han åker vid 4 tiden söndag morgon och jag sover kvar men går definitivt inte upp vid den tiden en söndag!! ALDRIG!!

Nähä... Packa vareja...!!


Släpp fångarna loss det är våååår...

Men herreguuuud... Nu är det ju vår. Här nere i Skåneland i alla fall. Känns lite konstigt när man pratar med mamma och hon säger att de hade -6 grader kallt i morse... Vi hade väl inte det varmaste men vi har ju i alla fall inte haft minus grader på ett tag...!!

 

Har inga krokusar i min trädgård, däremot är tulpanerna på väg och jag har fått andra lila blommor... Har dock inte fotat dom...

Skrev på min facebook igår att jag har ont i foten... Vet inte riktigt vad jag har gjort med ont har jag... Trodde väl egentligen att det skulle gå över, men nu har jag haft detta i mer än ett dygn. Och idag på jobbet var jag tvungen att ta en tubigrip (en slagsstrumpa man trär på utan tår) för att få mer stöd. Och det var riktigt skönt faktiskt. Fick riktigt bra stöd i foten. Tog av den innan jag skulle åka hem (för att få plats med foten i skon, ha ha) och nu känner jag igen att det är väldigt ömt!!
USCH... hatar att ha ont när man inte vet vad man gjort... Får väl sätta på den där "strumpan" i morgon igen då...!!

                                   


Nähä... Nu ska jag hänga tvätt... HÄPÅER...!!


14.00

Kunde faktiskt gå kl 14 idag från jobb. Inte illa pinkat va och dessutom slutar jag tidigt på fredag. Ska bli så skönt. Då drar jag ner till Marcus och Österlen... Han ska till fjällen tidigt söndag morgon så jag vet inte om jag åker hem på lördag redan eller om jag stannar till söndag...!! Det visar sig...!!

Ska byta mina däck på lördag i alla fall, så nu får det verkligen inte bli väderomlag och bli vinter igen... För nu har vi sommartid, vårjackan är på och sommardäck på bilen... Kan bara gå åt ett håll...!!

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om idag... Har riktig bloggtorka idag...!!

Får väl publicera detta tråkiga och hoppas på roligare inlägg i morgon! Vilket jag ju inte tror... Händer ju inte så mycket i livet när man jobbar hela tiden... I och för sig träffades jag och Zandra efter jobbet och smed planer... Jag har planer och hon hängde på... He he!! Vad får ni inte veta ännu...!!


Fullspäckat schema...

Den här helgen har jag haft fullt upp från det jag sluta jobbet i fredags till nu. Och roligt har jag haft...!! Precis hela tiden!!

I FREDAGs körde jag direkt hem till Rikard och Zandra på middag. Zandra slog på stort och bjöd på trerätters...!! Supergott. Förrätt fick vi en liten tapastallrik med serranoskinka, tomatsalsa och kronärtskocka... Sviiingott!! Varmrätt blev det fläskfilé i ugn och grönsaker i ugn och till efterrätt chokladmousse...!! Allt var supergott och hon gjorde så fint och la upp allt på tallrikarna ute i köket, som på restaurang. MYCKET trevligt!!

Igår, LÖRDAG, drog jag och Zandra till ULLARED!! Vi körde vid 8.30 och var framme vid Gekås kl 10!! In och shoppa en massa... Först går man alltid ner på nedervåningen, men där är inget roligt längre då dom tagit bort elektronikprylarna, film och musik... Så det är inte så spännande nu för tiden!! Sen upp igen (då man ändå alltid MÅSTE ner på nedervåningen bara för att det SKA va så) och plocka på sig sånt nödvändigt som schampo, tvättmedel, sköljmedel, fryspåsar etc... Vi arbetade oss längre och längre in i butiken tills vi kom till damavdelningen. Där gick vi loss som två galningar. Plagg efter plagg plockade vi på oss tills vi skulle prova. Jag som inte riktigt vet vad jag har för storlek måste nämligen prova ALLT... Vi såg helt plötsligt kön till provrummet, men shit pommes... Vi bestämde oss för att ställa oss i ett hörn och prova utanpå våra egna kläder... Gick bra tills jag skulle prova en klänning... DEN VAR TAJT!! Men ha den var ju tvunget... Det gick bara inte att hänga tillbaka den...!! Provade även hemma sen utan nån tröja under men det var tajt ändå.
Här kommer faktiskt bilder på det jag handlade... Kläderna alltså...!!

              
Här är den berömda klänningen... Kunde inte ha den egentligen, men efter man tryckt på sig den med skohorn så funkar allt...!! Ha ha!!

              
              Ett jättefint linne, passar dock inte till mina bruna mjukisbrallor...!! Ha ha!!

              
En sommarklänning som jag då rakt inte tänker använda som klänning, däremot med ett par jeansshorts kanske...

              
                     Ser ut som en pyamas på bild, men detta är ett av favoriterna...

              
           Min absoluta favorit... Texten är "Paris" och är fylld med paljetter...!! LOVE IT!!

              
                 En till favorit... Vit bolero, Tack Zandra för att du hitta den till mig...!!

              
Hittade faktiskt en till vårjacka... Den jag köpte i veckan visade sig va ganska tunn. Så det fick bli en tjockare...!!

Det var det det...!!

På kvällen var vi på restaurang Tegel utanför Helsingborg. Jag, Marcus, Rikard och Zandra. Och det var då första gången dom träffade Marcus. Jag var skitnervös...!! Varför vet jag inte, men fjärillarna fanns där i magen i alla fall... Det visade sig vara helt onödigt att va nervös. Det gick jättebra. Känns super...!!

Idag har jag och Marcus bara tagit det jättelugnt. Sov till 11, när vi vakna hade mamma skickat ett sms och påminde mig att ställa om klockan. Då var ju klockan helt plötsligt 12. Herregud. Halva dagen hade ju gått gubevars... Hur som helst drog vi till Väla. Där gick vi mest och strosa vi hitta varsina par skor.

När Marcus åkte hem vid 16 tiden fick jag ett ryck... Började rensa ur alla gamla kläder och slängde ner dom i 2 stora sopsäckar som jag ska ta med upp till Uppsala...!! Mamma o moster ska få kolla om det är nåt dom vill ha...!!
La undan 3 par byxor som jag var bombsäker på att jag kunde ha fortfarande. Så det var ju onödigt att slänga med dom. Men tji fick jag...!!

              
              
                                                           SINNES JU!!

Dessa kunde jag ha förra sommaren, men dom satt fruktansvärt tajt, både i magen och över rumpa och lår!! Kan jag inte riktigt påstå att dom gör nu...!! He he!!

Så nu har jag vikt in allt jag handlade igår och lagt in snyggt i garderoben. Byrån ekar fortfarande tom. Men jag och Marcus ska till Ullared senare i vår innan vi ska till Turkiet i maj. Så det lär ju fyllas på...!!

Nu blev detta ett alldeles för långt inlägg... Men så är det när man inte hunnit med det under helgen!!

Häpåer...!!


...

Har absolut ingen aning om vad jag ska skriva om idag...!! Jobbat hela dagen och är helt slut från topp till tå...

Igår gick jag och la mig 21.00, så jäkla underbart!! Men oftast när man lägger sig sådär tidigt brukar jag vakna till (om man vänder sig i sängen eller liknande) då är det så jäkla underbart och kolla på klockan och se att den inte ens passerat 12. Känns så underbart att bara få somna om i fleeeera timmar till... MEN INTE IGÅR... Första gången jag öppnade mina bruna igen stod det 05...nånting på klockan... Men vafaaaan, då var det ju inte alls lång tid innan jag skulle vakna...!!

Jag är inte den mest morgonpigga personen på denna planeten och HATAR tidiga mornar... Kan däremot sitta uppe länge på kvällarna... UTAN problem...!! Men att gå upp på morgonen... Ehh... NEJ TACK!!

Nu väntar snart sängen...!! Hoppas på lugnare arbetsdag i morgon...!!




Ullared...

Kl är nu åtta på kvällen och jag har precis vaknat... Mådde så jäkla illa efter maten så jag la mig på soffan en stund för att vila magen...  NEJ JAG ÄR VERKLIGEN INTE MED BARN... Men efter operationen har jag lite lätta för illamående just efter maten.... Då har vi rett ut det... Men som vanligt somna jag och sov ca 30 minuter. JÄVLIGT SKÖNT!! Så sliten just nu... Vaknar varje dag av huvudvärk som inte släpper trots värktabletter. Inser nu att det varit ganska strssigt på jobb. I morgon är inget undantag...!! Nog om det...!! Ska lägga mig tidigt ikväll i alla fall så man får igen lite sömn...

Nu till rubriken... På lördag drar jag och Zandra till Ullared... Ska bli så jäkla roligt... Jag har sparat en del pengar för att kunna handla in nya vår/sommar kläder. ALLT måste inhandlas då alla kläder jag haft är på tok för stora nu... Igår till exempel var jag bara tvungen att köpa 6 par trosor (om ni nu vill veta, ha ha ha) då mina gamla fladdrade som som aldrig förr...
Men nu så sitter dom perfans...!!

                                  

Förra gången vi var där blev vi ju filmade... Ingen större hit måste jag säga. Vi blir nog inga hollywoodstjärnor på dom sekunderna. Så den här gången har vi bestämt oss för att vända på klacken så fort vi ser kameran!!

Hoppas verkligen jag hittar lite kläder nu så man fylla upp byrån som börjar eka tom snart. Kan inte ha NÅGRA kläder överhuvudtaget från förr... Allt ska jag slänga ner i sopsäckar och ta med upp till Uppsala när jag och Marcus åker dit i påsk så får mamma och moster välja vad dom vill ha och Hella, du kanske oxå vill ha nåt...!! Resten får slängas eller gå till myrorna...!!

Nu ska jag kolla klart på BÖL arga snickarn... För det var ju fan vad dom bölar där idag...

Häpp häpp...


Gynning...

För ett tag sen var jag och Marcus på vår första lilla minisemester... Vi var till Ystad saltsjöbad vilket var helt underbart. Fick det i present när jag fyllde år utav honom...!! Så för ett par helger sen slog vi till och åkte dit. Kan varmt rekommenderas!! Först hade vi bokat in en behandling. Vi båda tog klassisk massage med varma stenar. Tyvärr var jag dunderförkyld just den helgen så min massör ville inte massera mig, hon såg väl hur besviken jag blev så hon bestämde sig för att ge mig en blandning av taktil massage och vanlig massage, och avslutade med varma stenarna... TOKSKÖNT!! När vi var klara där checkade vi in på rummet för att sen gå ner och käka lunch, iförd bikini, badrock och badtofflor... Ha ha!! Sjuk syn att se alla gå omkring i badrockar överallt..!!

Efter vår lilla lunch gick vi ut utomhus och satte oss i den 40 gradigt varma poolen. Men fatta vilken underbar känsla att va ute i det kalla och samtidigt vara varm i vattnet.... SJUUUUUKT!! Men jäkligt skönt!!

På kvällen var det 3 rätters middag... Supergod mat. Jag hade faktiskt sagt till när vi checkade in att jag gärna ville ha halva portioner. Och det var verkligen inga problem. Kändes faktiskt ganska skönt att inte få en hel portion då man alltid måste lämna en massa mat. Visserligen lämnade jag rätt mycket mat ändå, men det kändes på nåt vi mycket bättre...!!

Dagen efter gick vi ner vid 9 tiden och käka frukost. Och DÄR var bland dom första gångerna jag känt det varit jobbigt med att man inte kan äta så mycket. För hur gott är det inte med hotellfrukost...!! Blev en macka!!

Dit jag egentligen vill komma var att i ett rum på väg mot restaurangen så hade dom skitsnygga tavlor hängande... Vi stanna och kolla för jag tyckte jag kände igen dom... Då var det Carolina Gynnings tavlor. Jag är verkligen ingen konstmänniska, men fan va snygga tavlor hon gör... Älskar alla färgerna och att det ser lite "stökigt" ut...

 

                     

Bilderna har jag lånat på nätet... Men det är ju för att dom är så coola...!!


Vååååår...

Släpp fångarna loss det är våååår... Kan det bli bättre.... Jag älskar när man märker att vintern är på väg bort bort bort... Vill inte se mer snö mer för den här säsongen. Jag vill inte ha min vinterjacka mer, jag vill bara kunna ta på ett par skor och gå ut... UTAN jacka... Eller ja, ett tag till vill jag ju såklart ha jacka, jag köpte mig ju en vårjacka igår. Tog bild på den igår med mig i den som jag skulle lägga ut här, men som jag skrev innan så hade jag telefonjour igår... Bäst att passa på att skriva redan nu så jag hinner blogga idag...

              

På bilden ser den beige ut, men jag har faktiskt köpt mig en väldigt ljusrosa jacka!! Jag ÄLSKAR den... Kommer att användas mycket i vår, kanske till och med kalla sommardagar!!

Idag slutade jag 12.45. Så jäkla skönt... Dom dagarna är guld värda när man får känna att man får lämna jobbet tidigt och bara ha lite fritid... Spendera den med Zandra. Vi var och tog en lunch och bara va!! INGEN FIKA MED ANDRA ORD!!

Nu ska jag in i tvättstugan och röja lite... Hoppas på att snart bli klar där... Men det röjs ju tydligen inte sig själv därinne så jag MÅSTE ta mig i kragen och röja...


Telefonjour...

Har tänk blogga hela kvällen sen jag kom hem... Men jag har konstant pratat i telefonen så jag har baske mig inte haft tid... Först prata jag med mamma, under tiden vi prata ringde Hella. När jag lagt på med mamma ringer jag upp Hella, när vi pratar ringer Marcus, pratar klart med Hella och ringer sen upp Marcus igen... Fullt ös medvetslös... Tänkte ju lägga ut min nya vårjacka... Får bli i morn i stället...!! Men som alltid är det ju rätt trevligt att prata i telefonen med....

                                        

Nu kallar sängen med RÅGE!!


Kär och Galen!!

Måste få bekänna en sak... En sak som jag idag har hållit lite för mig själv men ändå inte i 4 månader. För 4 månader sedan träffade jag en ny kärlek i mitt liv. Vi träffades på det idag vanliga sättet, NÄTET!!

Det har varit en riktig berg och dalbana i livet efter jag träffat honom, mycket känslor som svajar inombords. Jag träffade honom i November och har enbart talat om detta för mina allra närmaste. Har inte gått ut med det varken här på bloggen eller på facebook. Jag har helt enkelt velat ta det lite lugnt och se vad det skulle utväcklas till. Känner nu att det är nåt jättebra och jag mår som en prinsessa i hans sällskap. Blir till och med lite bortskämd. Vilket ju är underbart!!

Han med stort H heter alltså Marcus och är 35 år. Bor på vackra Österlen utanför Kivik.



                    Jag mår fantastiskt bra i alla fall och är världens lyckligaste...

Nu har ni i alla fall anledningen till mina ibland dåliga uppdateringar här på bloggen. Speciellt helger... Försöker åka hit till honom i allafall varannan helg, ibland oftare. Eller han till mig!!

Nykära som vi är har man ju dock lite svårt att slita sig från varandra och vill helst umgås dygnet runt.

Och som sagt firar vi 4 månader idag. Om det nu är nåt att fira. Han är fiskare så vi åkte till Skillinge som ligger utanför Simrishamn och hämtade hans båt. Tog en tur hem på en sisådär 3 timmar i sviiiinkalla vindar!! Där ute på havet kom vi på att det ju faktiskt var den 20 Mars och att vi hade vår dag idag. Så romantiskt var det med det...!! Ha ha!!

Då vet ni min lilla secret...!!


Fullt upp...

Fullt upp= Dålig uppdatering... Jag vet!! Men sånt är livet ibland. Det är bara att inse...

Igår åkte jag hem till Angelica och lilla Leon direkt efter jobbet. Daniel jobbade tyvärr så honom får jag väl träffa en annan gång. Vi satt och prata och mös med Leon. Blev bjuden på supergod räkmacka som hon gjort själv. Varför har jag aldrig tänkt på det innan att man kan göra en själv...

Leon var lite blyg till en början men sen gick det bra att få gosa lite... Tänk vad mysigt det är med småbarn. I alla fall när man får lämna ifrån sig dom när det blir för jobbigt!! Ha ha... Nej då... Klart man vill ha egna!!

              
                              Bilden är inte tagen igår, men relativt nyligen!!

Sen fick jag faktiskt en present av dom. Blev verkligen jätteglad. Det är ju inte varje dag man får presenter på det viset. Fick en jättefin tröja som jag faktiskt gått och spanat in innan.

              
                          Tack så jättemycket Angelica, det värmde verkligen...!!

Modellen är lite pösig, super fin är den!! Men det krävs nästan att man har ett linne under för att man inte ska visa allt vad man äger och har, om ni förstår vad jag menar!! Så därför var jag iväg idag och köpte linnen. Hittade för ett tag sen ett vitt linne som jag älskar. Ville ha ett svart till den här tröjan, men då var det ta 3 betala för 2 så jag slog även till på ett beiget och ett vit-och-svart randigt.

              

Idag har varit en MYCKET hektiskt dag. Först jobbade jag till 13.00 sen satt jag kvar på jobbet till kl 14. Då drog jag iväg till Helsingborg för ett besök hos jobbcoachen, kl 16 hade jag tid hos Sandra för att göra mina naglar. Kl 18 var det klart och då körde jag hem Sandra och vidare till Väla för en träff med Zandra. Där stötte vi på Erika som jag inte träffat på evigheter. Hon följde med oss och fika/åt mat och satt och prata en lååång stund. Sååå roligt och mysigt det var. Vi satt och prata om allt!!! Så roligt...!!

Sen hem i SNÖKAOS... Vad är detta...!! Var det inte vår nyss?? I morse tyckte i alla fall jag att det var vår så jag tog mina "Converse" (inte äkta), tji fick jag. När jag skulle hem från Väla var det helt vitt på marken och fick ligga i 60 km/h på motorvägen!! INGET VIDARE!! Detta gör ju att man längtar ännu mer till Turkiet just nu...!!

Nu väntar sängen... Riktigt skönt att det är fredag i morgon... Och vid det här laget vet ni väl vad jag tycker om fredagar!! Mmm... Just det...!!





Lugn hemmakväll...

Ikväll tar jag det bara lugnt... Jag tycker alltid man har nånting inplanerat trots att jag blivit mycket bättre på att bara va hemma... Innan hade jag ju ALLTID nånting planerat efter jobbet. Nu har ju tyvärr mitt träningskort gått ut så träningen ligger lite på is för tillfället, men det ska återupptas igen så snabbt som möjligt!!

Ikväll har jag alltså bara slappat... Tänt lite ljus och ligger och myser i soffan!! Ibland är det rätt skönt att bara va!!

              

Dessa ljuslyktor är från Sagaform och fick dom av mamma i julklapp!! Jag bara älskar dom, passar både till jul och övriga året...!! Ger ett jättemysigt sken som inte kommer fram riktigt på bilden!!

Åhhh fan... Idag har jag gjort nåt som jag inte trodde jag skulle göra... Jag var in på folktandvårdens hemsida och maila dom om att jag vill ha en tid. Eller ja, vill och vill... Jag vill verkligen inte gå till käftplågarn... Men vafan, ibland MÅSTE man!! 

                                         

                                 Som ni förstår ser jag INTE fram emot tankläkaren!!

Nähä... Soffhäng var det ju...


Då var finalen över...!!

Jaha... Då var årets svenska melodifestival över... Ingen höjdare tycker då jag. Jag tycker inte det var alls längesen det började!! Och nu är det över... Så TOOOOMT!! Jag hade ju som vanligt min "schlagerfest", det hör liksom till. Det är då jag bjuder in alla Eriks syskon!! Jag brukar faktiskt ha rätt så bra uppsluppning men just iår var det inte så många som kunde... Vi var det vanliga gänget, Patrik, Sandra, Rikard och Zandra. Men vi hade urtrevligt i alla fall!! I och med att vi inte blev så många så bestämde vi oss för att beställa mat.

Här kommer lite bilder... Blev inte så många!!

              
                                     Patrik "vinsmakaren" Hagström
              

Alla var duktiga och beställde en liten grekisk sallad som tillbehör till maten, men vi beställde pommes som extra. När vi kom hem med maten och började packa upp så fanns där ingen pommes... Fast vi betalt för den... Aja... Då kändes ju maten genast mycket nyttigare...

              
                                            Dags att korka upp vinet...

              
                                       Blev tagen på bar gärning...
              
                                          Ett avätet och avdrucket bord...


Hela kvällen satt jag och hoppades på att Sanna Nielsen skulle vinna... Jag gilla hennes låt SKARPT...

                                

Men ack vad jag berod mig... Hon hamnade ju på fjärde plats och jag blev såååå besviken!! Vinnaren vet väl alla vid det här laget... Men här kommer han!!

                              

Kul för han... Tråkigt för Sanna!! Så många gånger som hon ställt upp och snubblat på målsnöret... Tyckte verkligen hon var värd att vinna i år...

Och ba sådär kommer jag slänga in en helkroppsbild på mig själv... Det var evigheter sen känns det som. Inte så lätt att ta helkropps på sig själv. Ingen bra spegel så jag får passa på när jag har folk omkring mig...!!

              


Nu kollar jag på Ullared... Sen ska jag nog kolla på "en unge i minuten" i sängen... Lite trött idag!!



Lördag!!

Detta är oxå en favortidag... Fredagar är ju min absoluta favorit, men lördagar går oxå bra...!!

Just nu poppar jag SCHLAGER i mitt högtalarsystem... Kan ju säga att det är tur man bor i hus... Mina grannar hade annars inte varit så glad på mig vid det här laget om man bott i lägenhet...!! Jag får sån jäkla energi när jag hör sån här musik. Och självklart skrålar årets melodifestivalskiva... Har dammsugit överallt, dammtorkat och börjat rensa i TV-bänken!! Erik hade ju ett X antal playstation 2 spel. Dom står inte där längre. Inte alla i alla fall...!!

Nu ska jag fortsätta städa... För ikväll kommer folk och vi ska se FINAAAAALEN!!


                                  


Häpåer...!!


Tandemhopp!!

Ikväll har jag varit helt ensam här hemma... Ibland kan det vara jäkligt skönt faktiskt. Bara få ta det lugt och inte stimma omkring en massa. Jag körde direkt till affären och handla lite inför i morgon. Skönt att redan ha det klart så kan jag mest koncentrera mig på städningen. Ska ju ha folk här i morgon då det är FINALEN i melodifestivalen!!

Som varje kväll när jag är härhemma så har jag igång min dator, kollar facebook, läser bloggar, och surfar runt i största allmänhet. Och ikväll kollade jag vad jag hade sparat i mina favoriter... Vad hittade jag där om inte 2 sidor om fallskärmshoppning. Jag bestämde mig ju för ca 6 månader sen att jag SKA hoppa. Och jag känner likadant nu när jag läser detta igen...!! Jag får sån jäkla adrenalinkick av att bara läsa om det. Hur fan känner man då när man väl är däruppe på flyget sekunderna innan man bara kastar sig ut i det fria!! Vilken befrielse...!!

                             

Man flyger upp på 4000 m höjd, hoppar ut och faller fritt i ca 45 sekunder 200 km/timme. Sen kommer instruktören att utlösa skärmen så glider man sakta men säkert ner i ca 5-10 minuter innan man landar!! Och samtidigt som man hoppar kan man bli både filmad och fotad. Kostar givetvis extra, men ska jag nu satsa pengar på något dyligt så ska jag baske mig kosta på mig även det...!!

Jag hade tänkt mig detta spektaklet nån gång nästa sommar (2012) just för att ha fyllt 30 år innan. Men efter allt man varit med om det senaste året så vet man inte vad som händer fram till nästa sommar. Så jag funderar faktiskt på att göra det redan denna sommaren!! Kruxet var att jag ville gå ner ytterligare några kg (då jag bestämde mig för att hoppa) och dom kilona har jag snart gått ner. Bara 2 kvar... Och det lär jag ju gått ner till sommaren, plus lite till!!


Sommar sommar sommar...

Åh vad jag längtar till sommaren just nu... Så skönt att bara hoppa i ett par flippflopp och ta med sig handväskan och bara iväg.. Man behöver inte bylsa på sig en massa kläder... Jackor, vantar, mössor... You name it!! Tänk att bara ha ett linne och ett par shorts!!
Satt och kolla på gamla bilder från i somras när jag Rikard och Zandra var nere i Ystad för att sen åka hem till Birgitta och Bengt på middag... Så härligt med sommaren... Då vet i vad jag känner....

              

Nu blire kasslergratäng och ris... Hej hopp...


Mello...

Alltså jag säger bara LÖRDAG!! Den mest spännande lördagen på hela året... FINALEN AV MELODIFESTIVALEN!! JAG ska sitta bänkad men ljudet på HÖGT!! Som jag haft dom senaste åren (med undantag förra året då fest inte var det första jag hade i huvudet då Erik gick bort) så har jag schlagerfest... Likaså detta år och till denna finalen!! Eller ja, fest och fest. Det blir inte så många iår så det blir egentligen en helt vanlig lördagkväll med goa vänner... Så det kommer bli väldigt lugnt!!

I nio år på raken har jag köpt varenda skiva... Jag började köpa dom när det börjades med delfinaler, missade dock dom första 2 åren tror jag.  Här är min lilla samling i alla fall!!

              

Och det knasiga är att jag är JÄVLIGT STOLT över min lilla skivsamling... Och fler ska det bli!!
Vi kommer ju i alla fall inte ha några problem att välja musik på lördag...

Nu ska jag snart kolla på Kalla Fakta. Idag skulle det handla om samma operation som jag gjort. Får se hur det är. Av reklamen att döma kommer det ENBART att tas upp alla problem och fel med en sån här operation. Det gör mig lite upprörd då det nog är ganska vanligt att folk INTE får några komplikationer. Jag mår hur bra som helst. Jag går ner i vikt, jag kan äta som vanligt (en aningens mindre bara). Visst jag får överflödig hud men det var jag fullt medveten om redan innan operationen, och jag lider utav det, men hellre det än att väga så mycket som jag gjorde innan. Så ja, det ska bli otroligt spännande att se kvällens Kalla Fakta!!



Tack!!

Vill börja med och tacka för jättefina kommentarer, både här på bloggen och på facebook!! Det värmer och jag blir jätteglad när jag läser dom. Det gör att jag får styrka och klarar att gå vidare. Tack återigen!!

Idag slutade jag faktiskt 12.45. Hur skönt var inte det??? AS SKÖÖÖÖNT!! Körde hem direkt utan att tveka. Åt lite lunch och sen packade jag in en massa skit i bilen och drog till soptippen... Tänk vad skönt det är att bli av med en massa skit.

När jag var klar där körde jag till Väla och mötte upp Zandra... Vi tog en fika, OTIPPAT VA!! Det bestämde vi redan i söndags att vi skulle ses idag!! Och det är så himla mysigt nu för tiden att ta en fika för det blir inte lika ofta som innan då jag var sjukskriven och arbetslös. Vi har så mycket att prata om hela tiden!! När vi fikat gick vi runt och kolla lite och sen bar det hem...

Och nu måste jag ju säga en superviktig sak... Kan inte förstå att jag undgått att berätta det så länge... Men kolla bilden nedan...

                                 

                                                  DEN ÄR MIIIIIIN!!!!

Köpte den i söndags innan jag körde till Rikard och Zandra... Det är ett måste. Tror att jag har dom flesta skivorna från då det blev delfinaler. Missat 1-2 st i början. Men annars har jag alla år... Ska lägga upp en bild här på bloggen sen så ni ska få se min samling... För jag förstår att ni VEEEERKLIGEN vill se den... ha ha ha!!
Har jag sagt att jag gillar schlager...!! Ha ha ha!!


1 år...

Igår kom då den fruktade dagen som jag absolut inte sett fram emot. Dagen då min Erik lämnade oss och mig. En dag som som jag aldrig mer vill återuppleva men som tyvär inte går att få ogjord...

För att inte någon skulle behöva vara ensam tyckte jag att vi kunde ta och träffas hela Eriks familj. Tyvärr var det inte så många pga olika själ så det var en liten skara som satt och fikade igår. Vi var hemma hos Eriks mamma och satt och småprata en massa och spela lite Yatsy (stavas det så??)
Det var väldigt lugnt, inte en massa prat om gamla minnen alls, utan som vilken vanlig dag som helst!! Efter det besöket var jag bjuden på lite tacos hemma hos Rikard och Zandra för att jag inte skulle behöva sitta själv på kvällen!! Nu är för goa!! Tack så mycket!!

Även fast det redan har gått ett år så tror jag inte att det gått en enda dag som jag INTE tänkt på Erik. Inte så jag sitter och blir ledsen, men det kommer ändå mycket tankar i huvudet. Och framförallt nu i januari, februari och mars har jag haft det ganska jobbigt emellanåt då det var då allt hände för ett år sen. Alla tråkiga besked, det ena värre än det andra, olika behandlingar hit och dit och undersökningar, transporter mellan sjukhusen i Lund och Ängelholm. När jag var mitt uppe i det gick det helt ok även om man mådde pyton under den tiden. Men när man tänker tillbaka på hur psykiskt påfrestande det egentligen var så är det ju egentligen ett under att man sitter i soffan här idag och skriver om detta!!

Nu återstår det bara att gå vidare i livet och se framåt... Men framför allt kommer Erik alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta... Livet ut!!

Ungefär 3-4 dagar innan Erik gick bort tog han tag i min hand och sa medan tårarna rullade ner för hans kinder "Min högsta önskan just nu är att få springa omkring bland körsbärsträden i Nangijala tillsammans med dig"
Så, mitt hjärta... Vi ses kanske en dag i Nangijala, det ser jag fram emot!!


Nu jädrar...

Den här veckan har jag slagit ett av mina delmål igen!! Mitt första delmål var att jag skulle gå ner 30 kg till jul, och det klarade jag. Nu har jag äntligen klarat 40 strecket. Idag vägde jag mig och hade gått ner 40,7 kg!!! MEN ÄNTLIGEN!! Mitt nästa delmål är ju att komma ner så pass så jag skulle våga att hoppa fallskärm!! Förmodligen har jag gått ner så pass mycket till så jag vågar hoppa redan i sommar. Men man vet aldrig. Modet kanske säger nåt helt annat. Jag jag ju sagt att jag ska vänta tills jag fyllt 30, så jag åtminstånde får uppleva min 30-årsdag!! Men jag vet inte om jag kan hålla mig... Vill ju verkligen hoppa SNAAAAAAART!!

Jag kollade igeom mina bilder idag så jag tänkte lägga ut en bild på mig som jag vet jag lagt ut tidigare men kan gott och väl läggas ut igen, sen har jag tagit en bild på mig ikväll så ni får se 40 kilos skillnad!! Försökte se likadan ut som på "före" bilden, därav blicken på kvällens foto...

              

              

Nu såhär i efterhand ser jag ju att jag tittat åt helt fel håll på dom olika bilderna.... Jaja!! Ett gott försök i alla fall!!

Nu ska jag gå och lägga mig...

Ska bara ut på väg 21 här utanför och hämta upp mina lungor jag råkade hosta upp för en stund sen... Hoppas bara ingen kört på dom...

Föresten!! NÅT SOM ÄR KATASTROF... Och då menar jag MEGA katastrof!! Jag har ännu INTE köpt årets melodifestivalskiva!! VAD FAN ÄR PROBLEMET!! Måste åtgärdas med det snaraste...!!


Jehovas!!

Idag när jag kom hem, hade precis kommit innanför dörren och satt mig i soffan och prata med mamma i telefonen då jag ser en bil köra in på min uppfart. Det hör ju verkligen inte till vanligheten att någon kommer spontant så man blir lite förvånad. Dom knackar på dörren och och jag öppnar!!! JEHOVAS VITTNEN!! Han började så fint med att presentera sig med namn och sen påstå att jag är svår att komma i kontakt med för att jag aldrig är hemma om dagarna. "Nä, jag har ett jobb att sköta" fick han till svar då. Sen börja han fråga en massa om gud och jag sa snällt och vänligt att jag inte var intresserad. "Nämen, vad är det som gör att du inte är intresserad??" Jag blev så jäkla paff av den kommentaren så jag står där i dörrhålet och gapar och säger tillslut "Nä, jag är inte intresserad..." IGEN!! Nu iefterhand ångrade jag att jag inte fläkte ur mig att gillar blodpudding och fullkomligt ÄLSKAR julen!!

Nu vill jag inte ha en massa påhopp från folk som är troende. Jag lägger mig inte i vad folk har för tro, men jag vill inte bli påprackad en massa. Vill jag gå med nånstans tar jag konakt själv.

                                      

                                    Men han gav sig och körde igen!! Inget napp här inte!!

Sen har jag vart riktigt på hugget ikväll. Tvättat två maskiner och satt igång en diskmasin. Dessutom lagat mat så jag får 3 matlådor... Sånt gillas...!! Gjorde kasslergratäng á la Maria. Hade inget recept så jag gjorde det ungefär som jag trodde man skulle göra. Och det blev gott i alla fall!!




VÄLA!!

Jaha... Då var det återigen dags för en tripp till Väla... Hade bestämt med Zandra. Träffades 17.30 och gick runt och kolla lite... När vi kollat runt en stund hitta hon vad hon sökte så vi gick och satte oss och fika/käka middag. Hon skulle äta hemma sen och jag passade på att äta så slapp jag göra nåt när jag kom hem. Tog en lasagne, bad om att få ta med halva hem, så dom värmde bara den ena halvan åt mig. Smart!! Zandras idé... Så nu har jag ju matlåda till i morgon!! När vi var klara gick vi runt en stund till och landade inne på H&M. Där hittade jag denna "lilla" skönhet...

              

Den hittade jag just inne på H&M och köpte den för presentkortet jag fick av mamma när jag fyllde år. Tack söta mamma!!
Har flyttat in i den nu och verkar redan trivas ASBRA!!

Nu längtar jag verkligen till våren. Vill bort från allt elände som händer i livet just nu. Vill ha värme, sol och bristande knoppar... Men herregud så poetiskt det lät nu då. Men nu är jag verkligen trött på detta mörker (trots att det ljusnat en hel del om dagarna) MEN JAG ÄR SÅ LESS PÅ SKITEN NU!!

                                             
                                                                   MAGNOLIA


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se